2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet katiliyorum. Esimde her zaman soyler paran varsa eger hicbir zaman yok demeyeceksin , şukursuzluk gibi .. burada 2.el piyasasi bayagi gelismis . Sifir malzemeleride satan cok oluyor. Cunku noelde buyuk hediyeler alabiliyorlar birbirlerine . Eltimde en son 2.el uygulamasindan sifir robot supurge buldu , son modelini bizim aldigimizdan daha dusuk fiyata aldi hemde ama onu bile eşim buldu

Benim o çatı ağrısı 15haftalikken basladi canim.Magnezyuma başladım hemen bi de kalça ağrısı kramp da oluyordu.Nst başladık geçen hafta.Sanci yok ama geçmeyen ağrılar olursa bekleme gel dedi dr.
Seninde erken haftada başlamış canım. Nst için haftan uygun artık. Bol bol dinlenmeye bak çok fazla eğil kalk yapmamaya çalış
Bana bircok şeyden yasak geldi çatı ağrısı için magnezyum falan kullandigim halde ağrım çok oluyor

Kızlar bir aydır enfeksiyonla mücadele ediyorum idrardaki temiz gözüküyor artık ama kanda hala geçmeyen enfeksiyon var neyden kaynaklı olduğunu anlamıyorlar. Akıntım vardı belki mantar varsa o enfeksiyonu yükseltmiştir diye fitil kullandım buna rağmen geçmemiş moralim bozuldu kanda enfeksiyonu olan var mı Buda erken doğuma neden oluyor mu merak ediyorum

Antibiyotik de suan cok kullanma can bol bol su bol sarımsaklı soğan ve narenciye tüket çok iyi gelir erken doğum içinde bu haftalarda varsa riskin ciğer geliştirici işini doktorunla bir görüş bnmde var erken doğum riski o yüzden haftaya vurulcam ciğer geliştiriciyi bnmde mantarım hiç geçmiyor şekeri tüketme hiç bol yogurt ye cok iyi geliyor bnm mantar suan sadece akinti yapiyor 1 bardak kakaolu süt bile içsem kaşınıyorum hemn şeker enfeksiyonu besliyor aklında olsun

Canım bu CRP denilen vücuttaki iltihabı gösteren deger mi? Eskiden bir ara bende de olmuştu, düşene kadar çok uğrasmıştım. Hamilelikte olmadı.

Ay ne lanet bir şey o enfeksiyon. Hamileyken kimsenin başına gelmesin valla.

Ay ne lanet bir şey o enfeksiyon. Hamileyken kimsenin başına gelmesin valla.
Bnm gebeliğin başından beri geçmedi sekerli hiç bir şey yemiyorum çikolata nin tadını unuttum yani gebelik cok tetikliyor mantarı dikkat ede ede anca kaşıntı suanlik yok akinti son gaz devam ama tabi

resmen herkes şeyde püü dutluk kalmış buralar
Yaf bu şeker varya her hastalığın arkasından çıkıyor, vücuda çok zararlı, yüzümde dermatit var benim şekeri azaltınca o da azaldı keşfettim,
Bir arkadaş rexona stick sormuş ben hamilelikte zararı olur diye bıraktım zaten normalde de zararlı içindeki alüminyumdan falan.
İlk hamileliğimde kesinlikle böyle yapıcam bir dahakine dediğim bir kaç şey var, birisi emzirme sütyeni değil emZirme atleti almak kesinlikle, belim hep açık kalmıştı çünkü çok rahatsız olmuştum.
Sürekli okuyorum yazdıklarınızı takip ediyorum bıcır bıcırsınız valla süpersiniz

Sağol canım.
Doktoruma yazdım cevap bekliyorum. İdrarda ki erken doğum yapıyor biliyorum ama kanda ki de yapıyor mu acaba

Ben de emzirme atleti aldım large ama göğsümün altına çok ağrı yaptı takamadım. Normalde small giyen biriyim, XL mi almalıyım artık bilemedim nedense atlet hiç rahat olmadı, iç kısmının altındaki alan çok sıktı.

Xl almak daha mantıklı. Rahatlık laizm o haldeyken
Büyük olsun boşver

Allah allah ben daha almadım da bakmadım da ama atlet yumuşacık dümdüz inmez mi bendeki hissiyatı öyle deMarkaya göre değişir sanırım

Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?

Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?
Merhabalar
Kızıma doğum yaptığımda felaket çatlama olmuştu baya yarılmıştı göğüs uçlarım
Ağlayarak emziriyordum resmen
Öyle vakalarda lansinoh etkili değil
Lansinoh daha çok nemlendirme yada çatlamasını önlemek için gibi
Madecassol adlı bi krem var
Sadece bebeği emzirmeden önce göğüsleri yıkamak temizlemek gerekiyor
O kadar iyi geliyor ki
Madecassol Ben

Canım bu CRP denilen vücuttaki iltihabı gösteren deger mi? Eskiden bir ara bende de olmuştu, düşene kadar çok uğrasmıştım. Hamilelikte olmadı.
sanırım canım. Normalde olsa neysede hamilelikte korkuyorum
Bizim bir tanıdık ikiz 38. Haftada suan ve baştan beri var mantar enfeksiyonu gecmiyor yani buna ne yapsak korkma o yüzden
İnşallah bir sorun olmaz canım çok sağol

Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…