- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
2 saat tokluğun mu 190 1 saat mi? Benim de açığım yüksekti 92 93 çıkıyordu bi şekil de yeme düzenimi değiştirince çok şükür 90 altıına düştü artık. Gerçekten beslenme bol su ve hareket çok önemli buna rağmen düşmüyorsa doktorunli dahiliye yönlendirmesi lazım1 haftadır diyet yapıyorum ama en düşük 190 oluyor. Hala kusuyorum doğru düzgün birşey yiyemiyorum nasıl yükseliyor anlamıyorum
Tokluk en yüksek 140 olması gerek dedi doktor benim 190 olunca sanki çok değilmiş gibi geldi bana ama sen de yüksek diyorsun dmeek ki ben yanlış biliyorum
Cevap için çok tşkler
Bende iş başı yaptım bugün canım hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay tatilden sonra bana zor geldi psikolojikman ama doğum sonrası için ha gayret dedimMerhaba kızlar 32+0 dan bildiriyorum :) bugün 24.haftada ayrıldığım izinden sonra yeniden işimin başına döndüm. Doktora gittim çalışır raporu almaya doktor pandeminin bu yoğun zamanında mı çalışmak istiyorsun diye yadırgadı haklı olarak ama ben kararımı çoktan vermiştimÖnce nst’te bağlan sonra raporunu yazalım dedi bu vesileyle de ilk nst tecrübemi yaşamış oldum
Est. Ne dmeek gerçek neyse o dur . Ben 190 kabul edilebilir diye düşündüğüm için sizlere de danışmak istedim . Dmeek ki ben yanlış biliyorum. Çok tşkler canımMoralini bozmayı kesinlikle istemem ama yüksek canım şekerin biran önce beslenmeni düzenlemen lazım bende evde takip ediyorum 140üstü çıktığında bile geriliyorum
Devlet hastanesi iyi ilgileniyor mu yoksa senden önemli değil ya sanırım esinin işi gereği biryerdesin sanırım annenin yanina gel iyi bir doktora git tabiki önce sağlık ama orda devlet hastanesi iyi ise devam et tabi tansiyon çok mu sorunlu günlük ölçüyor musun yaşla mi ilgili yoksaSeceneklerım bıttı gıbı yuksek tansıyon nedenıyle doktorum benı rısklı buldu ve devlet hastanesıne gıt baska doktor ılgılensın senınle dedı rısklı hastayla ugrasmak ıstemıyor hersey normalken para verınce ılgılenılıyo amabende cok bunaldm cıdden bu doktor ıslerınden ıstanbula geleyım dıyorum aılemın yanına annemde yalvarıyo gel dıye o zamanda esımden ayrı aylarca kalmak bunaltıcak cok dertlıyım bır sordun bın ahh işittin
Benim doktorum 140 üstünü istemiyor ama 160 üstüne çıkmanı kesinlikle istemeyiz dedi. Ara da çok zorlandığım zaman ufak tefek kaçamaklar yapıyorum o zaman bile stres oluyorum. Sana yemiyorum gibi gelir ama bişeyler illa ki çıkarır şekerini ben kaç tane ekmek değiştirdim en son şekersiz ekmekte dengeledimEst. Ne dmeek gerçek neyse o dur . Ben 190 kabul edilebilir diye düşündüğüm için sizlere de danışmak istedim . Dmeek ki ben yanlış biliyorum. Çok tşkler canım
1 saat sonra bak dedikleri için 1 saat tokluğum 1902 saat tokluğun mu 190 1 saat mi? Benim de açığım yüksekti 92 93 çıkıyordu bi şekil de yeme düzenimi değiştirince çok şükür 90 altıına düştü artık. Gerçekten beslenme bol su ve hareket çok önemli buna rağmen düşmüyorsa doktorunli dahiliye yönlendirmesi lazım
Benim doktorum 140 üstünü istemiyor ama 160 üstüne çıkmanı kesinlikle istemeyiz dedi. Ara da çok zorlandığım zaman ufak tefek kaçamaklar yapıyorum o zaman bile stres oluyorum. Sana yemiyorum gibi gelir ama bişeyler illa ki çıkarır şekerini ben kaç tane ekmek değiştirdim en son şekersiz ekmekte dengeledim
Canım insülin için n doktorun ne dedi kullanmanı tavsiye etttimi benim de aynı çıktı senin gibi sonuçların doktorum Yemen'e dikkat et falan dediİyi akşamlar kızlar
Nisan annesiyim ama size birşey sormak istiyorum. Doktorumun onayıyla Şekerimi evden takip ediyorum
Açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 180_190 a kadar çıkıyor. Sizce çok mu yüksek insülin mi kullanmam gerek yoksa diyetle hallolur mu
hiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galibaKızlar sürekli doğumlarini anlatai kadınların videolarını izlerken buluyorum kendimi. 2 dogum yapmis biri olarakvede dogurasım geliyo başından beride erken doguracagım hissi var. Benim gibi olsn varmı? Tabi 37 den önce doğmaz insaAllah
Bu çarşamba doktora gidip şeker tablomu göstericem . Sana da bilgi veririm canımCanım insülin için n doktorun ne dedi kullanmanı tavsiye etttimi benim de aynı çıktı senin gibi sonuçların doktorum Yemen'e dikkat et falan dedi
Bebek sağlıklı olcak olsa simdi doğurasım varhiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galiba
Diyete rağmen bu şekilde yüksek çıkıyorsa o zaman insülin gerekebilir. Ama üzülmeyin lütfen çünkü üzüntü stres şekeri dahada yükseltiyor.1 haftadır diyet yapıyorum ama en düşük 190 oluyor. Hala kusuyorum doğru düzgün birşey yiyemiyorum nasıl yükseliyor anlamıyorum
Tokluk en yüksek 140 olması gerek dedi doktor benim 190 olunca sanki çok değilmiş gibi geldi bana ama sen de yüksek diyorsun dmeek ki ben yanlış biliyorum
Cevap için çok tşkler
Kendini strese sokma hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleBu çarşamba doktora gidip şeker tablomu göstericem . Sana da bilgi veririm canım
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.Seceneklerım bıttı gıbı yuksek tansıyon nedenıyle doktorum benı rısklı buldu ve devlet hastanesıne gıt baska doktor ılgılensın senınle dedı rısklı hastayla ugrasmak ıstemıyor hersey normalken para verınce ılgılenılıyo amabende cok bunaldm cıdden bu doktor ıslerınden ıstanbula geleyım dıyorum aılemın yanına annemde yalvarıyo gel dıye o zamanda esımden ayrı aylarca kalmak bunaltıcak cok dertlıyım bır sordun bın ahh işittin
bende sendenim bu 3. doktorum. cumartesi muayeneye gittim 32+3 de. gayet güzel ılımlı karşıladı beni çok tatlı dilliydi. kadın içime sindi yani bayasiz doktor olsanız 32. haftada gelen gebeye ne derdiniz ona göre hazırlıklı olayım
yaa sen nereye gittin en sonnbende sendenim bu 3. doktorum. cumartesi muayeneye gittim 32+3 de. gayet güzel ılımlı karşıladı beni çok tatlı dilliydi. kadın içime sindi yani baya
sessiz durduguma bakmayın ara ara girip okumaya çalışıyorum sizleri
Evet gerçekten psikolojik olarak da zor eve geldim bacaklarım ağrıyor fiziksel olarak da zor ama her şey bebişlerimiz içinBende iş başı yaptım bugün canım hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay tatilden sonra bana zor geldi psikolojikman ama doğum sonrası için ha gayret dedim
sen uzak kalıyorsun biraz atasehirde mi gidiyordun öyle kalmıs aklımda. kurtköy adatıpta nihan özdemire gittim normal doğum yanlısı doğumlara geliyormuş. bide benim diğer doktorları bırakma sebebim ben ikili üçlü test şeker yükleme vs yaptırmadım bu yüzden biraz tepkililerdi. bu da ilk kez gittiğim için sordu ben hayır diyince hiçbir şekilde yorum yapmadı surat asıp terslemedi. hatta ultrason icin yataktan kalkarken ben sana yardımcı olayım diye elimden tuttu falan ben görmedim böyle incelikler daha önceyaa sen nereye gittin en sonn
kolanın tüm doktorları bitti medicanadaki 3. doktorum bu sefer nasıl olcak çok merak ediyorum ya çokk
ayyyy çok iyi denk gelmiş çokk aynenn ataşehire dadandım bir süredir ultrason cihazı iyi diye tüm odaları turlayıp duruyorumsen uzak kalıyorsun biraz atasehirde mi gidiyordun öyle kalmıs aklımda. kurtköy adatıpta nihan özdemire gittim normal doğum yanlısı doğumlara geliyormuş. bide benim diğer doktorları bırakma sebebim ben ikili üçlü test şeker yükleme vs yaptırmadım bu yüzden biraz tepkililerdi. bu da ilk kez gittiğim için sordu ben hayır diyince hiçbir şekilde yorum yapmadı surat asıp terslemedi. hatta ultrason icin yataktan kalkarken ben sana yardımcı olayım diye elimden tuttu falan ben görmedim böyle incelikler daha öncetavrı falan çok pozitifti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?