2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay kızlar abur cubur tüketiyomusunuz başlarda çok dirayetliydim ama son 1 aydır kesinlikle duramıyorum morelim bozuluyo çay yanında bişeyler yemeyince çikolata bisküvi falan
Canım ben dikkat etmeye calışıyodum ama yılbaşında bir cips, çikolata alalım dedik. Onlar bitene kadar duramadım. En güzel çözüm eve almamak ya da biraz daha saglıklı içerik, evde kurabiye, kek yapmak gibi yoksa frenlemek çok zor.

İşin kötü yanı şuan fırınım yok ev taşıyınca kaldı şuan alamadık daha ama cidden kendimi tutamıyorum valla

Ay kızlar abur cubur tüketiyomusunuz başlarda çok dirayetliydim ama son 1 aydır kesinlikle duramıyorum morelim bozuluyo çay yanında bişeyler yemeyince çikolata bisküvi falan
Vala yemeyen varda tebrik ediyorum. Ben en başindan beri yiyorum yemeden duramsm zaten yapacak bisey yok saglikli beslenmem lazım dedikçe cikolata cips gömüyorum

Vala yemeyen varda tebrik ediyorum. Ben en başindan beri yiyorum yemeden duramsm zaten yapacak bisey yok saglikli beslenmem lazım dedikçe cikolata cips gömüyorum
Valla başlarda çok dikkat ediyoduk çay bile içmiyodum kahvaltıda 1 tane ama 2 aydır hiç dikkat etmiyorum

Verilmiş kargoya sanırım dün.
İnsallah 10 ocağa kadar gelir.
Annemler 11 ocak ta almanya ya dönecekler.
Gelir gelir 2 güne. Benim de 1 haftada gelmişti.

Kızlar iyi akşamlarr youtubeta 13 ocak perşembe a101 katoloğuna bakıyordum yoğurt yapma makinesi gelecekmiş almak isteyenlere haber vereyim dedim

Bayanlar selam, Bayadır platforma gelmiyorum başlığı görünce hemen bakayım dedim. Şubat sonu mar başına doğumum olacak allahın izniyle. Antalyada olup ta iyi bir doktor bulabilen var mı. Ben hala nerde nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. Gerçi şuan bebiş ters duruyormuş eğer dönmezse sezeryan olur dedi doktorum ama gerçekten güvenim kalmadı artık kolaya kaçıyorlar sanki. Var mı son günlerde pozisyon değiştiren bebişler

Grip oldum kovid değilim diyenler bile kovid haberleri izle ve maskesiz ortamda bulunma hadi hepiniz maskeli olsanız tamam da illaki çay yemek vs çıkacak o maskeler ortam da küçük artı kış camlar kapalı esin doğru söylüyor

Benim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.
Dün oturuyordu.
Doktorum bu şekilde olması daha iyi dedi.
Rahim agzina baskı daha az olur.
Daha doğuma vaktimiz var. 39 haftada dönen bebekler var.

Benim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.
Dün oturuyordu.
Doktorum bu şekilde olması daha iyi dedi.
Rahim agzina baskı daha az olur.
Daha doğuma vaktimiz var. 39 haftada dönen bebekler var.
Ah ah benimkinin kafa asagida. 2dk da bir tuvaletteyim

Daha dur bakalım 2 ay var doğum anında dönen bebekler var canim

Güzel telaslar yaşıyorsunuz kızlar çoğu gitmis bol bol foto cekinin bitseydi artık diye düsünmeyin tadını çıkarın hamileliğin zorlanıyorsunuzdur artık yine de çok güzel duygular

Kızlar benim 2 gündür acayip şekilde adet ağrısı gibi ağrım var ya siz benim hatalarımda yaşadınız mı böyle cok garip hissediyorum bebek hareketli güzel bedenen iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…