- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Ben de takılmamaya çalışıcam canım önemli bişey olsa kendi doktorum söylerdi bu zamana kadarBenim eltimde dogum yaptı onuda korkuttular hep büyük kafa koca kafa vs. Bilmemne dogum yapti kucucuk birsey ya korkma hiç guzel gecir gunlerini gerilme sadece yanaklari tombik
Ay bu devlet hastanesi olduğu için ultrason kağıdı bile vermedi ölçüsünü hiç bilmiyorumBize doktor öyle bi yorum yapmamıştı ama ultrason kagidinda fark ettim ben de kafa ölçüsü 2 hafta önde gidiyo. Hiç konu etmediği için doktor üstünde durmamaya çalıştım. Bide benim de eşimin de tam tersi kafamız yüzümüz küçüktür normale göre, şapkalar gözlükler hep çok büyük gelir. Annem o değerlere çok takılma her seferinde değişir şimdi dedi.. ama haftaya randevumda sorucam yine de. Senin ne kadar önde görünüyo? Hc değeriydi yanlis hatirlamiyosam. Bpd de şakaklardan genisligin ölçüsü ama o çok güvenilir ölçülemiyormuş diye duymustum bir doktorun videosunda.
gebelik şekerim yok ama hala kusuyorum aynı şekilde kimisinin böyle oluyor dedi doktorum o da 9 ay boyunca kusmuşKızlar merhaba ben Nisan annesi inş
Birşwy danışmak istiyorum
26.haftamdayım ama hala kusuyorum hastaneye yattım hatta ama eskisi kadar kötü değilim ama hala kusmalarım var .
Bu arada gebelik şekerim çıktı acaba kusmamı o tetikliyor olabilir mi böyle bşrşey başına gelen varsa paylaşırsa çok sevinirim
Benim de bi oncekilerde oyle degil bilemedim ki. Belki onemli olan o farkin git gide acilmamasidir ileri geri degisiyodur.Ay bu devlet hastanesi olduğu için ultrason kağıdı bile vermedi ölçüsünü hiç bilmiyoruminternetten araştırdım da dediğin gibi o değerler değişebiliyormuş ve kafanın önden gitmesi çok normal bi durummuş.. şimdi 29+0 da gittiğim kontrolden aldığım kağıda baktım da baş çevresi için 29+0 yazıyor önde falan da değil aslında çocuğun kafası iki haftada mı büyüdü anlamadım
Evet benim de içimi o rahatlatıyor sıvı birikmesi vs olsa ya da gerçekten önemli bi durum olsa sana da söylerlerdi demek ki değilBenim de bi oncekilerde oyle degil bilemedim ki. Belki onemli olan o farkin git gide acilmamasidir ileri geri degisiyodur.ama sivi birikmesi falan olsa cok net goruluyomus yani neyse ki oyle bisey yuzunden olsa soylerlerdi
amanııın maşallahhhh kızz nasıl ballll29. Haftadan merhabalar kızlarBen çatık kaşlı kızımı gördüm bugün 1300 gram 40 cm olmuşuz herşey yolunda dedi çok şükür. Normal doğumu çok istiyorum bakalım nasip olacak mı
Ayakta kalmam yasak çünkü. Doğum riskim varYanlış bişey söylemek istemiyorum ama neden tekerlekli sandalye
Tamam anladım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.28 ama vajinal bakmadi zaten karnımdan baktı daha önce de o şekilde bakildi her hafta değil bu hafta baktı
İlk çocukta ben de çok tekerlekli sandalye ile.gezdim. hormaonlar tavan siz istediğiniz hiç birseyi kendiniz yapamıyorsunuz. Sürekli başkalarından birsey istemek insanın sinirini bozuyor.Selam canlar nasılsıniz bigun ilk kez sabah erkenden tekerlekli sandalyeyle avm ye gittik yarım saat falan kaldik sadece ama ben pert sebebi eşimle olan stres yahu siz napiyorsunuz bu stresle adam görevden geldi benim cinler tepemden inmiyor herkez mi bnm gibi anlamadim
Aynen ben de ikinci hatime başladım inşallah zor bir süreçİlk çocukta ben de çok tekerlekli sandalye ile.gezdim. hormaonlar tavan siz istediğiniz hiç birseyi kendiniz yapamıyorsunuz. Sürekli başkalarından birsey istemek insanın sinirini bozuyor.
Bana en iyi gelen şey o süreçte manevi takılmak olmuştu. Bol bol ilahi kuran kerim ve Kabe tv yi izlemek.
Çok geçmiş olsunn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ama erkeklerde var bence böyle şeyler bizimde bazen anlayışsızlık oluyo yada söylemem lazım bazı şeyleri illa yoksa ftil oluyorumAyakta kalmam yasak çünkü. Doğum riskim var
Ay ben daha birinciyi bitiremedimAynen ben de ikinci hatime başladım inşallah zor bir süreç
Benm esim yoktu can bu aya kadar gorevdeydi daha dün geldi ve ben winir krizi geçirdim avm de çünkü kiz hastane çıkışı aldık eve geldik açtık kiz takımı orda bak üstüne dedim kalkamıyorum edemiyorum diye 360 lira hani az da değil smdi geri gidecek değiştirmeye gerçekten ben mi abartıyorum bir yorum yapın ya herseyi yenidogan aldık 3 ay da alalım diyorum yenisini aliriz önemli olan yenidogan diyor herseye karışıyor kiz kardeşi geldi geçen gün saolsun evi süpürdü makinenin tekerini kırmış bise demedim tabiki bugun kardeşi 2 bin istemiş 15 inde yollacakmis bana soran eden yok ben de doğum yapacam yani bir sürü giderimiz olacak ama yok adamın umrunda değil ve kardeşi devlet memuru durumunyok da değilÇok geçmiş olsunn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ama erkeklerde var bence böyle şeyler bizimde bazen anlayışsızlık oluyo yada söylemem lazım bazı şeyleri illa yoksa ftil oluyorum
Evet cnm 2 gündür uyguluyorum şeker takibimi evde yapıyorum haftaya doktora göstericemgebelik şekerim yok ama hala kusuyorum aynı şekilde kimisinin böyle oluyor dedi doktorum o da 9 ay boyunca kusmuş
diyet uyguluyor musunn
Gunde 1 tane okumaya özen gösteriyorum ben canim isim de varsa bırakıyorum mutlaka günlük yasin ve cuz okumaya çalışıyorumAy ben daha birinciyi bitiremedim
ben prilam komasına sokuyorum kendimi hastanelik olmadım açıkçası süründüm ettim kilo alımım durdu zaten başlarda çok zayıfladım bu kusma yüzünde ama evde işte çektim hep kusmak için otobüsten indiğimi biliyorum rezaletEvet cnm 2 gündür uyguluyorum şeker takibimi evde yapıyorum haftaya doktora göstericem
Benim kusmam anormal bazı zamanlar su içsem bile a nında çıkarıyorum sen de böyle hastanelik oldun mu
Valla benimkide tam tersi normalde eli çok açık biridir ben çok tutumluyum diye kendime benzetmişim 4 tane yenidoğan aldım başka aldırmadı zaten giyemşcek diye. Bide bizim cuncul 2 hafta önden gidiyo boyuda hftsına göre uzun geçen hafta 43 cm demişti onu duydu iyice yar etti beni korkumdan kıyafet alamıyorum. Çocuğun 7 8 tane takımı ve 4 tanede yeni dopan gerisi hep büyük. Günlük ne giydircem bilmiyorum doğsun öyle alalım diyo. Ama düşün benimki böyle diyosa az buçuk ne ladar giyiceği belli çokçabuk büyüyolar ben şimdiden zıbın için ek çıt çıt aldım olmaz diye. Ge el olarak yenidoğandan ziyade 0-3 ay daha mantıklı.Benm esim yoktu can bu aya kadar gorevdeydi daha dün geldi ve ben winir krizi geçirdim avm de çünkü kiz hastane çıkışı aldık eve geldik açtık kiz takımı orda bak üstüne dedim kalkamıyorum edemiyorum diye 360 lira hani az da değil smdi geri gidecek değiştirmeye gerçekten ben mi abartıyorum bir yorum yapın ya herseyi yenidogan aldık 3 ay da alalım diyorum yenisini aliriz önemli olan yenidogan diyor herseye karışıyor kiz kardeşi geldi geçen gün saolsun evi süpürdü makinenin tekerini kırmış bise demedim tabiki bugun kardeşi 2 bin istemiş 15 inde yollacakmis bana soran eden yok ben de doğum yapacam yani bir sürü giderimiz olacak ama yok adamın umrunda değil ve kardeşi devlet memuru durumunyok da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?