2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktordan cıktım demın ama doktor magnezyum al dedı ama hergun 2 bardak sut ıcıyorum kalsıyum ne kullanıyorsunuz bır sonrakıne doktoruma sorayım olmadı
Ben süt içemiyorum midemi ağrıtıyor ve kabiz ediyor zaten kronik kabızlık sorunum da var canim yarım kilo kadar hergun yogurt yememe rağmen dislerime vurdu kemik ağrıları başladı bende en son dayanamayıp aradim doktoru bende hemşire olduğum için ismini söyledim bunu kullanayım mi yan etkisi de yokmuş dedim evet gunde 1 tane al dedi iyi olur dedi

Hepsini hemen hemen denedim, doktor ilac vermedi zaten pastil tarzi bisi verdi ama cok ise yaradi. Gunde kriz gelince 1 tane al dedi. Cok tesekkurler diger bilgiler icin de.

Evet canım benimde aynı insan utanıyor yazıp sormaya inan ama o davul gibi şişme bendede oluyor

Canımsın aman dikkat suan salgin ayrı bir sorun son haftalarda kasılma sanci ayrı yani bence çok ayakta durma sicak suda dus alma aman geçmiş olsun
Normalde kaynar suyla banyo yapan biriyim ben şimdi sızlamam çok felaket olunca sıcak duşa girdim mecbur ama kaynar değil tabiki herzaman ki sıcaklıkla duş aldım. Zaten ders oldu bana yabancı değil kayınvalidemler geldiler ama artık düşünmüyorum misafir ağırlmayı en azından böyle yemekli çaylı falan çok yordu beni. Balık yıkaması hazırlaması çayı fln

Evet canım benimde aynı insan utanıyor yazıp sormaya inan ama o davul gibi şişme bendede oluyor
Kayınvalideme sordum evet normal ayakta kaldığın için oluyo dedi ama nedenini oda bilmiyodu bahanede sürekli bi şişme modunda zaten bi sonraki randevuma daha çok var o zaman kendi doktoruma sorarım artık bayan olduğu için rahat olurum unuttum bu gttiğimde sormaya.

Helal olsun bacım balığı ben yedim millet mi kaldı modundayim ben aylardır kimseyi eve almıyorum zaten pandemi var diye kimseye de gitmiyorum

Helal olsun bacım balığı ben yedim millet mi kaldı modundayim ben aylardır kimseyi eve almıyorum zaten pandemi var diye kimseye de gitmiyorum
Ahaha uzun zamandır yememiştim canım istemişti eşimin kardeşi yiyelim o zaman dedi öyle çağırdım bende bide temizlemesi ve kızartması o kayınvalidem sağolsun yaptı ona rağmen pertim çıkmıştı

Ayy cok iyi sevindim adina benim ilk dogumumda asagidaydi plesenta yani cok şükür sorunsuz atlatmıştık ama doğuma kadar neler çekmiştim Allah kimseye yasatmasin

Ben kahveye bile almıyorum kimseyi can

Misafire balık en son yapacağım yemek olur heralde akıl karı değil canım yorulursun tabi ki
Evde balık kesinlikle kızartma yapmam büyük balık oda fırında esimle bana şeklinde
Resmi koydum böyle yapıyorum oda nadiren
İçinede birseyler ekliyorum ordan fırına

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-05-15-39-28-771_com.miui.gallery.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 64
Kız misafir derken kayınvalidem 2 tane eşimin kardeşi aile içi yani. Zaten sürekli beraber yemek yeriz ama şimdi taşındık altlı üstlü oturuyoduk şimdi uzağa düştük biraz o yüzden toplanalım demiştik zaten canımızda mezgit isteyince sözleştik öyle yoksa akıl karı değil
Görüntüde enfess

Ayy cok iyi sevindim adina benim ilk dogumumda asagidaydi plesenta yani cok şükür sorunsuz atlatmıştık ama doğuma kadar neler çekmiştim Allah kimseye yasatmasin
Evet yaa etrafımdada gordum prevıa gercekten cok zor benımde ıcım rahatladı cnm cok saol
bende laktozsuz ıcebılıyorum bır tek ama ıyıkı sormussun sen sıkıntılarına ıyı gelır takvıyeler hemen toparlıyor zaten bende sorarım doktora gıttınmı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…