Bende de oldu haftasonu. Bugün rahatım. Braxton higs kasılması diyorlar. Rahim ağzı yeterince uzunsa, bunlar sırasında kanama, suyun gelmedi gibi şeyler yoksa, sancılar şiddetli değilse ve giderek sıklaşıp güçlenmiyorsa sorun yokmuş sanırım.
Kızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Erken doğum riskin yok dedi dr ama bi korktum nerden çıktı bu ağrılar diye.Mantikli ama yahu anne karnı kapalı gizemli bir kutu nerden bilelim ne oluyor içerde.Artik alışmak gerek bu ağrılara galiba.
Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Herhangi bi sağlık sorunun yoksa her ay bakılmasına gerek yok ki. Doktor da diyor her ay değişecek değerler değil diye. Hamile kalmadan 1-2 ay önce, hamileliğin başında ve 24. Haftada istedi benim doktorum tahlilleri. Asm ye hiç gitmedim
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Belli olmuyor agrilar canim ya . Benim ilk hamileligimde hicbir agrim olmadi , suni sanciyi verecekleri güne kadar doktor acilma olsun diye eliyle birsey yapmisti , o zaman dogumhaneye giderken biraz agrim olmustu. Yaş ile alakasi var mi bilmiyorum 20 yasindaydim o zaman insallah cok agrilarimiz olmadan hep beraber kolayca dogururuz Ama simdi cok agrim oluyor , ozellikle bebek dönünce
Çikolata Atölyesi'nde 2500 TL üzeri tüm Bebek Çikolatası siparişlerinde kargo bedava. Hemen yeni doğan erkek bebek ve kız bebek çikolatası modellerine göz atın.
Çikolata Atölyesi'nde 2500 TL üzeri tüm Bebek Çikolatası siparişlerinde kargo bedava. Hemen yeni doğan erkek bebek ve kız bebek çikolatası modellerine göz atın.
Birşey soracağım, bebek için ilk hemşireye ne veriyoruz 5’li hastane çıkışı bez bide battaniye mi gereceğiz birde kimisi diyorki leke oluyor ona göre biseyler verin Bilgisi olan varmi hastaneyle görüştüm hicbisey vermiyorlarmis herseyi kendimiz getirecekmisiz
Bebek için bir 5li takım yeterli gelir canım. Çantanın en üstüne koy not düş ebelere verilecek diye verecek kişi sen dogumdayken aramasın. Kendine de bir küçük poşet yap içerisine bu külot bezler var ya onlardan bir tane olmak üzere birde gecelik çamaşır falan koy onada not düş anne için diye
Belli olmuyor agrilar canim ya . Benim ilk hamileligimde hicbir agrim olmadi , suni sanciyi verecekleri güne kadar doktor acilma olsun diye eliyle birsey yapmisti , o zaman dogumhaneye giderken biraz agrim olmustu. Yaş ile alakasi var mi bilmiyorum 20 yasindaydim o zaman insallah cok agrilarimiz olmadan hep beraber kolayca dogururuz Ama simdi cok agrim oluyor , ozellikle bebek dönünce
Her vucud farklı tepki veriyor belki de ondandır canım. Doğum sancısının nasıl bişey olduğunu da hiç bilmediğim için anlamıyorum neyin nasıl olduğunu ya bu yaşadığım ağrı idrar enfeksiyonu ya da makat duruşlu olduğu için tepindikçe içerlerde biyerleri acıtıyor onun dışında bir de rahim büyümesi var tabi onlada alakalı olabilir Akışına bıraktım bakalım nasıl gelmek istiyorsa gelsin paşa
Ddoakolikdira90
kapı süsü vs de var onları da burdan yaptircam model çok gibi çikolata bir yakinimiz yaptırdı tadını denedik öyle olunca sorduk nerden deyince
Isme karar verdik sonunda.IPEK diyoruz.Ya o da beyaz olursa abisi gibi cukk oturur sanki.Daha cicili bicili bisey olsa diyorum bazen ama aklıma gelmiyor.
Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte
Ddoakolikdira90
kapı süsü vs de var onları da burdan yaptircam model çok gibi çikolata bir yakinimiz yaptırdı tadını denedik öyle olunca sorduk nerden deyince