2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gelsin artık aynı fikirdeyim

Tam beni anlatmışsın

Aynen sanki oyuyor

Ne biliyim canim ilk ya soruyorum bende acemi anne adayı

Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi
Canim bizim burada her zaman yapiliyor zaten ben alistim burada turkiyede ilk hamileligimi gecirmistim o zaman 1 kere 40.haftada 2.kez 42+5 de bakmisti . Sen vajinal muayene mi olacaksin ?

Canim bizim burada her zaman yapiliyor zaten ben alistim burada turkiyede ilk hamileligimi gecirmistim o zaman 1 kere 40.haftada 2.kez 42+5 de bakmisti . Sen vajinal muayene mi olacaksin ?
Evet damla kadar pembe kan geldi durdu tamamen rahîm uzunluğu gayet iyi suyu iyi açılması yok ama icerde birazcık hala var dedi neden olduğunu iyice anlayalım cuma vajinal bakalım dedi progestan gece 2 sabah bir tane kullan o güne kadar yatak istirahat dedi bende hiç sevmiyorum vajinal tik var bende resmen
Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? O da vajinal muayene. Kendimizi ona da hazırlayalım
O normal doğum için 39 da falan sanırım bilenler yazar

Cok güzel anlattın. Sanki ben yazmışım.
Sabr et ve dayan arkadasim az kaldı kucağımıza alınca hepsi hiç yaşanmamış gibi olacak.
Hatta karnının içine sokasin gelecek bir müddet sonra

Bende ilk hamileligimde hic sevmiyordum. Buraya gelince devamli kontrol oldum. Birde 4.hamilelik olunca alistim Sana tavsiyem hic kafanda buyutme , stres yapma. Yeterki bebis iyi olsun da devamli baksinlar sorun degil diye dusun . Gercekten kadin olmak ve anne olmak zor . Bebis kucagina gelince hicbirsey hatirlamiyor insan

Tam beni anlatmışsın

Aynen sanki oyuyor

Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi
O haftalar vajinal muayene genelde rahim boyu için yapılır ama bence yaptırmayın karninizdan baktirin

Tam beni anlatmışsın

Aynen sanki oyuyor

Can hersey yenidigan al şampuan da da yenidogan ayrı bebek şampuanı ayrı haji aklında olsun

ALlaH yardMcin olsun canım bu aralar bende çıkarıyorum sabahları çok zor bı durum.az kaldı inşallah rabbim sabrimizin mükâfatını versin

ALlaH yardMcin olsun canım bu aralar bende çıkarıyorum sabahları çok zor bı durum.az kaldı inşallah rabbim sabrimizin mükâfatını versin
Amin canım zaten hamilelik doğum günahları döküyor. Bolca ecir alıyoruz birde bitmeyen bulantı agrı vs ile iyice ecir alıyoruzdur ins.

Kızlar isme karar verdik gibi Yüsra nasıl sizce. Bana zarif naif geliyo sizcede öylemi?
Benim düşündüğüm bi diğer isim oydu canım çok beğeniyorum hem anlamı güzel hem de Kuran’da geçiyor ve etrafımda Yüsra isimli kişilerin çalışkan ve ağırbaşlı olduğunu gördüm tavsiye ederim

Ya çok sevindim ben yüsra hic tanımadım bana naif bi isim gibi gelio söylediklerime ise tuaf . Rabbim hepsine hayırlar versin kuzularımızın

Ya çok sevindim ben yüsra hic tanımadım bana naif bi isim gibi gelio söylediklerime ise tuaf . Rabbim hepsine hayırlar versin kuzularımızın
Hiç de tuhaf değil söylerken kolay da söyleniyor ben seviyorum ecmel isminin yanına ağır olur diye seçemedim kısmet olursa belki ikinci kızıma yüsra koyarım

Kızlar isme karar verdik gibi Yüsra nasıl sizce. Bana zarif naif geliyo sizcede öylemi?
Eşimin istediği isim canım ıkımızın ısımlerının karışımı dıye bırde anlamı okunuşu cok guzel aslında ama ben hala karar veremedım

Hiç de tuhaf değil söylerken kolay da söyleniyor ben seviyorum ecmel isminin yanına ağır olur diye seçemedim kısmet olursa belki ikinci kızıma yüsra koyarım
Banada öyle geliyor kolay naif ilk duyanlara değişik geliyor sanırım. Ecmelde güzel isim
Eşimin istediği isim canım ıkımızın ısımlerının karışımı dıye bırde anlamı okunuşu cok guzel aslında ama ben hala karar veremedım
Ben cinsiyetini bilmeden öncede yüsra diye seviyordum. Esim ikna olmamıştı simdi ikna oldu cevre bi sahebe ismi koysandin diyor kimi kimide degsik buluyor. Esimi ikna edersem yüsra sare de koyabilirim. Ama yüsra nif zarif kibar geliyor. Cok yakıstirdım kızıma

Mart ayi yaklasiyor bakalim acelesi olan bebeler kimler olacak hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Gecen yil 1 martti dogum plani 28 subatta geldi oglum 1 yil nasil gecti hic anlayamadik.bu yilda yurumesini heyecanla bekliyoruz.
Artan vakalar yuzunden lutfen extra dikkat edin kalabaliga girmeyin izole edin kendinizi , ailelerinize bile dikkatli yaklasin .stressiz uzuntusuz dogumlariniz olsun insallah.

Ismıyle gelsın ınşallah yusra sarede uyumlu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…