Benim yavruda cok hareketleri.Kızlar bir haftadır nerdeyse kızım hiç durmuyor vuruyor ayakta bile kimildiyor çok sık idrar geliyordu kültür temiz çıkmıştı ama bugün yine damla şeklinde kan geldi ben yine yarın doktordayim moralim bozuluyor doktorum gel dedi ama korkma korkulacak birşey yok dedi.. Hiç durmuyor hep vuruyor uyumuyor sanki dedim birtek gece duruyor o kadar
Canim benimde öyle hiç durmuyor çok feci vuruyor 5 den beri ağrım var gidemedim de doktoruma yazdım durumu detaylı ondan haber bekliyorumKızlar bir haftadır nerdeyse kızım hiç durmuyor vuruyor ayakta bile kimildiyor çok sık idrar geliyordu kültür temiz çıkmıştı ama bugün yine damla şeklinde kan geldi ben yine yarın doktordayim moralim bozuluyor doktorum gel dedi ama korkma korkulacak birşey yok dedi.. Hiç durmuyor hep vuruyor uyumuyor sanki dedim birtek gece duruyor o kadar
Bugün Dr Kaan Kocatepenin instagram anlı yayınında denk geldim. Bazen çocuklar pozisyonu çok sevmezse de çok fazla hareket edebiliyomuş, saga yattıysanız solu, sola yattıysanız sağı deneyin dedi ama sorun oluşturacak birsey degil panik yapmayın dedi.Canim benimde öyle hiç durmuyor çok feci vuruyor 5 den beri ağrım var gidemedim de doktoruma yazdım durumu detaylı ondan haber bekliyorum
Olacak artık bunlar çok büyüdük canım.artik az kaldı doğuma sadece ağrı falan rahatsızlık veriyorBugün Dr Kaan Kocatepenin instagram anlı yayınında denk geldim. Bazen çocuklar pozisyonu çok sevmezse de çok fazla hareket edebiliyomuş, saga yattıysanız solu, sola yattıysanız sağı deneyin dedi ama sorun oluşturacak birsey degil panik yapmayın dedi.
Amin inşallah cümlemizeBenim yavruda cok hareketleri.
Allaha emanet olalim inşallah.
Bende yazdım yarın gel dedi progestan koy dedi işte görmesi lazımCanim benimde öyle hiç durmuyor çok feci vuruyor 5 den beri ağrım var gidemedim de doktoruma yazdım durumu detaylı ondan haber bekliyorum
Canım sen bion mu oldun? Maşallah kilosu çok iyi degil mi? Dr birsey dedi mi? Benim 26 da 1 kg du, bakalım ne çıkacak şimdi hızlı büyüyorlar demek kiGecmis olsun canim
Vakalar cok artti bende dun acildi 3.doz asim bugun gittim oldum cok sukur iyiyim hafif kol agrisi devam.
Doktorumada kontrol muayenem vardi 9.gun ucretsiz olandan. Cok sukur iyi kizim 2300 gr olmus. Nst’yede 2.kez girdim herhangi bir sorun cikmadi. 15 gun sonra gelirsin dedi bakalim.
Olmazmı canım tek derdim o ayakta kalınca sızlatıyorKızlar mutfakta azıcık iş yapicam 20 dk ancak sürmüştür bir kimildiyor kız ayakta duramadim aşağıya sanki baskı hemen idrar geliyor acıyor resmen karnim indi çıktı sanki sizlerde de oluyor mu böyle
Aynen canim biontech oldum 3.dozumCanım sen bion mu oldun? Maşallah kilosu çok iyi degil mi? Dr birsey dedi mi? Benim 26 da 1 kg du, bakalım ne çıkacak şimdi hızlı büyüyorlar demek ki
Çok erken daha sizinki. Başka sebep olabilir. Bir kardiyolojiye gorununHamileliginizde yaşadığınız nefes darlığı, alipta koyacak yer bulamama durumunu bende yaşıyorum. Ama henüz 5 haftalık hamileyim çok yeni. Sizce bu hamilelikten mi yoksa baska bir sebep olabilir mi? Sizin ki hamileliktenmiydi?
Gaz probleminiz varsa gayet normal benim 2ci ayında yaklaşık başladı 4cü aya kadar davul gibi hissedip nefes alamıyodum midede şişkinlik ten dolayıHamileliginizde yaşadığınız nefes darlığı, alipta koyacak yer bulamama durumunu bende yaşıyorum. Ama henüz 5 haftalık hamileyim çok yeni. Sizce bu hamilelikten mi yoksa baska bir sebep olabilir mi? Sizin ki hamileliktenmiydi?
Ortak hazırladığımız listeKizlar çantayı kaçıncı haftada hazırlayacaksınız.. aranızda ileri haftalarda olan arkadaşlar da var.. belki de çoktan hazırdır. Ben henüz hiçbir şey yapmadım. Yapan arkadaşlar yazsa veya liste yapan varsa paylaşsa ne iyi olur. Bana kal geldi sanki ne yapacağımı bilemiyorum
Olanlar var gözünüzü korkutmayin benim ilk sezeryanla ama okudum tekrar olanları olumsuz yorum yapanlari kınıyorum açıkçası.Çanta hazırlamak için daha erken mi kızlar
Hazırlayayım bi kenarda dursun diyorum
Doğum yaklaştıkça çok Korkuyorum 3.sezeryanım olacak etrafımdaki insanlar 3.çok zor oluyor diyorlar
Canım artık benim gözüm korktu bu hafta hazırlarım diyorum artık içinde dursun kafam rahat olsun..Baksana sabahın köründe doktora hazırımÇanta hazırlamak için daha erken mi kızlar
Doğum yaklaştıkça çok Korkuyorum 3.sezeryanım olacak etrafımdaki insanlar 3.çok zor oluyor diyorlar
Kimseyi takma bosver. Agirlasmadan hazırla. Benim 1 aydır hazır :)Çanta hazırlamak için daha erken mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?