2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bi de bu 2.olacak.5yil geçince aradan unutmusum herşeyi.Kanama falan yok çok şükür.Diger herşey de normal.Ama ağrı garip gelmişti.Onlar da normalmiş.

Kızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Bana da Alpaslan çok heybetli geliyor merak etme okulda ona Alp derler

Erken doğum riskin yok dedi dr ama bi korktum nerden çıktı bu ağrılar diye.Mantikli ama yahu anne karnı kapalı gizemli bir kutu nerden bilelim ne oluyor içerde.Artik alışmak gerek bu ağrılara galiba.
Aynen öyle canım öncekiler fragmandı asıl film şimdi başlıyor

Herhangi bi sağlık sorunun yoksa her ay bakılmasına gerek yok ki. Doktor da diyor her ay değişecek değerler değil diye. Hamile kalmadan 1-2 ay önce, hamileliğin başında ve 24. Haftada istedi benim doktorum tahlilleri. Asm ye hiç gitmedim
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Bizim ismimiz Alparslan abimizin adı da Ensar ben çok seviyorum böyle ağır, karizmatik isimleri ama tabi herkesin fikri farklı

Aynen öyle canım öncekiler fragmandı asıl film şimdi başlıyor
Belli olmuyor agrilar canim ya . Benim ilk hamileligimde hicbir agrim olmadi , suni sanciyi verecekleri güne kadar doktor acilma olsun diye eliyle birsey yapmisti , o zaman dogumhaneye giderken biraz agrim olmustu. Yaş ile alakasi var mi bilmiyorum 20 yasindaydim o zaman insallah cok agrilarimiz olmadan hep beraber kolayca dogururuz Ama simdi cok agrim oluyor , ozellikle bebek dönünce

Nerden nerden bize de soylesene gümüş ya lezzetli bulmak cok zor.
Bebek Çikolatası - Erkek ve Kız Bebek Çikolataları nerden aldiniz ? Bende pembis kutulu isimli bisey istiyorum.
Berkay

Bebek için bir 5li takım yeterli gelir canım. Çantanın en üstüne koy not düş ebelere verilecek diye verecek kişi sen dogumdayken aramasın. Kendine de bir küçük poşet yap içerisine bu külot bezler var ya onlardan bir tane olmak üzere birde gecelik çamaşır falan koy onada not düş anne için diye

Her vucud farklı tepki veriyor belki de ondandır canım. Doğum sancısının nasıl bişey olduğunu da hiç bilmediğim için anlamıyorum neyin nasıl olduğunu ya bu yaşadığım ağrı idrar enfeksiyonu ya da makat duruşlu olduğu için tepindikçe içerlerde biyerleri acıtıyor onun dışında bir de rahim büyümesi var tabi onlada alakalı olabilir Akışına bıraktım bakalım nasıl gelmek istiyorsa gelsin paşa

Kızlar son günlerde gece gündüz çok sık şekilde vuruyor itiyor durmuyor uyumuyor sanki normal ki bu
Benimki de öyle canım hareketli olması iyiymiş ama işte bazen bize ızdırap oluyor ağrıları olsun sağlıklı olsunlar da hareket iyidir.

Benimki de öyle canım hareketli olması iyiymiş ama işte bazen bize ızdırap oluyor ağrıları olsun sağlıklı olsunlar da hareket iyidir.
Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…