Evet terlesende koku vermiyor.Dikkat ediyorum canım ama bazen mümkün olmuyor.terleyip sonra biz hibi oluyorum evet ikiz zorlanıyorum ama bugunlerime şükür az kaldı sayılır.
Seninde erken haftada başlamış canım. Nst için haftan uygun artık. Bol bol dinlenmeye bak çok fazla eğil kalk yapmamaya çalış
Bana bircok şeyden yasak geldi çatı ağrısı için magnezyum falan kullandigim halde ağrım çok oluyor
Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?
Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?
Kızlar bir aydır enfeksiyonla mücadele ediyorum idrardaki temiz gözüküyor artık ama kanda hala geçmeyen enfeksiyon var neyden kaynaklı olduğunu anlamıyorlar. Akıntım vardı belki mantar varsa o enfeksiyonu yükseltmiştir diye fitil kullandım buna rağmen geçmemiş moralim bozuldu kanda enfeksiyonu olan var mı Buda erken doğuma neden oluyor mu merak ediyorum
Canım bende de kanda enfeksiyon çıkıyo ama kültür temiz çıktığı için sorun olmaz hamilelikte normal diyorlar neredeyse 4 aylıktan beri var bende enfeksiyon 1 kere kullandım antibiyotik geçmedi kültüre antibiyotikten sonra baktılar üreme olmadığı için bi daha vermediler ilaç
Göğüs ucu kremi için doğal içerikli almayı düşünüyorum. Badger veya earth mama gibi. Yara olmamasında en etkili şey doğru emzirmekmiş sanırım. Bebeğin yaklaşık olarak tüm kahverengi bölgeyi alması gerekiyormuş, sadece ucu alırsa o zaman anne mahvoluyor. Bunun için de bebeği doğru tutuş pozisyonu gerekliymiş. Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir, gerçek hayatta nasıl oluyor?
Tetanoz ile covid aşısı arasında ne kadar zaman olmalı bilen varsa söyleyebilir mi
Göğüs ucu kremi için doğal içerikli almayı düşünüyorum. Badger veya earth mama gibi. Yara olmamasında en etkili şey doğru emzirmekmiş sanırım. Bebeğin yaklaşık olarak tüm kahverengi bölgeyi alması gerekiyormuş, sadece ucu alırsa o zaman anne mahvoluyor. Bunun için de bebeği doğru tutuş pozisyonu gerekliymiş. Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir, gerçek hayatta nasıl oluyor?
Tetanoz ile covid aşısı arasında ne kadar zaman olmalı bilen varsa söyleyebilir mi