- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Benim eşimin adı Berkay eşimde dahil ne kadar Berkay tanıdıysam hepsi çok neşeli eğlenmeyi seven insanlarKızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyordiğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Kardeşimin arkadaşı vardı berkay diye çok naif akıllı bi çocuktu oy hakkımı ondan yana kullanıyoruumKızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyordiğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Bugün başladı bende anlamadım.Ama baya kendini hissettiriyor.Aşırı olmuyor canım hafif hafif dürtüyor ama regl olacak gibi değil ağrılar
Oğlumda 10lu hastane çıkışını,bez,kalın battaniyesini vermiş annemgil ben sezeryandayken.Ilk verirken leke çok olursa diye renkli olanı ayarlamıştık.Foto icn değiştirdik.Eve giderken de ayrı 5li koymuştum onu giydirmistik.Birşey soracağım, bebek için ilk hemşireye ne veriyoruz 5’li hastane çıkışı bez bide battaniye mi gereceğiz birde kimisi diyorki leke oluyor ona göre biseyler verinBilgisi olan varmi hastaneyle görüştüm hicbisey vermiyorlarmis herseyi kendimiz getirecekmisiz
ankarada yuna chocolate var el yapımı çikolataları, internette de gamze baş var inanılmaz çikolatalar yapıyor.Nerden nerden bize de soylesene gümüş ya lezzetli bulmak cok zor.
Berkay diyorum.Uni de bizim bi arkadaş vardı.Cok sempatik,enerjik,akilli kısaca harika bi insandı ya.Kızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kardeşimin arkadaşı vardı berkay diye çok naif akıllı bi çocuktu oy hakkımı ondan yana kullanıyoruum
Berkay diyorum.Uni de bizim bi arkadaş vardı.Cok sempatik,enerjik,akilli kısaca harika bi insandı ya.
İnşallah hayırlısıyla bi isim bulurum kızlar anlamıda güzel Berkayın eşim Alparslanı istiyor ama inanın ben bile zor söylüyorumBenim eşimin adı Berkay eşimde dahil ne kadar Berkay tanıdıysam hepsi çok neşeli eğlenmeyi seven insanlarBen oyumu Berkay dan yana kullanayim
Hıavavava senle beni yatırsalar yanyana koltuklara, sabahtan aksama kan alıp her pokumuz püsürümüze baksalar biz mutlu oluruz zaten onu biliyorumbana göre her kontrol yapılmalı doktorlara göre 3 ayda bir yetiyor
Yaa Alparslan çoook güzel isim. Böyle aşırı karizmatik, cool, ama aynı zamanda babacan biri canlanıyor gözümde. Ama biraz söylemesi zorİnşallah hayırlısıyla bi isim bulurum kızlar anlamıda güzel Berkayın eşim Alparslanı istiyor ama inanın ben bile zor söylüyorum
10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırımHıavavava senle beni yatırsalar yanyana koltuklara, sabahtan aksama kan alıp her pokumuz püsürümüze baksalar biz mutlu oluruz zaten onu biliyorumama yok doktorlar bakmıyor valla.
Bi sonraki gidişimizde istesek mi yine herşeyi? Şu karaciger değerleri alt ast ve vitaminleri merak ediyorum ben de
Kız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırım
Benimki kafasına göre istiyor o da bazenKızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Bana bugün dedi canım doktor o tarz ağrılar bebeğin büyümesiyle de alakalı olabiliyormuş. Eğer erken doğum riskin yoksa ona bağlıyorlar bana da mantıklı geldiKızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
ay soy diyorum soğanın cücüğünü çıkar diyorum iyi değerlerin niye test yapayım diyo jahdjkashda testçi doktor seviyorum pimpirikliKız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak
Erken doğum riskin yok dedi dr ama bi korktum nerden çıktı bu ağrılar diye.Mantikli ama yahu anne karnı kapalı gizemli bir kutu nerden bilelim ne oluyor içerde.Artik alışmak gerek bu ağrılara galiba.Bana bugün dedi canım doktor o tarz ağrılar bebeğin büyümesiyle de alakalı olabiliyormuş. Eğer erken doğum riskin yoksa ona bağlıyorlar bana da mantıklı geldi
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Bence çok güzel bi isimIsme karar verdik sonunda.IPEK diyoruz.Ya o da beyaz olursa abisi gibi cukk oturur sanki.Daha cicili bicili bisey olsa diyorum bazen ama aklıma gelmiyor.
Benim teneke kutular hoşuma gidiyor bi sayfa buldum oraya yaptırıcam kutusunu da saklarım diyorumÇikolata alicam isimli ama hediyelik süs konusu kafamı karıştırıyor.Zaten pandemi de kim gelecek ki.Cikolata netten mi alacaksınız kızlar?
Ben tsh nedeniyle her ay yaptırıyorum dahiliyeye kadın doğum doktorumda zaten tsh dan sonra dahiliyeyle irtibatta ol dedi asm de çağırıyo şunu yapıcaz bunu yapıcaz diyeKızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
2 embriyo ise çift yumurta oluyo ama bazen 1 embriyoyu 2 sperm dölleyince 2 bebek oluyor tek embriyodan o da tek yumurta ikizi. O ihtimal hep var zaten tüp bebekte de varbısy sorabılırmıyım tup bebek ıkızlerınde 2 embrıyo konuldugu ıcın çift yumurta ıkızımı oluyor yoksa tek yumurta ıkızı de olabılırmı
Aynen isim olarak çok güzel alışırız diyor eşim,çocuklar hiç istemiyorYaa Alparslan çoook güzel isim. Böyle aşırı karizmatik, cool, ama aynı zamanda babacan biri canlanıyor gözümde. Ama biraz söylemesi zor
Bir de sanki hep şu soru olacak gibi,
Alparslan mı
Alpaslan mı
Böyle şeylere cok takılıyorum belki de ben
Berkay on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?