Bende inan suan ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum Trip atsam sende al diyor ya alayim da nereye kadar eksi hesaplardan alacaz yani el insaf ama anlamıyor adam.anlatamiyorsunValla benimkide tam tersi normalde eli çok açık biridir ben çok tutumluyum diye kendime benzetmişim 4 tane yenidoğan aldım başka aldırmadı zaten giyemşcek diye. Bide bizim cuncul 2 hafta önden gidiyo boyuda hftsına göre uzun geçen hafta 43 cm demişti onu duydu iyice yar etti beni korkumdan kıyafet alamıyorum. Çocuğun 7 8 tane takımı ve 4 tanede yeni dopan gerisi hep büyük. Günlük ne giydircem bilmiyorum doğsun öyle alalım diyo. Ama düşün benimki böyle diyosa az buçuk ne ladar giyiceği belli çokçabuk büyüyolar ben şimdiden zıbın için ek çıt çıt aldım olmaz diye. Ge el olarak yenidoğandan ziyade 0-3 ay daha mantıklı.
Diğer konuya gelicek olursak ya bizde ihtiyaç varsa verir eşim ama önce kendi hesabını yapar çocuk için bizim için. Düşünmeden hreket etmicrği için benim bişey dememe gerek kalmıyo. Bide görevdeymiş yeni gelmiş gelir gelmez böyle şeyler olunca siz daha hazırlık yapmadan vermesi size sormaması hoş olmamış olabilir. Bunuda şundan söylüyorum hamileyken kafa çok başka oluyo duygusal düşünüyorsun nasıl alıcaz edicez diye. Bende hiç bişey almamıştım bi iki gün trip yaptım e bebeğe gittik herşeye kalsın kalsın diyo bende kalsın da ne zaman alıcaz bi sürü msraf bi kerede nsıl alıcaz dedim biraz tripp yaptım durumu açıkladım söylemezsem nerden biliyim dedi 2 hftda ufak tefek haricinde hepsini aldık şuan
ben prilam komasına sokuyorum kendimi hastanelik olmadım açıkçası süründüm ettim kilo alımım durdu zaten başlarda çok zayıfladım bu kusma yüzünde ama evde işte çektim hep kusmak için otobüsten indiğimi biliyorum rezalet
Allah kabul etsin inşallahBenimde dikkat etmem lazım yaa hiç Kur'an okumuyorum bu ara bi 70.000 tane süphnallahi vebihamdihi çektim. Bide ihlas hatmi yaptım ord kaldım
Nasıl yani al ama nasıl al. ÇalışıyomusunBende inan suan ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum Trip atsam sende al diyor ya alayim da nereye kadar eksi hesaplardan alacaz yani el insaf ama anlamıyor adam.anlatamiyorsun
İşi bıraktım canm tup bebek için hemsireyim normalde ev kirası falan geliyor al diyor basbaya maaş kartı bende alayım ama hep eksi eksi eksi hesaplardan alıyoruz adam bir türlü anlamıyorNasıl yani al ama nasıl al. Çalışıyomusun
Anladım.. Ay çok zor yaa bişeyleri 2 kişi yerine düşünmek çok yıpratıcı gerçekten hele bide böyle durumda. Allah hayırla ıslah etsin. Şu zamanda eksilerlede iş yürümüyo valla bi yere kadar. Paran varsa istersen son dakikayı bekle ama şu zaman hiç öyle bi zmn değil. Kaldı ki ne zaman olucağıda belli değil doğum işinin bide elindekini gideri olmicakmış gbi başkasın vermekİşi bıraktım canm tup bebek için hemsireyim normalde ev kirası falan geliyor al diyor basbaya maaş kartı bende alayım ama hep eksi eksi eksi hesaplardan alıyoruz adam bir türlü anlamıyor
yatmadan alıyorum canım kötü zamnalarımda 2 tane 1 tane de gün içinde o baya götürüyor içmiyorsan iç mutlakaPrilamı nasıl kullanıyorsun canım
Hatayda canm aynen canımı sikmiycam helal etmiycem de amaAnladım.. Ay çok zor yaa bişeyleri 2 kişi yerine düşünmek çok yıpratıcı gerçekten hele bide böyle durumda. Allah hayırla ıslah etsin. Şu zamanda eksilerlede iş yürümüyo valla bi yere kadar. Paran varsa istersen son dakikayı bekle ama şu zaman hiç öyle bi zmn değil. Kaldı ki ne zaman olucağıda belli değil doğum işinin bide elindekini gideri olmicakmış gbi başkasın vermek. Ama sıkma canını Rabbim hayırlı kapı açar elbet. Nasibiyle bereketiyle gelir gelende . Nerde oturuyosun canım sen
yatmadan alıyorum canım kötü zamnalarımda 2 tane 1 tane de gün içinde o baya götürüyor içmiyorsan iç mutlaka
Ben hala 70000 bini tamamlayamadım. Oysa 16 haftaya kadar bitse iyi olurdu.Benimde dikkat etmem lazım yaa hiç Kur'an okumuyorum bu ara bi 70.000 tane süphnallahi vebihamdihi çektim. Bide ihlas hatmi yaptım ord kaldım
Hahahha ay aynı kendi evliliğimi gördümValla benimkide tam tersi normalde eli çok açık biridir ben çok tutumluyum diye kendime benzetmişim 4 tane yenidoğan aldım başka aldırmadı zaten giyemşcek diye. Bide bizim cuncul 2 hafta önden gidiyo boyuda hftsına göre uzun geçen hafta 43 cm demişti onu duydu iyice yar etti beni korkumdan kıyafet alamıyorum. Çocuğun 7 8 tane takımı ve 4 tanede yeni dopan gerisi hep büyük. Günlük ne giydircem bilmiyorum doğsun öyle alalım diyo. Ama düşün benimki böyle diyosa az buçuk ne ladar giyiceği belli çokçabuk büyüyolar ben şimdiden zıbın için ek çıt çıt aldım olmaz diye. Ge el olarak yenidoğandan ziyade 0-3 ay daha mantıklı.
Diğer konuya gelicek olursak ya bizde ihtiyaç varsa verir eşim ama önce kendi hesabını yapar çocuk için bizim için. Düşünmeden hreket etmicrği için benim bişey dememe gerek kalmıyo. Bide görevdeymiş yeni gelmiş gelir gelmez böyle şeyler olunca siz daha hazırlık yapmadan vermesi size sormaması hoş olmamış olabilir. Bunuda şundan söylüyorum hamileyken kafa çok başka oluyo duygusal düşünüyorsun nasıl alıcaz edicez diye. Bende hiç bişey almamıştım bi iki gün trip yaptım e bebeğe gittik herşeye kalsın kalsın diyo bende kalsın da ne zaman alıcaz bi sürü msraf bi kerede nsıl alıcaz dedim biraz tripp yaptım durumu açıkladım söylemezsem nerden biliyim dedi 2 hftda ufak tefek haricinde hepsini aldık şuan
Ay deme öyle yaa evet çok zor bi durum ama gene halinle içini dar etme kimseye yavrunada yansır oda fıtrat üzere öyle yetişir Allah'a havale de boşver gitsin.Hatayda canm aynen canımı sikmiycam helal etmiycem de ama
Aynen canım bende 4cü ay dolmadan bitirrmiştim onları ama sonrasında mide bulantılarım mide ağrılarım ev satma taşıma dersler derken Kur'an okuyamadım doğru düzgün şimdi konulunca ne kadar ihmal ettiğim aklıma geldi utandım vlla hft sonu sınvlarım var bi bitsinde 2ciyide hatim yaparım inşallah kendim pkuyamazsam tek dinlerim en azından.Ben hala 70000 bini tamamlayamadım. Oysa 16 haftaya kadar bitse iyi olurdu.
Kuranı Kerim hatim ise daha 5 cuzde kaldı.
Evde küçük cocukla biraz daha zor oluyor.
Ay canım yok yeni doğan 4 tane mi 5 tanemi ne takım aldım bide zıbın aldım bide 5 6 tanede 3-6 takım aldım o kdar başka hiç bişey alamadım inan ki ne giydircem bilmiyorum yaz olsa zıbınla dursun ama kıl olunca nolcak bilmiyorum evet boyuda uzun olcak sanırım ama uzun diyede bişey almayınca iyi olmuyo eşim yeter yeter diyip duruyo valla uprşmıyorum iyi sen bilirsin diyorum dinimizde civil var gidip ordn alır pahalıya napiyim dediğin gibi beni geçti cimrilikteHahahha ay aynı kendi evliliğimi gördümnormalde bende eşime göre cimriyimdir ama kıyafet konusunda benim eşimde aynı. Bende 40 ını çıkaracak kadar kıyafet aldım artık doğduktan sonrada alırım napıyım. Aslında benim amacım indirim yakaladıkça almaktı ama napıyım hiç kafamı yoramıcam lazım oldukça gitsin alsın en pahalısını
Bende 17 ocakta çalışabilir izni alıcam iniallah.en son 26 .haftada gittim dr a .çok merak ediyorumGünaydın kızlar
Benimde 17 Ocak’ta randevum var.Benim bebek çok aşağıda yada ben öyle hissediyorum.17 Ocak’tan sonra bi ihtimal 2 haftaya düşer kontrollerimiz.
Ben başlıcam canım yoksa doğum sonrası hiç iznim kalmıcak iş yerinden bugün aradılar istersen rapor al diye 1 hafta denicem iş yerinde yalnızım kırk yılda biri gelir o yüzden oturmak zorda olsa dayanıcam ama senin oğlun var o yüzden zorlanabilirsin rapor alsan tatildeBende çalışabılır alsam mı almasam mı kararsızım 32.haftamın baslangıcı somestr tatılıne denk gelıyo oglumun tatılı baslıyo kım bakıcak sorunu var bıde artan covıd vakalarıda strese sokuyor ınsanı
Canım ffp2 veya ffp3 mü takıyosun? Yoka direkt N95 mi? ya ben N95 te nefes alamıyorum, o çok ağır geliyor. Bir danışayım dedim. 3 katlıları çift takıyorum ama bu dönemde değişmek lazım.çok geçmiş olsun. Şifa dilerim.
siz bilirsiniz ama şu anda omicron varyantı etrafı çok sardı bir süre bu tip görüşmelerden kaçmak gerekiyor. ben zorunlu katıldığım yerlerde (iş yüzünden ) n95 üstüne cerrahi maske takıp asla çıkarmıyorum. su bile içmiyorum. bu kadar dayandık 2 ay daha uzak duralım sosyalleşmelerden
Yaa bakalım bır cozum bulabılırsek bende 5 hafta calısmak ıstıyorum cunku dogum sonrası ıcın cok faydası olucak ama sızın kalabalık olmayan ortam ıcın cok mantıklı komsenın olmaması guzelmıs benım calıstıgım yer oyle degıl bakalım hayırlısı daha 2 hafta var dusunucem bendeBen başlıcam canım yoksa doğum sonrası hiç iznim kalmıcak iş yerinden bugün aradılar istersen rapor al diye 1 hafta denicem iş yerinde yalnızım kırk yılda biri gelir o yüzden oturmak zorda olsa dayanıcam ama senin oğlun var o yüzden zorlanabilirsin rapor alsan tatilde
Bu nefes aldıran n95ler var dragerin. Ondan al.Canım ffp2 veya ffp3 mü takıyosun? Yoka direkt N95 mi? ya ben N95 te nefes alamıyorum, o çok ağır geliyor. Bir danışayım dedim. 3 katlıları çift takıyorum ama bu dönemde değişmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?