2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aşkım evett 300e almıştım onu da 600 olmuş yamyamlıkll bi avizemiz kaldı kargoda
Oy maşallah herşey x2 olduğu için ucuz yırtmışız valla. Bendeki halı biraz oyun matı havasında ama sendeki daha pofidik geldi gözüme müsait olunca linkler misin beni belki inerse çökerim

Geçmiş olsun canım. Beni de bu sıralar acayip bir ateş basıyor hormonlardan mı üşüttüm mü çözemedim.
Bende ateş basınca çorap ceket falan çıkarıyorum.Sonra biraz üşüyünce geri giyiyorum canım ya.Hormonlardan biraz da galiba.Ama bu regl sancısı gibi giriyor.Anlamadim ki.

Kizlar umay bebekten emzirme yastığı almıştım. Çok beğendim. Büyüdükçe oturma yastığı olarak da kullanılır, ana kucagi gibi ustune de konur baya kullanışlı ve büyük. Kılıfını da ayrı gondermisler. Simdi annem ona 1 2 ayri kilif daha diker kirlenme ihtimaline karşı.

10 ocakta yapcam ne istiyosan dedi ama ben yine de yarın sağlık ocağına gidip bi ön tur test yaptırmayı düşünüyorum jkasdhajk bol bol incelerim karşılaştırırım
Kız özel sigortamız da var, biz yine paragöz doktorlara denk gelmedik demekki. Yoksa sigortayı soyup soğana cevirseler gıkımız cıkmayacak
Hastanede yaptıracaksanız normalde yaptırmayın. Yanlış anlamayın beni ama devlete aşırı derecede yük o testler. Paraları bizim vergilerden çıkıyor hep.

Doktor randevumuzdan geldik bir aydır yanaklara çalışmışız Annesi de biraz fazla kilo almış doktor uyardı 3,5 kilo kadar önden gidiyormuşum. Bundan sonra kahvaltımı edip yürüyüşe çıkmayı disiplin haline getireceğim. Hava da hep yağışlıydı ve her gün sütlü tatlı yapıp bir kase yedim Neyse onun dışında gayet iyiyiz. Covid aşısının üçüncü dozunu olup olmamayı bana bıraktı, takibimdeki gebelerin neredeyse hepsi oluyor dedi. Sanırım ben de olacağım yine değişik bir mutasyon çıkmış. Kalbindeki parlaklık duruyor fakat doktorumuz önemsemedi, kayboluyor kendiliğinden çok sık görüyoruz dedi. Yüzünün önünde kordon olduğu için en net bu kadar görebildik. Ne kadar büyümüş ya siyah beyaz olanda ekrana sığmıyor artık.

Eklentiler

• 414B0EC2-9E4B-448B-952C-B43A83D2E01C.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 102
Ayni vücut farkli hamileliklerde bile farkli bende dogum sancisini 2.dogumda ogrenmistim. Ilk tuvaletim gelmis gibi hissetmistim. Gittim kabiz oldum heralde dedim, sonra duzenli sanci gelmeye baslamisti.. duzenli olunca anlamistim saglicakla kucagimiza alalim , nasil istiyorlarsa oyle dogsunlar

Ben kızımda hacı şeriften yaptırmıştım
Zaten çok fazla olmasına da gerek yok pandemiden diye düşünüyorum
Kalitelidir bi bak istersen canım internet adreslerinden

Hastanede yaptıracaksanız normalde yaptırmayın. Yanlış anlamayın beni ama devlete aşırı derecede yük o testler. Paraları bizim vergilerden çıkıyor hep.
Devlet hastanesine gitmiyoruz 1 kere dahi ordaki hakkımızı sağlık ocağı yılda 1 olsun testimizi yapsın vallahi biz de vergi ödüyoruz karşılık alalım madem en son evlenirken test vermişim sağlık ocağında o da zorunluydu bana sağlık ocağı herkesin aldığı ilacı bile vermiyo

Kız farketmiyor ki, o da devletten alıyor parayi

Senin ASM Allah'a emanet zaten

Benim her ay yaptırıyor da ben artık vermicem kan falan. Kalmadı ya kanım zaten düşük kan değerim

halı : 298e almışım şu an çok yüksek ama indirim gelirse alın cidden kalın bayaa

https://www.hepsiburada.com/vinosa-...40-x-200-cm-p-HBV00000RJOXM?magaza=VinosaHome

tül: aldığımdan daha ucuz şu an aynı ölçü 80e düşmüş 94e almıştım çok beğendim ben ayrıntılı isterseniz atarım foto 250*260 almışım ölçü

fon: 2 kanat 80e almıştım 63e kadar düştü bunu da ona göre alırsınız ama dediğim gibi asma yerleri çok sağlam değil elden geçmesi lazııım he ama fiyatına göre iyi tabiii

avize: halıyla uyumlu olsun diye almıştım bunu da 63e almıştım

dejavuh G gumus82 _Ravzaa_

Eklentiler

• IMG_20211227_201243.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20211227_201232.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bugun regl olacakmış gibi kasik ve karin ağrısı bi de karnım sürekli sertleşiyor.Cuma kontrolde nst de bisey çıkmadı.Drm erken doğum riskin yok dedi.Ama bu agrilar nerden cikti anlamadim.Sizde oluyormu?
Bende de oluyor canım o . Karnımda kasıklarımda ağrı sızı acı sürekli sertleşme. İşin garibi minik de kıpır kıpır . İyi ki öyle yoksa iyice tedirgin olucam

Kızlar son günlerde gece gündüz çok sık şekilde vuruyor itiyor durmuyor uyumuyor sanki normal ki bu
Normal canım çok normal benimki de öyle.ne zaman uyuyor bu çocuk diye düşünüyorum sürekli doktor en hareketli oldukları zaman bu zamanlar dedi . Yerleri bol ve artık güçlüler

Kizlar trendyol Milla da kuponlar var pijama takımı falan bakmak isteyenler baksın. Aslında fiyatlar şişirilmiş ama mesela az önce 200 e 140 lira indirim olan kuponuyla bı pijama bı emzirme sütyeni sipariş ettim.İkisine 111 lira verdim indirimli gbi oldu .bu pijama takımıninda grisi i beğenmiştim ama grisi de başka kupon vardı bnde bu rengini sipariş ettim .ne de olsa bebemiz erkek mavisi de sırıtmaz dedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-27-18-36-37-259_trendyol.com.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2021-12-27-18-36-27-801_trendyol.com.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 101
Bende de oluyor canım o . Karnımda kasıklarımda ağrı sızı acı sürekli sertleşme. İşin garibi minik de kıpır kıpır . İyi ki öyle yoksa iyice tedirgin olucam
Benimki de çok hareketli canım ya yoksa bisey oldu diye korkardım.Ama bugün ilk defa hissettim bukadar ağrı.Sertlesme de bikac gündür var.

Sen yine iyi yıkamışsın ben daha ne etiket söktüm ne de yıkadım Ütüyü yavaştan iyi hissettiğin zamanlar parça parça yaparsın canım
Etiket kes sonra beyazlari açık renkliler çok renkliler diye 3 e ayırdım yıkadım en azından kurudu
Karanlık biraz ama ışık açar da çekerim eve geçince atmıştım tülün linkiinii 90a almıştım sanırım onu
Senin boy 250 idi ya o benim evde peteğin altında kaldı düdük gibi oldu öyle güzel durmuş ki senin halinida sevsinler çok güzel.bende 280 sipariş ettim bitsin atcam sana ütü lazım onada malum
Normal canım çok normal benimki de öyle.ne zaman uyuyor bu çocuk diye düşünüyorum sürekli doktor en hareketli oldukları zaman bu zamanlar dedi . Yerleri bol ve artık güçlüler
Kız bir başlıyor 50 tekme atmadan duramam der gibi pat pat

Anlattıklarınız braxton-hicks yani yalancı doğum sancılarına benziyor, tabi yine doktorunuza sorun. 6. aydan itibaren rahim o büyük gün için provalar yapmaya başlıyor. Doğum yaklaştıkça sıklaşacak. Genellikle anne pozisyon değiştirince rahatlar. Benim de özellikle akşamları aynı saatlerde oluyor. Karnım sertleşiyor, adeta sıkışıp bir noktada toplanıyor ve regl sancısı gibi hissettiriyor. Onlar da sonuçta rahim kasılması, ben bu anları tecrübe kazanma fırsatı olarak görüyorum. Demek ki doğum süreci de buna benzeyecek, kendimi rahatlatma ve nefes alma provası yapıyorum o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…