Bebekle ilgili bi durum yok merak etme sancı yada benzeei bi sıkıntıda yok gün içindeki yediğin içtiğinle alakalıdır hamilelikte çok başımıza geliyo dediler sadece. Ben hastayken çok mantıklı düşünemiyorum. Birazda kendimi iyi hissedince çıktık öyle ama ne alakayda hiç bilmiyorum. Şimdide kalkıp evi temizlicen ama enerjim sıfır kollarım boşalıyoCanım hastanede hiç yorumlamadılar mı tansiyonunu ya da neden bu uyuşukluk olur diye?
Tansiyonun normal olmasa bırakmazlardı bence.
Şeker durumu var mıydı sende? Çok gecmiş olsun
Geçmiş olsun cnm bu haftalarda bunlar yasanıyo demekki bende aynı durumdan bu hafta gıttım doktora tansıyonum normal olunca gonderdıler bendede baş ağrısı oldu idrarda proteın kacagına baktılarmı o yoksa sıkıntı gormuyolar yınede ben bu ara tuzsuz yemege ve bol bol dınlenmeye basladım suan daha ıyıyım tansıyonumda normal ama sende takip et gebelıkte tansıyon yukselmesı onemlıymısKızlarr günaydınn. Dün baş ağrım başlamıştı akşam 8e doğruda elim ayağım tutmadı mide bulantım beni haşszileştirdi 9da eşim geldi hastaneye gittik bende akşam yemekte ayran içmişti tuzumu fazlaydı acaba ykseldimi diyorum ama o zamanda elim ayağım boşalmaz diyorum neyse hastanede düşmüş dediler 6ya 8 sonra kadın doğumcu bebeğe baktı benim bal kız zaten kesinlikle durmaz sürekli popişin kaburgama dayar horon teper doktord kaburga dayalı popişin görünce sertleşme mi var senin sancın da varmı dedi yol bizimki hep öyle takılır zaten dedim alttan bakalım istersen rahim boyuna dedi ben bakma tarftarıyım mide bulantım sıkıntılı ve baş ağrın o yüzden dedi önce nst istersen onu yapalım serum verelim dğzelirse gerek kalmaz düzelmezse bkarız dedi serum aldım serumdayken ynsiyon 11e 6 çıktı ikikere sonra 12ye ya 6ı ya 8 çok tansiyonla ilgilenmediğim için hatırlamıyorum nstde sancoda çıkmadı benimki çok hareketli diye doktor bi ara bi sıkıntımı var dedi bende hareketleri hep böyle dedim sonra eve geldik. Ama şuanda özellikle ellerim kollarım tutmuyo gibi nye böyleyim bilmiyorum
Benim şansima doktor bakmiyor bu sefer , stres yaptim sanirim dünden beri bebekte tuhaf . Nasil döndü anlayamiyrm ama duzgun hareket etmiyor .Kızlar bende siz gibi düşünüyorum ki çoğumuz böyle düşünüyor
Bende gitmedim canım yılbaşı tatiline girdiler bugün açıldı kadın doktoru ultrason yapıyor ama ele kontrolde yapıyor hep artık ağrı ölçer bide kalp sesi dinler bundan sonra
Çok geçmiş olsunn yükselme değil düşme bildiğim kadarıyla yükselme daha sıkıntılı. Cuma günü sağlık ocağındaidrsr vermiştim kültürede bktılar bişey yoktu protein kaçağı flnda yok hamd olsun bi kan görüldü idrarda enfeksiyon bitsin diye dün tekrar ilaç hazdı doktor onu kullandım. Aynen benide, normal olunca bişey demediler tabi istersen dahiliyeye uğra derlerdi ama çok duramadım artıkeşimde rahatsızdı. Kötü bişey olmasındaGeçmiş olsun cnm bu haftalarda bunlar yasanıyo demekki bende aynı durumdan bu hafta gıttım doktora tansıyonum normal olunca gonderdıler bendede baş ağrısı oldu idrarda proteın kacagına baktılarmı o yoksa sıkıntı gormuyolar yınede ben bu ara tuzsuz yemege ve bol bol dınlenmeye basladım suan daha ıyıyım tansıyonumda normal ama sende takip et gebelıkte tansıyon yukselmesı onemlıymıs
Bende ocak annelerini okuyorum. 38.haftada olanlar var , ne uzak geliyor 5 hafta gecmez gibiya dimi habire dogum hikayesi dogum belirtisi okuyorum. 38 de dogsun istiyorum keyfi bilir tabide 40 cook uzak geliyor 31 im daha. Acayip doğurasım var hayra cıksın cok erkende gelmesin tabi
Tansıyonun bır anda oynadıysa bır kaç gun halsız olman normal hemsıre bas agrında hemen gecmeyebılır bı kac gun surebılır dedı dunden berı agrımıyor mesela doktor onemlı bırsey olsaydı yollamazdı zatenÇok geçmiş olsunn yükselme değil düşme bildiğim kadarıyla yükselme daha sıkıntılı. Cuma günü sağlık ocağındaidrsr vermiştim kültürede bktılar bişey yoktu protein kaçağı flnda yok hamd olsun bi kan görüldü idrarda enfeksiyon bitsin diye dün tekrar ilaç hazdı doktor onu kullandım. Aynen benide, normal olunca bişey demediler tabi istersen dahiliyeye uğra derlerdi ama çok duramadım artıkeşimde rahatsızdı. Kötü bişey olmasında
Galiba bebegin durusuyla alakali cunku bende dünden beri ayni anlattigin gibiyim. Bebek nasil duruyorsa cok fena midem bulaniyor . Tansiyonum yemek yedikten sonra genelde dusuyor zaten , 4 e 6 ya kadar dustugu oluyor. Doktorlar dusuk tansiyona yapacak birsey yok diyor. Bu sabah nasil duruyorsa kasigima bir agri girdi , adim atamiyordum . Yattim biraz gecti ama midem hâlâ bulaniyorÇok geçmiş olsunn yükselme değil düşme bildiğim kadarıyla yükselme daha sıkıntılı. Cuma günü sağlık ocağındaidrsr vermiştim kültürede bktılar bişey yoktu protein kaçağı flnda yok hamd olsun bi kan görüldü idrarda enfeksiyon bitsin diye dün tekrar ilaç hazdı doktor onu kullandım. Aynen benide, normal olunca bişey demediler tabi istersen dahiliyeye uğra derlerdi ama çok duramadım artıkeşimde rahatsızdı. Kötü bişey olmasında
Canım valla çok tecrübeli değilim bu konualrd 1 yıllık evliyim ama yardımcı olucaksa eyvallah gelir biraz durur ama diğer türlü kimse kşmseye yük olmamalı bence. Şöyle bi gerçek var ne olursa olsun sen zaten oturup kalkamıyorum bide evinin içinde sürekli birileri var dönüp duruyolsr ve sen hakim olamıyosun beni çok rahatsız ederdi şahsen. Bide tek değil sülale boyu gelmeleri çok sıkıntılı. İlk doğumdan sonra kv geldi bi kaögğn alışana kadar yani durdu tamam ama sonrasında durması saçma. Benim ilk ve kv yardıma gelir ama sürekli durucağını sanmam belki 2 3 gün yatıya kalır sonra evine gider ara ara gelir bişeye ihtiyaç varmı yokmu destek olmak için. Bide 3cü bebiş ne gerek var bebeğinlemi ilgilenen başkadının tribiylemiBüyük bi ihtimal ben Doğum yaptıktan bir hafta sonra Ramazan geliyor annem babam şeker hastası olduğu için 1 hafta kalıp giderim diyor bu3.çocuk olacak tecrübeliyim yani,ben bakarım bir haftaya toparlamış olurum zaten ama maalesef benim Kayınvalidem ramazanı ve sezeryanımı bahane edip Ramazan bitene kadar gitmez çünkü bizde kalmayı bizde yemeyi bize gelmeyi çok seviyor bana geldiği kadar kızına gitmiyor diğer çocuklarımda da annem gidene kadar her gün gelmişti,üstelik kayınbabam kaynlarım ve görümcemi de getiriyor ve bebeğin herşeyine de karışır tek gelse sorun etmeyeceğim ama sezeryanlı birine ailece tpolanıp her gün gelmek doğru mu kızlar bi tek benim kv mi böyle sizinkiler de her gün gelirler mi anneniz baktığı halde
Doğrudur belki o yüzden halsizim hala ve tutmuyo elim kolum.Tansıyonun bır anda oynadıysa bır kaç gun halsız olman normal hemsıre bas agrında hemen gecmeyebılır bı kac gun surebılır dedı dunden berı agrımıyor mesela doktor onemlı bırsey olsaydı yollamazdı zaten
Çok geçmiş olsun canım ya. Benim pooişi sağ kaburgamın altında kafasını günde 2394959 kere değiştirip bi aşağıya bi sol alt tarafa bi sol kaburga tarafıma getiriyo 1 hftdır zaten uyku düzenim şaştı onkadar hareketliki uyuyamıyorum hep sertleşip zorluyo. Bende tansiyon aleti yok ama halimden düştüğünü anlıyorumGaliba bebegin durusuyla alakali cunku bende dünden beri ayni anlattigin gibiyim. Bebek nasil duruyorsa cok fena midem bulaniyor . Tansiyonum yemek yedikten sonra genelde dusuyor zaten , 4 e 6 ya kadar dustugu oluyor. Doktorlar dusuk tansiyona yapacak birsey yok diyor. Bu sabah nasil duruyorsa kasigima bir agri girdi , adim atamiyordum . Yattim biraz gecti ama midem hâlâ bulaniyor
Kendisinin düşünmesi lazım gelin zaten sezeryanlı kayınbabanın kayınlarının yanında rahat edemez diye ama hiç düşünmez ailecek gelir yemek yerler bulaşıgı makinaya doldurup giderler ertesi gün yine aynı diğer gün yine,bende gelme diyemiyorum kırılır diye 3/4 günde bir gelse 2/3 saat durup gitse kabulüm olacak o kadar ama ne bileyim şimdiden üzülüyorum onu düşünüyorum işte 3 çocukla nasıl her gün katlanacağım diye inşlh 10/15 gün gelir sonra gelmez tek tesellim duaCanım valla çok tecrübeli değilim bu konualrd 1 yıllık evliyim ama yardımcı olucaksa eyvallah gelir biraz durur ama diğer türlü kimse kşmseye yük olmamalı bence. Şöyle bi gerçek var ne olursa olsun sen zaten oturup kalkamıyorum bide evinin içinde sürekli birileri var dönüp duruyolsr ve sen hakim olamıyosun beni çok rahatsız ederdi şahsen. Bide tek değil sülale boyu gelmeleri çok sıkıntılı. İlk doğumdan sonra kv geldi bi kaögğn alışana kadar yani durdu tamam ama sonrasında durması saçma. Benim ilk ve kv yardıma gelir ama sürekli durucağını sanmam belki 2 3 gün yatıya kalır sonra evine gider ara ara gelir bişeye ihtiyaç varmı yokmu destek olmak için. Bide 3cü bebiş ne gerek var bebeğinlemi ilgilenen başkadının tribiylemi
Doğrudur belki o yüzden halsizim hala ve tutmuyo elim kolum.
Aynen canım şuan tek düşündüğüm o İnanki söyledim herkese kucağa almak öpmek yok diye ama kimsenin tınlıcagini zannetmiyorum ve bana aşırı stres yapiyoKızlar bir de bu doğum sonrası gelicek kişilerden bahsediyosunuzya, ben de çok endişeliyim , kimse gelsin istemiyorum, annem gelicek 12 saatlik yoldan ona da endişeleniyorum Allah korusun , kayınvalidemler de annen gidince de biz geliriz dediler, ona da endişeleniyorumtabi kimseye de gelmeyin diyemem, Uf çok zor bi durum , inşallah hepimiz sağlıkla geçirelim şu dönemleri
Kıyamam yaa ay çok zor bide bu halinle neyin stresini yaşıyosun. Hayır her gün gelipte napıyolar boş muhabbet yapıp gidiyorlar bide dimi insan her gün her gün niye giderki gelinine. Biz kayınvalidemle altlı üstlüydük günlük iletişimimiz vardı sürekli başta inmeyince sesin öıkmadı flan diyodu ama bunun normal olduğunu anlayınca benim sevmediğimi görünce zaten anlayışlıdır niye hergün hergün insin oldu. Bana göre şekilleniyo durumlar sağolsun hiç kırmadı tek kelime etmedi şimdi taşındık ikimizde uzağız zatenKendisinin düşünmesi lazım gelin zaten sezeryanlı kayınbabanın kayınlarının yanında rahat edemez diye ama hiç düşünmez ailecek gelir yemek yerler bulaşıgı makinaya doldurup giderler ertesi gün yine aynı diğer gün yine,bende gelme diyemiyorum kırılır diye 3/4 günde bir gelse 2/3 saat durup gitse kabulüm olacak o kadar ama ne bileyim şimdiden üzülüyorum onu düşünüyorum işte 3 çocukla nasıl her gün katlanacağım diye inşlh 10/15 gün gelir sonra gelmez tek tesellim dua
Aynen sağlıkla gelsinler insaAllah. Benim cocuklar 10 da uyuyo 8 de cıkıp 5 de geliyolar gundüzde okuldan ben fazla dinlenmekden sanırım takıldım doğumaBende ocak annelerini okuyorum. 38.haftada olanlar var , ne uzak geliyor 5 hafta gecmez gibigeceleri uyuyamiyorum ben uyusam cocuklara birsey oluyor hepsi uyaniyor saglicakla dogsunlar en azindan karnimda birsey oldu mu endisesi bitsin
Ne güzelKıyamam yaa ay çok zor bide bu halinle neyin stresini yaşıyosun. Hayır her gün gelipte napıyolar boş muhabbet yapıp gidiyorlar bide dimi insan her gün her gün niye giderki gelinine. Biz kayınvalidemle altlı üstlüydük günlük iletişimimiz vardı sürekli başta inmeyince sesin öıkmadı flan diyodu ama bunun normal olduğunu anlayınca benim sevmediğimi görünce zaten anlayışlıdır niye hergün hergün insin oldu. Bana göre şekilleniyo durumlar sağolsun hiç kırmadı tek kelime etmedi şimdi taşındık ikimizde uzağız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?