2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
K Kapikulpu @tanrisevsinnn @niloaslan bugün kontrolleriniz mi vardıııı nasıl geçtiii
Canim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben de zaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi

Selam kızlar. ben de cuma günü sata göre 28. Haftaya giriyorum. Aynı zamanda kontrole de gidicem bakalım bebek kaçıncı haftada. biraz önden gidiyordu kendisi. Neyse benim bir derdim Var: bebek asla durmuyor. çok hareketli. yememle içmemle alakası yok, uyutmuyor bile beni. Gecelerdir uyuyamıyorum, artık bugün ağladım uykusuzluktan. Nette okudum, hareketli bebek mutlu-sağlıklı bebektir yazıyor ama ben çıldırmak üzereyim. ne yapayım da uyuyayım? Ne sağım ne solum ne sırt üstüm… her pozisyonu denedim, yastıklar koydum ama yok yok yok. çok da sert vuruyor

Bizim de 500 du 600 oldu

Konuş annecim bak uyu da ben de uyuyayım de. Sırt üstü yatma zaten artık.

Of konuşmaz mıyım, ne diller döküyorum ama yok. eşim bile hadi oğlum bak uyku vakti geldi filan gibilerinden konuşuyor Ama sanki oyun oynuyor bizimle. Konuştukça çıldırıyor sanki içerde, daha çok tepki veriyor. sırt üstü de doktorum 30. Haftaya kadar yatabilirsin demişti bana. Çok zorda kalmadıkça yayamamaya çalışıyorum ama bazen omuz ağrılarından dayanamayıp yatıyorum.

Ay dünya para alıyorlar yazık yaa valla Allah yardım etsin son 2 ay neyseki

ayy karından mı baktı vajinal miii
soluduğumuz havaya bile zam geldi bıktım artık ya allah yardımcımız olsun direnin son 2 ay sonra bu paralara bez alırsınız

Hayir cnm
Plasenta previa 3 cesit tam rahmi kapatirsa o Plasenta previa total Ama Plasenta previa marginalis ise normal dogum yapabilir

Canım doktora gidince muhakkak bunu da sor benim bebeğim 2 gün hareketsiz kalmıştı onceki aylarda bebeğin hareketsiz kalmasi gibi cok hareketli olmasınin altindada birsey yatabilirmis vardır diye demiyorum tedbir amacli unutma benimkide şımarıklık yapmış cok yorulmustum anneyi korkuttu biraz heycan yapmak istemis sorun çıkmadı ama bilgim olsun dedi aklinda bulunsun. Sağlıkla gelsin yavrularımiz ınsallah

Hayirli geceler canim tam okuma firsatim olmadi Plasenta previa ile ilgili eki sen atmissin galiba Benimde Plasenta previa marginalis dr um dedi 30.haftaya kadar yukari cikarsbilir Ama normal doguma engel degil Ayy cikcasi ben baya taktim gibi
Evet Banu hocanın kitabında yazanı attım ben de. Detaylı bilgim yok onun dışında:)

Günaydın kızları Z zahrada kuzum 22.01'e randevu aldım bende şimdilik. Benim doktor en son kontrolden sonra yine 1 ay sonra çağırdı. 2 haftaya geçmedi daha. Gittiğimde 33+3 olucam heralde sonra artık 2 haftada 1 e düşer kontroller diye düşünüyorum

ayy karından mı baktı vajinal miii
soluduğumuz havaya bile zam geldi bıktım artık ya allah yardımcımız olsun direnin son 2 ay sonra bu paralara bez alırsınız
Kuzum karnımdan baktı ama baya bastırdı ve ben sinirlendim yani tamam ölçmek zorunda tamam vajinalden daha sağlıklı karnından bakması ama baya baya bastırdı yani ona sinirlendim sonra da hasta bezi al evde bulunsun dedi kilot gibi cirtli olandan bu neden dedim suyun gelirse aminyotik sivin olduğu için enfeksiyon kapman olmaz arabaya binerken de pislenmezsin dedi

Kızlar benim 2 gündür acayip şekilde adet ağrısı gibi ağrım var ya siz benim hatalarımda yaşadınız mı böyle cok garip hissediyorum bebek hareketli güzel bedenen iyiyim
Normal canim bu oluyor bebek hareket ettikçe rahim genişleme hareketi yapiyor be kendini vucut artik doğuma hazırlıyor korkma çoğu kadın yasiyir bende yaşıyorum dr a hatta sordum da normal bunlar dedi benm kasilmam da var mesela normalmiş bunlar bebek hareketli olması irilestigi kan akımının iyi olduğu anlamına gelir masallah

alsem canim bu dönem en hareketli dönemleri demek ki rahmine kan akımın guxel ve bebek büyüyor demek bu korkma güzel bise masallah diyelim hareketinaz olursa korkmak lazım kan akımı azalır beslenemez hale gelir o zaman sorun iste gelişim geriliği olur

Selam güzel anneler nasılsınız?? Ben anca parça parça girebilliyorum buraya. Gündüz iş yoğun oluyor akşam da ben pert olduğum için uyuyup kalıyorum son zamanlardaki benle ve bebekle ilgili olarak da preeklemsi riskim var o yüzden sürekli tansiyon takibi ve düzenli aralıklarla idrarda protein takibi yapıyorum bir de bu aralar vajinamda ve kasıklarımda ağrılarım var sizde de var mı? 36.haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama 10.haftada yaşadığım kanama ve bu preeklemsi riskinden doktorum izin vermiyor 32de ayrilacagim mecbur. Z zahrada cim 18 ocakta doktor randevum var doğum iznini Alcam hem de kontrol bilgin olsun heyatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…