Yavrucum kadın coronaysa onun da suçu yok ki öyle düşünme. Negatife dönsün gidersin tekrar.ayyyy çok iyi denk gelmiş çokk aynenn ataşehire dadandım bir süredir ultrason cihazı iyi diye tüm odaları turlayıp duruyorum
ayy nerde o incelikleeer son doktorum nasılsın diyor diye seviyodum kriterim oyduama o da cortladı gibi gerçi geri dönerim yarınki kötü geçerse mecbur
tabiki suçu yok her ne olduysa hastalık bu her zaman olabilir ama bugün rapor alacağımı biliyordu normalde işten ayrıldığımı bilmiyor ortada lak diye bırakmamalıydıYavrucum kadın coronaysa onun da suçu yok ki öyle düşünme. Negatife dönsün gidersin tekrar.
Sen kendine başka doktor bul.tabiki suçu yok her ne olduysa hastalık bu her zaman olabilir ama bugün rapor alacağımı biliyordu normalde işten ayrıldığımı bilmiyor ortada lak diye bırakmamalıydı
ki biz 3 arkadşa gidiyorduk buna biri gebeliği sonlandı bıraktı, diğer arkadaşımız covid oldu ilaçları sordu cevap vermedi reçete sordu cevap vermedi, karantinası bitti bugün şeker yüklemesi olacaktı o da ortada kaldı dönüş yok doktordan da hastaneden de
hastaysan başka doktora yönlendirirsin akşam 6 ya kadar herkesi bekletip bu hafta yokum dedirtmezsin ihtimal varsa dersin bugün başka doktora giderdi herkes o kadar geç dediler ki yarın için randevularımız öğlede sonralara araştırmadan rastgele doktorlara kaldı bence önemli böyle şeyler asıl böyle ayrıntılarda iyi doktor ortaya çıkıyo
covid olduğu da bizim ihtimalimiz hastane sağlık sorunları nedeniyle bu hafta yok dedi
kız her şeyi geçtim muayeneye 1 saat kala iptal etmezsin ya 1 saatte hasta olmazsın önceden gelmeyeceğin bellidir yani istanbul şartları çoktan yola çıkmış olabilirdik bana kalsa allahtan eşim hemen çıkmıyor da evdeydik daha
Oo o kadar detaylı bilmiyordum. Tamam o zaman sen haklisin kuzum. Mağdur etmemeli hastayı doktor. Ayy benim doktor hastalanmasa baritabiki suçu yok her ne olduysa hastalık bu her zaman olabilir ama bugün rapor alacağımı biliyordu normalde işten ayrıldığımı bilmiyor ortada lak diye bırakmamalıydı
ki biz 3 arkadşa gidiyorduk buna biri gebeliği sonlandı bıraktı, diğer arkadaşımız covid oldu ilaçları sordu cevap vermedi reçete sordu cevap vermedi, karantinası bitti bugün şeker yüklemesi olacaktı o da ortada kaldı dönüş yok doktordan da hastaneden de
hastaysan başka doktora yönlendirirsin akşam 6 ya kadar herkesi bekletip bu hafta yokum dedirtmezsin ihtimal varsa dersin bugün başka doktora giderdi herkes o kadar geç dediler ki yarın için randevularımız öğlede sonralara araştırmadan rastgele doktorlara kaldı bence önemli böyle şeyler asıl böyle ayrıntılarda iyi doktor ortaya çıkıyo
covid olduğu da bizim ihtimalimiz hastane sağlık sorunları nedeniyle bu hafta yok dedi
kız her şeyi geçtim muayeneye 1 saat kala iptal etmezsin ya 1 saatte hasta olmazsın önceden gelmeyeceğin bellidir yani istanbul şartları çoktan yola çıkmış olabilirdik bana kalsa allahtan eşim hemen çıkmıyor da evdeydik daha
Canim sana bogmaca aşisi yapacaklar mi ? Artik annelere bogmaca aşisi yapiyorlarmis bebegi korusun diye. Birde sen gittiginde ultrasyon ile bakiyor mu doktorun ? Benim en son randevu 4 hafta onceydi , bugun bakmadi ultrasyon ile. Artik bakmayacagini soyledi. Gerek duyarsa bakarmis. Cok gicik bir durum bebek nasil , kac kilo , hicbirsey bilmiyoruzHalen kararsız canım belirlediğimiz zaman bildireceğim
Bende ayniyim canim 3 dogum yapmis biri olarakKızlar sürekli doğumlarini anlatai kadınların videolarını izlerken buluyorum kendimi. 2 dogum yapmis biri olarakvede dogurasım geliyo başından beride erken doguracagım hissi var. Benim gibi olsn varmı? Tabi 37 den önce doğmaz insaAllah
Kızlar bende siz gibi düşünüyorum ki çoğumuz böyle düşünüyorBacağını da öpmesin yahu.
Öpmek ne demek. Hic sevmediğim hareketler.
Ben bile ellemeye kıyamazken.
Bana kalsa bebeği vitrine koyarım. Ordan baksinlar
Bende gitmedim canım yılbaşı tatiline girdiler bugün açıldı kadın doktoru ultrason yapıyor ama ele kontrolde yapıyor hep artık ağrı ölçer bide kalp sesi dinler bundan sonraCanim sana bogmaca aşisi yapacaklar mi ? Artik annelere bogmaca aşisi yapiyorlarmis bebegi korusun diye. Birde sen gittiginde ultrasyon ile bakiyor mu doktorun ? Benim en son randevu 4 hafta onceydi , bugun bakmadi ultrasyon ile. Artik bakmayacagini soyledi. Gerek duyarsa bakarmis. Cok gicik bir durum bebek nasil , kac kilo , hicbirsey bilmiyoruz
valla içine sinmeyen hiçbir doktorla devam etme doğuma 1 gün bile kalmıs olsa. doğum vakti birçok karar alınabiliyor ve aklında hiç soru işareti kalmasın sonradan keşkelerimiz olmasın. doktor değiştirmekten çekinme yani. özele gidiyoruz bunlar özel doktorlar bi zahmet devletten farklı olsunlar yahu. hadi bugün çıkınca yaz bakalım merak ettimayyyy çok iyi denk gelmiş çokk aynenn ataşehire dadandım bir süredir ultrason cihazı iyi diye tüm odaları turlayıp duruyorum
ayy nerde o incelikleeer son doktorum nasılsın diyor diye seviyodum kriterim oyduama o da cortladı gibi gerçi geri dönerim yarınki kötü geçerse mecbur
Haftayada devletten randevu aldm yasım 30 tansıyonum 12 13 u gecmıyor sımdılık ama benım normalde hep dusuk oldugu ıcın bas agrım bana fazla gelıyo bakalımDevlet hastanesi iyi ilgileniyor mu yoksa senden önemli değil ya sanırım esinin işi gereği biryerdesin sanırım annenin yanina gel iyi bir doktora git tabiki önce sağlık ama orda devlet hastanesi iyi ise devam et tabi tansiyon çok mu sorunlu günlük ölçüyor musun yaşla mi ilgili yoksa
amin inşallah canımRabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.
Bende ayniyim canim 3 dogum yapmis biri olarakne yasayacagimi biliyorum ama yinede merak. Son zamanlar gecmiyor sanki . 33+0 oldum ama ama daha onumde coookk uzun zaman var gibi geliyor. Bende bu kez erken doguracagim gibi hissediyordum ama yinede gunlerinde dogsun ugrasmayalim diyorum
Canım stresten de yükselebilir kusmak cidden çok zor birşey dediğğm gibi doktorunla konuş en güzel o yönledirir seni ekmek de şeker var ama minumum bazılarında aşırı fazla şeker bana yaramadı zaten günde yediğim 2 dilim ekmek. Unonun bi ekmeği. Su içemiyorsun biliyorum ama su gerçekten iyi geliyor1 saat sonra bak dedikleri için 1 saat tokluğum 190
Hala kusuyorum resmen serumla besleniyorum. Suyu kesinlikle içemiyorum mideme dokunuyor mahvediyor beni .
Kusunca halim kalmadığı için hareket etmek bile istemiyorum sanırım bunlar etkiliyor
Kusunca tansiyonum bile 15 e çıkıyor serumu alınca 12 11 e düşüyor.
Korkuyorsun belki yaklaştıkçahiç doğurmayacakmış o tarihler çok uzaktaymış gibi geliyor bana ya doğurmak istemiyorum bi de galiba
Düşük benimde düşükten birşey olmaz da 12 yi geçmemesi lazım herhalde.Haftayada devletten randevu aldm yasım 30 tansıyonum 12 13 u gecmıyor sımdılık ama benım normalde hep dusuk oldugu ıcın bas agrım bana fazla gelıyo bakalım
amin inşallah canım
Hazır ekmeklerde özellikle unoda var şeker. Tam budgay ya da çavdar da mı yiyemiyorsun sen? En sağlıklısı onlarmis.Canım stresten de yükselebilir kusmak cidden çok zor birşey dediğğm gibi doktorunla konuş en güzel o yönledirir seni ekmek de şeker var ama minumum bazılarında aşırı fazla şeker bana yaramadı zaten günde yediğim 2 dilim ekmek. Unonun bi ekmeği. Su içemiyorsun biliyorum ama su gerçekten iyi geliyor
Ben küçük ilçe de olduğum için gerçekten ekmek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bir sürü ekmek denedim bi buna şekersiz diyordu baktım bu da olmadı başka ekmek denicem çünkü ekmek yemeden yapamıyorum sabahlarıHazır ekmeklerde özellikle unoda var şeker. Tam budgay ya da çavdar da mı yiyemiyorsun sen? En sağlıklısı onlarmis.
yok kız içerde yiyo içiyo uyuyo oynuyo takılıyo çıkarınca daha zorKorkuyorsun belki yaklaştıkça
Düşük benimde düşükten birşey olmaz da 12 yi geçmemesi lazım herhalde.
Ekşi mayalı mahvetti beni. Normalde karbonhidrat alman lazım. Çok da kesme. Ona da ihtiyacı var vücudun. Ama unolar sağlıksız cidden. Halk ekmek falan yok mu? Orda oluyor tam buğday.Ben küçük ilçe de olduğum için gerçekten ekmek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bir sürü ekmek denedim bi buna şekersiz diyordu baktım bu da olmadı başka ekmek denicem çünkü ekmek yemeden yapamıyorum sabahları
Canım hastanede hiç yorumlamadılar mı tansiyonunu ya da neden bu uyuşukluk olur diye?30+6dayız bu arada ama 33 hftaya göre şuan değerleri kilosu falan acaba onu zorluyo aklım başımda değildi pek 31+5 dedim dün eve geldim farkettim tabi şuan 33+0a uyumlu demişti doktor kilosu ve boyu. Normalde de hep ileriden gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?