Kızlar asm’deki takibi yapan ebe aradı, kan ve idrar tahlili istiyor. Bunlara her ay bakılması gerekli gelin yapalım dediler.
Doktorum takip ediyor diyip gelemeyecegimi söyledim ben de, aklıma takıldı. Sizin doktorlar her ay tüm kan değerlerini kapsayacak sekilde tahlil yapıyor mu? Benim en son 25.haftada herşeye bakıldı, bir sıkıntım da yok. Tahlilleri ne kadar aralıkta yaptırmak lazım?
Canım benmki istemiyor, belki özel saglık sigortam yok diyedir herseyi istemiyor, genel anlamda kan degerini çok önemsiyor, tsh a birkaç defa baktırdı. Zaten tüm vitaminleri yükleniyoruz. Dogum sonrası kısmetse full check up yaptırıp eksik vitamin varsa tamamlarız. Şu anda almadıgımız bir vitamin yok.
Kızlar Selman,Berkay,Alpaslan ve Mahir isimlerinden hangisi sizce
Kızlar Alpaslan çok uzun ve zor söylemesi okulda diyolar eşimin favorisi Alpaslan çok kafam karışıyor diğerlerinde bu kadar zorlanmamıştım
Canım ben "A" harfinde çok zorlanıyorum. Ben de Alaz ismini düşünmüştüm o nedenle eledim. Hem anne hem baba tarafından göçmenlik de var. Yayarak söylüyorum a'larıbu nedenle alpaslan zor isim bana. İsim konusu çok hassas, biz de netleşemedik. Bazen ben de fikir soruyorum, sonra istediklerimden farklı yorum gelince üzülüyorum o yüzden içine sineni seç. Kapı süsü, hastane çıkışı hersey gecikiyor bu şekilde olunca, doktora her gidişimizde farklı isim söylüyoruz
Çatı ağrısı bende çok vardı makat gelişti ozaman kızım.Simdi döndü bu defa da başka yerlerim agriyorBenimde kontrol 3haftada 1artik.Ya hamilelik hep bi ağrı hali nasıl oluyorsa.
Seninde mı çok erken haftalarda başladı canım assa yukarı 24-25.haftadan beri çekiyorum çünkü büyüdükçe ağırlık assa kaydikca temmelli arttı. Nst başladı mı son kontrolde başladık ağrılardan ötürü
Kizlar trendyol Milla da kuponlar var pijama takımı falan bakmak isteyenler baksın. Aslında fiyatlar şişirilmiş ama mesela az önce 200 e 140 lira indirim olan kuponuyla bı pijama bı emzirme sütyeni sipariş ettim.İkisine 111 lira verdim indirimli gbi oldu .bu pijama takımıninda grisi i beğenmiştim ama grisi de başka kupon vardı bnde bu rengini sipariş ettim .ne de olsa bebemiz erkek mavisi de sırıtmaz dedim
Cok güzelmiş pijama takımı falan baya kullanışlı duruyor canım güle güle sağlıkla giy. Benim hem kızdan var hemde üyeliğim var kendim satıyorum ordan bakıcam biraz daha zaman verdim kendime sonra tam olmuyor
Seninde mı çok erken haftalarda başladı canım assa yukarı 24-25.haftadan beri çekiyorum çünkü büyüdükçe ağırlık assa kaydikca temmelli arttı. Nst başladı mı son kontrolde başladık ağrılardan ötürü
Benim o çatı ağrısı 15haftalikken basladi canim.Magnezyuma başladım hemen bi de kalça ağrısı kramp da oluyordu.Nst başladık geçen hafta.Sanci yok ama geçmeyen ağrılar olursa bekleme gel dedi dr.
Olsun bu aldiklari da yeter simdilik bir daha giderseniz bastan sorarsin , anne yardim eder msiin odemeye ona gore alacagim diye Sanki benim kayimvalidemi anlattin cok parasi vardir ama devamli aglar param yok diye. Hep bizim birseyler almamizi bekler . Isin tuhafi ben kiyafet alirken cok alma bizde aliriz birseyler hem bu aldiklarin yeter diyor . Madem alacaksin niye dogmasini bekliyorsun degil mi
Ben ev içinde olsun deterjanimi 8,10kilo alirim misal sampuani 5,6tane alirim bifaha biha ugrasmiyayim diye 3,5ay rahat ederim,ilk zamanlar kv iste havlu kagit alcam dersi ben slak gibi dur anne alma bende var veririm diyodum,binkac sefee boyle oldu,sonra artik direk bana sende vardir misal sampuanim bitti diyo direk istiyo suc bende alistirdim boyle artik sinir okuyom,iyi niyeti suistimal ediyolar.tamam bebek kiyafetinde bende cok alma yarafi degilim ama iki zibinla da buyurmu yahu cocuk yetermis onlar :) ben suna inanirim parasi gercekten az olan biri daha cok yardim etmeye calisir,benim kv gobi masallah parasi olanlar ise param yok der gecer
Sen hemşirelere bakma. Kendi doktorunla konuş. Hiçbir asida canlı virüs olmaz.
Korkutmak istemiyorum kimseyi ama, Samsun'da 2 tane 8 aylık hamile bebeğini kaybetti bu illet yüzünden. Aşı olmadiklari için.
Hem bebekler de antikor üretiyor. Amerika'da yapıldı araştırması.
Benim kendi doktorum hem kadın doğumcu hem de perinatolog. O bana direk ol bekleme dedi.
Bu arada kaynimda Amerika'da sağlık sektöründe. O aşırı bilgilidir bu konular her şeyi araştırır. Sinem mutlaka aşı olsun demişti eşime.
Ben ev içinde olsun deterjanimi 8,10kilo alirim misal sampuani 5,6tane alirim bifaha biha ugrasmiyayim diye 3,5ay rahat ederim,ilk zamanlar kv iste havlu kagit alcam dersi ben slak gibi dur anne alma bende var veririm diyodum,binkac sefee boyle oldu,sonra artik direk bana sende vardir misal sampuanim bitti diyo direk istiyo suc bende alistirdim boyle artik sinir okuyom,iyi niyeti suistimal ediyolar.tamam bebek kiyafetinde bende cok alma yarafi degilim ama iki zibinla da buyurmu yahu cocuk yetermis onlar :) ben suna inanirim parasi gercekten az olan biri daha cok yardim etmeye calisir,benim kv gobi masallah parasi olanlar ise param yok der gecer
Kesinlikle oyle , parasi olmayan herseye daha cok kosturuyor ve daha rahat aliyor. Mesela benim eltimin de durumu cok iyi , robot supurge mi dyson mi diye nerdeyse 1 senedir dusunuyor. Bir arkadasim var , parasida yoktur . Hepsinden aldi
Bizde ayni senin gibi stoklu yaşiyoruz
Sen hemşirelere bakma. Kendi doktorunla konuş. Hiçbir asida canlı virüs olmaz.
Korkutmak istemiyorum kimseyi ama, Samsun'da 2 tane 8 aylık hamile bebeğini kaybetti bu illet yüzünden. Aşı olmadiklari için.
Hem bebekler de antikor üretiyor. Amerika'da yapıldı araştırması.
Benim kendi doktorum hem kadın doğumcu hem de perinatolog. O bana direk ol bekleme dedi.
Bu arada kaynimda Amerika'da sağlık sektöründe. O aşırı bilgilidir bu konular her şeyi araştırır. Sinem mutlaka aşı olsun demişti eşime.
Kesinlikle oyle , parasi olmayan herseye daha cok kosturuyor ve daha rahat aliyor. Mesela benim eltimin de durumu cok iyi , robot supurge mi dyson mi diye nerdeyse 1 senedir dusunuyor. Bir arkadasim var , parasida yoktur . Hepsinden aldi
Bizde ayni senin gibi stoklu yaşiyoruz
Hayatı kaliteli yaşamak lazım elimde param biter evet ama ornek yanı yumuşatıcı büyük alıyorum uzun süre gidiyor mesela.supurgem bozuldu düzgün çekmiyor şimdi tekrar dokmeli mi diyorum dyson yada robot eski tarz alcak olduktan sonra ikinci eldede var akıllıca değil
Zzahrada
bende 1 ocakta gidiyorum mecbur kültür test kontrol var ben zaten ayda iki gidiyorum hep zorunlu olarak paraları bayılıyorum sonra iki de kontrol 4 oluyor
Zzahrada
bende 1 ocakta gidiyorum mecbur kültür test kontrol var ben zaten ayda iki gidiyorum hep zorunlu olarak paraları bayılıyorum sonra iki de kontrol 4 oluyor