Aynen Allah korusun bir erken geliş olsa kimse bilmez inan ki ne nerde yarım yamalak olurKimseyi takma bosver. Agirlasmadan hazırla. Benim 1 aydır hazır :)
Bute girersin en kotu. Ona fazla kalan olmuyor sanırım.Günaydın hepinize kızlar
Bugün bu kadar yükselen koronaya ragmen aof sınavları var hasta olmasam giderim gitmem arasında kalmıştım ama sanırım gitmemem benim doktora gitmem daha hayırlı oldu.cunki sürekli bir artış var artık bebek doğunca yaz okuluna kaldı 3 ders bitsede kurtulsam diyordum çift maske diyordum ama
Aynen öyle. Dursun kenarda hazır, akmaz kokmaz. Organizatör aldım bir de, gündüz onları ayarlicam.Aynen Allah korusun bir erken geliş olsa kimse bilmez inan ki ne nerde yarım yamalak olur
Canım artık benim gözüm korktu bu hafta hazırlarım diyorum artık içinde dursun kafam rahat olsun..Baksana sabahın köründe doktora hazırım
Teşekkür ederim kızlar hazırlayayım bugün sezeryen olacağım çantama nescafe koyup koymama konusunda kararsız kaldım koysam mı yada eve gelince mi içerim narkozu atmak için içiliyor ya,biliyorsunuzdurKimseyi takma bosver. Agirlasmadan hazırla. Benim 1 aydır hazır :)
Genel anestezi mi olacaksın? Ben direk kusarak atıyorum narkozu :)Teşekkür ederim kızlar hazırlayayım bugün sezeryen olacağım çantama nescafe koyup koymama konusunda kararsız kaldım koysam mı yada eve gelince mi içerim narkozu atmak için içiliyor ya,biliyorsunuzdur
Belden iğne yapılıyor spnial ismi herhaldeGenel anestezi mi olacaksın? Ben direk kusarak atıyorum narkozu :)
Aynen spinal. Epidural sezaryen de bir altindan yapılıyor. Benimki muhtemelen epidural olacak. Bakalım 15inde gün alicaz. Eşim normal doğum istemiyor :)Belden iğne yapılıyor spnial ismi herhalde
Bende kahve ile atabiliyorum
Keşke benim normal yapma şansım olsaydı kesinlikle normal yapardım ilk çocuğum tersti mecburen sezeryen oldum ondan sonrakiler de zaten normal olmaz artıkAynen spinal. Epidural sezaryen de bir altindan yapılıyor. Benimki muhtemelen epidural olacak. Bakalım 15inde gün alicaz. Eşim normal doğum istemiyor :)
Spinal mi oldunuz bilen kızlar yazar mı epidural ve spinal farkı nedir sezeryan olmak nasıl bir duygu korku değilde artik merak ediyorum.. kızım bir vuruyor karnıma yerinden çıkar gibi oluyor herhalde ondan merak ediyorum artıkKeşke benim normal yapma şansım olsaydı kesinlikle normal yapardım ilk çocuğum tersti mecburen sezeryen oldum ondan sonrakiler de zaten normal olmaz artık
Yalan çıktı tatlım bu. Kataloga baktım yok öyle bir şeyKızlar iyi akşamlarr youtubeta 13 ocak perşembe a101 katoloğuna bakıyordum yoğurt yapma makinesi gelecekmiş almak isteyenlere haber vereyim dedimEki Görüntüle 2982481
Gümüş sen naptın gittin mi doktora?Spinal mi oldunuz bilen kızlar yazar mı epidural ve spinal farkı nedir sezeryan olmak nasıl bir duygu korku değilde artik merak ediyorum.. kızım bir vuruyor karnıma yerinden çıkar gibi oluyor herhalde ondan merak ediyorum artık
30.haftadan sonra tansıyonu yukselen varmı acaba yemek yedıkten sonra 15 16 ları goruyorum sonra tekrar ınıyor ama bas agrısı ense agrısı bas donmesı oluyor dun acıldeydım hatta gebelık zehırlenmesınden suphelendıler bırsey cıkmadı daha oncede tansıyonum hep dusuktu normalde bır anda fırlamaya basladı
Teşekkürler doktoruma haber verdım bugun yatıs yapcaklarmışBu haftalarda başlayabiliyormuş. Kadın doğumcunuzla ne zaman randevunuz? Uzaksa haber verin erkene çeksin. Gebelikte kullanılacak ilaçlar vardır belki kardiyolojiye yönlendirip birlikte karar verirler. Çünkü tansiyonun yükselmesi etken doğuma da sebep olabiliyor. Hoş olursa da üzülmeyün bu haftada doğsa zaten %95 in üzerinde yaşam oranı. Ama niye küvezde kalsın tabi. Çok geçmiş olsun.
Gümüş sen naptın gittin mi doktora?
Bende de oluyor canım 1 hafta tansiyon takibi yaptırıp kardiyolojiye git dedi doktorum ilaç başlayacakmış30.haftadan sonra tansıyonu yukselen varmı acaba yemek yedıkten sonra 15 16 ları goruyorum sonra tekrar ınıyor ama bas agrısı ense agrısı bas donmesı oluyor dun acıldeydım hatta gebelık zehırlenmesınden suphelendıler bırsey cıkmadı daha oncede tansıyonum hep dusuktu normalde bır anda fırlamaya basladı
Nasıldı anlatır mısın sezeryanla dogumunuÇok geçmiş olsun size de allah kolaylık versin. Dün gece benimde ayni sekilde Baş ağrısı ve ense ağrısı vardı feciydi . Tansiyonum kaçtı bilemiyorum ama 12 sinde kontrolüm var sorcam doktora. Artik dogum yaklaştıkça dogum stresi falan başladı ondan olmuş olabilir diorum. Benimki sezeryan dogum ilkinde zorlanmamıştım mutluluktan hic bir şeyin farkında değildim sankiama bunda stres başladı simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?