2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bute girersin en kotu. Ona fazla kalan olmuyor sanırım.

Aynen Allah korusun bir erken geliş olsa kimse bilmez inan ki ne nerde yarım yamalak olur
Aynen öyle. Dursun kenarda hazır, akmaz kokmaz. Organizatör aldım bir de, gündüz onları ayarlicam.

Canım artık benim gözüm korktu bu hafta hazırlarım diyorum artık içinde dursun kafam rahat olsun..Baksana sabahın köründe doktora hazırım

Kimseyi takma bosver. Agirlasmadan hazırla. Benim 1 aydır hazır :)
Teşekkür ederim kızlar hazırlayayım bugün sezeryen olacağım çantama nescafe koyup koymama konusunda kararsız kaldım koysam mı yada eve gelince mi içerim narkozu atmak için içiliyor ya,biliyorsunuzdur

Teşekkür ederim kızlar hazırlayayım bugün sezeryen olacağım çantama nescafe koyup koymama konusunda kararsız kaldım koysam mı yada eve gelince mi içerim narkozu atmak için içiliyor ya,biliyorsunuzdur
Genel anestezi mi olacaksın? Ben direk kusarak atıyorum narkozu :)

Belden iğne yapılıyor spnial ismi herhalde
Bende kahve ile atabiliyorum
Aynen spinal. Epidural sezaryen de bir altindan yapılıyor. Benimki muhtemelen epidural olacak. Bakalım 15inde gün alicaz. Eşim normal doğum istemiyor :)

Aynen spinal. Epidural sezaryen de bir altindan yapılıyor. Benimki muhtemelen epidural olacak. Bakalım 15inde gün alicaz. Eşim normal doğum istemiyor :)
Keşke benim normal yapma şansım olsaydı kesinlikle normal yapardım ilk çocuğum tersti mecburen sezeryen oldum ondan sonrakiler de zaten normal olmaz artık

Keşke benim normal yapma şansım olsaydı kesinlikle normal yapardım ilk çocuğum tersti mecburen sezeryen oldum ondan sonrakiler de zaten normal olmaz artık
Spinal mi oldunuz bilen kızlar yazar mı epidural ve spinal farkı nedir sezeryan olmak nasıl bir duygu korku değilde artik merak ediyorum.. kızım bir vuruyor karnıma yerinden çıkar gibi oluyor herhalde ondan merak ediyorum artık

30.haftadan sonra tansıyonu yukselen varmı acaba yemek yedıkten sonra 15 16 ları goruyorum sonra tekrar ınıyor ama bas agrısı ense agrısı bas donmesı oluyor dun acıldeydım hatta gebelık zehırlenmesınden suphelendıler bırsey cıkmadı daha oncede tansıyonum hep dusuktu normalde bır anda fırlamaya basladı

Bu haftalarda başlayabiliyormuş. Kadın doğumcunuzla ne zaman randevunuz? Uzaksa haber verin erkene çeksin. Gebelikte kullanılacak ilaçlar vardır belki kardiyolojiye yönlendirip birlikte karar verirler. Çünkü tansiyonun yükselmesi etken doğuma da sebep olabiliyor. Hoş olursa da üzülmeyün bu haftada doğsa zaten %95 in üzerinde yaşam oranı. Ama niye küvezde kalsın tabi. Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler doktoruma haber verdım bugun yatıs yapcaklarmış

Çok geçmiş olsun size de allah kolaylık versin. Dün gece benimde ayni sekilde Baş ağrısı ve ense ağrısı vardı feciydi . Tansiyonum kaçtı bilemiyorum ama 12 sinde kontrolüm var sorcam doktora. Artik dogum yaklaştıkça dogum stresi falan başladı ondan olmuş olabilir diorum. Benimki sezeryan dogum ilkinde zorlanmamıştım mutluluktan hic bir şeyin farkında değildim sanki ama bunda stres başladı simdiden

Kızlar plesenta yukari çıkmış ama biraz bile aşağıda olması sık idrar yapar dedi aşağıya baskı şeklinde bebeğin suyu iyi kilo 1300 dedi kağıtta 1350 yazıyor..boy 5.83 yazıyor uzun bir kız olucak dedi..valla ultrason cihazından yine yüzü gözü olan resim yok maalesef.idrara sikis tekrar bakalım dedi rahim uzunluğu 48 cm gayet iyi ama bu kanama neden icerdede biraz var bu hafta yat sabah 2 akşam 1 prosgestanla geçir dedi çok ama birşey yapmaz heralde.Birsey sorcam cuma günü vajinal bakicam dedi birşey olmaz dimi
Kağıtta iki ayrı hafta var bunda 30 + çıkmış

Gümüş sen naptın gittin mi doktora?

Eklentiler

• IMG_20220108_110949.webp
    11 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bende de oluyor canım 1 hafta tansiyon takibi yaptırıp kardiyolojiye git dedi doktorum ilaç başlayacakmış

Nasıldı anlatır mısın sezeryanla dogumunu

13 ünde olan kontrolüm yüksek tansiyon sebebiyle dün olmak zorunda oldu.erken gördüm oğlumu biraz iyi olduçok şükür herşey yolunda idrarda protein çıkmayınca zehirlenme yok dedi doktorum ilk nst de yapılmış oldu dün.artık 2 hafta da 1 gidicem kontollere yeni tarih 21 ocak Z zahrada cım eklersin tabloya

Ilk doğumumda bebeğin kilosunun fazla olması ve kafası büyük diye doktorumla sezeryan karari vermistik Zorlandığım kısmı sonda takilirken bir de belden yapılan iğne canımı acitmisti ameliyat sırasında hiç bir şey hissetmemistim zaten 5 dk içinde bebek alınıyo bebeğin ağlaması ile ameliyatı unutuyorsun bebeğe odaklaniyorsun. Ertesi günde ayağa kalkmıştım. Bu sefer sondayı epidural aldıktan sonra taktircam ama ins kolay gecer herkes için G gumus82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…