Mezgit dip balığı hamileyken yeme çok önermem yüzey balığı ve ağır metal orani düşük olanları sec bebek içinKız misafir derken kayınvalidem 2 tane eşimin kardeşi aile içi yani. Zaten sürekli beraber yemek yeriz ama şimdi taşındık altlı üstlü oturuyoduk şimdi uzağa düştük biraz o yüzden toplanalım demiştik zaten canımızda mezgit isteyince sözleştik öyle yoksa akıl karı değil
Görüntüde enfess
Aa hazır oluyo yani anladım bkmadım daha detaylıKiz tavsan gibi işte halka aldım çıngırak aldım içine iki göz aldım iki renkte ip kolay gibi bir kafa iki kulak orucez
2 aydır hiç yemedim zaten 1 ayada yemem o yüzden yedim yoksa dip olup olmamasına dikkat ederimMezgit dip balığı hamileyken yeme çok önermem yüzey balığı ve ağır metal orani düşük olanları sec bebek için
Gidecem daha esim gelmedi kuzum bekliyorumEvet yaa etrafımdada gordum prevıa gercekten cok zor benımde ıcım rahatladı cnm cok saol
bende laktozsuz ıcebılıyorum bır tek ama ıyıkı sormussun sen sıkıntılarına ıyı gelır takvıyeler hemen toparlıyor zaten bende sorarım doktora gıttınmı bu arada
Sağlıklı guzel haberlerle gel inşallahGidecem daha esim gelmedi kuzum bekliyorum
Dikkat ediyorum kuzum.Cidden artık ağrılar sancılar başladı.Canim benm suan sen bebegin önemli kendinize iyi bakın bol narenciye tüketin aman bu haftalarda biraz zor oluyor kasılma sanci vs.
Ben olsam görüşmem.Kızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Canım fotodaki ne balığı, ben de hep hamsi yapıyorum yüzey olsun diyeMezgit dip balığı hamileyken yeme çok önermem yüzey balığı ve ağır metal orani düşük olanları sec bebek için
Ay şu anda covid haberi yağıyor acayip. İş yerlerinde herkes covid, cocuklarda okullarda çok yaygın. 3.ye covid olan duydum. Çok riskli bir zaman, kimseyle görüşmeden zor koruyosun kendini. Gecen hafta kv ye yemege gidecektik. Biraz burnumuz akıyor gelmeyin dediler. Test yaptırdılar, pozitifler. Bana ders oldu yani, öyle evden eve gidilecek dönem değil.Kızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Havuz yetiştirme cipura deniz değilCanım fotodaki ne balığı, ben de hep hamsi yapıyorum yüzey olsun diye
Ay şu anda covid haberi yağıyor acayip. İş yerlerinde herkes covid, cocuklarda okullarda çok yaygın. 3.ye covid olan duydum. Çok riskli bir zaman, kimseyle görüşmeden zor koruyosun kendini. Gecen hafta kv ye yemege gidecektik. Biraz burnumuz akıyor gelmeyin dediler. Test yaptırdılar, pozitifler. Bana ders oldu yani, öyle evden eve gidilecek dönem değil.
Açık havada yürüyüş şeklinde görüşebilirsin canım, bir yere oturmadan.
Canım fotodaki ne balığı, ben de hep hamsi yapıyorum yüzey olsun diye
Ay şu anda covid haberi yağıyor acayip. İş yerlerinde herkes covid, cocuklarda okullarda çok yaygın. 3.ye covid olan duydum. Çok riskli bir zaman, kimseyle görüşmeden zor koruyosun kendini. Gecen hafta kv ye yemege gidecektik. Biraz burnumuz akıyor gelmeyin dediler. Test yaptırdılar, pozitifler. Bana ders oldu yani, öyle evden eve gidilecek dönem değil.
Herkes değişik teklif bile etmesi saçmada işte biz durumu abartıyı oluyoruz görüşmek üstemeyünceBen olsam görüşmem.
Gecen hafta ablam gelecekti bana.
Test olmadan gelme dedim. Öyle dediğim için vaz gecti.
Simdi evde iki gündür yatıyor.
Korona.mi grip mi bilmiyoruz. Ama gripte bizim bu durumuz için yeterince kötü.
Bence riske atmaya değmez kuzenlerin hep kalabalık ortamda oldukları işlerdeler. Evet nerden bulaşacağı bilinmez ama tedbir senden takdir Allah tanKızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Aman abart. Hamilesin sen. Ya ne kadar düşüncesiz insanlar? Birinden sana hastalık geçse vebalini alacak mıymış? Gitme bosverHerkes değişik teklif bile etmesi saçmada işte biz durumu abartıyı oluyoruz görüşmek üstemeyünce
ayy görüşme görüşme ne derlerse desinler bak şu an çevremde covid olmayan aile yok çok fena ortalık kuşum bu kadar az zamna kalmışken hiç riske değmez hiiiiççKızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
sanki çiftlik çipuraya benziyo balık en sevdiğim ennnCanım fotodaki ne balığı, ben de hep hamsi yapıyorum yüzey olsun diye
Hic de gorusme bence canin hasta olursan Allah korusun yaniKızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Ohoo cips çiko bisküvi şarküteri ürünleri tatlılar her şeyi yiyorum benAy kızlar abur cubur tüketiyomusunuz başlarda çok dirayetliydim ama son 1 aydır kesinlikle duramıyorum morelim bozuluyo çay yanında bişeyler yemeyince çikolata bisküvi falan
Ay yanlız değilim rahatladımOhoo cips çiko bisküvi şarküteri ürünleri tatlılar her şeyi yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?