2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gecmis olsun canım. Nasıl eşin, semptomları nasıl? Hafif geçiriyordur umarım.
Sen de var mı bir şey? Evi bol bol havalandır

Hadi yaa inşallah geçmemiştir canım sana Erteleme aşı işini gerçekten çok yaygın artık. Test verdin mi?

Kendini mutlaka izole et. Wc banyo ayırın.
Cok geçmiş olsun

Hadi yaa inşallah geçmemiştir canım sana Erteleme aşı işini gerçekten çok yaygın artık. Test verdin mi?
Test vermedim. Eşimin pozitifi şimdi düştü. Bende henüz semptom yok, ama eşim çok korunan biriydi. Gruba özellikle yazdım aşı işini ertelemek yanlış, omicron korunana da geciyor.
Ben semptom baslarsa hemen baslamazsa 3 gün sonra veririm. Şu aşamada sonuç yanıltıcı olabilir

canım çok geçmiş olsun hemen testini ol odanı ayır mutfağa sokma adamı asla sende yok değil mi bir belirti

ona göre kan sulandırıcı veriyorlar ya itersen ol 3 güne yine olursun ben 3 günde bir test verdim valla korkudan

Evde çok dikkat edin wc falan ayırma imkanınız varsa ayırın. Çok geçmiş olsun tekrar

Canım sizin temasınız var mıydı? Sende çıkmadı ya ondan soruyorum bi umut.
aşkım benim eşim pozitif oldu ya ben onu mutfağa sokmadım ama illa ki salonda oturduk yemekte sofraları ayırdım yatakları ayırdıım banyo ortak tabi ama çamaşır suyuyla ilişkiye girdik resmen 3 güne bir teste gittim hep negatif inş sana da bulaşmayacaktır

iş yerinde ofiste neredeyse herkes pozitifti bana gelmedi
eşimin de iş yerinde herke spozitif çıktı ona bulaştı çok ilginçç

Ahh kuzum çok geçmiş olsun. Daha geçen gün aşı muhabbetini konuşmuştuk seninle. Umarım eşin en kısa sürede atlatır. Aşısı var mıydı onun? Mümkün olduğunca temasınızı azaltarak maskeyle idare ediceksin mecbur süreci. Sonrasında da direk aşını olursun.

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et.Aşırı arttı vakalar ya.Asiyi asla ihmal etme.

Canım eşim annesinde kalacak. Ben de korkuyorum, bugün en yogun belirtisi olan gün.
Biz de odalar ayrı takılıyoduk omicron korkusundan ama mutfak, tuvalet korkuyor insan
Negatifsem koşarak aşıya gidicem zaten önümüzdeki hafta olacaktım. Şu kalpte parlaklığı duyunca erteledim aşıyı boşu boşuna. Bir cocugu göriyim öyle olayım dedim. Kısmet böyleymiş. Şu anda o kadar yaygın ki, evde tek kalıp sokaga cıkmazsan anca öyle korunursun.
Yani o darılır, bu kırılır düşünmeyin kimseyi eve almayın. İnsan basına gelince anlıyor.

Gecmis olsun canim

Vakalar cok artti bende dun acildi 3.doz asim bugun gittim oldum cok sukur iyiyim hafif kol agrisi devam.
Doktorumada kontrol muayenem vardi 9.gun ucretsiz olandan. Cok sukur iyi kizim 2300 gr olmus. Nst’yede 2.kez girdim herhangi bir sorun cikmadi. 15 gun sonra gelirsin dedi bakalim.

Kızlar bir haftadır nerdeyse kızım hiç durmuyor vuruyor ayakta bile kimildiyor çok sık idrar geliyordu kültür temiz çıkmıştı ama bugün yine damla şeklinde kan geldi ben yine yarın doktordayim moralim bozuluyor doktorum gel dedi ama korkma korkulacak birşey yok dedi.. Hiç durmuyor hep vuruyor uyumuyor sanki dedim birtek gece duruyor o kadar

Kuzum doktordan cikinca yaz mutlaka. Fazla hareket ettigi icin belki lekelenmen olmuş olabilir. Onun dışında bende artik hareket halindeyken bile bebişin hareketlerini cok hissediyirum. Bakalım doktorun ne dicek

Çok hareketli olduğu için mi acaba lekelenmen oldu. Benim kızıma hiç durmuyo süphnallah sürekli hareket halinde. Hamd olsun hiç lekelenme fln yaşamadım morelini bozma sakın yarın hayırlı haberler alırsın inşallah. Yaz mutlaka

Benimki de o kadar hareketli ki her ne kadar hareketli bebek mutlu bebek diye yazılanları okusam da bazen huzursuz oluyorum ben de. Bi de bizim kızı günde 2 3 kere hıçkırık tutuyor bu da normal mi merak ediyorum önceleri çok daha seyrek olurdu şimdi bi başlıyor 15 20dk sürüyor günde ortalama 3 kez fln

Benimde 4cü 5ci ayında en son hıçkırık hissetmiştim bide dün başka hiç hissetmedim.

Kuzum doktordan cikinca yaz mutlaka. Fazla hareket ettigi icin belki lekelenmen olmuş olabilir. Onun dışında bende artik hareket halindeyken bile bebişin hareketlerini cok hissediyirum. Bakalım doktorun ne dicek
Evet ayakta bile oluyor bu hafta çok daha yoğun artık gün içinde hiç durmadı nerdeyse bugün yarın sorucam canim birde garip olan hamile olmasaydım yine ayni durum regl günümün son günü olucakti buda ayrı birşey ama bu harekete göre lekelenme gibi damla geldi durdu karnım acıyor sanki zaman zaman kalkıp yatarken
Hareketli hemde çok ama insan daml da gelse korkuyor iyice soruvam
Bende okuyorum hreket iyi diye orda biliyorum ama düşünüyorum damla da olsa niye geldi bu kız gece uyuyor mu yoksa benim haberim mi olmuyor 3 kere wc kalkıyorum sonra uyuyorum ama gündüz sürekli fikir fikir

Tbi canım sır mutlaka detaylı ister istemez merak eder insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…