2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy kuzum zayif olsa nolcak benimki de zayif ölçümleri icin 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Benimde 29+3 te 1300 demişti doktorum. Dogunca kilo alir bizimkilerde. Dogurmak kolay olur boşver
Yaa baska bır sıkıntı olmasında zayıf olmasına razıyım 1 hafta gelişim geriliği dediklerinde moralım bozuluyo bakalım yrnda kendı doktoruma gıdıcem o ne dicek

Yaa baska bır sıkıntı olmasında zayıf olmasına razıyım 1 hafta gelişim geriliği dediklerinde moralım bozuluyo bakalım yrnda kendı doktoruma gıdıcem o ne dicek
Aynen öyle gerilik olmasın. Ama gerilikte abartı olmadigi surece sorun yok ama biz anne yuregi hemen üzülmeye hazırız zaten güzel haberlerini yaz mutlaka yarın

Geçmiş olsun canım.
Bu diyetisyenler biraz fazla abartıyor gecen hamileligimden biliyorum. Diyetisyen yüzünden sürekli kilo vermistim. Güya büyük olan çocuk 2 kilo anca doğdu.
Bu sefer kendi doktorum kendim oldum. 140 geçmeyecek şekilde yoluma devam ediyorum.
Bu ay 700 gram almışım. Bebek iyi elhamdülillah.
Ben de ufak tefek sıkıntılar haricinde iyiyim hamd olsun.
Bugün hastane çıkışı foto attılar. İnşallah kargo uzun sürmez.
Zehrada sana da geçmiş olsun canım.
Test belki hatalı çıkmıştır.

Eklentiler

• Screenshot_20220104-152013_Chrome.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_20220104-151939_Chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 110
Daha var zamanımız canım kapatır açığı inşallah en olmadı doğumdan sonra kapatır hiç merak etme sen ❤

Mrb kizlar nasılsınız uzun süredir giremedim msjlar baya birikmis hepsini okumam imkansiz inşallah herkes iyidir bende 10 gündür mide bulantisi başladı tekrardan özellikle sabahlari mutlaka ya kahvaltidan önce ya sonra istifra ediyorum ve birkac gündür de kasık ağrısı var ve sanki gün geçtikçe dahada artıyor bu normal mi acaba aranizda yaşayan varmi dr gidemedim eşimin izni yok ve hastane uzak baya diye gidemiyorum araba olmadan bilen varsa cvplarsa sevinirim

Ya maşallah maşallah çok güzel bir bebek yabenim bebek hep surstını ekştiyor mutsuz canım bende şeker takibindeyim doktor ve diyetisyen eşliğinde değil kendi doktorum kendim oldum. A azaria arkadaşımızın dediğğ gibi 140 üstüne çıkmamaya çalışıyorum bu ay bende esnettim çünkü kilo vermeye başlayınca korktum. En zorlandığım akşamları çok acıkıyorum gündüz de sıkıntı yok

Yaaa ama yatağınız çok güzel olmuş bayıldım ay ne yatağım ne örtüm var ortada maşallah hepinize

Yaaa isimlerine ayrı bayıldım desenlerini ayrı senden daha çok meraklıyım kızın mı oğlun mu olacak diye

Yaaa isimlerine ayrı bayıldım desenlerini ayrı senden daha çok meraklıyım kızın mı oğlun mu olacak diye
Teşekkür ederim canım benim.
Eşim de ben de nedense hiç merak etmiyoruz.
Son anda nasıl olacak bakalim.
İnsallah sağlıkla sihhatle gelir bebeklerimiz.
Ben de hazırlıklara basladim. Kızımın bebe kıyafetlerini çıkardım yıkadım hepsini. Yarin da.kismet olursa ütülenecek inşallah.
Onun da ilk kıyafetleri hepsi beyaz krem gri.
Onda da supriz olmuştu.
İlk kıyafetleri 46 beden onları görünce çok duygulandım. Ne hemen vakit geçti nasılda hızlı büyüyorlar.
Hergünün tadını çıkarmak lazım.

ya aklin yolu bir, hepimiz aynı seyi yapmisiz aslinda. Ben de sadece bir kere gittim doktor yonlendirince ölçüm haftası. Diyetisyenler zaten cogunlukla pek bilgili degiller, ezbere iş yapiyolar. Çoğu sağlıkla ilgili konulara hiç hakim değil insanları zayiflatmaya çalışan bir çeşit güzellik uzmanı kafası. Ben de her gün ölçüm yapmıyorum ama kaçamak yaptığımda ya da fazla kaçırdığımda yapıyorum ölçüm. Mesela geçen yediğim kızarmış tavuktan 4.5 saat sonra bile şekerim 135 mi neydi kim bilir kaça çıkmıştı. Ama ara öğünde yediğim 2 kurabiyeden sonra 2 saatlik 90lardaydı. Bende de akşam acikmasi olmuyo tam tersi gun icinde hep acikiyorum, aksam oldu mu uzun sure ac kalmiyim diye zoraki bi meyve yanina biraz yogurt falan yiyorum.

Hic kuzum sıkma canını ceviz kaşar süt ve muz ye hergun baya baya otur ye yani bak nasıl güzel tombullasir ama üzülme lütfen bana da her gittiğimde yeni bir heyecan yüklüyor dr Aralık nasıl geçti gel bana sor senden 1 haftq küçüğüm üstelik tup bebek bana aralıkta doğum riskin var dedi elim kalbimde bekledim.arqlik bitse diye

Bu arada kalsiyum desteği al o da gelişim gerilimini engelliyor kalsiyum boy ve kiloya kemik gelişimine etki ediyor

Bendede bır donem hafıf bulantı olmuştu sonra gectı ama burda bulantısı artanlarda oldu cnm yazdıklarını hatırlıyorum. son trımester ılkı gıbı benzerlık gosterebılıyo bence agrılar sızılar bulantılar tekrardan baslıyor telefonu varsa doktoruna sorsan daha ıyı olabılır bayagıdr yazmıyordun nasıl gıdıyor hamılelık

Bu arada kalsiyum desteği al o da gelişim gerilimini engelliyor kalsiyum boy ve kiloya kemik gelişimine etki ediyor
Doktordan cıktım demın ama doktor magnezyum al dedı ama hergun 2 bardak sut ıcıyorum kalsıyum ne kullanıyorsunuz bır sonrakıne doktoruma sorayım olmadı

Kendı Doktorum ıcımı rahatlattı bu arada buna gelısım gerılıgı demek dogru olmaz cunku ıkı haftada yeterınce kılo almış bız gelısımı kılo alması duran bebekler ıcın tedırgınlık duyuyoruz dedı maşallah 37 cm 1250 gr olmuş doktorumun olcumlerınede guvenıyorum gercekten ıcım rahatladı bır sıkıntı gormedı ama ben bebıse kılo aldırcam derken kendım bayagı bır almışım

Ya aynen başa sardım gibi tekrar bulantı başlayınca nasıl geçsin cok zor ya ağırlaştikca dahada zorlaşıyor senin nasil geçiyor cnm bebegin eşi aşağıdaydı sanırım senin düzeldimi senin iyi geçiyor inşallah

Benımde basladı sırt agrıları fılan bakalım hayırlısıyla atlatırız bu donemıde ınşallah .plasentamla ılgılı dun doktorlar şakalaştı bıle nerdeyse rahıme 20 metre var fılan dedıler duzelmış bır sıkıntı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…