2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
D doakolik canım ben hamilelegim uygulamasına göre bakiyorum seninde normal orda ki rakamlaBak resim attım 30 hafta yi seçtim yukarda kilo vs yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-27-14-58-46-284_com.neiman.pregnancy.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 88
Uygulamalara göre benimki de minik kalıyor canım. Dra güveniyorum o yüzden. Saglıklı olsunlar da dogunca iyi besleriz kısmetse demek herkeste bir muamma bu boy, kilo

Bana da aynılarını söyledi 1200 grammış minyon bi bebeğin olcak dedi bende anası ne ki kızı ne olsun dedim çünkü ben 1.58 boyundayım en iyisi aldırış etmemek ne yapalım
Kizz ben napam ben 1.78 boyum var benim eşim de 183 falan
Canım bende cumartesi gittim 1050 35 cm boy senin de normal benden ondesin
Kuzuu vala doktor normal diyo okey diyorum ama insan takiyo kafaya.
D doakolik canım ben hamilelegim uygulamasına göre bakiyorum seninde normal orda ki rakamlaBak resim attım 30 hafta yi seçtim yukarda kilo vs yazıyor
Ayy bu uygulama neymis indiriyim bende. Bende sadece happy mom va banu ciftci var cok sevdim bunu.

Kizz ben napam ben 1.78 boyum var benim eşim de 183 falan

Kuzuu vala doktor normal diyo okey diyorum ama insan takiyo kafaya.

Ayy bu uygulama neymis indiriyim bende. Bende sadece happy mom va banu ciftci var cok sevdim bunu.
Resmini atıyorum böyle ekranı baby var kilo takibi yapıyorum vs ama alttaki bilgiler harika okuyorum hep baştan bu yana

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-27-15-04-07-342_com.neiman.pregnancy.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2021-12-27-15-03-52-854_com.neiman.pregnancy.webp
    17 KB · Görüntüleme: 81
Benim geçti şuan sanırım ters bir hareket yaptım canım ben ondan oldu çünkü yani kalça kemiğimin oralara sancı girdi. Daha kötü olursan git ama mutlaka

ayyy ne güzel kız ilgileniyolar ben yarın bi gitcem 2. doz tetanoz geçeli 1 ay oldu niye aramıyosunuz derim böyle böyle doğurcam derim bi de tahlil vereyim gitmişken ajdkhajk
Kaç kilo oldun bi şikayetin var mı öyle mi böyle mi doktora sorduğum şeyler bide tahlil yapıyolar da ben zaten dahiliyeye yaptırıyorum bide kalabalık burası hastaneye gitmeye korkuyorum habire buraya çağırıyolar

Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?

bana göre her kontrol yapılmalı doktorlara göre 3 ayda bir yetiyor

Canım bende cumartesi gittim 1050 35 cm boy senin de normal benden ondesin
Bende cuma gitmiştim 38 cm 1023 Gr dedi bizim seninle haftalarımız aynı benim minnak doktorun dediğine göre ince uzun olacak. Boy konusu bana çekecek sanırım eşim 175 uzun sayılmaz ben 170 im bizim sülale bir kuzenim dışında ful uzun ama eşimin tarafı genelde kısa
Çikolata alicam isimli ama hediyelik süs konusu kafamı karıştırıyor.Zaten pandemi de kim gelecek ki.Cikolata netten mi alacaksınız kızlar?
Ben hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum mevlid yaptığım zaman yaptırırım hediyeliği ama hastanede isimli çikolata dağıtıcam eşim nişanımız da isimli çikolata almıştı çokta güzeldi tadı ama nerden aldığını hatırlamıyor güzel bir yer bulan olursa haber etsin

bısy sorabılırmıyım tup bebek ıkızlerınde 2 embrıyo konuldugu ıcın çift yumurta ıkızımı oluyor yoksa tek yumurta ıkızı de olabılırmı

Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Aşırı olmuyor canım hafif hafif dürtüyor ama regl olacak gibi değil ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…