Ya dimi banada öyle geliyorCok güzel.Ya kulağa da okadar yumuşak geliyor ki.
Aminn canım insaAllah. Yüsra cepte 2. Isim bakalım belki olmaz ama ismimiz yüsra karar kıldıkIsmıyle gelsın ınşallah yusra sarede uyumlu bence
Canım bugün 3.gün bir belirtim yok. 5 güne çıkar herhalde ama korkuyorum tabii aniden bişey çıkar mı diyeDulciana nasılsın kuzu sende bi belirti vs yok dimi?
Bizim Meteayy isim tablomuz da dolmaya başlıyor çok güzelll isimler kızlarrr
yok mu daha karar verennnnn
Kuzu vala benim annem 1 haftadir hasta. Ama sadece burnu aktigi icin test vermeye gitmediCanım bugün 3.gün bir belirtim yok. 5 güne çıkar herhalde ama korkuyorum tabii aniden bişey çıkar mı diyesizin cevreniz nasıl ya , bizim ailelerde girmediği hane kalmadı. Çok değişik bir dönem, Allah yardımcımız olsun. Hiç evden eve gitmemeli.
Canım eşim dün ve bugün biraz kötü oldu. Bionlu o da aşı var ama çok ağrılı ve atesli atlatıyor. İyi ki annesinde kalıyor, yoksa bana gecerdi bu kadar belirtiye. Sen de annene gitme sakın, şu anda grip, covid, influenza birbirine karıştı. Kimde ne var belli değil. 40.haftaya kadar asosyal takılıcaz, baska çaresi yok.Kuzu vala benim annem 1 haftadir hasta. Ama sadece burnu aktigi icin test vermeye gitmediama bende virüs olabilir yani 3 doz aşılı olduğu için hafif atlatiyor olabilir diye düşündüm. Test vermemeye inat etti kadın resmen onun disinda cevreden cok duyuyoruz canim zaten su son varyant çok hızlı yayildigi icin hepimizin kendisini korumasi lazim dedigin gibi. Eşin nasil peki annesinde mi demistin
Hic korkma Allahin izni ile birsey olmaz artık.Canım bugün 3.gün bir belirtim yok. 5 güne çıkar herhalde ama korkuyorum tabii aniden bişey çıkar mı diyesizin cevreniz nasıl ya , bizim ailelerde girmediği hane kalmadı. Çok değişik bir dönem, Allah yardımcımız olsun. Hiç evden eve gitmemeli.
Yok canım 1 haftayı gecti hic gorusmuyoruz o da korkuyo zaten bebiş icin. Grip bile olsa bulaşmasın sonuçta. Eşinde en kısa surede iyilesir umarim. Sen evde tek misin ya o da zor oluyodurCanım eşim dün ve bugün biraz kötü oldu. Bionlu o da aşı var ama çok ağrılı ve atesli atlatıyor. İyi ki annesinde kalıyor, yoksa bana gecerdi bu kadar belirtiye. Sen de annene gitme sakın, şu anda grip, covid, influenza birbirine karıştı. Kimde ne var belli değil. 40.haftaya kadar asosyal takılıcaz, baska çaresi yok.
Alt komşuya bebek gormeye geliyor aile yakınları korona olmuş ağrısı çok yatiyor bebeği kalkıp zor emziyor mus herkes bir olmuyor tabiki iki aşısı da var..ama gecen hafta kapısı ayakkabı doluydu kalabalık öyle gelinirse sonucu böyle olur normal.ben aof okuyordum 3 dersim kaldı ama sinava gitmedim..korona olan herkes atlatıyor olsakda elden birşey gelmez sadece zaten zor olan halimiz daha zor olucak Allah korusun hepimizi korku vermeyin içinize hepiniz için diyorum sadece önlem alın gerisi Allah'tanCanım bugün 3.gün bir belirtim yok. 5 güne çıkar herhalde ama korkuyorum tabii aniden bişey çıkar mı diyesizin cevreniz nasıl ya , bizim ailelerde girmediği hane kalmadı. Çok değişik bir dönem, Allah yardımcımız olsun. Hiç evden eve gitmemeli.
Halen kararsız canım belirlediğimiz zaman bildireceğimayy isim tablomuz da dolmaya başlıyor çok güzelll isimler kızlarrr
Benim randevu belli oldu 29 ocak 13:30 daayy isim tablomuz da dolmaya başlıyor çok güzelll isimler kızlarrr
Yazık yani. Emzirirken de bagısıklık düşük oldugu için zor geciyor covid. Bir arkadasım yakalandı çok agır atlattı. İnsanların düşünmesi lazım.Alt komşuya bebek gormeye geliyor aile yakınları korona olmuş ağrısı çok yatiyor bebeği kalkıp zor emziyor mus herkes bir olmuyor tabiki iki aşısı da var..ama gecen hafta kapısı ayakkabı doluydu kalabalık öyle gelinirse sonucu böyle olur normal.ben aof okuyordum 3 dersim kaldı ama sinava gitmedim..korona olan herkes atlatıyor olsakda elden birşey gelmez sadece zaten zor olan halimiz daha zor olucak Allah korusun hepimizi korku vermeyin içinize hepiniz için diyorum sadece önlem alın gerisi Allah'tan
Kızlar benim gibi olan var mı zor yürüyorum ayakta durmak sanki eziyet gibi kendimi çok ağır hissediyordum zor oturuyorum kalkıyorum.bazen sanki canim yanıyor oturup yatarken.cok sık idrar geliyor.agri sancı artık yok yok.karnimda öyle kipirdiyo ki canim yanıyor adeta.yemek yedim taş gibi oluyor karnım adeta.bilmiyorum ki anlatabildim mi
Ay bende kaç gündür çok fenayım. Hfta sonu sınva gittim kocaeline dün akşam eve kendimi zor attım zaten ödemim başlamıştı ara ara oluyodu ama hafta sonu yürürken ayaklarım dizlerim ağırıyodu şuan hala şiş ellerim bacaklarım ayaklarım. Sabahı zor ettim bel ağrısından. Sağa yatınca sağ bacağım sol yatınc sol bacağım bitirdi beni çürümüş et gibi ağrıdıayy isim tablomuz da dolmaya başlıyor çok güzelll isimler kızlarrr
Doktor tarih vermedi bize ama normalde 12mart gorunuyo ilki sezeryan oldugu için buyuk ihtimal 37 38de aliriz dedi doktor subatin son haftasi diye dusnuyoruz,ama beni gorenler senin dogumun yakin diyoMart ayi yaklasiyor bakalim acelesi olan bebeler kimler olacak hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Gecen yil 1 martti dogum plani 28 subatta geldi oglum 1 yil nasil gecti hic anlayamadik.bu yilda yurumesini heyecanla bekliyoruz.
Artan vakalar yuzunden lutfen extra dikkat edin kalabaliga girmeyin izole edin kendinizi , ailelerinize bile dikkatli yaklasin .stressiz uzuntusuz dogumlariniz olsun insallah.
Zaten öyle uzak yere yazmışlar ki araca bin in yürü tonla mesafe onu geçtim ben korona sebepli gitmedim pozitif ama bilmeyen yada karantinaya uymayan geziyor ortada gribim diyor korona değilimAy bende kaç gündür çok fenayım. Hfta sonu sınva gittim kocaeline dün akşam eve kendimi zor attım zaten ödemim başlamıştı ara ara oluyodu ama hafta sonu yürürken ayaklarım dizlerim ağırıyodu şuan hala şiş ellerim bacaklarım ayaklarım. Sabahı zor ettim bel ağrısından. Sağa yatınca sağ bacağım sol yatınc sol bacağım bitirdi beni çürümüş et gibi ağrıdışuan hala bel bacak ağrım var ayaklarım sızlıyo. Doğrulurken top gibii hissediyorum resmen oyy oyy ne doluymuşum yaa
Bu arada bende çiçek kızıma Elif Zümra ismini vericem nasp olursa
Eşim tarafından doğum yapan oldu evine 12 kişi dolustuk ben zorla gittim mecburum herkes bebeği kucakladı vs ev basık geçen sene bu zamanlarda.simdi ben hastaneden cikar cikmaz ertesi gün herkes tepemde olur.ebeveyn banyom yok bir tane alaturka wc var küçük lavabo var içinde.banyotu kitleyip kendim giricem sadece ne derse desinler birde lohusa onunla mi ugrasicam.kabalik etmiş olur muyum sizce?Yazık yani. Emzirirken de bagısıklık düşük oldugu için zor geciyor covid. Bir arkadasım yakalandı çok agır atlattı. İnsanların düşünmesi lazım.
Doğumun ertesi günü evine doluşan insan topluluğu senden kibarlık beklemesin bi zahmetEşim tarafından doğum yapan oldu evine 12 kişi dolustuk ben zorla gittim mecburum herkes bebeği kucakladı vs ev basık geçen sene bu zamanlarda.simdi ben hastaneden cikar cikmaz ertesi gün herkes tepemde olur.ebeveyn banyom yok bir tane alaturka wc var küçük lavabo var içinde.banyotu kitleyip kendim giricem sadece ne derse desinler birde lohusa onunla mi ugrasicam.kabalik etmiş olur muyum sizce?
Gittim ikiz bebeklere altın taktim gelsin taksinlarda bile değilim zaten zor geçiyor kendimi ve bebeği korumak zorundayim acıyla kalkicam bebeğimi kucaktan birakmiycam ellemesinler diye opme vs zaten bagiricam adım kötü geline cikicak
Cnım benim AÖF değil ben uzaktan eğitimle 4e tamamlıyorum üniversiteside oluyo son sınvlar yüzyüze. Gopta oturuuorum ta burda oraya gittik sınavaZaten öyle uzak yere yazmışlar ki araca bin in yürü tonla mesafe onu geçtim ben korona sebepli gitmedim pozitif ama bilmeyen yada karantinaya uymayan geziyor ortada gribim diyor korona değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?