Ay kilo ve boy konusulmus benim de yaram bu konu hem kısa hem zayıf bana göre ki ikimizde uzun olmamıza rağmen. Ama doktor haftasıyla uyumlu dediği icin kafaya takmamaya çalışıyorum. Yoksa her kahvaltıda yumurta ve kaşar yiyorum ben mesela onu yemesem nolucak 29+3 te 1300 gr 38 cm çıktı. Uygulamalarda 1400 1500 olması gerekiyo yaziyodu. Doktorda 3300-3400 falan doğar dedi. Annemde diyo ki hocam niye bu kadar küçük. Annem beni 4.150 gr doğurmuş
Uygulamalara göre benimki de minik kalıyor canım. Dra güveniyorum o yüzden. Saglıklı olsunlar da dogunca iyi besleriz kısmetse demek herkeste bir muamma bu boy, kilo
Bana da aynılarını söyledi 1200 grammış minyon bi bebeğin olcak dedi bende anası ne ki kızı ne olsun dedim çünkü ben 1.58 boyundayım en iyisi aldırış etmemek ne yapalım
Aynısını ben yaşıyorum canım çözemedim neyin nesi olduğunu enfeksiyona bağlıyorum ama başka hiç bir belirtim de yok emin olamıyorum. Ara ara yürüyünce de giriyor ağrı dün gece çok zorladı mesela biraz daha sürse acile gidecektim de düzeldi birazcık. Yine devam ederse hastaneye gidip idrar kültürü vericem
Benim geçti şuan sanırım ters bir hareket yaptım canım ben ondan oldu çünkü yani kalça kemiğimin oralara sancı girdi. Daha kötü olursan git ama mutlaka
ayyy ne güzel kız ilgileniyolar ben yarın bi gitcem 2. doz tetanoz geçeli 1 ay oldu niye aramıyosunuz derim böyle böyle doğurcam derim bi de tahlil vereyim gitmişken ajdkhajk
Kaç kilo oldun bi şikayetin var mı öyle mi böyle mi doktora sorduğum şeyler bide tahlil yapıyolar da ben zaten dahiliyeye yaptırıyorum bide kalabalık burası hastaneye gitmeye korkuyorum habire buraya çağırıyolar
Isme karar verdik sonunda.IPEK diyoruz.Ya o da beyaz olursa abisi gibi cukk oturur sanki.Daha cicili bicili bisey olsa diyorum bazen ama aklıma gelmiyor.
Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Bende cuma gitmiştim 38 cm 1023 Gr dedi bizim seninle haftalarımız aynı benim minnak doktorun dediğine göre ince uzun olacak. Boy konusu bana çekecek sanırım eşim 175 uzun sayılmaz ben 170 im bizim sülale bir kuzenim dışında ful uzun ama eşimin tarafı genelde kısa
Ben hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum mevlid yaptığım zaman yaptırırım hediyeliği ama hastanede isimli çikolata dağıtıcam eşim nişanımız da isimli çikolata almıştı çokta güzeldi tadı ama nerden aldığını hatırlamıyor güzel bir yer bulan olursa haber etsin
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?