2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet terlesende koku vermiyor.Dikkat ediyorum canım ama bazen mümkün olmuyor.terleyip sonra biz hibi oluyorum evet ikiz zorlanıyorum ama bugunlerime şükür az kaldı sayılır.

Nerde kuzum ya.Oglum var 4.5yasinda çok hareketli o da.Pesinde koşturmaktan oturamiyorum ki.Ama dikkat etmemiz gerek cidden artık.

Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?
Lansinoh doğumdan önce kullanılmaya başlanmali. Bir de emerken silmek gerekmiyor o olay iyi.

Canım bende de kanda enfeksiyon çıkıyo ama kültür temiz çıktığı için sorun olmaz hamilelikte normal diyorlar neredeyse 4 aylıktan beri var bende enfeksiyon 1 kere kullandım antibiyotik geçmedi kültüre antibiyotikten sonra baktılar üreme olmadığı için bi daha vermediler ilaç

Kızlar karnım çok sertleşti bugün sanki bi kemiği dayandı bi yere çok acıdı şimdi uzandım yine hareketlendi

Göğüs ucu kremi için doğal içerikli almayı düşünüyorum. Badger veya earth mama gibi. Yara olmamasında en etkili şey doğru emzirmekmiş sanırım. Bebeğin yaklaşık olarak tüm kahverengi bölgeyi alması gerekiyormuş, sadece ucu alırsa o zaman anne mahvoluyor. Bunun için de bebeği doğru tutuş pozisyonu gerekliymiş. Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir, gerçek hayatta nasıl oluyor?

Tetanoz ile covid aşısı arasında ne kadar zaman olmalı bilen varsa söyleyebilir mi

doktor 2 hafta yeterli demişti bana canım

Bana da 2 hafta yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…