Canim bizim burada her zaman yapiliyor zaten ben alistim buradaGelsin artık aynı fikirdeyim
Tam beni anlatmışsın
Aynen sanki oyuyor
Ne biliyim canim ilk ya soruyorum bende acemi anne adayı
Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi
Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? O da vajinal muayene. Kendimizi ona da hazırlayalımNe biliyim ben takıntı yapmışım sağol yazdığın için
Evet damla kadar pembe kan geldi durdu tamamen rahîm uzunluğu gayet iyi suyu iyi açılması yok ama icerde birazcık hala var dedi neden olduğunu iyice anlayalım cuma vajinal bakalım dedi progestan gece 2 sabah bir tane kullan o güne kadar yatak istirahat dedi bende hiç sevmiyorum vajinal tik var bende resmenCanim bizim burada her zaman yapiliyor zaten ben alistim buradaturkiyede ilk hamileligimi gecirmistim o zaman 1 kere 40.haftada 2.kez 42+5 de bakmisti . Sen vajinal muayene mi olacaksin ?
O normal doğum için 39 da falan sanırım bilenler yazarÇatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? O da vajinal muayene. Kendimizi ona da hazırlayalım
Cok güzel anlattın. Sanki ben yazmışım.Kızlar benim gibi olan var mı zor yürüyorum ayakta durmak sanki eziyet gibi kendimi çok ağır hissediyordum zor oturuyorum kalkıyorum.bazen sanki canim yanıyor oturup yatarken.cok sık idrar geliyor.agri sancı artık yok yok.karnimda öyle kipirdiyo ki canim yanıyor adeta.yemek yedim taş gibi oluyor karnım adeta.bilmiyorum ki anlatabildim mi
Bende ilk hamileligimde hic sevmiyordum. Buraya gelince devamli kontrol oldum. Birde 4.hamilelik olunca alistimEvet damla kadar pembe kan geldi durdu tamamen rahîm uzunluğu gayet iyi suyu iyi açılması yok ama icerde birazcık hala var dedi neden olduğunu iyice anlayalım cuma vajinal bakalım dedi progestan gece 2 sabah bir tane kullan o güne kadar yatak istirahat dedi bende hiç sevmiyorum vajinal tik var bende resmen
O normal doğum için 39 da falan sanırım bilenler yazar
O haftalar vajinal muayene genelde rahim boyu için yapılır ama bence yaptırmayın karninizdan baktirinGelsin artık aynı fikirdeyim
Tam beni anlatmışsın
Aynen sanki oyuyor
Peki hepinize soruyorum benim haftalarimda vajinal muayene olan var mı normal mi
Can hersey yenidigan al şampuan da da yenidogan ayrı bebek şampuanı ayrı haji aklında olsunGelsin artık aynı fikirdeyim
Tam beni anlatmışsın
Aynen sanki oyuyor
Bnm bildiğim nst de sanci olur normal doğuma katar verilir oyleÇatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? O da vajinal muayene. Kendimizi ona da hazırlayalım
ALlaH yardMcin olsun canım bu aralar bende çıkarıyorum sabahları çok zor bı durum.az kaldı inşallah rabbim sabrimizin mükâfatını versinAminn canım. Bulantı devam 3 4 den sonra dalana kadar tükürüğümüde yutamıyorum. Artık tek umudum doğum. Bu doğumla bende yeniden doğucam insaAllah. Rabbim kuzularına sağlık versin biraz daha sabrederler insaAllah doğmak için
Amin canım zaten hamilelik doğum günahları döküyor. Bolca ecir alıyoruz birde bitmeyen bulantı agrı vs ile iyice ecir alıyoruzdur ins.ALlaH yardMcin olsun canım bu aralar bende çıkarıyorum sabahları çok zor bı durum.az kaldı inşallah rabbim sabrimizin mükâfatını versin
Benim düşündüğüm bi diğer isim oydu canım çok beğeniyorum hem anlamı güzel hem de Kuran’da geçiyor ve etrafımda Yüsra isimli kişilerin çalışkan ve ağırbaşlı olduğunu gördüm tavsiye ederimKızlar isme karar verdik gibi Yüsra nasıl sizce. Bana zarif naif geliyo sizcede öylemi?
Ya çok sevindim ben yüsra hic tanımadım bana naif bi isim gibi gelio söylediklerime ise tuaf . Rabbim hepsine hayırlar versin kuzularımızınBenim düşündüğüm bi diğer isim oydu canım çok beğeniyorum hem anlamı güzel hem de Kuran’da geçiyor ve etrafımda Yüsra isimli kişilerin çalışkan ve ağırbaşlı olduğunu gördüm tavsiye ederim
Hiç de tuhaf değil söylerken kolay da söyleniyor ben seviyorumYa çok sevindim ben yüsra hic tanımadım bana naif bi isim gibi gelio söylediklerime ise tuaf . Rabbim hepsine hayırlar versin kuzularımızın
Eşimin istediği isim canım ıkımızın ısımlerının karışımı dıye bırde anlamı okunuşu cok guzel aslındaKızlar isme karar verdik gibi Yüsra nasıl sizce. Bana zarif naif geliyo sizcede öylemi?
Banada öyle geliyor kolay naif ilk duyanlara değişik geliyor sanırım. Ecmelde güzel isimHiç de tuhaf değil söylerken kolay da söyleniyor ben seviyorumecmel isminin yanına ağır olur diye seçemedim kısmet olursa belki ikinci kızıma yüsra koyarım
Ben cinsiyetini bilmeden öncede yüsra diye seviyordum. Esim ikna olmamıştı simdi ikna oldu cevre bi sahebe ismi koysandin diyor kimi kimide degsik buluyor. Esimi ikna edersem yüsra sare de koyabilirim. Ama yüsra nif zarif kibar geliyor. Cok yakıstirdım kızımaEşimin istediği isim canım ıkımızın ısımlerının karışımı dıye bırde anlamı okunuşu cok guzel aslındaama ben hala karar veremedım
Cok güzel.Ya kulağa da okadar yumuşak geliyor ki.Kızlar isme karar verdik gibi Yüsra nasıl sizce. Bana zarif naif geliyo sizcede öylemi?
Ismıyle gelsın ınşallah yusra sarede uyumlu benceBanada öyle geliyor kolay naif ilk duyanlara değişik geliyor sanırım. Ecmelde güzel isim
Ben cinsiyetini bilmeden öncede yüsra diye seviyordum. Esim ikna olmamıştı simdi ikna oldu cevre bi sahebe ismi koysandin diyor kimi kimide degsik buluyor. Esimi ikna edersem yüsra sare de koyabilirim. Ama yüsra nif zarif kibar geliyor. Cok yakıstirdım kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?