2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim eltimde dogum yaptı onuda korkuttular hep büyük kafa koca kafa vs. Bilmemne dogum yapti kucucuk birsey ya korkma hiç guzel gecir gunlerini gerilme sadece yanaklari tombik
Ben de takılmamaya çalışıcam canım önemli bişey olsa kendi doktorum söylerdi bu zamana kadar o yanaklarını yerim onun yeter ki sağlıklı olsun

Ay bu devlet hastanesi olduğu için ultrason kağıdı bile vermedi ölçüsünü hiç bilmiyorum internetten araştırdım da dediğin gibi o değerler değişebiliyormuş ve kafanın önden gitmesi çok normal bi durummuş.. şimdi 29+0 da gittiğim kontrolden aldığım kağıda baktım da baş çevresi için 29+0 yazıyor önde falan da değil aslında çocuğun kafası iki haftada mı büyüdü anlamadım

Kızlar merhaba ben Nisan annesi inş

Birşwy danışmak istiyorum
26.haftamdayım ama hala kusuyorum hastaneye yattım hatta ama eskisi kadar kötü değilim ama hala kusmalarım var .

Bu arada gebelik şekerim çıktı acaba kusmamı o tetikliyor olabilir mi böyle bşrşey başına gelen varsa paylaşırsa çok sevinirim

gebelik şekerim yok ama hala kusuyorum aynı şekilde kimisinin böyle oluyor dedi doktorum o da 9 ay boyunca kusmuş
diyet uyguluyor musunn

Benim de bi oncekilerde oyle degil bilemedim ki. Belki onemli olan o farkin git gide acilmamasidir ileri geri degisiyodur. ama sivi birikmesi falan olsa cok net goruluyomus yani neyse ki oyle bisey yuzunden olsa soylerlerdi

29. Haftadan merhabalar kızlar Ben çatık kaşlı kızımı gördüm bugün 1300 gram 40 cm olmuşuz herşey yolunda dedi çok şükür. Normal doğumu çok istiyorum bakalım nasip olacak mı

Eklentiler

• IMG20220106112956.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 76
Benim de bi oncekilerde oyle degil bilemedim ki. Belki onemli olan o farkin git gide acilmamasidir ileri geri degisiyodur. ama sivi birikmesi falan olsa cok net goruluyomus yani neyse ki oyle bisey yuzunden olsa soylerlerdi
Evet benim de içimi o rahatlatıyor sıvı birikmesi vs olsa ya da gerçekten önemli bi durum olsa sana da söylerlerdi demek ki değil

İlk çocukta ben de çok tekerlekli sandalye ile.gezdim. hormaonlar tavan siz istediğiniz hiç birseyi kendiniz yapamıyorsunuz. Sürekli başkalarından birsey istemek insanın sinirini bozuyor.
Bana en iyi gelen şey o süreçte manevi takılmak olmuştu. Bol bol ilahi kuran kerim ve Kabe tv yi izlemek.

Aynen ben de ikinci hatime başladım inşallah zor bir süreç

Benm esim yoktu can bu aya kadar gorevdeydi daha dün geldi ve ben winir krizi geçirdim avm de çünkü kiz hastane çıkışı aldık eve geldik açtık kiz takımı orda bak üstüne dedim kalkamıyorum edemiyorum diye 360 lira hani az da değil smdi geri gidecek değiştirmeye gerçekten ben mi abartıyorum bir yorum yapın ya herseyi yenidogan aldık 3 ay da alalım diyorum yenisini aliriz önemli olan yenidogan diyor herseye karışıyor kiz kardeşi geldi geçen gün saolsun evi süpürdü makinenin tekerini kırmış bise demedim tabiki bugun kardeşi 2 bin istemiş 15 inde yollacakmis bana soran eden yok ben de doğum yapacam yani bir sürü giderimiz olacak ama yok adamın umrunda değil ve kardeşi devlet memuru durumunyok da değil

gebelik şekerim yok ama hala kusuyorum aynı şekilde kimisinin böyle oluyor dedi doktorum o da 9 ay boyunca kusmuş
diyet uyguluyor musunn
Evet cnm 2 gündür uyguluyorum şeker takibimi evde yapıyorum haftaya doktora göstericem

Benim kusmam anormal bazı zamanlar su içsem bile a nında çıkarıyorum sen de böyle hastanelik oldun mu

Evet cnm 2 gündür uyguluyorum şeker takibimi evde yapıyorum haftaya doktora göstericem

Benim kusmam anormal bazı zamanlar su içsem bile a nında çıkarıyorum sen de böyle hastanelik oldun mu
ben prilam komasına sokuyorum kendimi hastanelik olmadım açıkçası süründüm ettim kilo alımım durdu zaten başlarda çok zayıfladım bu kusma yüzünde ama evde işte çektim hep kusmak için otobüsten indiğimi biliyorum rezalet

Bol bol evi havalandırın, çıkabiliyorsanız yürüyüşe gidin temiz hava alın. Vitaminlerinizi unutmayın. Hormonlar yükselişte bu aralar sıkmayın canınızı. azıcık kaldı şurada sakin sakin geçirelim.

Valla benimkide tam tersi normalde eli çok açık biridir ben çok tutumluyum diye kendime benzetmişim 4 tane yenidoğan aldım başka aldırmadı zaten giyemşcek diye. Bide bizim cuncul 2 hafta önden gidiyo boyuda hftsına göre uzun geçen hafta 43 cm demişti onu duydu iyice yar etti beni korkumdan kıyafet alamıyorum. Çocuğun 7 8 tane takımı ve 4 tanede yeni dopan gerisi hep büyük. Günlük ne giydircem bilmiyorum doğsun öyle alalım diyo. Ama düşün benimki böyle diyosa az buçuk ne ladar giyiceği belli çokçabuk büyüyolar ben şimdiden zıbın için ek çıt çıt aldım olmaz diye. Ge el olarak yenidoğandan ziyade 0-3 ay daha mantıklı.

Diğer konuya gelicek olursak ya bizde ihtiyaç varsa verir eşim ama önce kendi hesabını yapar çocuk için bizim için. Düşünmeden hreket etmicrği için benim bişey dememe gerek kalmıyo. Bide görevdeymiş yeni gelmiş gelir gelmez böyle şeyler olunca siz daha hazırlık yapmadan vermesi size sormaması hoş olmamış olabilir. Bunuda şundan söylüyorum hamileyken kafa çok başka oluyo duygusal düşünüyorsun nasıl alıcaz edicez diye. Bende hiç bişey almamıştım bi iki gün trip yaptım e bebeğe gittik herşeye kalsın kalsın diyo bende kalsın da ne zaman alıcaz bi sürü msraf bi kerede nsıl alıcaz dedim biraz tripp yaptım durumu açıkladım söylemezsem nerden biliyim dedi 2 hftda ufak tefek haricinde hepsini aldık şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…