2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada perdelerim geldi çok sağol kızımın odasına ve yatak odama aldım harika bence fiyatina göre teşekkür ederim söylediğin için utulersem takicam inşallah..

Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte
Canım artık iyice kemik yapıları güçlendi ya ondan insanın içini hoş edip canını acitabiliyorlar. Şöyle bir 32-35ten sonra falan hareketleri biraz azalır şuan daha yerleri müsait içerde raks etmeye

Z zahrada perdelerim geldi çok sağol kızımın odasına ve yatak odama aldım harika bence fiyatina göre teşekkür ederim söylediğin için utulersem takicam inşallah..
ayy fonları takarken eşim çok zorlandı iplerini sağlamlaştırmak zorunda kaldıkkk ama tülden aşırı memnun kaldık aşırııııı

Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Üşütmüş olabılırmısın acaba ben usutunce oyle oluyo karnımın ustude agrıyo bıde sonra gecıyo eger duzenlı gelırse ve geçmezse sıkıntı olabılır bekle bakalım ınsallah gecer hemen

Her doktor kontrolünden önce idrar ve kan veriyorum ben doktor istiyor

Kızlar siz de gece aşırı ter içinde kaliyor musunuz?? Son aylarda böyle oluyor sanırım,, bir de şu rexona https://ty.gl/19j56axqh8 hamilelikte zararlı olur mu, içeriğini bilmiyorum
Canim aynen kapı pencere açık duruyo çok zaman sonrada usutup kaskatı karşılıyorum gece gündüz ter bendede var yüzümden gözümden akacak kadar.roll on içinde siveno doğal rollon kullaniyorum ben memnunum

ayy fonları takarken eşim çok zorlandı iplerini sağlamlaştırmak zorunda kaldıkkk ama tülden aşırı memnun kaldık aşırııııı
Resim atarsan sevinirim.. Tülün linkini atmış mıydın bana onu almadım daha ..aynı yerden mi

Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Doğuma 6-4 hafta kalaraktan yalancı sancılar başlıyormuş canım. Doğum esnasına hazırlık için önce geliyorlar yani
Benim kasılmalar bu hafta başladı aslında haftam erken anlam veremedim kontrol sıklığım 3 haftaya inmişti yılbaşı sonrası gidince sorucam artık. Beni yoran ağrı çatı ağrısı en fenası o sanki

Bende hem diyorum ya toz olursa diye.Erken gibi geliyor.Sonrada ya erken doğarsa düşüncesi geliyor aklıma hizlaniyim diyorum hemen.
Tozlanma muhabbetini ben de çok düşünüyorum ama en azından hastane çantasını hazır et diğelerini daha sonra da yaparsın

Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte
Ben de yürürken hissediyorum tekmeleri e artık iyice büyüdüler bugün gittim ben 1150gr 38cm olmuş tosuncuk daha da sert tekmeler hissetcez galiba

Erken doğum riski bendede yok am enfeksiyon idrar yolları sorunu munorol içtim bol su içiyorum zorla alt karnım ağrıyor kalkıp otururken acıyor sanki
Canim aynen kapı pencere açık duruyo çok zaman sonrada usutup kaskatı karşılıyorum gece gündüz ter bendede var yüzümden gözümden akacak kadar.roll on içinde siveno doğal rollon kullaniyorum ben memnunum
Siveno güzel bende kullanıyorum.ikizdi senin zorlanirsin ben tek baby ile zorlanıyorum artık.usutmeye dikkat ama ben üsuttum desem

Erken doğum riski bendede yok am enfeksiyon idrar yolları sorunu munorol içtim bol su içiyorum zorla alt karnım ağrıyor kalkıp otururken acıyor sanki
Siveno güzel bende kullanıyorum.ikizdi senin zorlanirsin ben tek baby ile zorlanıyorum artık.usutmeye dikkat ama ben üsuttum desem oda değil çok dikkat ediyorum ama idrar yolu sorunum bitmiyor

3 makine yıkadım hepsi kurudu ama ütülemek için dolapta üst üste bekliyor gözümde büyüdü resmen
Sen yine iyi yıkamışsın ben daha ne etiket söktüm ne de yıkadım Ütüyü yavaştan iyi hissettiğin zamanlar parça parça yaparsın canım

Resim atarsan sevinirim.. Tülün linkini atmış mıydın bana onu almadım daha ..aynı yerden mi
Karanlık biraz ama ışık açar da çekerim eve geçince atmıştım tülün linkiinii 90a almıştım sanırım onu

Eklentiler

• IMG_20211226_154532.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 87
Üşütmüş olabılırmısın acaba ben usutunce oyle oluyo karnımın ustude agrıyo bıde sonra gecıyo eger duzenlı gelırse ve geçmezse sıkıntı olabılır bekle bakalım ınsallah gecer hemen
Bilmiyorum ki ya ayaklarım sürekli yanıyor.Bi giyiyorum bi çıkarıyorum çorapları.Biraz daha bekleyim geçmezse dr.a gitcem.

Çatı ağrısı bende çok vardı makat gelişti ozaman kızım.Simdi döndü bu defa da başka yerlerim agriyorBenimde kontrol 3haftada 1artik.Ya hamilelik hep bi ağrı hali nasıl oluyorsa.

Bilmiyorum ki ya ayaklarım sürekli yanıyor.Bi giyiyorum bi çıkarıyorum çorapları.Biraz daha bekleyim geçmezse dr.a gitcem.
Geçmiş olsun canım. Beni de bu sıralar acayip bir ateş basıyor hormonlardan mı üşüttüm mü çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…