ay allahım senin bu başına gelenler kuzu her yönden mi sınanıyosun kızmakta çok haklısın bunaldım 1 saat oturup gelcem dese ne olacak ne diyebilirsinBu kızlardan bekar olan bi wp grubu açmış eşimi eklemiş.Ama fotolarını koymuş.Yalniz tavırlar ergen gibi.Bu kiz bekar.Yazisma falan da yok.Zaten bi iş yeri grubu var.Bu neyin nesi anlamadım.
ben bgood ya da musk n95 ffp2 die geçiyor onu takıyorum.Canım ffp2 veya ffp3 mü takıyosun? Yoka direkt N95 mi? ya ben N95 te nefes alamıyorum, o çok ağır geliyor. Bir danışayım dedim. 3 katlıları çift takıyorum ama bu dönemde değişmek lazım.
Ya söylese ne olacaktı sanki.Bunu o resmi görmesem öğrenemeyecektim bile.is yerinde toplantı yapamadık.Bazi sorunlar vardı.Konustuk hep beraber is cikisinda dedi.Ama işin ucunda yalan var.Ona bu çok normal geliyor.Ama midem bulandı bi kere benim.Ben sordum o açıkladı.Tartistik baya.Dun zaten tüm gün hastaydım.Hic bisey yok gibi devam etti.Ama ben düşünmekten uyuyamiyorum bile.ay allahım senin bu başına gelenler kuzu her yönden mi sınanıyosun kızmakta çok haklısın bunaldım 1 saat oturup gelcem dese ne olacak ne diyebilirsin
erkekler de bunalıyo gerçekten bazı şeylerden anlıyorum onlara da zor her şeyle uğraşmak ama habersiz yapılan işler kırmızı çizgi gerçekten bi de soru işaretli noktalar şu an ne alemdesiniz
fotolarını koymuş derken eşinle kız değil sadece di mi? Ben bu erkekleri anlamıyorum. Kızarsan da kızarsın hamile hamile sen evde dururken eşinin gezmesine kızman en doğal hakkın. Ben olsam ben de takılırım açıkçası yalan en sevmediğim şey.Bu kızlardan bekar olan bi wp grubu açmış eşimi eklemiş.Ama fotolarını koymuş.Yalniz tavırlar ergen gibi.Bu kiz bekar.Yazisma falan da yok.Zaten bi iş yeri grubu var.Bu neyin nesi anlamadım.
Hamilesin diye söylemek istememiş olabilir, hormonlar tavan hepimizde malum ama tabii yine de yaptığı doğru değil. İş yerindekilerle bi 1 saat çıkıcam deseydi keşke. Eşini en iyi sen tanırsın. Biz ne tahminde bulunsak boş şu an. bence biraz sakin olmaya çalış. hamilelik haricinde Normalde böyle şeylere tepki veren birisi misin?Bu kızlardan bekar olan bi wp grubu açmış eşimi eklemiş.Ama fotolarını koymuş.Yalniz tavırlar ergen gibi.Bu kiz bekar.Yazisma falan da yok.Zaten bi iş yeri grubu var.Bu neyin nesi anlamadım.
Merhaba kızlar? Herkes nasıl?
Ben hiç iyi değilim iki gündür.Zaten öksürükle uğraşıyordum.Üzüntüden tüm boğazıma indi.Uyku deseniz hiç yok.Dusunmekten uyuyamiyorum.
Eşimin pazar akşamı telinden bi oğlanın fotosunu alıyım dedim.Bi baktım net wp açık.Is arkadaşları 5kisilik grup beraber calisiyorlar.2si bayan 1i evli bunların.Diğer 2erkekte evli.Bi foto eşim benden habersiz arkadaşları ile bi kafede.Foto çekinip o gruba koymuşlar.2kez benden habersiz çıkmış.Is çıkışında.1saat geç geldiği olmuştu.Bi garip oldu içim.Sen kızarsın diye söylemedim.Is yerinde yapamayınca dışarda toplandık dedi.Sanki doğru söylese ne diyecektim ki ya.
belki sadece fotoyu koymak için açmışlardır grubu. söylememesi kötü olmuş tabi gizli bir şey yapıyora çıkmış ama siz öyle düşünmeyin hamileyiz duygularımızı cok yukarıdan yaşıyoruz. sakin kalmamız gerekiyor ne yazık kiMerhaba kızlar? Herkes nasıl?
Ben hiç iyi değilim iki gündür.Zaten öksürükle uğraşıyordum.Üzüntüden tüm boğazıma indi.Uyku deseniz hiç yok.Dusunmekten uyuyamiyorum.
Eşimin pazar akşamı telinden bi oğlanın fotosunu alıyım dedim.Bi baktım net wp açık.Is arkadaşları 5kisilik grup beraber calisiyorlar.2si bayan 1i evli bunların.Diğer 2erkekte evli.Bi foto eşim benden habersiz arkadaşları ile bi kafede.Foto çekinip o gruba koymuşlar.2kez benden habersiz çıkmış.Is çıkışında.1saat geç geldiği olmuştu.Bi garip oldu içim.Sen kızarsın diye söylemedim.Is yerinde yapamayınca dışarda toplandık dedi.Sanki doğru söylese ne diyecektim ki ya.
Her şeyden önce bebeğin için sakin kalmaya çalış bence. Eşin bir şey yapmadığı için rahat takılıyordur. Sen de şu an onu suçlu gördüğün ve onun böyle sakin kalmasına tanık olduğun için daha da sinirleniyorsun. Bir şey yapmış olsaydı panik yapardı bence.Eşimle 17yasindaydim çıkmaya başladık.24de evlendik.6bucuk yıldır evliyiz.Hep is ev gecer hayatimiz derken ben resmen daha oncede yaptimi acaba boyle bisey der oldum.Tamam aldatma yada sadakatsizlik gibi bi sorun asla olmadı ama midem bulandı bi kere.Ufakta olsa yalan var ya ortada.Daha önce böyle bisey olmadı ki hiç.Herseyine şüpheyle bakıyorum 2gundur.Yaklasmak bile istemiyorum.Asiri tepki vermek değil de ne yapacagimi bilmiyorum.Kavga etmedim.Acikca söyledim herşeyi.Ama çok üzüldüm.O hiçbişey yok gibi davranırken ben iki gündür uyuyamıyorum.Dun sancidan ölecektim neredeyse.
Evet tam da böyle.Birşey yapmamıştır ama ona gore ufakta olsa ortada yalan var.Ben nasıl inanicam bu adama artık diyorum.Ne dese acaba mi dicem.Bi de ergen gibi zaten bi işyeri grubu var.O fotoyla grup açmakta neyin nesi.2tane bayan var orda.Ya hem gidiyor bi de foto çekiniyorlar ya.Her şeyden önce bebeğin için sakin kalmaya çalış bence. Eşin bir şey yapmadığı için rahat takılıyordur. Sen de şu an onu suçlu gördüğün ve onun böyle sakin kalmasına tanık olduğun için daha da sinirleniyorsun. Bir şey yapmış olsaydı panik yapardı bence.
normalleştirip üzdüğünü fark etmemesi kendi kendine geçmesini beklemesi başlı başıan sorun seni kıran bir konu var sonuçta ve sarsanEvet tam da böyle.Birşey yapmamıştır ama ona gore ufakta olsa ortada yalan var.Ben nasıl inanicam bu adama artık diyorum.Ne dese acaba mi dicem.Bi de ergen gibi zaten bi işyeri grubu var.O fotoyla grup açmakta neyin nesi.2tane bayan var orda.Ya hem gidiyor bi de foto çekiniyorlar ya.
Içimde tutamıyorum ki zaten.Tamam herşeyi öğrendim ama benim hissettiklerim ne olacak.2gundur yaşadıklarım.Hem hastalık bi de üstüne bunlar.Cok fazla geldi.normalleştirip üzdüğünü fark etmemesi kendi kendine geçmesini beklemesi başlı başıan sorun seni kıran bir konu var sonuçta ve sarsan
erkeklerin mnatığını anlamak zor foto için de hadi ben çekeyim sizi diyememiştir hatıra kalsın dedilere veya ben çekilmicem demesi de olmaz durmuştur ama baştan dese bunlar olmıcak yani sen belki rahatsız olcaksın en başta veya dediğin gibi görmeseydin hiç bilmeyecektin sürkeli telefona mı bakcaksın artık diye düşünmen de normal
amaa her şeyi minnağın hissediyo onun için ya bir daha konuş eşinle ya da onun istediği gibi yokmuş gibi davran sana zarar miniğe zarar oğluşuna zarar
Ya hangimiz yalan söylemiyoruz ki? “Nasıl inanıcam artık” kısmı çok büyük bir tepki bence. Bak haklısın söylediklerinde, sana haber vermeliydi bence de ama kendine hayatı zehir edecek kadar sinir olma diyorum. Bazen “hayır” diyemediğimiz, kaçamadığımız zamanlar Oluyor. Aaaa hadi fotoğraf çekilelim dedilerse o an için “kusura bakmayın ben çekilemem, eşim kıskanır” diyemezdi tabii ki. wp grubunu da eşin Açmamış zaten. Bu kadar güvensizlik yaşadıysan başka bir problem mi var aranızda Ya da bir daha sorayım, hamilelikten dolayı mı bu kadar tepki veriyorsun yoksa normal bir zamanda da aynı tepkiyi verir miydin? Sen evde Otururken onun kızlı erkekli dışarı çıkmasına da bozulmuş olabilir misin biraz?Evet tam da böyle.Birşey yapmamıştır ama ona gore ufakta olsa ortada yalan var.Ben nasıl inanicam bu adama artık diyorum.Ne dese acaba mi dicem.Bi de ergen gibi zaten bi işyeri grubu var.O fotoyla grup açmakta neyin nesi.2tane bayan var orda.Ya hem gidiyor bi de foto çekiniyorlar ya.
Ya cok zor ama hamılelık olmasada bu duyguları bu kadar yogun yasarmıydın bende esıme taktım kafayı hıc bırseyını yakalamasada kendımdekı ozguvensızlıgı hormonlarında etkısıyle onda bır kusur aramakla yırtmaya calısıyorum ama bızım en hassas donememız bıZ bebekle bu donemın zorluklarını atmaya calısırken onlarda evlerıyle eslerı cocuklarıyla ılgılenerek bu zorlukla dısardan çabalayacaklar kusura bakmasınlar..Eşimle 17yasindaydim çıkmaya başladık.24de evlendik.6bucuk yıldır evliyiz.Hep is ev gecer hayatimiz derken ben resmen daha oncede yaptimi acaba boyle bisey der oldum.Tamam aldatma yada sadakatsizlik gibi bi sorun asla olmadı ama midem bulandı bi kere.Ufakta olsa yalan var ya ortada.Daha önce böyle bisey olmadı ki hiç.Herseyine şüpheyle bakıyorum 2gundur.Yaklasmak bile istemiyorum.Asiri tepki vermek değil de ne yapacagimi bilmiyorum.Kavga etmedim.Acikca söyledim herşeyi.Ama çok üzüldüm.O hiçbişey yok gibi davranırken ben iki gündür uyuyamıyorum.Dun sancidan ölecektim neredeyse.
Tek mesele yalan söylemesi.Ya anlıyorum tamam iş yerinde konuşamadılar belki bi sorun vardı.Alti üstü 1saat falan ama yalana ne gerek var.2kez oldu bu dedi birde.Foto olayına gelince rahatsız oldum evet çünkü bildiğin ergen gibi gruplar falan.35yasinda eşim ya.1 bayan hariç hepsi evli cocuklu.Ama fotoda diğer 2erkek arkadaşı yok.Onlar henüz gelmemişti dedi.Bunu anlamadim.Ya hangimiz yalan söylemiyoruz ki? “Nasıl inanıcam artık” kısmı çok büyük bir tepki bence. Bak haklısın söylediklerinde, sana haber vermeliydi bence de ama kendine hayatı zehir edecek kadar sinir olma diyorum. Bazen “hayır” diyemediğimiz, kaçamadığımız zamanlar Oluyor. Aaaa hadi fotoğraf çekilelim dedilerse o an için “kusura bakmayın ben çekilemem, eşim kıskanır” diyemezdi tabii ki. wp grubunu da eşin Açmamış zaten. Bu kadar güvensizlik yaşadıysan başka bir problem mi var aranızda Ya da bir daha sorayım, hamilelikten dolayı mı bu kadar tepki veriyorsun yoksa normal bir zamanda da aynı tepkiyi verir miydin? Sen evde Otururken onun kızlı erkekli dışarı çıkmasına da bozulmuş olabilir misin biraz?
Olabildiğince sakın davrandım.Herseyi sordum.Gercekten eşim zannediyo ki hastayım ondan bu haldeyim sadece.yahu zaten üzüntüden daha feci oldum.Umarim hemen atlatırız.Ya bi daha olursa korkusu oluyo bi de ne biliyim.Yalandan nefret ederim.Ya cok zor ama hamılelık olmasada bu duyguları bu kadar yogun yasarmıydın bende esıme taktım kafayı hıc bırseyını yakalamasada kendımdekı ozguvensızlıgı hormonlarında etkısıyle onda bır kusur aramakla yırtmaya calısıyorum ama bızım en hassas donememız bıZ bebekle bu donemın zorluklarını atmaya calısırken onlarda evlerıyle eslerı cocuklarıyla ılgılenerek bu zorlukla dısardan çabalayacaklar kusura bakmasınlar..
Bende yanlış bırsey yaptıgını hıssettıgını dusunmuyorum ama gecmıstede yalan soyledımı acaba dıye dusunursen kendını cok uzersin emınım bu gunler bu uzuntulerın gecıcek sen kendını bebegını cocugunu dusun cok zor ama bu donem en onemlısı bu umarım en yakın zamanda atlatırsnz bu sıkıntıyı cnm
Ben oyle zamanlarda empatı yaptırıyorum sende ona “”senın haberın olmadan telefonda boyle bır grupta bır fotografımı gorsen ne hıssederdın de bencede tek sıkıntı haberınının olmaması sana soylememıs olması ama aşamayacagınız bır sıkıntı degıl bence bellıkı senı uzmemek ıcın dememıs yoksa ıstede gorustugu arkadaslar coguda evlıymıs zatenOlabildiğince sakın davrandım.Herseyi sordum.Gercekten eşim zannediyo ki hastayım ondan bu haldeyim sadece.yahu zaten üzüntüden daha feci oldum.Umarim hemen atlatırız.Ya bi daha olursa korkusu oluyo bi de ne biliyim.Yalandan nefret ederim.
Içimdekileri söylemek istiyorum tutamıyorum ama kavga etmekten korkuyorum.Anlar mı beni ki.Ben bu kadar üzüldüm ama onda tik yok çok rahat.Yanlis bisey olduğunu bende hiç zannetmiyorum.Ben oyle zamanlarda empatı yaptırıyorum sende ona “”senın haberın olmadan telefonda boyle bır grupta bır fotografımı gorsen ne hıssederdın de bencede tek sıkıntı haberınının olmaması sana soylememıs olması ama aşamayacagınız bır sıkıntı degıl bence bellıkı senı uzmemek ıcın dememıs yoksa ıstede gorustugu arkadaslar coguda evlıymıs zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?