Isim verince benim hesabımı geçici kilitliyor kuzumDoktordan cıktım demın ama doktor magnezyum al dedı ama hergun 2 bardak sut ıcıyorum kalsıyum ne kullanıyorsunuz bır sonrakıne doktoruma sorayım olmadı
Verirsin kuzum bise olmaz bebek iyi olsun da inan bende kilo alması için neler yapıyorum kaşar peynire cevize findiga abandim resmen inşallah iyidir almıştır bugjn kontrol var bakalım ciğer geliştirici de vurulcak bana bugün dua edin nolurKendı Doktorum ıcımı rahatlattı bu arada buna gelısım gerılıgı demek dogru olmaz cunku ıkı haftada yeterınce kılo almış bız gelısımı kılo alması duran bebekler ıcın tedırgınlık duyuyoruz dedı maşallah 37 cm 1250 gr olmuş doktorumun olcumlerınede guvenıyorum gercekten ıcım rahatladı bır sıkıntı gormedı ama ben bebıse kılo aldırcam derken kendım bayagı bır almışım
Hadı yaa kılıtlendımı bugun benım yuzumden mı oldu kusura bakma tmm ben vulurum onuVerirsin kuzum bise olmaz bebek iyi olsun da inan bende kilo alması için neler yapıyorum kaşar peynire cevize findiga abandim resmen inşallah iyidir almıştır bugjn kontrol var bakalım ciğer geliştirici de vurulcak bana bugün dua edin nolur
Gercek anlamda acil doğum riskiniz yoksa ciger gelistiriciyi vurdurmayiniz. Etkisi sadece en fazla 2 hafta sürüyor sonradan hic bir anlamı olmuyor.Verirsin kuzum bise olmaz bebek iyi olsun da inan bende kilo alması için neler yapıyorum kaşar peynire cevize findiga abandim resmen inşallah iyidir almıştır bugjn kontrol var bakalım ciğer geliştirici de vurulcak bana bugün dua edin nolur
ayy bulantıdan cidden bıktım asla geçmiyor dediğin gibi arttııı prilam da işe yaramıyor yineYa aynen başa sardım gibi tekrar bulantı başlayınca nasıl geçsin cok zor ya ağırlaştikca dahada zorlaşıyor senin nasil geçiyor cnm bebegin eşi aşağıdaydı sanırım senin düzeldimi senin iyi geçiyor inşallah
herkes göçtüü farklı mecralardaaa ondann durgunlaştı buralarrHerkese merhaba uzun zamandır yazamadım ama hep okumaya,bilgiler almaya çalıştım gruptan. Herkes iyidir umarım ama grupta bir sessizlik durumu var önceden bir gün okumayinca sayfalar birikiyordufotografi paylaşılan minnoslari görüyorum, hayırlısı ile hepimiz saglikla kucagimiza alırız minnoslaromizi biz de büyüdük teyzeleri bugün 31 hafta doldu 13 ocakta çalışamaz raporu alıp bebisim evde bekleyeceğim inss
Şenlik degl daha önce olmuştu canm erken doğum riskim var o yüzden vuracaklar inşallah zamanında sağlıkla hayirla gelsinlerHadı yaa kılıtlendımı bugun benım yuzumden mı oldu kusura bakma tmm ben vulurum onu. Bende kasar muz kuruyemıs soda bunları cok yıyorum . cıger gelıstırıcıyı neden vurcaklar ınsallah hersey yolunda gıder zamanında gelır bebegın hayırlısı olsun ınsallah
Canm bugun tekrar konuşcam bakalim ne diyecekGercek anlamda acil doğum riskiniz yoksa ciger gelistiriciyi vurdurmayiniz. Etkisi sadece en fazla 2 hafta sürüyor sonradan hic bir anlamı olmuyor.
Son Literatur lere göre acil durum yoksa önermiyorlar. Ilerde çocukta yan etkisi olarak otizm ve hyperaktive ye yol aciyormus.
O yüzden gercekten acil durumda vurulmasi gerekiyor.
Sorma vallahi nerden nereyeherkes göçtüü farklı mecralardaaa ondann durgunlaştı buralarr
ayy hadii inşallah 10u da ben alıcam o rapordann resmen bu aşamalara geldik duygular şelalee
Cok geçmiş olsun canım.Canm bugun tekrar konuşcam bakalim ne diyecek
Bakalim kuzum ikiz ya bnmki hem de tüp bebek biraz karışık o yüzdenCok geçmiş olsun canım.
İlk bebeğim de benim de erken doğum riskim vardi. Gerçekten son ana kadar beklediler iğne için.
34. Hafta bittikten sonra gerek yok.
Kızlar herkes nasıl?Annanem çok kötü annemgil basında bekliyor artik.Biz yine grip olduk son kez gidip göremiyorum bile.
Kızlar çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edinHerkese merhabalar,
Son bir haftadir ben de cok hastaydim. Covid degil ama fena soguk alginligi. Kulaklarim iptal oldu resmen. Artik gozlerim tepki gosteriyordu. Kan canagi gibiydi ve sumuksu bir seyler uretmeye baslamisti. Artik dayanamadim ve acile gittik. Kanda enfeksiyona rastlandi. Birkac saat hastahanede dinlendim. Yurt disinda olunca kimse de olmayinca her seyi yalniz yukleniyorsunuz. Bu bazen cok zor oluyor. Anneme cok ihtiyac duydum. Esim beni boyle gorunce sinirleniyor. Onlarin da uzulme sekilleri bir farkli oluyor. Ho millandaya ablamlari ziyarete gitmistim. Sansima en soguk gunmus. -16 mi nedir. Orda kapmisiz sifayi. Geceleri oksurukten uyuyamadim. 3 kilo verdim 1 haftada. Hastalik cok cok korkuncmus. Allah kimseye yasatmasin. Hala iyilesmeye calisiyorum. Doktorlar artik sizi cok hasta gorunce, bebek bi dursun once sana odaklanalim dediler. Allah hepimize ve bebeklerimize saglik versin. Gerisi hallolur bir sekilde.
Mutlu gunler.
Çok geçmiş olsun hamilelik gerçekten çok farklı bi duygu ve olay ya ramazanlarda oluruz ya hani böyle bitkin sakin bi o kadarda çaresiz hamilelikte aynı bence.. bide hastalık olunca elin göğsünde bekliyosun noluyo nolucak diye hem kendin için hem bebeğin için sürekli bi endişe Rabbim tez vakitte sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede inşallah. Gurbetlik yanlızlık çok zorHerkese merhabalar,
Son bir haftadir ben de cok hastaydim. Covid degil ama fena soguk alginligi. Kulaklarim iptal oldu resmen. Artik gozlerim tepki gosteriyordu. Kan canagi gibiydi ve sumuksu bir seyler uretmeye baslamisti. Artik dayanamadim ve acile gittik. Kanda enfeksiyona rastlandi. Birkac saat hastahanede dinlendim. Yurt disinda olunca kimse de olmayinca her seyi yalniz yukleniyorsunuz. Bu bazen cok zor oluyor. Anneme cok ihtiyac duydum. Esim beni boyle gorunce sinirleniyor. Onlarin da uzulme sekilleri bir farkli oluyor. Hollandaya ablamlari ziyarete gitmistim. Sansima en soguk gunmus. -16 mi nedir. Orda kapmisiz sifayi. Geceleri oksurukten uyuyamadim. 3 kilo verdim 1 haftada. Hastalik cok cok korkuncmus. Allah kimseye yasatmasin. Hala iyilesmeye calisiyorum. Doktorlar artik sizi cok hasta gorunce, bebek bi dursun once sana odaklanalim dediler. Allah hepimize ve bebeklerimize saglik versin. Gerisi hallolur bir sekilde.
Mutlu gunler.
O bendede oluyo bide söylemesi ayıp ayakta kalınca biraz yada yorulunca alt bölgem dvul gibi şişip sarkıyo. Önceki hftlarda sadece şişme sarkma olurken hfta sonu misafirim vardı çok yoruldum ve hep ayakta dolandım sonrasında felaket sızlamam ağrım oldu sıcak full biraz sakinledi.Kızlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Bende biraz ayakta kalınca alt tarafta bi ince sancı oluşuyor.
Allah’ın izniyle az kaldı bebeklerimizi elimize alalım hayırlı ve sağlıkla
Biraz havadan dolayı ruhum sıkılıyor evde çocuklarda tatilde onlarla yapılabilecek aktiviteleri yapıyoruz.
Geçmiş olsun canm ben de oyle bise atlattım sarımsaklı et suyu bol bol hasla ic ve burnun tikaliysa gunde 2 kere tuzlu su cek çok iyi geliyor ben ilaç kullanamadım hastaneye gitsem yatirirlar diye korktum gene senin esin varmış benm esim görevdeyken oldum ateşim de çıktı ateş olunca parol ictim sicak suya cok az karabiber at ic o boğazına iyi gelir limon da sık bak 2 3 güne kadar farkı göreceksin cok cok gecmis olsun ilaclar malesef cok iyi değil gebelikte o yüzden bu dediklerimi dene eğer şeker yada mantar sorunun yoksa suya bal koy ic o da iyi gelir gecmis olsunHerkese merhabalar,
Son bir haftadir ben de cok hastaydim. Covid degil ama fena soguk alginligi. Kulaklarim iptal oldu resmen. Artik gozlerim tepki gosteriyordu. Kan canagi gibiydi ve sumuksu bir seyler uretmeye baslamisti. Artik dayanamadim ve acile gittik. Kanda enfeksiyona rastlandi. Birkac saat hastahanede dinlendim. Yurt disinda olunca kimse de olmayinca her seyi yalniz yukleniyorsunuz. Bu bazen cok zor oluyor. Anneme cok ihtiyac duydum. Esim beni boyle gorunce sinirleniyor. Onlarin da uzulme sekilleri bir farkli oluyor. Hollandaya ablamlari ziyarete gitmistim. Sansima en soguk gunmus. -16 mi nedir. Orda kapmisiz sifayi. Geceleri oksurukten uyuyamadim. 3 kilo verdim 1 haftada. Hastalik cok cok korkuncmus. Allah kimseye yasatmasin. Hala iyilesmeye calisiyorum. Doktorlar artik sizi cok hasta gorunce, bebek bi dursun once sana odaklanalim dediler. Allah hepimize ve bebeklerimize saglik versin. Gerisi hallolur bir sekilde.
Mutlu gunler.
Canımsın aman dikkat suan salgin ayrı bir sorun son haftalarda kasılma sanci ayrı yani bence çok ayakta durma sicak suda dus alma aman geçmiş olsunÇok geçmiş olsun hamilelik gerçekten çok farklı bi duygu ve olay ya ramazanlarda oluruz ya hani böyle bitkin sakin bi o kadarda çaresiz hamilelikte aynı bence.. bide hastalık olunca elin göğsünde bekliyosun noluyo nolucak diye hem kendin için hem bebeğin için sürekli bi endişe Rabbim tez vakitte sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede inşallah. Gurbetlik yanlızlık çok zor
O bendede oluyo bide söylemesi ayıp ayakta kalınca biraz yada yorulunca alt bölgem dvul gibi şişip sarkıyo. Önceki hftlarda sadece şişme sarkma olurken hfta sonu misafirim vardı çok yoruldum ve hep ayakta dolandım sonrasında felaket sızlamam ağrım oldu sıcak full biraz sakinledi.
Canim benm suan sen bebegin önemli kendinize iyi bakın bol narenciye tüketin aman bu haftalarda biraz zor oluyor kasılma sanci vs.Kızlar herkes nasıl?Annanem çok kötü annemgil basında bekliyor artik.Biz yine grip olduk son kez gidip göremiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?