- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Bana 37 de yapacağız çatı muayenesini dedi doktorum.Çatı muayenesi kaçıncı hafta oluyor acaba? O da vajinal muayene. Kendimizi ona da hazırlayalım
Canim anne baba esimin iki kardeşi 2 de eşleri yaptı 6 benim ailemde 4 kişi 10 oldu bile aile olsa ne olcak yine kalabalık 10 kişi ile alafranga wc kullanılır mi sence yada yeni doğum yapan sezeryanla alaturka ya mi girsem birşey demesem ne yapsam şimdiden dert ettim.eltimin sorun olmadı ebeveyn ev banyosu vardı.ama inan diğer wc ben girdiğimde kötüydü o günDoğumun ertesi günü evine doluşan insan topluluğu senden kibarlık beklemesin bi zahmetha anne babalar gelir ona bişey diyemem ama akrabalar 40 ını bekleyebilir bence. Ha kalkıp geliyolarsa da sen kendini ve bebişi korumaya bak gerisini düşünme bile
4 e tamamlamak ne okuyorsun tam olarak inşallah iyi geçmiştir dinlen artık bol bolCnım benim AÖF değil ben uzaktan eğitimle 4e tamamlıyorum üniversiteside oluyo son sınvlar yüzyüze. Gopta oturuuorum ta burda oraya gittik sınava
Yani 2 yıl önlisans mezunuydum şimdilisans için gidiyorum. İlahiyat canımCanim anne baba esimin iki kardeşi 2 de eşleri yaptı 6 benim ailemde 4 kişi 10 oldu bile aile olsa ne olcak yine kalabalık 10 kişi ile alafranga wc kullanılır mi sence yada yeni doğum yapan sezeryanla alaturka ya mi girsem birşey demesem ne yapsam şimdiden dert ettim.eltimin sorun olmadı ebeveyn ev banyosu vardı.ama inan diğer wc ben girdiğimde kötüydü o gün
4 e tamamlamak ne okuyorsun tam olarak inşallah iyi geçmiştir dinlen artık bol bol
Bizde Çınar Hamza’ya karar verdikayy isim tablomuz da dolmaya başlıyor çok güzelll isimler kızlarrr
yok mu daha karar verennnnn
Sonuçları doktor yorumlasin da dansite benim de 1030 su munorol verdi iki kere bir hafta iyi oluyor sonra devam beyaz akıntı progestan yapıyor ara ara gün içinde sarı akıntı oluyor kültür testi verdim temiz çıktı.Hamilelik başlı başına hastane test derken yorucu.bu hafta vajinal kontrol olucam.bence 25 27 haftalardan sonra esas zorluyor tecrübeyle sabit..Bazen haftada bir iki haftada bir muayene parası verdiğim oluyor 180 TL az değil ama mecbur kalınca bekleme doktoruna git baksınEki Görüntüle 2985224 kızlar idrarımd enfeksiyon vardı bi hafta önce 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi doktorum asmde yaptırdım tekrar sonuç böyle çıktı hala enfeksiyonun var tekrar urocare verdi bide diğer sonuçların için doktorunun görmesi lazım dedi. Sonuçlardan anlayan varmı ciddi bişey görünüyomu. Korkumdn eşimdende uzak duruyorum. Zaten hepatit c yüzünden iyice boşladım.
Canım dansiteye değilde kan değerine takıldım ben o yüzden acil bişey olabilir sizce diye. Ay 2 aydır zaten sarı akıntım vardı şimdi çok çok azldı ama hala yanma falan oluyo arada. Bu ilacıda kullanınca 2 3 gün ishal oluyo gözüm korkuyo off offSonuçları doktor yorumlasin da dansite benim de 1030 su munorol verdi iki kere bir hafta iyi oluyor sonra devam beyaz akıntı progestan yapıyor ara ara gün içinde sarı akıntı oluyor kültür testi verdim temiz çıktı.Hamilelik başlı başına hastane test derken yorucu.bu hafta vajinal kontrol olucam.bence 25 27 haftalardan sonra esas zorluyor tecrübeyle sabit..Bazen haftada bir iki haftada bir muayene parası verdiğim oluyor 180 TL az değil ama mecbur kalınca bekleme doktoruna git baksın
Aynen bende katılıyorum 27 28den sonra hepsi rahatsızlığım vr kburgalarım ağrımaya başladı 2 hafta sonra biz ve backlarım enfeksiyon şimdide duba gibi şişiyorum ödemden ayklarım sızlıyo resmen gözüm korkmaya bşldı vallaSonuçları doktor yorumlasin da dansite benim de 1030 su munorol verdi iki kere bir hafta iyi oluyor sonra devam beyaz akıntı progestan yapıyor ara ara gün içinde sarı akıntı oluyor kültür testi verdim temiz çıktı.Hamilelik başlı başına hastane test derken yorucu.bu hafta vajinal kontrol olucam.bence 25 27 haftalardan sonra esas zorluyor tecrübeyle sabit..Bazen haftada bir iki haftada bir muayene parası verdiğim oluyor 180 TL az değil ama mecbur kalınca bekleme doktoruna git baksın
Eşim tarafından doğum yapan oldu evine 12 kişi dolustuk ben zorla gittim mecburum herkes bebeği kucakladı vs ev basık geçen sene bu zamanlarda.simdi ben hastaneden cikar cikmaz ertesi gün herkes tepemde olur.ebeveyn banyom yok bir tane alaturka wc var küçük lavabo var içinde.banyotu kitleyip kendim giricem sadece ne derse desinler birde lohusa onunla mi ugrasicam.kabalik etmiş olur muyum sizce?
Gittim ikiz bebeklere altın taktim gelsin taksinlarda bile değilim zaten zor geçiyor kendimi ve bebeği korumak zorundayim acıyla kalkicam bebeğimi kucaktan birakmiycam ellemesinler diye opme vs zaten bagiricam adım kötü geline cikicak
Bacağını da öpmesin yahu.Kabul etmeyin yahu. Biz öyle yapacağız. Anne babalar harici akraba ve arkadaşlar 1 ay sonra ziyarete gelsin. Bahar da gelir, hastalık da azalır, açık hava da oluşturulur hem. Hiç öptürmeyin asla. Bacağını öpsün öpecek olan. Bebeğin yüzü, eli öpülmez. Herpes var en basiti.
Canim ayni benim duygularım birbirimize destek oluyoruz arada yaz bunalinca benim aynı duba gibi sisiyorum normal mi diyorum bu durumAynen bende katılıyorum 27 28den sonra hepsi rahatsızlığım vr kburgalarım ağrımaya başladı 2 hafta sonra biz ve backlarım enfeksiyon şimdide duba gibi şişiyorum ödemden ayklarım sızlıyo resmen gözüm korkmaya bşldı valla
Valla ben o sinirle bagiririm heralde bir sürü sıkıntı çekiyorum riske atamam düşün hastaneden cikicak sinirden yatamiycam akşama kadar da gitmezlerKabul etmeyin yahu. Biz öyle yapacağız. Anne babalar harici akraba ve arkadaşlar 1 ay sonra ziyarete gelsin. Bahar da gelir, hastalık da azalır, açık hava da oluşturulur hem. Hiç öptürmeyin asla. Bacağını öpsün öpecek olan. Bebeğin yüzü, eli öpülmez. Herpes var en basiti.
Selaam evet kontrolüm çok güzel geçti. Bebişimi gördüm. Çok güzel çok hareketli. Erken doğum beklenmiyormuş. 29 hafta olduk.
Valla duygusal olarakta fiziksel olarakta bitik durumdayım birkaç gündür. Zaten ödem var bide akşam yemeklerden sonra şişkinlğim gaz sancım çok oluyo sertleşiyorum. Hareketim kısıtlanınca oturup ağlayasom geliyo. Bide hamile olduğumu öğrenenler aa hiç belli değil diyolar ben böyleyken hareket edemiyorum uyuyamıyorum daha bolsun diye düşünüyorum.Canim ayni benim duygularım birbirimize destek oluyoruz arada yaz bunalinca benim aynı duba gibi sisiyorum normal mi diyorum bu durum
Valla ben o sinirle bagiririm heralde bir sürü sıkıntı çekiyorum riske atamam düşün hastaneden cikicak sinirden yatamiycam akşama kadar da gitmezler
Maşallah Süphan Allah yerim yaa çok tatlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Selaam evet kontrolüm çok güzel geçti. Bebişimi gördüm. Çok güzel çok hareketli. Erken doğum beklenmiyormuş. 29 hafta olduk.
1168 gram 39 cm dedi. Artık çok hareketliyiz. dışarıdan da görülüyor hareketleri. Çok şükür her şey yolunda. Toplamda 11 kilo almışım hamileliğimin başından bu yana.
Doktor iyi gidiyorsun dedi. Bol bol yürüyüş yapıyoruz.
Bime gelen katlanır bebek küvetlerinden aldım alışveriş ve eksik tamamlamaca devam ediyoruz :) Umarım herkesin bebişi iyidir.
Ben ne zaman yemek yesem bir dilim ekmek yiyorum ama patlicak gibi hissediyorum karnım çok gergin taş gibi adeta.. sancı da ara ara oluyor.hareketler zaten kısıtlı artık yuruyemiyorum resmen.ayni durumdayız bir çoğumuz belkideValla duygusal olarakta fiziksel olarakta bitik durumdayım birkaç gündür. Zaten ödem var bide akşam yemeklerden sonra şişkinlğim gaz sancım çok oluyo sertleşiyorum. Hareketim kısıtlanınca oturup ağlayasom geliyo. Bide hamile olduğumu öğrenenler aa hiç belli değil diyolar ben böyleyken hareket edemiyorum uyuyamıyorum daha bolsun diye düşünüyorum.
Aynen bende öyleyim. Rabbim sağlık versin bebişleriöizede vizede inşallahBen ne zaman yemek yesem bir dilim ekmek yiyorum ama patlicak gibi hissediyorum karnım çok gergin taş gibi adeta.. sancı da ara ara oluyor.hareketler zaten kısıtlı artık yuruyemiyorum resmen.ayni durumdayız bir çoğumuz belkide
Ya düz sokakta da olsa birkaç tur at dedi doktor bana. İşin açığı temiz hava bana da iyi geliyor izinde olduğumdan beri çok rahatladım. Hastalık malum kol geizyor.Maşallah Süphan Allah yerim yaa çok tatlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Keşke benşmde yürüme yerim olsa çarşıda oturuyorum gezicek yürüyüş yapıck yerimde yok
Maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyide nasip etsinBiz de bugun cicilerimiz yikadikütüleyip dolaba yerlestirirken hastane çantasını da hazirlarim sağlıkla kullanmak nasip olsun herpimize
Ya aslında çok doğru maksat hava alıp bacakları çalıştırmak ama çıkınca çarşıda dönmekte açma geliyo bana bakma tembellikten işteYa düz sokakta da olsa birkaç tur at dedi doktor bana. İşin açığı temiz hava bana da iyi geliyor izinde olduğumdan beri çok rahatladım. Hastalık malum kol geizyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?