2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2 saat tokluğun mu 190 1 saat mi? Benim de açığım yüksekti 92 93 çıkıyordu bi şekil de yeme düzenimi değiştirince çok şükür 90 altıına düştü artık. Gerçekten beslenme bol su ve hareket çok önemli buna rağmen düşmüyorsa doktorunli dahiliye yönlendirmesi lazım

Bende iş başı yaptım bugün canım hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay tatilden sonra bana zor geldi psikolojikman ama doğum sonrası için ha gayret dedim

Moralini bozmayı kesinlikle istemem ama yüksek canım şekerin biran önce beslenmeni düzenlemen lazım bende evde takip ediyorum 140üstü çıktığında bile geriliyorum
Est. Ne dmeek gerçek neyse o dur . Ben 190 kabul edilebilir diye düşündüğüm için sizlere de danışmak istedim . Dmeek ki ben yanlış biliyorum. Çok tşkler canım

Devlet hastanesi iyi ilgileniyor mu yoksa senden önemli değil ya sanırım esinin işi gereği biryerdesin sanırım annenin yanina gel iyi bir doktora git tabiki önce sağlık ama orda devlet hastanesi iyi ise devam et tabi tansiyon çok mu sorunlu günlük ölçüyor musun yaşla mi ilgili yoksa

Est. Ne dmeek gerçek neyse o dur . Ben 190 kabul edilebilir diye düşündüğüm için sizlere de danışmak istedim . Dmeek ki ben yanlış biliyorum. Çok tşkler canım
Benim doktorum 140 üstünü istemiyor ama 160 üstüne çıkmanı kesinlikle istemeyiz dedi. Ara da çok zorlandığım zaman ufak tefek kaçamaklar yapıyorum o zaman bile stres oluyorum. Sana yemiyorum gibi gelir ama bişeyler illa ki çıkarır şekerini ben kaç tane ekmek değiştirdim en son şekersiz ekmekte dengeledim

1 saat sonra bak dedikleri için 1 saat tokluğum 190

Hala kusuyorum resmen serumla besleniyorum. Suyu kesinlikle içemiyorum mideme dokunuyor mahvediyor beni .

Kusunca halim kalmadığı için hareket etmek bile istemiyorum sanırım bunlar etkiliyor

Kusunca tansiyonum bile 15 e çıkıyor serumu alınca 12 11 e düşüyor.

Tuzsuz ekmek duydum ama şekersiz ekmek hiç duymadım nerde satılıyor fırınlar da varmı ki

Kızlar sürekli doğumlarini anlatai kadınların videolarını izlerken buluyorum kendimi. 2 dogum yapmis biri olarak vede dogurasım geliyo başından beride erken doguracagım hissi var. Benim gibi olsn varmı? Tabi 37 den önce doğmaz insaAllah

Canım insülin için n doktorun ne dedi kullanmanı tavsiye etttimi benim de aynı çıktı senin gibi sonuçların doktorum Yemen'e dikkat et falan dedi

hiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galiba

hiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galiba
Bebek sağlıklı olcak olsa simdi doğurasım var günler gecmiyo sanki cok doğurasım var sonundaki mutluluk tüm agri sancıyı unutturuyor ya hep o anı yaşamak istiyorum

Diyete rağmen bu şekilde yüksek çıkıyorsa o zaman insülin gerekebilir. Ama üzülmeyin lütfen çünkü üzüntü stres şekeri dahada yükseltiyor.
Bol yürüyüş yapin mutlaka.
Bir hafta kesinlikle beyazlardan uzak durup sebze ve et yemeyi deneyin.

Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

siz doktor olsanız 32. haftada gelen gebeye ne derdiniz ona göre hazırlıklı olayım
bende sendenim bu 3. doktorum. cumartesi muayeneye gittim 32+3 de. gayet güzel ılımlı karşıladı beni çok tatlı dilliydi. kadın içime sindi yani baya
sessiz durduguma bakmayın ara ara girip okumaya çalışıyorum sizleri

yaa sen nereye gittin en sonn
kolanın tüm doktorları bitti medicanadaki 3. doktorum bu sefer nasıl olcak çok merak ediyorum ya çokk

Bende iş başı yaptım bugün canım hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay tatilden sonra bana zor geldi psikolojikman ama doğum sonrası için ha gayret dedim
Evet gerçekten psikolojik olarak da zor eve geldim bacaklarım ağrıyor fiziksel olarak da zor ama her şey bebişlerimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

yaa sen nereye gittin en sonn
kolanın tüm doktorları bitti medicanadaki 3. doktorum bu sefer nasıl olcak çok merak ediyorum ya çokk
sen uzak kalıyorsun biraz atasehirde mi gidiyordun öyle kalmıs aklımda. kurtköy adatıpta nihan özdemire gittim normal doğum yanlısı doğumlara geliyormuş. bide benim diğer doktorları bırakma sebebim ben ikili üçlü test şeker yükleme vs yaptırmadım bu yüzden biraz tepkililerdi. bu da ilk kez gittiğim için sordu ben hayır diyince hiçbir şekilde yorum yapmadı surat asıp terslemedi. hatta ultrason icin yataktan kalkarken ben sana yardımcı olayım diye elimden tuttu falan ben görmedim böyle incelikler daha önce tavrı falan çok pozitifti yani

ayyyy çok iyi denk gelmiş çokk aynenn ataşehire dadandım bir süredir ultrason cihazı iyi diye tüm odaları turlayıp duruyorum
ayy nerde o incelikleeer son doktorum nasılsın diyor diye seviyodum kriterim oydu ama o da cortladı gibi gerçi geri dönerim yarınki kötü geçerse mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…