2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Vajinal muayeneden hiçbir şey olmaz içiniz rahat olsun. Ben her kontrolümde (2 haftada 1) vajinal servikal ölçüme giriyorum. Çok geçmiş olsun size de bol bol yatıp dinlenin.

Bu 3.sezeryanım olacak ilki geneldi ve o kadar rahat geçti ki hem Doğum hem Doğum sonrası soranlara yattığım yerden doğurdum geldim diyordum hep o kadar ki rahattı2.sezeryan belden uyuşmalı oldum çok kötü geçti hem Doğum hem sonrası 2 yıl oldu hâlâ bel agrısı yaşıyorum.Bunu da genel istiyorum ama doktorum mecbur kalmadıkça genel yapmıyoruz dedi

Sondayi igneden önce takmayın diyeyim o zaman acıyor demek ki
Vajinal muayeneden hiçbir şey olmaz içiniz rahat olsun. Ben her kontrolümde (2 haftada 1) vajinal servikal ölçüme giriyorum. Çok geçmiş olsun size de bol bol yatıp dinlenin.
Ay canım ben tik yapıyorum alttan birşey deyince direk içimi rahatlattin
Belden uyusmali oluyor zaten benimde öyle olucak kötü derken

Yatıs yapmadılar evde 14 15 olctugumuz tansıyon bır anda 8 lere kadar dustu doktor degısken bır tansıyon bu dedı tansıyonum cok degısken yaa umarım bır sıkıntı olmaz norolojıye gıttım durum duzelmezse kardıyolojıyede gıdecegım

Geçmiş olsun sakin ol buda önemli biliyorsun stres yediklerini araştır bazi şeyler düşürür bazisi yükseltebilir belki

Cok gecmis olsun canim.Bi anlık stres falan mı etkiledi acaba?

Selam tatlı annişler her akşam hevesle okuyorum yazdıklarınızı bulantilarım tam gaz devam benim malesef.
Bebişim makat durusundaydı 29 hafta usg de .öncesinde baş gelişdi ama en son oturmuş kuzum daha cok var biliyorum ama dönmez diye endişe ediyorum. Dr um olumsuz birsey söylemedi esimde daha döner acele etme desede annelik iste herkes şanşlısın yenidoğan dru esin desede ole olmuyo. Eş eştir annelik baskın geliyorendişeler hep aynı
Ben hazırladım canım kafamda duracağına cantamda dursun dedim 3. Normal doğumum olucak ilk iki doğumdaki çantam gibi buda minimal oldu. Benim gibi çok esya taşımayı sevmenler için listemi paylaşayım
Anne
1 adet önden düğmeli gecelik
1 takım iç çamaşarı çorap
Terlik
Havlu
1 hasta bezi 4 lohusa pedi
Şal eşarp (doğum haneye giderken şal atmak kolay oluyor)
1 yastık kılıfı
Tarak krem bi iki makyaj malzemesi
1 cift göğüs pedi
Hurma su ıslak mendil
Bebek
2 hastane cıkısı 5 li
2 çorap
2şer adet hastane cıkıslarının icine giydirmek için patikli alt ,zıbın ve içlik
Bi penye bi kalın battaniye
Bi penye bi örgü yelek
5 bebek bezi 1 yenidoğan ıslak mendil
1 alt açma 2 penye mendil bepanten plus
Biberon emzik sıvı mama 1 adet
Anakucağı
Ikramlıl cikolata

Yazınca çok gibi ama 2 takım bebiş icin giysi. 2 oğlumdada 2. Takım kullanılmadı
Benim için 1 gecelik. Girerken ne giydiysem çıkarken onu giyicem.

Bu arada kücük bi valize sığdı hepsi spor çanta gibi olanlardan. Kalın battaniyeyi anakucağına koycam gerci ana kucagı deil port bebe götürecegim onunda örtüsü var. Tentesi tamamen kapanıyor.

Cok gecmis olsun canim.Bi anlık stres falan mı etkiledi acaba?
Tesekkurler dun annemle babam tartısmıslar annem eve gırmeuop dısarda aglıyordu onunla konustum telde ondan sonra basladı zaten
Geçmiş olsun sakin ol buda önemli biliyorsun stres yediklerini araştır bazi şeyler düşürür bazisi yükseltebilir belki
tesekkurler tuzsuz yıyorum ıkı gundur zaten duzelır ınsallah bakalım

Eevet çok gibi ama aslında az...peki 5 tane bez yetecek mi ne dersin valla bende cok esya taşımayı sevmiyorum ama canım arkana leke vs çıkarsa üstüne bişey dökülse ne değişeceksin yedekli iyi olmazmi.. haftamız da aynıymış.. bende ocak sonu hazırlayım dedim hala eksikler var depend vs alinacak

Ben 2. Bir giysi kullanmadım ikisindede 1 kez kaka 3 kez ciş yapıyor bebek genelde cıkana kadar. 5 bez arttı. Kusma kaka ciş cıkmasıda olmadi cünkü cok akdif bir beslenme olmuyor. Süt 2. 3. Gün artıyor. Agız bezi gögüs pedi dahi kullanmam olesine koydum.
Geceligide dogundan sonra giyiyosun zaten sancı dogun vs amelyat giysisi ile. Hasta bezi takılıyor ordada 2. Hic gerekmedi gecelik ama koyulabilir cok yer kaplamaz. Ama bebekde 2. Bile gerekmedi. Ben hazır ediyim dedim pek eksigimde yok subat başıda besigi kurucam insaAllah. Erken doğarsa telaşlanmamak icin oğullarımdada 7. Ayda hazırlamıstim

Tesekkurler dun annemle babam tartısmıslar annem eve gırmeuop dısarda aglıyordu onunla konustum telde ondan sonra basladı zaten

tesekkurler tuzsuz yıyorum ıkı gundur zaten duzelır ınsallah bakalım
Annenle babanın arasına rabbim muhabbet versin canim. Ailede olan seyler cok etkiliyor bizi. Rabbim onları huzurlu mutlu etsin insaAllah.

Bende oğlumda 34 te hazırladım. Ama ilk giydiği kıyafet doğumdan ötürü biraz kirlenmişti akşama degsitirdim. Benim de aşırı kanamam olduğundan kendi geceligimde depend takmama rağmen mahvolmustu .o yüzden yedekli koyarım işte simdiden bi panik ya

benim temizleyip giydirmislerdi çocuklarım zaten ben ikisindede imza atıp ciktım. Bundada niyetim öyle. 4 5 saat durup cıkmak hastaneden kotu bi durum olmazsa. Eve gelip yikanip giyiniriz. Ben oraya ne gotursem gelince pis gelio onun icin az götürüyorum

Dependin icinede lohusa pedi sart bence ince cünkü

ay ben ne yıkadım ne ütüledim ne hazırladım ne zaman yapcam o da meçhul heralde yumurta kapıya dayanınca olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…