Merhaba kızlar 32+0 dan bildiriyorum :) bugün 24.haftada ayrıldığım izinden sonra yeniden işimin başına döndüm. Doktora gittim çalışır raporu almaya doktor pandeminin bu yoğun zamanında mı çalışmak istiyorsun diye yadırgadı haklı olarak ama ben kararımı çoktan vermiştimÖnce nst’te bağlan sonra raporunu yazalım dedi bu vesileyle de ilk nst tecrübemi yaşamış oldum
Seninki de kapatmış yüzünü :)Merhaba hanımlar nasılsınız. Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür32de işe başlama konusunu bende açtım, çok büyük risk devlet sana önceden izin veriyor ne güzel dedi. 32de konuşalım dedi, pek sıcak bakmadı anladığım kadarıyla bana doğum sonrası izin lazım asıl. Bu arada bu da fotomuz, kollar önde hep çapraz
Evet ben de doğumdan sonra daha çok izin lazım diye düşündüm mantıklı olan da bu zaten inşallah buna pişman olmamMerhaba hanımlar nasılsınız. Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür32de işe başlama konusunu bende açtım, çok büyük risk devlet sana önceden izin veriyor ne güzel dedi. 32de konuşalım dedi, pek sıcak bakmadı anladığım kadarıyla bana doğum sonrası izin lazım asıl. Bu arada bu da fotomuz, kollar önde hep çapraz
Kısmet olabilir benim ikinci doktor ama memnunum şükürselam kızlar ben yine bir doktor cortlamasındayım
sabah kontrole diye çıkıyoken aradılar doktor gelmeyeck diye haydaa dedik sonra yarına ertelediler akşam 6 gibi de bir telefon doktor 1 hafta yok covid heralde sağlık bu olabilir ama insan bi doktor yönlendirir bişey der ortada bıraktı resmen
ataşehir medicana fatih şanlıkandan randevy aldım duyan eden tanıdığı olan var mı ilk defa bir doktora hazırlıksız gitcem
resmen 32. haftada doktor değiştirmek ayıp geliyor gittiğimde ne dicme ne sorcam falan stresin içine düştüm valla nasıl geçecek ilgilenece mi tersleyecek mi merak ediyorum
aynı hastanede 3. doktor olmuş olcak çünkü rezalet üstüne rezaletttt
benim bu kaçıncı doktorum sayamadım 8. heraldeKısmet olabilir benim ikinci doktor ama memnunum şükürdoğuma az kaldı son hafta olsa tamam da rahat ol ayarlarsin
benim bu kaçıncı doktorum sayamadım 8. heralde
Benim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.
Dün oturuyordu.
Doktorum bu şekilde olması daha iyi dedi.
Rahim agzina baskı daha az olur.
Daha doğuma vaktimiz var. 39 haftada dönen bebekler var.
Evet bence de :) ama doktorum şimdiden sezeryan gözüyle bakıyor benim de motivasyonunu düşürüyor biraz.Daha dur bakalım 2 ay var doğum anında dönen bebekler var canim
Acil diyet yapın. Hamur işi pirinç bulgur yemeyin.İyi akşamlar kızlar
Nisan annesiyim ama size birşey sormak istiyorum. Doktorumun onayıyla Şekerimi evden takip ediyorum
Açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 180_190 a kadar çıkıyor. Sizce çok mu yüksek insülin mi kullanmam gerek yoksa diyetle hallolur mu
İstanbul'da seçenek o kadar çok ki ama hiç öyle olmuyor hamilelik duygusal bir durum insan birine bağlanıp süreci onunla güvenerek geçirmek istiyor azıcık nazını çeksin dinlesin cevap versin istiyor birşey sorunca doktor mesaj atsa dünyalar senin oluyor ben o doktoru buldum durdum..zahrada için zor bir durum şuan inşallah bulur da netleşir doktoruBenımde burda secenegım olsa bende gezer dururdum heralde ıcıne sınmeyenle devam etmek ıstemıyo ınsan
Memnun olurdum doğurması bana nasip derdimsiz doktor olsanız 32. haftada gelen gebeye ne derdiniz ona göre hazırlıklı olayım
ayy doktorum olur musun gümüşümMemnun olurdum doğurması bana nasip derdim
Yaa tabıkı bende oyle dusunuyorm gonul ıstıyokı gercekten yuZde 100 guvenelım hep onunla devam edelım ama suan ben oyle hussedemıyorm. ve degıstıremıyormda cunku hepsının artısını eksısını bılıyorm artk allahm hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımızeİstanbul'da seçenek o kadar çok ki ama hiç öyle olmuyor hamilelik duygusal bir durum insan birine bağlanıp süreci onunla güvenerek geçirmek istiyor azıcık nazını çeksin dinlesin cevap versin istiyor birşey sorunca doktor mesaj atsa dünyalar senin oluyor ben o doktoru buldum durdum..zahrada için zor bir durum şuan inşallah bulur da netleşir doktoru
Neden yok mu doktor nerde yaşıyorsun canımYaa tabıkı bende oyle dusunuyorm gonul ıstıyokı gercekten yuZde 100 guvenelım hep onunla devam edelım ama suan ben oyle hussedemıyorm. ve degıstıremıyormda cunku hepsının artısını eksısını bılıyorm artk allahm hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze
Seceneklerım bıttı gıbı yuksek tansıyon nedenıyle doktorum benı rısklı buldu ve devlet hastanesıne gıt baska doktor ılgılensın senınle dedı rısklı hastayla ugrasmak ıstemıyor hersey normalken para verınce ılgılenılıyo amaNeden yok mu doktor nerde yaşıyorsun canım
Tam guven kimseye olmaz Allah büyüktür kolaylık verir
1 haftadır diyet yapıyorum ama en düşük 190 oluyor. Hala kusuyorum doğru düzgün birşey yiyemiyorum nasıl yükseliyor anlamıyorumAcil diyet yapın. Hamur işi pirinç bulgur yemeyin.
Sebze ve et tavuk balik ile deneyin.
Sabahları avokado ve yumurta omlet şekilde yapın.
Bu şekilde de düşmezse mutlaka doktora gidin
Moralini bozmayı kesinlikle istemem ama yüksek canım şekerin biran önce beslenmeni düzenlemen lazım bende evde takip ediyorum 140üstü çıktığında bile geriliyorumİyi akşamlar kızlar
Nisan annesiyim ama size birşey sormak istiyorum. Doktorumun onayıyla Şekerimi evden takip ediyorum
Açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 180_190 a kadar çıkıyor. Sizce çok mu yüksek insülin mi kullanmam gerek yoksa diyetle hallolur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?