Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte
Canım artık iyice kemik yapıları güçlendi ya ondan insanın içini hoş edip canını acitabiliyorlar. Şöyle bir 32-35ten sonra falan hareketleri biraz azalır şuan daha yerleri müsait içerde raks etmeye
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Üşütmüş olabılırmısın acaba ben usutunce oyle oluyo karnımın ustude agrıyo bıde sonra gecıyo eger duzenlı gelırse ve geçmezse sıkıntı olabılır bekle bakalım ınsallah gecer hemen
Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Kızlar siz de gece aşırı ter içinde kaliyor musunuz?? Son aylarda böyle oluyor sanırım,, bir de şu rexona https://ty.gl/19j56axqh8 hamilelikte zararlı olur mu, içeriğini bilmiyorum
Canim aynen kapı pencere açık duruyo çok zaman sonrada usutup kaskatı karşılıyorum gece gündüz ter bendede var yüzümden gözümden akacak kadar.roll on içinde siveno doğal rollon kullaniyorum ben memnunum
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Doğuma 6-4 hafta kalaraktan yalancı sancılar başlıyormuş canım. Doğum esnasına hazırlık için önce geliyorlar yani
Benim kasılmalar bu hafta başladı aslında haftam erken anlam veremedim kontrol sıklığım 3 haftaya inmişti yılbaşı sonrası gidince sorucam artık. Beni yoran ağrı çatı ağrısı en fenası o sanki
Hiç durmuyor çok az bir zaman uyuyordur yolda bile vuruyor huyu değişti son 10 gündür böyle iyi diyorsan tamamdır ne biliyim allahalla dedm niye durmuyor bu kız.vurunca ağrıyor mu desem bir tuhaflık oluyor işte
Canim aynen kapı pencere açık duruyo çok zaman sonrada usutup kaskatı karşılıyorum gece gündüz ter bendede var yüzümden gözümden akacak kadar.roll on içinde siveno doğal rollon kullaniyorum ben memnunum
Siveno güzel bende kullanıyorum.ikizdi senin zorlanirsin ben tek baby ile zorlanıyorum artık.usutmeye dikkat ama ben üsuttum desem oda değil çok dikkat ediyorum ama idrar yolu sorunum bitmiyor
Üşütmüş olabılırmısın acaba ben usutunce oyle oluyo karnımın ustude agrıyo bıde sonra gecıyo eger duzenlı gelırse ve geçmezse sıkıntı olabılır bekle bakalım ınsallah gecer hemen
Doğuma 6-4 hafta kalaraktan yalancı sancılar başlıyormuş canım. Doğum esnasına hazırlık için önce geliyorlar yani
Benim kasılmalar bu hafta başladı aslında haftam erken anlam veremedim kontrol sıklığım 3 haftaya inmişti yılbaşı sonrası gidince sorucam artık. Beni yoran ağrı çatı ağrısı en fenası o sanki
Çatı ağrısı bende çok vardı makat gelişti ozaman kızım.Simdi döndü bu defa da başka yerlerim agriyorBenimde kontrol 3haftada 1artik.Ya hamilelik hep bi ağrı hali nasıl oluyorsa.