2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
burda baya sıkılaştı var ya tek refaketçi değişim de yokk gelen giden de yokkk yasakk

G gumus82 canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
dira90 kuzu sende durumlar ne nasıl oldun
Dulciana kocandan haber var mı kız nasıl sende bir belirti var mı gittin mi teste
Kendimi yorgun hissediyorum vajinal kontrol deyince sinirim bozuldu cuma yapilsinda kurtulayım.ayakta bile zorluyor beni otururken.icerde kanama var dedi geçmesi durması gerekiyor dedi

progestan verdi sabah1 akşam 2 şeklinde.ayakta kalmakla zaten başlıyor ağrı vs..kanama bir damla oldu durdu aslında.cok kimildiyor nedense asiriydi..

cuma inşallah düzelmiş olur yaticam hep.dogsunda bitsin bu durumlar istiyorum artık.

Kağıtta yazanlar böyle hiç endişe bile duymuyordum şimdi sezeryan olucam ama endişe başladı sıkıntısız olsun diye

Eklentiler

• IMG_20220108_110949.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
Hastane çantami bu hafta geçsin cuma doktordan sonra herşey iyi desin basliycam hazirliycam kenarda dursun oda sıkıntı yinede kimse ne nerde bilmez hazir bavul daha doğru sanırım

Dulciana kocandan haber var mı kız nasıl sende bir belirti var mı gittin mi teste
Canım eşim omicron bence, titreme var, vücut agrısı. Bu varyant biraz daha hafifmiş, iyi çok şükür. Senin eşin de omicrondur belki.
Bende henüz belirti yok bu 2.gün, ilk testler negatif verebiliyomuş 5.günü bekliyorum. Senin full negatif çıktı di mi, sen artık covid zırhı giyindin 2 aşı vardı di mi? Bir de gecirdin

kesin kesin benimki de omicrondu ya ciğerlere falan inmeden geçiyomuş daha hafif eşimde titreme ateş kemik ağrısı oldu 3. gün azalmaya başladı

evet evet 2 biontech bir covidle savaş açtım resmen yarın yine bir test veririm çünkü ptesi doktora gitcem nolur nolmaz diye diye
inşallah sende de çıkmayacak bir şeey

15 tane koymuştum ben yetmemişti bu sefer paketi ile götüreceğim

Saglik yönünden öksürük mahvediyor.Kasikta Sanci yapıyor canım ya bi de.Esimde hastayım diye ilgileniyor falan ama benim beynimde fırtınalar tam gaz işte.Kavga etmiyoruz ama hem bisey yok gibi birazda mahcup gibi davraniyor iste.Mesaj attım o da özür dilemiş falan ama bundan sonra nasıl oluruz bilmiyorum.

H Himal_ canım esin yenidoğan Drmusya.bebeklerin gözlerinin etkilenmemesi için kuvoze hicmi girmemesi gerek yada belirli bir haftasını var 31 haftalık benim ikizler ikiside basasagi pozisyon almış biri tekrar makat döner inşallah.1cm acilmam varmış.esine bir danirmisin akciğer gelişimi kaçta tamamlanıyor?

Ay pazartesi kavusma desene, sen bu testleri nerede veriyodun, işte hızlı test mi, pcr mı canım?

3. Doz aşımıda oldum
32 haftanın üstünde göziçin genellikle gözde problem beklemiyoruz dedi. Hafta düştükce risk artıyir.
Ciger de 34 den sonra geliştirici iğne vurulmuyor dısarda yaşayacak özeliğe geliyor dedi. Akciğer gelisimi 2 yaşında tamamlanıyormus canım.

Yeryüzünde suan hiç bir şey karşındakinden ve sen den daha değerli değil arkadasim canın sıkıldıysa onu da uyandirsaydin açıkça konussaydın içine atma kendini yıpratma sakin sana da yazık yani güvenini sarstığını ona açıkça söyle tepkisi özür dilemek ve devam etmek olursa elbette af et ve o kızdan uzak ol falan de syle rahatsız olduğunu unutma o bebek sen sinirlendikce geriliyor inan bana hepimiz eslerimiz tarafından sınanıyoruz ama net tavırlar sergile bence

Bana herkez küsmüş güldüm geçtim esim bna bulaştırdı ben atlattım ama gel bana sor kuzum millet hala çay kahve içelim derdinde cocuk alışverişine bile çıkmıyorum esim listeyi aldi geldi adam banyoyla aşk yaşıyor elleri artık çatladı yıkamaktan etraf bana bise diyince esim istemiyor diyorum susuyorlar mesela komşulara öyle dedim esim gorusmemi istemiyor kusura bakmayın dedim ailem zaten başka şehirde akrabalar küsmüş bnde umursamadım esim zaten panik corona konusunda

Coksagol canım benim.rabbim hepimize güzel haftaları görmeyi nasip etsin.bulantilarin hala devammi

1tane buyuyebilen beşik
Beşik içine yatak
Nevresim takımı
2tane kalın battaniye bebek
4 tane Müslin bez
1tane portbebe1 tane yenidogan uyumlu puset
Puset içi minderi
Puset kapatıcı set
1 tane kıyafet dolabı
1 tane bebek arabası
1tane bebek bornoz
Banyo bakım seti
Tırnak makası
Tarak
Banyo küveti seti giderli olandan
Bolca uzun kollu zibin
Alt acma beni 4 paket en az
1 paket hastaneye 3 paket eve yenidogan bebek bezi prima premium
Alt silmek için temizlik alkolsüz ben (ıslak mendil değil)
Pişik kremi sudocrem
Ateş ölçer
Yenidogan anne memesine en yakın biberon
Ağız bezi en az 6 paket
Çorap yeni doğan
Eldiven
Pamuk bere
Patik yenidogan
Ana kucağı 1 tane elektronik olandan
Tulum astronot yeni doğan için 1 tane
2tane 10 lu
2 tane 5 li hastane çıkışı seti
Yeni doğan için mama
Anne için
2 tane pijama
Kilot
Emzirme atleti 2 tane
Hasta bezi 1 paket
1 paket ped
Gogus ucu yara olmaması için krem
Gogus pompası
Korse
Peçete islak mendil
Sut yapıcı cay
Rezene
Terlik

Canlarım bugun itibariyle alisverisim başladı ve bitti malum ben korona korkusuyla girdim netten aldim hepsini sadece beşik esim aldi getirdi monte etti o kadar gerisi hep internetten bnm hepsi tamam oldu sorularınız olursa alabilirim
1tane buyuyebilen beşik
Beşik içine yatak
Nevresim takımı
2 tane kalın battaniye bebek
4 tane Müslin bez
2 tane portbebe
2 tane yenidogan uyumlu puset
Puset içi minderi
Puset kapatıcı set
1 tane kıyafet dolabı
1 tane bebek arabası
1tane bebek bornoz
Banyo bakım seti
Tırnak makası
Tarak
Banyo küveti seti giderli olandan
Bolca uzun kollu zibin
Alt acma beni 4 paket en az
1 paket hastaneye 3 paket eve yenidogan bebek bezi prima premium
Alt silmek için temizlik alkolsüz ben (ıslak mendil değil)
Pişik kremi sudocrem
Ateş ölçer
Yenidogan anne memesine en yakın biberon 2 tane avent
Ağız bezi en az 6 paket
Çorap yeni doğan
Eldiven
Pamuk bere
Patik yenidogan
Ana kucağı 1 tane elektronik olandan
Tulum astronot yeni doğan için 1 tane
2 tane 10 lu
2 tane 5 li hastane çıkışı seti
Yeni doğan için mama
Anne için
2 tane pijama
Kilot
Emzirme atleti 2 tane
Hasta bezi 1 paket
1 paket ped
Gogus ucu yara olmaması için krem
Gogus pompası
Korse
Peçete islak mendil
Sut yapıcı cay
Rezene
Terlik

Coksagol canım benim.rabbim hepimize güzel haftaları görmeyi nasip etsin.bulantilarin hala devammi
Aminn canım. Bulantı devam 3 4 den sonra dalana kadar tükürüğümüde yutamıyorum. Artık tek umudum doğum. Bu doğumla bende yeniden doğucam insaAllah. Rabbim kuzularına sağlık versin biraz daha sabrederler insaAllah doğmak için

Canım aventin hangi biberonu anne memesine yakın, henüz biberon almadım da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…