Narkozdan uyanınca karnın içini komple kesildiğini hissediyorsun o kötü oluyo.ağrı kesici istiyorsun onu vuruyolar gecoyo yarınsı ayağa kaldırıyor yürütmek için.ben 2 doğumdada hemen ayaklanmıştımAman çokta fazla içme kabızlık olur o dahada büyük sıkıntı sezeryan sonrası.ayhh önceden normal doğumdan korkuyordum kes al oh ne iyi diyordum gün yaklaşınca şimdide sezeryandan korkar oldum.bi iki kişiden duydum sezeryan on tane normal doğuma bedel diye
Neden balık olmasını istemiyorsanız.bende koç olsun diye uğrasıcam bakalım artık ben balığım .Balık olunca çok üzülüyorum ben ondan istemiyorum..Seçme şansım olsa 18 Şubatı i seçerdim balık burcu olmasın Diye
Kac cm kesinoluyor?Narkozdan uyanınca karnın içini komple kesildiğini hissediyorsun o kötü oluyo.ağrı kesici istiyorsun onu vuruyolar gecoyo yarınsı ayağa kaldırıyor yürütmek için.ben 2 doğumdada hemen ayaklanmıştım
Ben de balığım ben de istemiyordum ama sezeryen olacak ve 3-4-5 Mart gibi olacak allahın izniyleNeden balık olmasını istemiyorsanız.bende koç olsun diye uğrasıcam bakalım artık ben balığım .Balık olunca çok üzülüyorum ben ondan istemiyorum..
bende öğretmenim her gün biri covid çıkıyor n95 takıyorum.hiç bi şekilde de çıkarmıyorum maskemiçok geçmiş olsun. Şifa dilerim.
siz bilirsiniz ama şu anda omicron varyantı etrafı çok sardı bir süre bu tip görüşmelerden kaçmak gerekiyor. ben zorunlu katıldığım yerlerde (iş yüzünden ) n95 üstüne cerrahi maske takıp asla çıkarmıyorum. su bile içmiyorum. bu kadar dayandık 2 ay daha uzak duralım sosyalleşmelerden
Ööf balık olmak çok zor iyi niyetliyim çok ve duyarlı.Ama kıymetimizi bilen yokBen de balığım ben de istemiyordum ama sezeryen olacak ve 3-4-5 Mart gibi olacak allahın izniyle
Ve aksilik olmazsa da balık olacak
İnş yükselen burçtan biraz aşırı duygusallığı yontulur
5,6 santim kadar kesi oluyo öyle kocaman bişey değil.ama işte kesi derin ya taa rahme kadar kaç kat kesiliyo malum.ama ilk gün hatta ilk bi kaç saati atlatıncasıkıntı olmuyo.Sadece ilk bebeği emzirirken doğrulamıyosun kesi acısından onada yanındakiler yardım ediyo yastıkla destek filanKac cm kesinoluyor?
Anaaa bugün bim günü di miAktüel ürünler için erkenden uyananlara selam olsun
Eşimi yolladım smdiAnaaa bugün bim günü di mi
Bizim evin ordaki de ana baba gunydu arkada bekledim. Ana kucağı gelmemiş taaa aşağıdaki bimde varmış, eşim okuldan geldi taEşimi yolladım smdibzm hemen evin aşağısi aynı bina yani dedim sen herseyi al sepete koy beni ara ben inerim bakarız ama hereryi al önce dedim smdi kalabalık olursa falan beni ezmesinler
Ben de kova alacaktım ama kalmamış. En az kovadan gelmiş onun için çabuk bitmiş bi tane maşrapa vardı onu aldım.Bende esıme soyledım masrapayla kova al dıye masrapayı bulmuş kovayı 5 bım gezmıs hıc bır yerde yokmuş kuvet oglumdan kalanı kullancam ama kova ıle masrapa evde kullanıldıgı ıcın ıcım elvermedı ınsanlar bım gunu cıldırıyor
Bende de oluyor aynı durum canım ama geçici oluyor. Bi 10 - 15 dk acıyor. Sonra hareket değişince geciyor.Kızlar mutfakta azıcık iş yapicam 20 dk ancak sürmüştür bir kimildiyor kız ayakta duramadim aşağıya sanki baskı hemen idrar geliyor acıyor resmen karnim indi çıktı sanki sizlerde de oluyor mu böyle
Seninkinin ayaklar asagida heralde kuzu dimi ondan oluyodur yuksek ihtimal. Benimki yanlamasina yatiyodu dun geceKızlar mutfakta azıcık iş yapicam 20 dk ancak sürmüştür bir kimildiyor kız ayakta duramadim aşağıya sanki baskı hemen idrar geliyor acıyor resmen karnim indi çıktı sanki sizlerde de oluyor mu böyle
Standart küvet takımı almıştım ama katlanır da aklım kalmıştı tek katlanır kapıldıGünaydınn burdaki bimde herkes katlanır küvete saldırdı neyse ki almayacaktım alcak olsam kalmayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?