2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet çok doğru diyorsun canım bi terslik olsaydı gayet sağlıklı demezdi doktor bişe olsa belirtirdi illaki . Yok içim biraz rahatladı gitmicem başka bir doktora :)

Ahh Ahhh ana yüreği işte dediğin gibi ister istemez tedirgin oldum ama sizinle konuşunca rahatladım daha iyim hemen hızlı marketten iş yerine siparişler verdim kaşar muz vs başladım yemeğe allahım hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı ve doğmasını nasip etsin bebişlerimizin :)

Evet çok doğru diyorsun canım bi terslik olsaydı gayet sağlıklı demezdi doktor bişe olsa belirtirdi illaki . Yok içim biraz rahatladı gitmicem başka bir doktora :)
Devlette 5 haftaya kadarkı gerılıgı bıle normal kabul edıyolarmıs bır arkadasım demıstı o yuzden baska kılolarla kıyaslamadan stressız bekleyelım mınnoşları

ben
zıbın giydiririm üşür çünkü. o tulumlar uyku tulumu diye satılıyor zaten. uyurken giysin :) ben gece uyurken giydirmeyi düşünüyorum. alt üst takım da almıştım ama lcw de ayrı alt ve üst güzel takım yapılacak şeyler vardı outlet kısmında

onlara bedava ürün gidiyor tanıtım için almıyorlar çoğunlukla ya da reklam parası alıyorlar:)

ayyy bende çok merak ediyorum bu soruyu hep sorarım kendime biz bile evde iki kişiyiz ikimizde çalışıyoruz ama hiç onalr gibi alışveriş yapamıyoruz

ayyy bende çok merak ediyorum bu soruyu hep sorarım kendime biz bile evde iki kişiyiz ikimizde çalışıyoruz ama hiç onalr gibi alışveriş yapamıyoruz
Yok kız onlar almıyor zaten, firmalar tanıtsinlar diye yolluyor, geri alıyorlar.

Bende rüyamda aşıyla uğraştım hep ya sanırım bilinçaltında bişeyler var covidle ilgili. Ben eşimden veya kendimden değilde kv kp den korkuyorum hiç dikkat etmiyolar
ya kızlar ziyaretçi yasak olunca da çikoyu hediyeliği napcazz asjkdhasjk ben yerim hepsini çiko süt yapıyo mu hemşirelere doktorlara dağıtmalık m ı düşünüyosunuzz
Ben eve gelene vericem ya hastaneye götürmicem bişey zaten kimse gelmesin istiyorum da bakalım
Kızlar ben ev için bunu aldım kullanan bi kaç arkadaştan duydum ev içinde toplu halde durması odadan odaya taşımak herşeyi kolay oluyormuş
Eki Görüntüle 2977026
Bunu bi kaç arkadaşım dedi rahat oluyor diye ben eşya doldurmak istemiyorum ya çekmeceler de fazla annem sepet gibi yaptırmıştı o yeter napim para mevzusunda geriliyorum bu ara her şey pahalı

Şu asm ve ilçe sağlık beni bi rahat bıraksa ya bi asm hemşiresi arar bi ilçe sağlıktan hemşireler gelir ay bezdim vallaha bezdim

Al

Ailemin daha önce vardi satış montu hediye ediyorlar üstüne tanıtım için ucret ödeniyor geri alinmiyordu hepsi bir değil tabiki
Bazilari almıyor tabi. Bazı markalar yap yolla diyoruz bazilari sen de kalsın diyor.

Şu asm ve ilçe sağlık beni bi rahat bıraksa ya bi asm hemşiresi arar bi ilçe sağlıktan hemşireler gelir ay bezdim vallaha bezdim
ayyy ne güzel kız ilgileniyolar ben yarın bi gitcem 2. doz tetanoz geçeli 1 ay oldu niye aramıyosunuz derim böyle böyle doğurcam derim bi de tahlil vereyim gitmişken ajdkhajk

Bazilari almıyor tabi. Bazı markalar yap yolla diyoruz bazilari sen de kalsın diyor.
Ama bazen işe yarıyor tanıtımlar takipçi sayısı yüksek ise kişinin satışı arttırıyor bizim yaptıklarımız bir işe yaramadi bıraktılar.Cunki sayfaninda takipçi sayısının çok olması gerekiyor tanıtım reklam için ücret odemek gerekiyor emek ve para..

Ay kilo ve boy konusulmus benim de yaram bu konu hem kısa hem zayıf bana göre ki ikimizde uzun olmamıza rağmen. Ama doktor haftasıyla uyumlu dediği icin kafaya takmamaya çalışıyorum. Yoksa her kahvaltıda yumurta ve kaşar yiyorum ben mesela onu yemesem nolucak 29+3 te 1300 gr 38 cm çıktı. Uygulamalarda 1400 1500 olması gerekiyo yaziyodu. Doktorda 3300-3400 falan doğar dedi. Annemde diyo ki hocam niye bu kadar küçük. Annem beni 4.150 gr doğurmuş

Bana da aynılarını söyledi 1200 grammış minyon bi bebeğin olcak dedi bende anası ne ki kızı ne olsun dedim çünkü ben 1.58 boyundayım en iyisi aldırış etmemek ne yapalım

Canım bende cumartesi gittim 1050 35 cm boy senin de normal benden ondesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…