Ben süt içemiyorum midemi ağrıtıyor ve kabiz ediyor zaten kronik kabızlık sorunum da var canim yarım kilo kadar hergun yogurt yememe rağmen dislerime vurdu kemik ağrıları başladı bende en son dayanamayıp aradim doktoru bende hemşire olduğum için ismini söyledim bunu kullanayım mi yan etkisi de yokmuş dedim evet gunde 1 tane al dedi iyi olur dediDoktordan cıktım demın ama doktor magnezyum al dedı ama hergun 2 bardak sut ıcıyorum kalsıyum ne kullanıyorsunuz bır sonrakıne doktoruma sorayım olmadı
Geçmiş olsun canm ben de oyle bise atlattım sarımsaklı et suyu bol bol hasla ic ve burnun tikaliysa gunde 2 kere tuzlu su cek çok iyi geliyor ben ilaç kullanamadım hastaneye gitsem yatirirlar diye korktum gene senin esin varmış benm esim görevdeyken oldum ateşim de çıktı ateş olunca parol ictim sicak suya cok az karabiber at ic o boğazına iyi gelir limon da sık bak 2 3 güne kadar farkı göreceksin cok cok gecmis olsun ilaclar malesef cok iyi değil gebelikte o yüzden bu dediklerimi dene eğer şeker yada mantar sorunun yoksa suya bal koy ic o da iyi gelir gecmis olsun
Evet canım benimde aynı insan utanıyor yazıp sormaya inan ama o davul gibi şişme bendede oluyorÇok geçmiş olsun hamilelik gerçekten çok farklı bi duygu ve olay ya ramazanlarda oluruz ya hani böyle bitkin sakin bi o kadarda çaresiz hamilelikte aynı bence.. bide hastalık olunca elin göğsünde bekliyosun noluyo nolucak diye hem kendin için hem bebeğin için sürekli bi endişe Rabbim tez vakitte sağlık sıhhat versin sanada bebeğinede inşallah. Gurbetlik yanlızlık çok zor
O bendede oluyo bide söylemesi ayıp ayakta kalınca biraz yada yorulunca alt bölgem dvul gibi şişip sarkıyo. Önceki hftlarda sadece şişme sarkma olurken hfta sonu misafirim vardı çok yoruldum ve hep ayakta dolandım sonrasında felaket sızlamam ağrım oldu sıcak full biraz sakinledi.
Normalde kaynar suyla banyo yapan biriyim ben şimdi sızlamam çok felaket olunca sıcak duşa girdim mecbur ama kaynar değil tabiki herzaman ki sıcaklıkla duş aldım. Zaten ders oldu bana yabancı değil kayınvalidemler geldiler ama artık düşünmüyorum misafir ağırlmayı en azından böyle yemekli çaylı falan çok yordu beni. Balık yıkaması hazırlaması çayı flnCanımsın aman dikkat suan salgin ayrı bir sorun son haftalarda kasılma sanci ayrı yani bence çok ayakta durma sicak suda dus alma aman geçmiş olsun
Kayınvalideme sordum evet normal ayakta kaldığın için oluyo dedi ama nedenini oda bilmiyodu bahanede sürekli bi şişme modunda zaten bi sonraki randevuma daha çok var o zaman kendi doktoruma sorarım artık bayan olduğu için rahat olurum unuttum bu gttiğimde sormaya.Evet canım benimde aynı insan utanıyor yazıp sormaya inan ama o davul gibi şişme bendede oluyor
Helal olsun bacımNormalde kaynar suyla banyo yapan biriyim ben şimdi sızlamam çok felaket olunca sıcak duşa girdim mecbur ama kaynar değil tabiki herzaman ki sıcaklıkla duş aldım. Zaten ders oldu bana yabancı değil kayınvalidemler geldiler ama artık düşünmüyorum misafir ağırlmayı en azından böyle yemekli çaylı falan çok yordu beni. Balık yıkaması hazırlaması çayı fln
Tamam anladim.Bakalim kuzum ikiz ya bnmki hem de tüp bebek biraz karışık o yüzden
Ahaha uzun zamandır yememiştim canım istemişti eşimin kardeşi yiyelim o zaman dedi öyle çağırdım bende bide temizlemesi ve kızartması o kayınvalidem sağolsun yaptıHelal olsun bacımbalığı ben yedim millet mi kaldı modundayim ben aylardır kimseyi eve almıyorum zaten pandemi var diye kimseye de gitmiyorum
Ayy cok iyi sevindim adina benim ilk dogumumda asagidaydi plesenta yani cok şükür sorunsuz atlatmıştık ama doğuma kadar neler çekmiştim Allah kimseye yasatmasinBenımde basladı sırt agrıları fılan bakalım hayırlısıyla atlatırız bu donemıde ınşallah .plasentamla ılgılı dun doktorlar şakalaştı bıle nerdeyse rahıme 20 metre var fılan dedılerduzelmış bır sıkıntı yokmuş
Yaa kesinlikle artık bıkıyorsun hergün mide bulantısı çekmekten yani doguracaz nerdeyse hala ilk aylar gibiyizayy bulantıdan cidden bıktım asla geçmiyor dediğin gibi arttııı prilam da işe yaramıyor yine
Ben kahveye bile almıyorum kimseyi canAhaha uzun zamandır yememiştim canım istemişti eşimin kardeşi yiyelim o zaman dedi öyle çağırdım bende bide temizlemesi ve kızartması o kayınvalidem sağolsun yaptıona rağmen pertim çıkmıştı
Ahaha ben ev bile taşıdım önceki hafta tek başımaBen kahveye bile almıyorum kimseyi can
Misafire balık en son yapacağım yemek olur heralde akıl karı değil canım yorulursun tabi kiAhaha uzun zamandır yememiştim canım istemişti eşimin kardeşi yiyelim o zaman dedi öyle çağırdım bende bide temizlemesi ve kızartması o kayınvalidem sağolsun yaptıona rağmen pertim çıkmıştı
Kız misafir derken kayınvalidem 2 tane eşimin kardeşi aile içi yani. Zaten sürekli beraber yemek yeriz ama şimdi taşındık altlı üstlü oturuyoduk şimdi uzağa düştük biraz o yüzden toplanalım demiştik zaten canımızda mezgit isteyince sözleştik öyle yoksa akıl karı değilMisafire balık en son yapacağım yemek olur heralde akıl karı değil canım yorulursun tabi ki
Evde balık kesinlikle kızartma yapmam büyük balık oda fırında esimle bana şeklinde
Resmi koydum böyle yapıyorum oda nadiren
İçinede birseyler ekliyorum ordan fırına
Ev taşıma işi bnde de oldu yardımcım vardı şükür kuzum ama hastalıktan çok korkuyorum bAhaha ben ev bile taşıdım önceki hafta tek başıma
Ya bende tavşanını yapmak istiyorum ama zor gibi sankiAmurugami ipi aldım çıngırak yapicam inşallah güzel olursa paylaşırım malzemeye 15 TL verdim sadece
Bende korkuyorum zaten yaa evhamlı biriyim çokEv taşıma işi bnde de oldu yardımcım vardı şükür kuzum ama hastalıktan çok korkuyorum b
Kiz tavsan gibi işte halka aldım çıngırak aldım içine iki göz aldım iki renkte ip kolay gibi bir kafa iki kulak orucezYa bende tavşanını yapmak istiyorum ama zor gibi sanki
Evet yaa etrafımdada gordum prevıa gercekten cok zor benımde ıcım rahatladı cnm cok saolAyy cok iyi sevindim adina benim ilk dogumumda asagidaydi plesenta yani cok şükür sorunsuz atlatmıştık ama doğuma kadar neler çekmiştim Allah kimseye yasatmasin
bende laktozsuz ıcebılıyorum bır tek ama ıyıkı sormussun sen sıkıntılarına ıyı gelır takvıyeler hemen toparlıyor zaten bende sorarım doktora gıttınmı bu aradaBen süt içemiyorum midemi ağrıtıyor ve kabiz ediyor zaten kronik kabızlık sorunum da var canim yarım kilo kadar hergun yogurt yememe rağmen dislerime vurdu kemik ağrıları başladı bende en son dayanamayıp aradim doktoru bende hemşire olduğum için ismini söyledim bunu kullanayım mi yan etkisi de yokmuş dedim evet gunde 1 tane al dedi iyi olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?