2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Konuşurken kavga ederiz korkusuyla bende bugün o isteyken msj attım artık.Iicmde tutamadım hiçbişeyi.Ama onu kıracak bisey de demedim bile.Ozur diledi falan ama ben öyle bi uzaklastimki.Cok üzüldüm çünkü.O da buna sitem ediyor.Birden nasıl yaklaşıyim ben ona.Nasil hiçbişey olmamis gibi davraniyim.

Karnındaki yazacaktım karşındaki yazmışım can kusura bakma yani canim karar senin canını sıkma ama kavga etmek istersen et ama lütfen kendini germe ve kasma ben geçen gün esim gene ailesine su doğum arefesi 2 bin yollayacağım dedi hemde bekar ve memur kardeşine gerildim baya bir tansiyonum çıktı dedim olan bana oluyor adamın umurunda değil helal etmiyorum dedim geçtim sende ya bosver af et yada kendin bilirsin

Olurmu kuzum kusur falan.Evet olan bize oluyor ya.3gundur hem oksuurk hem sancılar bi de bu meseleler baya yordu beni.Ben kavga etmek değil düzelsin istiyorum herşey.Ama beni de anlasin.Ya normal insan kaldıramıyor bu meseleleri hamilelikte daha zor oluyor.Zaten hassas oluyoruz.

S saphira91 canım çok geçmiş olsun annen ve babana muhabbet sevgi saygı versin Rabbim aralarına

Ya kızlar bugün baya temizlik yaptım evimde merdiven çok in çık sil süpür o anda karnımda sanki taş gibi bişey dayandı sanki bi kemiği gibi çocuğun acaba yorgunluktanmı dinlenmeye oturunca o sertlik ordan gitti

ay ben ne yıkadım ne ütüledim ne hazırladım ne zaman yapcam o da meçhul heralde yumurta kapıya dayanınca olacak
Valla bende öyleyim daha eksikleri bile tamamlamadim. Ocak 20 gibi eksikleri alıp ocak sonu çantayı kapatırım inşallah

Ayy sağol vallahi hepsini de katıldımm. Eksiklerimi de belirlerdim. Yalnız oglumdan tecrübeme göre. 1 numara bezi ve yenidoğan kıyafeti çok almayın. Çünkü belli bı süre içinde çok çabuk büyüyolar benim oğlum zaten 4 kilo doğdu. 1 paket 1 numara biter bitmez 2 no aldımm. Buna da doktor aynısını diyor boyu uzun iri olabilir diyo abisi gibi genetik sanırım. Küçük bile olsa 1 no bez bide yenidoğan kıyafet hemen küçülüyor.

Oyle haklısın ki yani ne desem bilemedim hani herkezin oluyor böyle sorunları benimki de ailesi yüzünden sorun çıkarıyor ben artık görmezden gelir haldeyim

Kızlar benim gibi olan var mı zor yürüyorum ayakta durmak sanki eziyet gibi kendimi çok ağır hissediyordum zor oturuyorum kalkıyorum.bazen sanki canim yanıyor oturup yatarken.cok sık idrar geliyor.agri sancı artık yok yok.karnimda öyle kipirdiyo ki canim yanıyor adeta.yemek yedim taş gibi oluyor karnım adeta.bilmiyorum ki anlatabildim mi

Cok sık tuvaletim gelmiyor sadece diger yasadiklarinin aynilarini bende yasiyorum. Birden bire her yerim şişti sanki , yururken ayaklarimin alti aciyor geceleri hic uyuyamiyorum zaten . Bebislerin dogma vakitleri gelsede ,en azindan vucudumuz rahatlasa bebislere baksak

Tam beni anlattın oynadığı zaman karnımı öyle bi itiyor ki,canım yanıyor.Oturuyorum batıyor kaburgam agrıyor ayağa kalkıyorum sanki 100 kiloymuşum gibi hissediyorum kendimi tuvaleti zaten saymıyorum bile 15/20 kez gidiyorum günlük,uzanıyorum o zaman da sırtım çok agrıyor kalkamıyorum eşim yada çocuklar elimden tutup kaldırıyorlar.Çok yürüyemiyorum zaten o zaman da özel bölgem adeta kopacakmış gibi agrıyor

Kuzum gün içinde hamile yastığına uzanıyorum ve ona rağmen belim kopacak gibi ağrıyı mesela ayağa kalkarken çok canım aciyo belimin ağrısından. Onun dışında sık tuvalete gitme durumu devam. Bazen damla damla için gittiğim oluyo benim genelde eli kolu göbek deliğimin etrafında o tarafları ićten içe oyuyo, kazıyo gibi yani anlıcağın hepimizin aynı. Az kaldı iyi düşünelim iyi olsun ozlicez bu günleri

Anladim.canim benm.kasilmam da var bunlar normal şeyler yorma kendini

Gelsin artık aynı fikirdeyim
Tam beni anlatmışsın
Aynen sanki oyuyor
Anladim.canim benm.kasilmam da var bunlar normal şeyler yorma kendini
Ne biliyim canim ilk ya soruyorum bende acemi anne adayı

Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi

Gelsin artık aynı fikirdeyim

Tam beni anlatmışsın

Aynen sanki oyuyor

Ne biliyim canim ilk ya soruyorum bende acemi anne adayı

Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi
Gecen hafta gittiğimde oldum vajinal, ara ara da kontrol amaçlı doktorum bakıyor zaten. Hatta ben istedim uygunum bakabilirsiniz diye duz uzanmaktan belim agrimisti gayet normal yani canım.
Ve benimde wc sorunum var sürekli gidiyorum, idrar istedi hatta soyleyince bisey cikmadi bastiriyor idrar torbasina bebek ondan diyorum ama özellikle dışarıya gideceksem cok sorun oluyor nerdeyse sürekli tuvaletim var, yapinca da sanki saatlerdir tutuyormusum gibi bir ağrı.

Ne biliyim ben takıntı yapmışım sağol yazdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…