Oy maşallah herşey x2 olduğu için ucuz yırtmışız valla. Bendeki halı biraz oyun matı havasında ama sendeki daha pofidik geldi gözüme müsait olunca linkler misin beniAşkım evett 300e almıştım onu da 600 olmuş yamyamlıkll bi avizemiz kaldı kargoda
Yok bu günden sonra bi yerden başlarım artık.Biraz korktumTozlanma muhabbetini ben de çok düşünüyorum ama en azından hastane çantasını hazır et diğelerini daha sonra da yaparsın
Bende ateş basınca çorap ceket falan çıkarıyorum.Sonra biraz üşüyünce geri giyiyorum canım ya.Hormonlardan biraz da galiba.Ama bu regl sancısı gibi giriyor.Anlamadim ki.Geçmiş olsun canım. Beni de bu sıralar acayip bir ateş basıyor hormonlardan mı üşüttüm mü çözemedim.
10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırım
Hastanede yaptıracaksanız normalde yaptırmayın. Yanlış anlamayın beni ama devlete aşırı derecede yük o testler. Paraları bizim vergilerden çıkıyor hep.Kız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak
Ayni vücut farkli hamileliklerde bile farkliHer vucud farklı tepki veriyor belki de ondandır canım. Doğum sancısının nasıl bişey olduğunu da hiç bilmediğim için anlamıyorum neyin nasıl olduğunuya bu yaşadığım ağrı idrar enfeksiyonu ya da makat duruşlu olduğu için tepindikçe içerlerde biyerleri acıtıyor onun dışında bir de rahim büyümesi var tabi onlada alakalı olabilir Akışına bıraktım bakalım nasıl gelmek istiyorsa gelsin paşa
Cok guzel gozukuyor canim., kac kere attin linki bilmiyorum ama bir kere daha atar misinKaranlık biraz ama ışık açar da çekerim eve geçince atmıştım tülün linkiinii 90a almıştım sanırım onu
Ben kızımda hacı şeriften yaptırmıştımHangi cikolatacıya bakıyorsunuz? Aklım cok karışık bu konuda. Şubat annelerinden baktım, sipariş verip tadı rezalet cıkanlar olmus. Cok pişman olan var aldıgı sayfadan dolayı
Hangisinden söylecegiz? Pelit marka falan kullanan da denk gelemedim hiç.
Devlet hastanesine gitmiyoruz 1 kere dahi ordaki hakkımızı sağlık ocağı yılda 1 olsun testimizi yapsın vallahi biz de vergi ödüyoruz karşılık alalım mademHastanede yaptıracaksanız normalde yaptırmayın. Yanlış anlamayın beni ama devlete aşırı derecede yük o testler. Paraları bizim vergilerden çıkıyor hep.
Kız farketmiyor ki, o da devletten alıyor parayiDevlet hastanesine gitmiyoruz 1 kere dahi ordaki hakkımızı sağlık ocağı yılda 1 olsun testimizi yapsın vallahi biz de vergi ödüyoruz karşılık alalım mademen son evlenirken test vermişim sağlık ocağında o da zorunluydu
Bende de oluyor canım o . Karnımda kasıklarımda ağrı sızı acı sürekli sertleşme. İşin garibi minik de kıpır kıpır . İyi ki öyle yoksa iyice tedirgin olucamKızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Normal canım çok normalKızlar son günlerde gece gündüz çok sık şekilde vuruyor itiyor durmuyor uyumuyor sanki normal ki bu
Benimki de çok hareketli canım ya yoksa bisey oldu diye korkardım.Ama bugün ilk defa hissettim bukadar ağrı.Sertlesme de bikac gündür var.Bende de oluyor canım o . Karnımda kasıklarımda ağrı sızı acı sürekli sertleşme. İşin garibi minik de kıpır kıpır . İyi ki öyle yoksa iyice tedirgin olucam
Etiket kes sonra beyazlari açık renkliler çok renkliler diye 3 e ayırdım yıkadım en azından kuruduSen yine iyi yıkamışsın ben daha ne etiket söktüm ne de yıkadımÜtüyü yavaştan iyi hissettiğin zamanlar parça parça yaparsın canım
Senin boy 250 idi ya o benim evde peteğin altında kaldı düdük gibi oldu öyle güzel durmuş ki senin halinida sevsinler çok güzel.bende 280 sipariş ettim bitsin atcam sana ütü lazım onada malumKaranlık biraz ama ışık açar da çekerim eve geçince atmıştım tülün linkiinii 90a almıştım sanırım onu
Kız bir başlıyor 50 tekme atmadan duramam der gibi pat patNormal canım çok normalbenimki de öyle.ne zaman uyuyor bu çocuk diye düşünüyorum sürekli doktor en hareketli oldukları zaman bu zamanlar dedi . Yerleri bol ve artık güçlüler
Anlattıklarınız braxton-hicks yani yalancı doğum sancılarına benziyor, tabi yine doktorunuza sorun. 6. aydan itibaren rahim o büyük gün için provalar yapmaya başlıyor. Doğum yaklaştıkça sıklaşacak. Genellikle anne pozisyon değiştirince rahatlar. Benim de özellikle akşamları aynı saatlerde oluyor. Karnım sertleşiyor, adeta sıkışıp bir noktada toplanıyor ve regl sancısı gibi hissettiriyor. Onlar da sonuçta rahim kasılması, ben bu anları tecrübe kazanma fırsatı olarak görüyorum. Demek ki doğum süreci de buna benzeyecek, kendimi rahatlatma ve nefes alma provası yapıyorum o sıradaBende de oluyor canım o . Karnımda kasıklarımda ağrı sızı acı sürekli sertleşme. İşin garibi minik de kıpır kıpır . İyi ki öyle yoksa iyice tedirgin olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?