2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yavrucum kadın coronaysa onun da suçu yok ki öyle düşünme. Negatife dönsün gidersin tekrar.

Yavrucum kadın coronaysa onun da suçu yok ki öyle düşünme. Negatife dönsün gidersin tekrar.
tabiki suçu yok her ne olduysa hastalık bu her zaman olabilir ama bugün rapor alacağımı biliyordu normalde işten ayrıldığımı bilmiyor ortada lak diye bırakmamalıydı
ki biz 3 arkadşa gidiyorduk buna biri gebeliği sonlandı bıraktı, diğer arkadaşımız covid oldu ilaçları sordu cevap vermedi reçete sordu cevap vermedi, karantinası bitti bugün şeker yüklemesi olacaktı o da ortada kaldı dönüş yok doktordan da hastaneden de
hastaysan başka doktora yönlendirirsin akşam 6 ya kadar herkesi bekletip bu hafta yokum dedirtmezsin ihtimal varsa dersin bugün başka doktora giderdi herkes o kadar geç dediler ki yarın için randevularımız öğlede sonralara araştırmadan rastgele doktorlara kaldı bence önemli böyle şeyler asıl böyle ayrıntılarda iyi doktor ortaya çıkıyo

covid olduğu da bizim ihtimalimiz hastane sağlık sorunları nedeniyle bu hafta yok dedi
kız her şeyi geçtim muayeneye 1 saat kala iptal etmezsin ya 1 saatte hasta olmazsın önceden gelmeyeceğin bellidir yani istanbul şartları çoktan yola çıkmış olabilirdik bana kalsa allahtan eşim hemen çıkmıyor da evdeydik daha

Son düzenleme:
Sen kendine başka doktor bul.
Birde paranla mi rezil olacaksın.
Ben de senin gibiyim doktor cok önemli. Tavırları konuşması muayene etmesi. Kafama yatmazsa kafama yatana kadar ararım bulurum

Oo o kadar detaylı bilmiyordum. Tamam o zaman sen haklisin kuzum. Mağdur etmemeli hastayı doktor. Ayy benim doktor hastalanmasa bari

Halen kararsız canım belirlediğimiz zaman bildireceğim
Canim sana bogmaca aşisi yapacaklar mi ? Artik annelere bogmaca aşisi yapiyorlarmis bebegi korusun diye. Birde sen gittiginde ultrasyon ile bakiyor mu doktorun ? Benim en son randevu 4 hafta onceydi , bugun bakmadi ultrasyon ile. Artik bakmayacagini soyledi. Gerek duyarsa bakarmis. Cok gicik bir durum bebek nasil , kac kilo , hicbirsey bilmiyoruz

Bende ayniyim canim 3 dogum yapmis biri olarak ne yasayacagimi biliyorum ama yinede merak. Son zamanlar gecmiyor sanki . 33+0 oldum ama ama daha onumde coookk uzun zaman var gibi geliyor. Bende bu kez erken doguracagim gibi hissediyordum ama yinede gunlerinde dogsun ugrasmayalim diyorum

Bacağını da öpmesin yahu.
Öpmek ne demek. Hic sevmediğim hareketler.
Ben bile ellemeye kıyamazken.
Bana kalsa bebeği vitrine koyarım. Ordan baksinlar
Kızlar bende siz gibi düşünüyorum ki çoğumuz böyle düşünüyor
Bende gitmedim canım yılbaşı tatiline girdiler bugün açıldı kadın doktoru ultrason yapıyor ama ele kontrolde yapıyor hep artık ağrı ölçer bide kalp sesi dinler bundan sonra

valla içine sinmeyen hiçbir doktorla devam etme doğuma 1 gün bile kalmıs olsa. doğum vakti birçok karar alınabiliyor ve aklında hiç soru işareti kalmasın sonradan keşkelerimiz olmasın. doktor değiştirmekten çekinme yani. özele gidiyoruz bunlar özel doktorlar bi zahmet devletten farklı olsunlar yahu. hadi bugün çıkınca yaz bakalım merak ettim

Haftayada devletten randevu aldm yasım 30 tansıyonum 12 13 u gecmıyor sımdılık ama benım normalde hep dusuk oldugu ıcın bas agrım bana fazla gelıyo bakalım
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.
amin inşallah canım

ya dimi habire dogum hikayesi dogum belirtisi okuyorum. 38 de dogsun istiyorum keyfi bilir tabide 40 cook uzak geliyor 31 im daha. Acayip doğurasım var hayra cıksın cok erkende gelmesin tabi

Canım stresten de yükselebilir kusmak cidden çok zor birşey dediğğm gibi doktorunla konuş en güzel o yönledirir seni ekmek de şeker var ama minumum bazılarında aşırı fazla şeker bana yaramadı zaten günde yediğim 2 dilim ekmek. Unonun bi ekmeği. Su içemiyorsun biliyorum ama su gerçekten iyi geliyor

hiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galiba
Korkuyorsun belki yaklaştıkça
Haftayada devletten randevu aldm yasım 30 tansıyonum 12 13 u gecmıyor sımdılık ama benım normalde hep dusuk oldugu ıcın bas agrım bana fazla gelıyo bakalım

amin inşallah canım
Düşük benimde düşükten birşey olmaz da 12 yi geçmemesi lazım herhalde.

Hazır ekmeklerde özellikle unoda var şeker. Tam budgay ya da çavdar da mı yiyemiyorsun sen? En sağlıklısı onlarmis.

Terlikle mi tartilsam ne zaman tartilmali derken bunu okudum.. büyük tuvaletini yapınca iç çamaşırlarıyla diyor terlikleri çıkardım pjamayla tartıldım..

Hazır ekmeklerde özellikle unoda var şeker. Tam budgay ya da çavdar da mı yiyemiyorsun sen? En sağlıklısı onlarmis.
Ben küçük ilçe de olduğum için gerçekten ekmek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bir sürü ekmek denedim bi buna şekersiz diyordu baktım bu da olmadı başka ekmek denicem çünkü ekmek yemeden yapamıyorum sabahları

Eklentiler

• IMG_20220108_144121.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 40
Ekşi mayalı mahvetti beni. Normalde karbonhidrat alman lazım. Çok da kesme. Ona da ihtiyacı var vücudun. Ama unolar sağlıksız cidden. Halk ekmek falan yok mu? Orda oluyor tam buğday.

Kızlarr günaydınn. Dün baş ağrım başlamıştı akşam 8e doğruda elim ayağım tutmadı mide bulantım beni haşszileştirdi 9da eşim geldi hastaneye gittik bende akşam yemekte ayran içmişti tuzumu fazlaydı acaba ykseldimi diyorum ama o zamanda elim ayağım boşalmaz diyorum neyse hastanede düşmüş dediler 6ya 8 sonra kadın doğumcu bebeğe baktı benim bal kız zaten kesinlikle durmaz sürekli popişin kaburgama dayar horon teper doktord kaburga dayalı popişin görünce sertleşme mi var senin sancın da varmı dedi yol bizimki hep öyle takılır zaten dedim alttan bakalım istersen rahim boyuna dedi ben bakma tarftarıyım mide bulantım sıkıntılı ve baş ağrın o yüzden dedi önce nst istersen onu yapalım serum verelim dğzelirse gerek kalmaz düzelmezse bkarız dedi serum aldım serumdayken ynsiyon 11e 6 çıktı ikikere sonra 12ye ya 6ı ya 8 çok tansiyonla ilgilenmediğim için hatırlamıyorum nstde sancoda çıkmadı benimki çok hareketli diye doktor bi ara bi sıkıntımı var dedi bende hareketleri hep böyle dedim sonra eve geldik. Ama şuanda özellikle ellerim kollarım tutmuyo gibi nye böyleyim bilmiyorum

30+6dayız bu arada ama 33 hftaya göre şuan değerleri kilosu falan acaba onu zorluyo aklım başımda değildi pek 31+5 dedim dün eve geldim farkettim tabi şuan 33+0a uyumlu demişti doktor kilosu ve boyu. Normalde de hep ileriden gider

Canım hastanede hiç yorumlamadılar mı tansiyonunu ya da neden bu uyuşukluk olur diye?
Tansiyonun normal olmasa bırakmazlardı bence.
Şeker durumu var mıydı sende? Çok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…