2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım

Birşey soracağım, bebek için ilk hemşireye ne veriyoruz 5’li hastane çıkışı bez bide battaniye mi gereceğiz birde kimisi diyorki leke oluyor ona göre biseyler verin Bilgisi olan varmi hastaneyle görüştüm hicbisey vermiyorlarmis herseyi kendimiz getirecekmisiz

Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Benim eşimin adı Berkay eşimde dahil ne kadar Berkay tanıdıysam hepsi çok neşeli eğlenmeyi seven insanlar Ben oyumu Berkay dan yana kullanayim

Kardeşimin arkadaşı vardı berkay diye çok naif akıllı bi çocuktu oy hakkımı ondan yana kullanıyoruum

Oğlumda 10lu hastane çıkışını,bez,kalın battaniyesini vermiş annemgil ben sezeryandayken.Ilk verirken leke çok olursa diye renkli olanı ayarlamıştık.Foto icn değiştirdik.Eve giderken de ayrı 5li koymuştum onu giydirmistik.

Berkay diyorum.Uni de bizim bi arkadaş vardı.Cok sempatik,enerjik,akilli kısaca harika bi insandı ya.

Kardeşimin arkadaşı vardı berkay diye çok naif akıllı bi çocuktu oy hakkımı ondan yana kullanıyoruum
Berkay diyorum.Uni de bizim bi arkadaş vardı.Cok sempatik,enerjik,akilli kısaca harika bi insandı ya.
Benim eşimin adı Berkay eşimde dahil ne kadar Berkay tanıdıysam hepsi çok neşeli eğlenmeyi seven insanlar Ben oyumu Berkay dan yana kullanayim
İnşallah hayırlısıyla bi isim bulurum kızlar anlamıda güzel Berkayın eşim Alparslanı istiyor ama inanın ben bile zor söylüyorum

bana göre her kontrol yapılmalı doktorlara göre 3 ayda bir yetiyor
Hıavavava senle beni yatırsalar yanyana koltuklara, sabahtan aksama kan alıp her pokumuz püsürümüze baksalar biz mutlu oluruz zaten onu biliyorum ama yok doktorlar bakmıyor valla.
Bi sonraki gidişimizde istesek mi yine herşeyi? Şu karaciger değerleri alt ast ve vitaminleri merak ediyorum ben de

İnşallah hayırlısıyla bi isim bulurum kızlar anlamıda güzel Berkayın eşim Alparslanı istiyor ama inanın ben bile zor söylüyorum
Yaa Alparslan çoook güzel isim. Böyle aşırı karizmatik, cool, ama aynı zamanda babacan biri canlanıyor gözümde. Ama biraz söylemesi zor
Bir de sanki hep şu soru olacak gibi,
Alparslan mı
Alpaslan mı
Böyle şeylere cok takılıyorum belki de ben
Berkay on numara

10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırım

10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırım
Kız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak

Benimki kafasına göre istiyor o da bazen Haftaya kan iğnesi için gideceğim mesela kendim söylücem en son ekimde bakılmıştı çünkü aradan epey zaman geçmiş ne var ne yok merak ediyorum

Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Bana bugün dedi canım doktor o tarz ağrılar bebeğin büyümesiyle de alakalı olabiliyormuş. Eğer erken doğum riskin yoksa ona bağlıyorlar bana da mantıklı geldi

Kız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak
ay soy diyorum soğanın cücüğünü çıkar diyorum iyi değerlerin niye test yapayım diyo jahdjkashda testçi doktor seviyorum pimpirikli D

Bana bugün dedi canım doktor o tarz ağrılar bebeğin büyümesiyle de alakalı olabiliyormuş. Eğer erken doğum riskin yoksa ona bağlıyorlar bana da mantıklı geldi
Erken doğum riskin yok dedi dr ama bi korktum nerden çıktı bu ağrılar diye.Mantikli ama yahu anne karnı kapalı gizemli bir kutu nerden bilelim ne oluyor içerde.Artik alışmak gerek bu ağrılara galiba.

Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?

Bende de oldu haftasonu. Bugün rahatım. Braxton higs kasılması diyorlar. Rahim ağzı yeterince uzunsa, bunlar sırasında kanama, suyun gelmedi gibi şeyler yoksa, sancılar şiddetli değilse ve giderek sıklaşıp güçlenmiyorsa sorun yokmuş sanırım.

Isme karar verdik sonunda.IPEK diyoruz.Ya o da beyaz olursa abisi gibi cukk oturur sanki.Daha cicili bicili bisey olsa diyorum bazen ama aklıma gelmiyor.
Bence çok güzel bi isim
Çikolata alicam isimli ama hediyelik süs konusu kafamı karıştırıyor.Zaten pandemi de kim gelecek ki.Cikolata netten mi alacaksınız kızlar?
Benim teneke kutular hoşuma gidiyor bi sayfa buldum oraya yaptırıcam kutusunu da saklarım diyorum
Ben tsh nedeniyle her ay yaptırıyorum dahiliyeye kadın doğum doktorumda zaten tsh dan sonra dahiliyeyle irtibatta ol dedi asm de çağırıyo şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye
bısy sorabılırmıyım tup bebek ıkızlerınde 2 embrıyo konuldugu ıcın çift yumurta ıkızımı oluyor yoksa tek yumurta ıkızı de olabılırmı
2 embriyo ise çift yumurta oluyo ama bazen 1 embriyoyu 2 sperm dölleyince 2 bebek oluyor tek embriyodan o da tek yumurta ikizi. O ihtimal hep var zaten tüp bebekte de var

Aynen isim olarak çok güzel alışırız diyor eşim,çocuklar hiç istemiyorannemde çocukların fikrini al ama yinede kendiniz karar verin diyor ne zormuş ya bu isim hamilelik güzel geçiyor ama bu isim beni bu aralar baya düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…