2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba hanımlar nasılsınız. Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür 32de işe başlama konusunu bende açtım, çok büyük risk devlet sana önceden izin veriyor ne güzel dedi. 32de konuşalım dedi, pek sıcak bakmadı anladığım kadarıyla bana doğum sonrası izin lazım asıl. Bu arada bu da fotomuz, kollar önde hep çapraz

Eklentiler

• IMG-20220110-WA0006.webp
    15 KB · Görüntüleme: 108
Seninki de kapatmış yüzünü :)

selam kızlar ben yine bir doktor cortlamasındayım
sabah kontrole diye çıkıyoken aradılar doktor gelmeyeck diye haydaa dedik sonra yarına ertelediler akşam 6 gibi de bir telefon doktor 1 hafta yok covid heralde sağlık bu olabilir ama insan bi doktor yönlendirir bişey der ortada bıraktı resmen
ataşehir medicana fatih şanlıkandan randevy aldım duyan eden tanıdığı olan var mı ilk defa bir doktora hazırlıksız gitcem
resmen 32. haftada doktor değiştirmek ayıp geliyor gittiğimde ne dicme ne sorcam falan stresin içine düştüm valla nasıl geçecek ilgilenece mi tersleyecek mi merak ediyorum
aynı hastanede 3. doktor olmuş olcak çünkü rezalet üstüne rezaletttt

Evet ben de doğumdan sonra daha çok izin lazım diye düşündüm mantıklı olan da bu zaten inşallah buna pişman olmam maşallah bebişe

Kısmet olabilir benim ikinci doktor ama memnunum şükür doğuma az kaldı son hafta olsa tamam da rahat ol ayarlarsin

Benim yavruda sürekli yerini değiştirip duruyor.
Dün oturuyordu.
Doktorum bu şekilde olması daha iyi dedi.
Rahim agzina baskı daha az olur.
Daha doğuma vaktimiz var. 39 haftada dönen bebekler var.

Daha dur bakalım 2 ay var doğum anında dönen bebekler var canim
Evet bence de :) ama doktorum şimdiden sezeryan gözüyle bakıyor benim de motivasyonunu düşürüyor biraz.

İyi akşamlar kızlar
Nisan annesiyim ama size birşey sormak istiyorum. Doktorumun onayıyla Şekerimi evden takip ediyorum

Açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 180_190 a kadar çıkıyor. Sizce çok mu yüksek insülin mi kullanmam gerek yoksa diyetle hallolur mu

Acil diyet yapın. Hamur işi pirinç bulgur yemeyin.
Sebze ve et tavuk balik ile deneyin.
Sabahları avokado ve yumurta omlet şekilde yapın.
Bu şekilde de düşmezse mutlaka doktora gidin

Benımde burda secenegım olsa bende gezer dururdum heralde ıcıne sınmeyenle devam etmek ıstemıyo ınsan
İstanbul'da seçenek o kadar çok ki ama hiç öyle olmuyor hamilelik duygusal bir durum insan birine bağlanıp süreci onunla güvenerek geçirmek istiyor azıcık nazını çeksin dinlesin cevap versin istiyor birşey sorunca doktor mesaj atsa dünyalar senin oluyor ben o doktoru buldum durdum..zahrada için zor bir durum şuan inşallah bulur da netleşir doktoru

Yaa tabıkı bende oyle dusunuyorm gonul ıstıyokı gercekten yuZde 100 guvenelım hep onunla devam edelım ama suan ben oyle hussedemıyorm. ve degıstıremıyormda cunku hepsının artısını eksısını bılıyorm artk allahm hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze

Neden yok mu doktor nerde yaşıyorsun canım
Tam guven kimseye olmaz Allah büyüktür kolaylık verir

Neden yok mu doktor nerde yaşıyorsun canım
Tam guven kimseye olmaz Allah büyüktür kolaylık verir
Seceneklerım bıttı gıbı yuksek tansıyon nedenıyle doktorum benı rısklı buldu ve devlet hastanesıne gıt baska doktor ılgılensın senınle dedı rısklı hastayla ugrasmak ıstemıyor hersey normalken para verınce ılgılenılıyo ama bende cok bunaldm cıdden bu doktor ıslerınden ıstanbula geleyım dıyorum aılemın yanına annemde yalvarıyo gel dıye o zamanda esımden ayrı aylarca kalmak bunaltıcak cok dertlıyım bır sordun bın ahh işittin

Acil diyet yapın. Hamur işi pirinç bulgur yemeyin.
Sebze ve et tavuk balik ile deneyin.
Sabahları avokado ve yumurta omlet şekilde yapın.
Bu şekilde de düşmezse mutlaka doktora gidin
1 haftadır diyet yapıyorum ama en düşük 190 oluyor. Hala kusuyorum doğru düzgün birşey yiyemiyorum nasıl yükseliyor anlamıyorum

Tokluk en yüksek 140 olması gerek dedi doktor benim 190 olunca sanki çok değilmiş gibi geldi bana ama sen de yüksek diyorsun dmeek ki ben yanlış biliyorum
Cevap için çok tşkler

Moralini bozmayı kesinlikle istemem ama yüksek canım şekerin biran önce beslenmeni düzenlemen lazım bende evde takip ediyorum 140üstü çıktığında bile geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…