Canim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben de
Bizim de 500 du 600 olduCanim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben dezaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi
Konuş annecim bak uyu da ben de uyuyayım de. Sırt üstü yatma zaten artık.Selam kızlar. ben de cuma günü sata göre 28. Haftaya giriyorum. Aynı zamanda kontrole de gidicem bakalım bebek kaçıncı haftada. biraz önden gidiyordu kendisi. Neyse benim bir derdim Var: bebek asla durmuyor. çok hareketli. yememle içmemle alakası yok, uyutmuyor bile beni. Gecelerdir uyuyamıyorum, artık bugün ağladım uykusuzluktan. Nette okudum, hareketli bebek mutlu-sağlıklı bebektir yazıyor ama ben çıldırmak üzereyim. ne yapayım da uyuyayım? Ne sağım ne solum ne sırt üstüm… her pozisyonu denedim, yastıklar koydum ama yok yok yok. çok da sert vuruyor
Of konuşmaz mıyım, ne diller döküyorum ama yok. eşim bile hadi oğlum bak uyku vakti geldi filan gibilerinden konuşuyor Ama sanki oyun oynuyor bizimle. Konuştukça çıldırıyor sanki içerde, daha çok tepki veriyor. sırt üstü de doktorum 30. Haftaya kadar yatabilirsin demişti bana. Çok zorda kalmadıkça yayamamaya çalışıyorum ama bazen omuz ağrılarından dayanamayıp yatıyorum.Konuş annecim bak uyu da ben de uyuyayım de. Sırt üstü yatma zaten artık.
Ay dünya para alıyorlar yazık yaa valla Allah yardım etsin son 2 ay neysekiCanim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben dezaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi
ayy karından mı baktı vajinal miiiCanim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben dezaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi
Hayir cnmCanım benim bildiğim plesente previa tam rahim ağzını kapatan birşey,sezeryanla doğum oluyor hatta riskli bı durumda olabiliyor kanama riski ve rahimi almak bile gerekebiliyor Muş bazı durumlarda ama seninki previa değil sanırsam aşağı konumlu yukarı çıkmıştır belki kapatmiyorsa sorun yok.
Hayirli geceler canim tam okuma firsatim olmadi Plasenta previa ile ilgili eki sen atmissin galiba Benimde Plasenta previa marginalis dr um dedi 30.haftaya kadar yukari cikarsbilir Ama normal doguma engel degil Ayy cikcasi ben baya taktim gibiBu cadalozun adı o daEki Görüntüle 2975275
Canım doktora gidince muhakkak bunu da sor benim bebeğim 2 gün hareketsiz kalmıştı onceki aylarda bebeğin hareketsiz kalmasi gibi cok hareketli olmasınin altindada birsey yatabilirmis vardır diye demiyorum tedbir amacli unutma benimkide şımarıklık yapmış cok yorulmustum anneyi korkuttu biraz heycan yapmak istemis sorun çıkmadı ama bilgim olsun dedi aklinda bulunsun. Sağlıkla gelsin yavrularımiz ınsallahSelam kızlar. ben de cuma günü sata göre 28. Haftaya giriyorum. Aynı zamanda kontrole de gidicem bakalım bebek kaçıncı haftada. biraz önden gidiyordu kendisi. Neyse benim bir derdim Var: bebek asla durmuyor. çok hareketli. yememle içmemle alakası yok, uyutmuyor bile beni. Gecelerdir uyuyamıyorum, artık bugün ağladım uykusuzluktan. Nette okudum, hareketli bebek mutlu-sağlıklı bebektir yazıyor ama ben çıldırmak üzereyim. ne yapayım da uyuyayım? Ne sağım ne solum ne sırt üstüm… her pozisyonu denedim, yastıklar koydum ama yok yok yok. çok da sert vuruyor
Bende ekledimmm benimde 2 tane oğluşum var bebekle nasıl olcak cok merak ediyorumAhahhah soyadımi kullanmıyorum instada.
Sinemelawen diye arat
asongularslan beni de eklesene zahradasinem irem ne kadar uyumluyuzseni instada bulamadım ama akjdshakj
Evet Banu hocanın kitabında yazanı attım ben de. Detaylı bilgim yok onun dışında:)Hayirli geceler canim tam okuma firsatim olmadi Plasenta previa ile ilgili eki sen atmissin galiba Benimde Plasenta previa marginalis dr um dedi 30.haftaya kadar yukari cikarsbilir Ama normal doguma engel degil Ayy cikcasi ben baya taktim gibi
Gerçekten bana mi oahali geliyor sizce de çok değil mi sonuçta 10 dk bile sürmüyorBizim de 500 du 600 oldu
Son 2 ay ama cok fazla kuzum bence ya sadece rahim boyuna baktı su uyi dedi tamam üste bu kadarAy dünya para alıyorlar yazık yaa valla Allah yardım etsin son 2 ay neyseki
Kuzum karnımdan baktı ama baya bastırdı ve ben sinirlendim yani tamam ölçmek zorunda tamam vajinalden daha sağlıklı karnından bakması ama baya baya bastırdı yani ona sinirlendim sonra da hasta bezi al evde bulunsun dedi kilot gibi cirtli olandan bu neden dedim suyun gelirse aminyotik sivin olduğu için enfeksiyon kapman olmaz arabaya binerken de pislenmezsin dediayy karından mı baktı vajinal miii
soluduğumuz havaya bile zam geldi bıktım artık ya allah yardımcımız olsun direnin son 2 ay sonra bu paralara bez alırsınız
Normal canim bu oluyor bebek hareket ettikçe rahim genişleme hareketi yapiyor be kendini vucut artik doğuma hazırlıyor korkma çoğu kadın yasiyir bende yaşıyorum dr a hatta sordum da normal bunlar dedi benm kasilmam da var mesela normalmiş bunlar bebek hareketli olması irilestigi kan akımının iyi olduğu anlamına gelir masallahKızlar benim 2 gündür acayip şekilde adet ağrısı gibi ağrım var ya siz benim hatalarımda yaşadınız mı böyle cok garip hissediyorum bebek hareketli güzel bedenen iyiyim
Konuş annecim bak uyu da ben de uyuyayım de. Sırt üstü yatma zaten artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?