Canım ben dikkat etmeye calışıyodum ama yılbaşında bir cips, çikolata alalım dedik. Onlar bitene kadar duramadım. En güzel çözüm eve almamak ya da biraz daha saglıklı içerik, evde kurabiye, kek yapmak gibi yoksa frenlemek çok zor.Ay kızlar abur cubur tüketiyomusunuz başlarda çok dirayetliydim ama son 1 aydır kesinlikle duramıyorum morelim bozuluyo çay yanında bişeyler yemeyince çikolata bisküvi falan
Zahrada senin bebeshome dan kargon kaç gün de geldi?Ohoo cips çiko bisküvi şarküteri ürünleri tatlılar her şeyi yiyorum ben
İşin kötü yanı şuan fırınım yok ev taşıyınca kaldı şuan alamadık dahaCanım ben dikkat etmeye calışıyodum ama yılbaşında bir cips, çikolata alalım dedik. Onlar bitene kadar duramadım. En güzel çözüm eve almamak ya da biraz daha saglıklı içerik, evde kurabiye, kek yapmak gibi yoksa frenlemek çok zor.
canım 1 hafta sürmedi bana teslim edilmesi vermişler mi kargoyaaZahrada senin bebeshome dan kargon kaç gün de geldi?
Vala yemeyen varda tebrik ediyorum. Ben en başindan beri yiyorum yemeden duramsm zaten yapacak bisey yokAy kızlar abur cubur tüketiyomusunuz başlarda çok dirayetliydim ama son 1 aydır kesinlikle duramıyorum morelim bozuluyo çay yanında bişeyler yemeyince çikolata bisküvi falan
Valla başlarda çok dikkat ediyoduk çay bile içmiyodum kahvaltıda 1 tane ama 2 aydır hiç dikkat etmiyorumVala yemeyen varda tebrik ediyorum. Ben en başindan beri yiyorum yemeden duramsm zaten yapacak bisey yoksaglikli beslenmem lazım dedikçe cikolata cips gömüyorum
Ben ben her bok yasak oluncaVala yemeyen varda tebrik ediyorum. Ben en başindan beri yiyorum yemeden duramsm zaten yapacak bisey yoksaglikli beslenmem lazım dedikçe cikolata cips gömüyorum
Verilmiş kargoya sanırım dün.canım 1 hafta sürmedi bana teslim edilmesi vermişler mi kargoyaa
Gelir gelir 2 güne. Benim de 1 haftada gelmişti.Verilmiş kargoya sanırım dün.
İnsallah 10 ocağa kadar gelir.
Annemler 11 ocak ta almanya ya dönecekler.
399sa koşa koşa giderimKızlar iyi akşamlarr youtubeta 13 ocak perşembe a101 katoloğuna bakıyordum yoğurt yapma makinesi gelecekmiş almak isteyenlere haber vereyim dedimEki Görüntüle 2982481
Kargo takip no da yarın geleceği yaziyor.Gelir gelir 2 güne. Benim de 1 haftada gelmişti.
Grip oldum kovid değilim diyenler bile kovid haberleri izle ve maskesiz ortamda bulunma hadi hepiniz maskeli olsanız tamam da illaki çay yemek vs çıkacak o maskeler ortam da küçük artı kış camlar kapalı esin doğru söylüyorKızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Benim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.Bayanlar selam, Bayadır platforma gelmiyorum başlığı görünce hemen bakayım dedim. Şubat sonu mar başına doğumum olacak allahın izniyle. Antalyada olup ta iyi bir doktor bulabilen var mı. Ben hala nerde nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. Gerçi şuan bebiş ters duruyormuş eğer dönmezse sezeryan olur dedi doktorum ama gerçekten güvenim kalmadı artık kolaya kaçıyorlar sanki. Var mı son günlerde pozisyon değiştiren bebişler
Ah ah benimkinin kafa asagida. 2dk da bir tuvaletteyimBenim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.
Dün oturuyordu.
Doktorum bu şekilde olması daha iyi dedi.
Rahim agzina baskı daha az olur.
Daha doğuma vaktimiz var. 39 haftada dönen bebekler var.
Daha dur bakalım 2 ay var doğum anında dönen bebekler var canimBayanlar selam, Bayadır platforma gelmiyorum başlığı görünce hemen bakayım dedim. Şubat sonu mar başına doğumum olacak allahın izniyle. Antalyada olup ta iyi bir doktor bulabilen var mı. Ben hala nerde nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. Gerçi şuan bebiş ters duruyormuş eğer dönmezse sezeryan olur dedi doktorum ama gerçekten güvenim kalmadı artık kolaya kaçıyorlar sanki. Var mı son günlerde pozisyon değiştiren bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?