Neden bastira bastıra bakiyor ki?Canim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben dezaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi
Benımkınede bastıra bastıra baktılar canım hatta bagırdm bıraz doktorda bana tuhaf tuhaf bakıyo hem dıkkatlı olun dıyolar hemde kendılerı abartıyolar ama cıger geliştiriciyi hemen vurulmaman ıyı olmuş dınlen bol bol ınsallah hıc bır sıkıntı olmıcakCanim gittim ben bugün rahim ağzıma baktı bastira bastıra çığlık attı resmen tamam dedi bi açıklama yapmadı bende noldu dedim bu hafta ciğer geliştirici vurmaya gerek yok haftaya bakacam ama gene dedi başka bise yok ben dezaten igneye karar verecekti bu hafta şimdilik bende istemeyince erteledi ona kalsa belki vururdu ama ben istemiyorum dedim . Bu arada 300 olan muayene 400 tl olmus esim kriz geçirdi
Canım doktora gidince muhakkak bunu da sor benim bebeğim 2 gün hareketsiz kalmıştı onceki aylarda bebeğin hareketsiz kalmasi gibi cok hareketli olmasınin altindada birsey yatabilirmis vardır diye demiyorum tedbir amacli unutma benimkide şımarıklık yapmış cok yorulmustum anneyi korkuttu biraz heycan yapmak istemis sorun çıkmadı ama bilgim olsun dedi aklinda bulunsun. Sağlıkla gelsin yavrularımiz ınsallah
Zaten yarın doktora ilk sorum bu olacakalsem canim bu dönem en hareketli dönemleri demek ki rahmine kan akımın guxel ve bebek büyüyor demek bu korkma güzel bise masallah diyelim hareketinaz olursa korkmak lazım kan akımı azalır beslenemez hale gelir o zaman sorun iste gelişim geriliği olur
Evet kızu dün gittim de kendi doktorum değildi zaten ağrılarım için gitmiştimm özellikle bebik sol tarafa vurduğunda çok acıyordu ama bir şey yokmuş çok şükür. Yalnız bu doktor kafası biraz büyük dedi ben kötü bişey mi yani dedim gülerek yok sadece koca kafalı olcak dedi önemsiz bir şey demek istedi sanırım ama dünden beri kafaya taktım kendi doktorum hiç böyle bir şey söylememişti
Öyle tabiki benim evim karşısında bi hastane var oraya başladım dopumada orda olucm bi sıkıntı olmazs 170 alıyolar sigortamız yok daha yılbaşından sonra zam gelicek demişti bakalım orası ne kadar bana o bile fazl geliyodu burdkileri duyuncaSon 2 ay ama cok fazla kuzum bence ya sadece rahim boyuna baktı su uyi dedi tamam üste bu kadar
Himm demekki yanlış biliyor musum canım tesekkurlerHayir cnm
Plasenta previa 3 cesit tam rahmi kapatirsa o Plasenta previa total Ama Plasenta previa marginalis ise normal dogum yapabilir
Muayene ücreti artık arttı bir aksilik olmaz ise Şubat'ta gidicem inşallah diyorum 200 e yaklaşık fazla geliyor artık yeni yil hiç iyi gelmedi zam zam senin ne kadar oldu büyük şehirler hep çok yüksek
Yok benimki 30 40 dk sürüyor. Detayli bakıyor her defasında.Gerçekten bana mi oahali geliyor sizce de çok değil mi sonuçta 10 dk bile sürmüyor
Kuzum benim tamamlayici saglik sigortam oldugu icin muayene ucreti odemiyorum ama 650₺ mi ne olmus heralde gecen gittigimde bi kadindan ucret aliyolardi. Özel hastanelerde hastane hastane degisiyo. Doktorun unvanina gore de degisiklik gösteriyor.Muayene ücreti artık arttı bir aksilik olmaz ise Şubat'ta gidicem inşallah diyorum 200 e yaklaşık fazla geliyor artık yeni yil hiç iyi gelmedi zam zam senin ne kadar oldu büyük şehirler hep çok yüksek
çok geçmiş olsun. Şifa dilerim.Kızlar herkes nasıl?Annanem çok kötü annemgil basında bekliyor artik.Biz yine grip olduk son kez gidip göremiyorum bile.
siz bilirsiniz ama şu anda omicron varyantı etrafı çok sardı bir süre bu tip görüşmelerden kaçmak gerekiyor. ben zorunlu katıldığım yerlerde (iş yüzünden ) n95 üstüne cerrahi maske takıp asla çıkarmıyorum. su bile içmiyorum. bu kadar dayandık 2 ay daha uzak duralım sosyalleşmelerdenKızlar bugün kuzenim aradı en son düğünümde görmüştümaynı şehirdeyiz görüşmüyoruz hiç ben görüşme ayarladım bütün kuzenler toplaşalım dedi ben normalde annemle kızkardeşime bile ayda bir görüşüyorum çok sosyaller diye .kuzenlerimin hepsi çalışıyor biri memur diğeri öğretmen diğeri avukat , ben kimseyle görüşmüyorum diyince aaa sende evden çıkanla çıkmayan arasında hiç fark yokki dedi sende biraz abartmışım sanki dedi bana.ağzımdan ii Tamm dedim ama eşim sen bilirsinde kronik hastalığın var bu riske değer mi hiç yeni varyantda herkes korona görüşmesen mi acaba dedi napım bilemedim
Benim eltimde dogum yaptı onuda korkuttular hep büyük kafa koca kafa vs. Bilmemne dogum yapti kucucuk birsey ya korkma hiç guzel gecir gunlerini gerilme sadece yanaklari tombikEvet kızu dün gittim de kendi doktorum değildi zaten ağrılarım için gitmiştimm özellikle bebik sol tarafa vurduğunda çok acıyordu ama bir şey yokmuş çok şükür. Yalnız bu doktor kafası biraz büyük dedi ben kötü bişey mi yani dedim gülerek yok sadece koca kafalı olcak dedi önemsiz bir şey demek istedi sanırım ama dünden beri kafaya taktım kendi doktorum hiç böyle bir şey söylememişti
28 ama vajinal bakmadi zaten karnımdan baktı daha önce de o şekilde bakildi her hafta değil bu hafta baktıNeden bastira bastıra bakiyor ki?
Rahim agzi kısalığı yaşamış biri olarak yazıyorum.
Rahim ağzını her hafta kontrol etmek çok ta iyi birsey değil.
Ne kadar az vaginal muayene olursanız o kadar iyi.
Siz kac haftaliksiniz simdi?
Benim doktorum da kafası büyük ama korkulacak bişey değil genetik bişey dedi normal doğuma da engel değil aklına hiç kötü bişey getirme dediBenim eltimde dogum yaptı onuda korkuttular hep büyük kafa koca kafa vs. Bilmemne dogum yapti kucucuk birsey ya korkma hiç guzel gecir gunlerini gerilme sadece yanaklari tombik
Yanlış bişey söylemek istemiyorum ama neden tekerlekli sandalyeSelam canlar nasılsıniz bigun ilk kez sabah erkenden tekerlekli sandalyeyle avm ye gittik yarım saat falan kaldik sadece ama ben pert sebebi eşimle olan stres yahu siz napiyorsunuz bu stresle adam görevden geldi benim cinler tepemden inmiyor herkez mi bnm gibi anlamadim
Benim ilk çocuğum için de koca kafalı hep kafası önden gidiyor derdi doktorum normal doğdu baş çevresi 35 cm. Gayet minyon bı başı varBenim doktorum da kafası büyük ama korkulacak bişey değil genetik bişey dedi normal doğuma da engel değil aklına hiç kötü bişey getirme dedi
Bize doktor öyle bi yorum yapmamıştı ama ultrason kagidinda fark ettim ben de kafa ölçüsü 2 hafta önde gidiyo. Hiç konu etmediği için doktor üstünde durmamaya çalıştım. Bide benim de eşimin de tam tersi kafamız yüzümüz küçüktür normale göre, şapkalar gözlükler hep çok büyük gelir. Annem o değerlere çok takılma her seferinde değişir şimdi dedi.. ama haftaya randevumda sorucam yine de. Senin ne kadar önde görünüyo? Hc değeriydi yanlis hatirlamiyosam. Bpd de şakaklardan genisligin ölçüsü ama o çok güvenilir ölçülemiyormuş diye duymustum bir doktorun videosunda.Evet kızu dün gittim de kendi doktorum değildi zaten ağrılarım için gitmiştimm özellikle bebik sol tarafa vurduğunda çok acıyordu ama bir şey yokmuş çok şükür. Yalnız bu doktor kafası biraz büyük dedi ben kötü bişey mi yani dedim gülerek yok sadece koca kafalı olcak dedi önemsiz bir şey demek istedi sanırım ama dünden beri kafaya taktım kendi doktorum hiç böyle bir şey söylememişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?