2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Narkozdan uyanınca karnın içini komple kesildiğini hissediyorsun o kötü oluyo.ağrı kesici istiyorsun onu vuruyolar gecoyo yarınsı ayağa kaldırıyor yürütmek için.ben 2 doğumdada hemen ayaklanmıştım

Kac cm kesinoluyor?

Neden balık olmasını istemiyorsanız.bende koç olsun diye uğrasıcam bakalım artık ben balığım .Balık olunca çok üzülüyorum ben ondan istemiyorum..
Ben de balığım ben de istemiyordum ama sezeryen olacak ve 3-4-5 Mart gibi olacak allahın izniyle
Ve aksilik olmazsa da balık olacak
İnş yükselen burçtan biraz aşırı duygusallığı yontulur

bende öğretmenim her gün biri covid çıkıyor n95 takıyorum.hiç bi şekilde de çıkarmıyorum maskemi

Ben de balığım ben de istemiyordum ama sezeryen olacak ve 3-4-5 Mart gibi olacak allahın izniyle
Ve aksilik olmazsa da balık olacak
İnş yükselen burçtan biraz aşırı duygusallığı yontulur
Ööf balık olmak çok zor iyi niyetliyim çok ve duyarlı.Ama kıymetimizi bilen yok

Kac cm kesinoluyor?
5,6 santim kadar kesi oluyo öyle kocaman bişey değil.ama işte kesi derin ya taa rahme kadar kaç kat kesiliyo malum.ama ilk gün hatta ilk bi kaç saati atlatıncasıkıntı olmuyo.Sadece ilk bebeği emzirirken doğrulamıyosun kesi acısından onada yanındakiler yardım ediyo yastıkla destek filan

Bende esıme soyledım masrapayla kova al dıye masrapayı bulmuş kovayı 5 bım gezmıs hıc bır yerde yokmuş kuvet oglumdan kalanı kullancam ama kova ıle masrapa evde kullanıldıgı ıcın ıcım elvermedı ınsanlar bım gunu cıldırıyor

Eşimi yolladım smdi bzm hemen evin aşağısi aynı bina yani dedim sen herseyi al sepete koy beni ara ben inerim bakarız ama hereryi al önce dedim smdi kalabalık olursa falan beni ezmesinler
Bizim evin ordaki de ana baba gunydu arkada bekledim. Ana kucağı gelmemiş taaa aşağıdaki bimde varmış, eşim okuldan geldi ta

Kızlar mutfakta azıcık iş yapicam 20 dk ancak sürmüştür bir kimildiyor kız ayakta duramadim aşağıya sanki baskı hemen idrar geliyor acıyor resmen karnim indi çıktı sanki sizlerde de oluyor mu böyle

Ben de kova alacaktım ama kalmamış. En az kovadan gelmiş onun için çabuk bitmiş bi tane maşrapa vardı onu aldım.

Bende de oluyor aynı durum canım ama geçici oluyor. Bi 10 - 15 dk acıyor. Sonra hareket değişince geciyor.

Seninkinin ayaklar asagida heralde kuzu dimi ondan oluyodur yuksek ihtimal. Benimki yanlamasina yatiyodu dun gece

Günaydınn burdaki bimde herkes katlanır küvete saldırdı neyse ki almayacaktım alcak olsam kalmayacakmış
Standart küvet takımı almıştım ama katlanır da aklım kalmıştı tek katlanır kapıldı

Eklentiler

• IMG-20220107-WA0005.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 75
Benim oğlum topaç olmuş teyzeleri 28. haftada ama 30. haftaya göre boyu kilosu. 1460 gram olmuş. Her şeyi sağlıklı çok şükür. Babası gibi 4.5 kilo doğabilir dedi doktor eşim biraz iri, bense minyon. Babasına benziyor zaten suratı da

Merhaba kızlar? Herkes nasıl?
Ben hiç iyi değilim iki gündür.Zaten öksürükle uğraşıyordum.Üzüntüden tüm boğazıma indi.Uyku deseniz hiç yok.Dusunmekten uyuyamiyorum.
Eşimin pazar akşamı telinden bi oğlanın fotosunu alıyım dedim.Bi baktım net wp açık.Is arkadaşları 5kisilik grup beraber calisiyorlar.2si bayan 1i evli bunların.Diğer 2erkekte evli.Bi foto eşim benden habersiz arkadaşları ile bi kafede.Foto çekinip o gruba koymuşlar.2kez benden habersiz çıkmış.Is çıkışında.1saat geç geldiği olmuştu.Bi garip oldu içim.Sen kızarsın diye söylemedim.Is yerinde yapamayınca dışarda toplandık dedi.Sanki doğru söylese ne diyecektim ki ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…