Yaa baska bır sıkıntı olmasında zayıf olmasına razıyım 1 hafta gelişim geriliği dediklerinde moralım bozuluyo bakalım yrnda kendı doktoruma gıdıcem o ne dicekAyy kuzum zayif olsa nolcak benimki de zayifölçümleri icin 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Benimde 29+3 te 1300 demişti doktorum. Dogunca kilo alir bizimkilerde. Dogurmak kolay olur boşver
Aynen öyle gerilik olmasın. Ama gerilikte abartı olmadigi surece sorun yok ama biz anne yuregi hemen üzülmeye hazırız zatenYaa baska bır sıkıntı olmasında zayıf olmasına razıyım 1 hafta gelişim geriliği dediklerinde moralım bozuluyo bakalım yrnda kendı doktoruma gıdıcem o ne dicek
Insallah canım çok saolAynen öyle gerilik olmasın. Ama gerilikte abartı olmadigi surece sorun yok ama biz anne yuregi hemen üzülmeye hazırız zatengüzel haberlerini yaz mutlaka yarın
Geçmiş olsun canım.selam herkese^^ kaç gündür bakamamıştım, hızlıca bi göz gezdirdim. Z zahrada geçmiş olsun hafif geçiriyo dimi eşin? sen hem aşı hem covid geçirdiğin için antikorlusundur heralde kolay bulaşmaz, bulaşsa da hafif geçer çok.
benim kontrol vardı bugün. biraz canım sıkıldı. bu diyabet b*ku yüzünden diyetteydim ama diyetisyenin verdiği diyet çok ağır geldiği için kendimde esnetiyodum. doktor biraz minyon bi bebek olucak, sen de minyonsun tabi falan dedi ama sonra beslenmemi biraz fazla sorguladı. günde 2 bin kalorinin altına düşmemeye gayret et, karbonhidratları yeterince aldığına emin ol falan diye. 1300 gram ve 38 cm 30+2 bugün. bir de sancılar sebebiyle biraz erken doğabilir konusu oluyo ikidir. iki hafta üstüne gitmiştim, şimdi bir sonrakini 10 gün sonraya verdi. şu an görünürde herşey normal, erken doğum riski görünürde yok ama sanırım sancıların erken başlaması sebebiyle 35. haftadan sonra hazırlıklı olmayı önerdi.
neyse ki bu sefer yüzünü görebildik bir de göremesek baya üzücü olcaktı :I
Daha var zamanımız canım kapatır açığı inşallah en olmadı doğumdan sonra kapatır hiç merak etme sen ❤Bende butun gun hastanedeydım perınatalog kesın tanıyı koydu artık plasenta prevıa degılmısım kendı doktorum sezaryenımı yapabılırmıs okonuda ıcım rahatladı ama arastırma hastanesı oldugu ıcın butun gun fazla ayrıntılı ınceledıler benı nst alırken koluma damardan serum burnumada oksijen hortumu taktılar daha neler neler..
Gel gelelım benım bebısın olcumlerde bır hafta 10 gun gerıden gelıyor 29 +3 gunluk 1.100 gr mıs doktor 100 bebekten senınkı sondan 8.sırada fılan dedı arastırma hastanesı oldugu ıcın her hafta gel bızım takıbızde olucaksan gerılıgı takıp etmemız gerek konsey toplanıcak her hafta dedı
Ama ben sehır dısına her hafta gıdemem kendı doktoruma devam edıcem o yuzden bebek zayıf dogarsada allahtan yapacak bırsey yok
Insallah cnm saglıkla gelsın mınnoslarDaha var zamanımız canım kapatır açığı inşallah en olmadı doğumdan sonra kapatır hiç merak etme sen ❤
Ya maşallah maşallah çok güzel bir bebek yaselam herkese^^ kaç gündür bakamamıştım, hızlıca bi göz gezdirdim. Z zahrada geçmiş olsun hafif geçiriyo dimi eşin? sen hem aşı hem covid geçirdiğin için antikorlusundur heralde kolay bulaşmaz, bulaşsa da hafif geçer çok.
benim kontrol vardı bugün. biraz canım sıkıldı. bu diyabet b*ku yüzünden diyetteydim ama diyetisyenin verdiği diyet çok ağır geldiği için kendimde esnetiyodum. doktor biraz minyon bi bebek olucak, sen de minyonsun tabi falan dedi ama sonra beslenmemi biraz fazla sorguladı. günde 2 bin kalorinin altına düşmemeye gayret et, karbonhidratları yeterince aldığına emin ol falan diye. 1300 gram ve 38 cm 30+2 bugün. bir de sancılar sebebiyle biraz erken doğabilir konusu oluyo ikidir. iki hafta üstüne gitmiştim, şimdi bir sonrakini 10 gün sonraya verdi. şu an görünürde herşey normal, erken doğum riski görünürde yok ama sanırım sancıların erken başlaması sebebiyle 35. haftadan sonra hazırlıklı olmayı önerdi.
neyse ki bu sefer yüzünü görebildik bir de göremesek baya üzücü olcaktı :I
Yaaa ama yatağınız çok güzel olmuş bayıldım ay ne yatağım ne örtüm var ortadaDaha ilerlemeden halletmek lazım valla ben şuan bile zorlanıyorum ilerleyen haftalarda hiç yapamam herhalde
Benimde öyle ya sabah iyiyim iş yapıyorum harika gece yatınca sanki beni dövüyolar
Yatakla başladım ben örtülerini yıkadım ütüledim eşim serdiÇok tatlı oldu yaa
Yaaa isimlerine ayrı bayıldım desenlerini ayrı senden daha çok meraklıyım kızın mı oğlun mu olacak diyeGeçmiş olsun canım.
Bu diyetisyenler biraz fazla abartıyor gecen hamileligimden biliyorum. Diyetisyen yüzünden sürekli kilo vermistim. Güya büyük olan çocuk 2 kilo anca doğdu.
Bu sefer kendi doktorum kendim oldum. 140 geçmeyecek şekilde yoluma devam ediyorum.
Bu ay 700 gram almışım. Bebek iyi elhamdülillah.
Ben de ufak tefek sıkıntılar haricinde iyiyim hamd olsun.
Bugün hastane çıkışı foto attılar. İnşallah kargo uzun sürmez.
Zehrada sana da geçmiş olsun canım.
Test belki hatalı çıkmıştır.
Teşekkür ederim canım benim.Yaaa isimlerine ayrı bayıldım desenlerini ayrı senden daha çok meraklıyım kızın mı oğlun mu olacak diye
Ya maşallah maşallah çok güzel bir bebek yabenim bebek hep surstını ekştiyor mutsuz canım bende şeker takibindeyim doktor ve diyetisyen eşliğinde değil kendi doktorum kendim oldum. A azaria arkadaşımızın dediğğ gibi 140 üstüne çıkmamaya çalışıyorum bu ay bende esnettim çünkü kilo vermeye başlayınca korktum. En zorlandığım akşamları çok acıkıyorum gündüz de sıkıntı yok
Hic kuzum sıkma canını ceviz kaşar süt ve muz ye hergun baya baya otur ye yani bak nasıl güzel tombullasir ama üzülme lütfen bana da her gittiğimde yeni bir heyecan yüklüyor dr Aralık nasıl geçti gel bana sor senden 1 haftq küçüğüm üstelik tup bebek bana aralıkta doğum riskin var dedi elim kalbimde bekledim.arqlik bitse diyeBende butun gun hastanedeydım perınatalog kesın tanıyı koydu artık plasenta prevıa degılmısım kendı doktorum sezaryenımı yapabılırmıs okonuda ıcım rahatladı ama arastırma hastanesı oldugu ıcın butun gun fazla ayrıntılı ınceledıler benı nst alırken koluma damardan serum burnumada oksijen hortumu taktılar daha neler neler..
Gel gelelım benım bebısın olcumlerde bır hafta 10 gun gerıden gelıyor 29 +3 gunluk 1.100 gr mıs doktor 100 bebekten senınkı sondan 8.sırada fılan dedı arastırma hastanesı oldugu ıcın her hafta gel bızım takıbızde olucaksan gerılıgı takıp etmemız gerek konsey toplanıcak her hafta dedı
Ama ben sehır dısına her hafta gıdemem kendı doktoruma devam edıcem o yuzden bebek zayıf dogarsada allahtan yapacak bırsey yok
Bu arada kalsiyum desteği al o da gelişim gerilimini engelliyor kalsiyum boy ve kiloya kemik gelişimine etki ediyorYaa baska bır sıkıntı olmasında zayıf olmasına razıyım 1 hafta gelişim geriliği dediklerinde moralım bozuluyo bakalım yrnda kendı doktoruma gıdıcem o ne dicek
Bendede bır donem hafıf bulantı olmuştu sonra gectı ama burda bulantısı artanlarda oldu cnm yazdıklarını hatırlıyorum. son trımester ılkı gıbı benzerlık gosterebılıyo bence agrılar sızılar bulantılar tekrardan baslıyor telefonu varsa doktoruna sorsan daha ıyı olabılır bayagıdr yazmıyordun nasıl gıdıyor hamılelıkMrb kizlar nasılsınız uzun süredir giremedim msjlar baya birikmis hepsini okumam imkansiz inşallah herkes iyidir bende 10 gündür mide bulantisi başladı tekrardan özellikle sabahlari mutlaka ya kahvaltidan önce ya sonra istifra ediyorum ve birkac gündür de kasık ağrısı var ve sanki gün geçtikçe dahada artıyor bu normal mi acaba aranizda yaşayan varmi dr gidemedim eşimin izni yok ve hastane uzak baya diye gidemiyorum araba olmadan bilen varsa cvplarsa sevinirim
Doktordan cıktım demın ama doktor magnezyum al dedı ama hergun 2 bardak sut ıcıyorum kalsıyum ne kullanıyorsunuz bır sonrakıne doktoruma sorayım olmadıBu arada kalsiyum desteği al o da gelişim gerilimini engelliyor kalsiyum boy ve kiloya kemik gelişimine etki ediyor
Ya aynen başa sardım gibi tekrar bulantı başlayınca nasıl geçsin cok zor ya ağırlaştikca dahada zorlaşıyor senin nasil geçiyor cnm bebegin eşi aşağıdaydı sanırım senin düzeldimi senin iyi geçiyor inşallahBendede bır donem hafıf bulantı olmuştu sonra gectı ama burda bulantısı artanlarda oldu cnm yazdıklarını hatırlıyorum. son trımester ılkı gıbı benzerlık gosterebılıyo bence agrılar sızılar bulantılar tekrardan baslıyor telefonu varsa doktoruna sorsan daha ıyı olabılır bayagıdr yazmıyordun nasıl gıdıyor hamılelık
Benımde basladı sırt agrıları fılan bakalım hayırlısıyla atlatırız bu donemıde ınşallah .plasentamla ılgılı dun doktorlar şakalaştı bıle nerdeyse rahıme 20 metre var fılan dedılerYa aynen başa sardım gibi tekrar bulantı başlayınca nasıl geçsin cok zor ya ağırlaştikca dahada zorlaşıyor senin nasil geçiyor cnm bebegin eşi aşağıdaydı sanırım senin düzeldimi senin iyi geçiyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?