2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım hastanede hiç yorumlamadılar mı tansiyonunu ya da neden bu uyuşukluk olur diye?
Tansiyonun normal olmasa bırakmazlardı bence.
Şeker durumu var mıydı sende? Çok gecmiş olsun
Bebekle ilgili bi durum yok merak etme sancı yada benzeei bi sıkıntıda yok gün içindeki yediğin içtiğinle alakalıdır hamilelikte çok başımıza geliyo dediler sadece. Ben hastayken çok mantıklı düşünemiyorum. Birazda kendimi iyi hissedince çıktık öyle ama ne alakayda hiç bilmiyorum. Şimdide kalkıp evi temizlicen ama enerjim sıfır kollarım boşalıyo

Geçmiş olsun cnm bu haftalarda bunlar yasanıyo demekki bende aynı durumdan bu hafta gıttım doktora tansıyonum normal olunca gonderdıler bendede baş ağrısı oldu idrarda proteın kacagına baktılarmı o yoksa sıkıntı gormuyolar yınede ben bu ara tuzsuz yemege ve bol bol dınlenmeye basladım suan daha ıyıyım tansıyonumda normal ama sende takip et gebelıkte tansıyon yukselmesı onemlıymıs

Benim şansima doktor bakmiyor bu sefer , stres yaptim sanirim dünden beri bebekte tuhaf . Nasil döndü anlayamiyrm ama duzgun hareket etmiyor .

Çok geçmiş olsunn yükselme değil düşme bildiğim kadarıyla yükselme daha sıkıntılı. Cuma günü sağlık ocağındaidrsr vermiştim kültürede bktılar bişey yoktu protein kaçağı flnda yok hamd olsun bi kan görüldü idrarda enfeksiyon bitsin diye dün tekrar ilaç hazdı doktor onu kullandım. Aynen benide, normal olunca bişey demediler tabi istersen dahiliyeye uğra derlerdi ama çok duramadım artıkeşimde rahatsızdı. Kötü bişey olmasında

Büyük bi ihtimal ben Doğum yaptıktan bir hafta sonra Ramazan geliyor annem babam şeker hastası olduğu için 1 hafta kalıp giderim diyor bu3.çocuk olacak tecrübeliyim yani,ben bakarım bir haftaya toparlamış olurum zaten ama maalesef benim Kayınvalidem ramazanı ve sezeryanımı bahane edip Ramazan bitene kadar gitmez çünkü bizde kalmayı bizde yemeyi bize gelmeyi çok seviyor bana geldiği kadar kızına gitmiyor diğer çocuklarımda da annem gidene kadar her gün gelmişti,üstelik kayınbabam kaynlarım ve görümcemi de getiriyor ve bebeğin herşeyine de karışır tek gelse sorun etmeyeceğim ama sezeryanlı birine ailece tpolanıp her gün gelmek doğru mu kızlar bi tek benim kv mi böyle sizinkiler de her gün gelirler mi anneniz baktığı halde

ya dimi habire dogum hikayesi dogum belirtisi okuyorum. 38 de dogsun istiyorum keyfi bilir tabide 40 cook uzak geliyor 31 im daha. Acayip doğurasım var hayra cıksın cok erkende gelmesin tabi
Bende ocak annelerini okuyorum. 38.haftada olanlar var , ne uzak geliyor 5 hafta gecmez gibi geceleri uyuyamiyorum ben uyusam cocuklara birsey oluyor hepsi uyaniyor saglicakla dogsunlar en azindan karnimda birsey oldu mu endisesi bitsin

Tansıyonun bır anda oynadıysa bır kaç gun halsız olman normal hemsıre bas agrında hemen gecmeyebılır bı kac gun surebılır dedı dunden berı agrımıyor mesela doktor onemlı bırsey olsaydı yollamazdı zaten

Galiba bebegin durusuyla alakali cunku bende dünden beri ayni anlattigin gibiyim. Bebek nasil duruyorsa cok fena midem bulaniyor . Tansiyonum yemek yedikten sonra genelde dusuyor zaten , 4 e 6 ya kadar dustugu oluyor. Doktorlar dusuk tansiyona yapacak birsey yok diyor. Bu sabah nasil duruyorsa kasigima bir agri girdi , adim atamiyordum . Yattim biraz gecti ama midem hâlâ bulaniyor

Canım valla çok tecrübeli değilim bu konualrd 1 yıllık evliyim ama yardımcı olucaksa eyvallah gelir biraz durur ama diğer türlü kimse kşmseye yük olmamalı bence. Şöyle bi gerçek var ne olursa olsun sen zaten oturup kalkamıyorum bide evinin içinde sürekli birileri var dönüp duruyolsr ve sen hakim olamıyosun beni çok rahatsız ederdi şahsen. Bide tek değil sülale boyu gelmeleri çok sıkıntılı. İlk doğumdan sonra kv geldi bi kaögğn alışana kadar yani durdu tamam ama sonrasında durması saçma. Benim ilk ve kv yardıma gelir ama sürekli durucağını sanmam belki 2 3 gün yatıya kalır sonra evine gider ara ara gelir bişeye ihtiyaç varmı yokmu destek olmak için. Bide 3cü bebiş ne gerek var bebeğinlemi ilgilenen başkadının tribiylemi
Doğrudur belki o yüzden halsizim hala ve tutmuyo elim kolum.

Çok geçmiş olsun canım ya. Benim pooişi sağ kaburgamın altında kafasını günde 2394959 kere değiştirip bi aşağıya bi sol alt tarafa bi sol kaburga tarafıma getiriyo 1 hftdır zaten uyku düzenim şaştı onkadar hareketliki uyuyamıyorum hep sertleşip zorluyo. Bende tansiyon aleti yok ama halimden düştüğünü anlıyorum

Kendisinin düşünmesi lazım gelin zaten sezeryanlı kayınbabanın kayınlarının yanında rahat edemez diye ama hiç düşünmez ailecek gelir yemek yerler bulaşıgı makinaya doldurup giderler ertesi gün yine aynı diğer gün yine,bende gelme diyemiyorum kırılır diye 3/4 günde bir gelse 2/3 saat durup gitse kabulüm olacak o kadar ama ne bileyim şimdiden üzülüyorum onu düşünüyorum işte 3 çocukla nasıl her gün katlanacağım diye inşlh 10/15 gün gelir sonra gelmez tek tesellim dua

Bugün doktor randevum vardı. Benim oğlum bize hiç yüzünü göstermiyo, bu sefer güzelce kahvaltımı yaptım gittim hareketliydi de doktoru beklerken, hatta konuştum onunla, oğlum aynı performansı içerde de istiyorum dedim ama yok yine olmadısonra çıkınca dedimki ilk oğlumun ultrasondaki yüzüyle çıktığındaki yüzü alakasızdı, bu tam sürpriz olucak
Bu benim ikinci doktorum, ilki kan tahlillerinde , hepatit b geçirdiğimi söylemişti yani bir ara geçirmişim güya haberim yok, ben de araştırınca endişelenmiştim, bunun kroniği varmış , bulaşabiliyomuş başkasına falan, evde testlere bakmıştım negatif diyodu, bugün doktoruma sordum testleri gösterdim yook dedi öyle bişi , iyiki değişmişim doktoru, çok rahatladım.
Oğluşum da 1,5 kilo olmuş teyzeleri, çok şükür herşey yolunda, 10-11 martta kavuşucaz kısmetse, 39. Haftada. Bir ay sonra tekrar randevumda.

Kızlar bir de bu doğum sonrası gelicek kişilerden bahsediyosunuzya, ben de çok endişeliyim , kimse gelsin istemiyorum, annem gelicek 12 saatlik yoldan ona da endişeleniyorum Allah korusun , kayınvalidemler de annen gidince de biz geliriz dediler, ona da endişeleniyorum tabi kimseye de gelmeyin diyemem, Uf çok zor bi durum , inşallah hepimiz sağlıkla geçirelim şu dönemleri

Aynen canım şuan tek düşündüğüm o İnanki söyledim herkese kucağa almak öpmek yok diye ama kimsenin tınlıcagini zannetmiyorum ve bana aşırı stres yapiyo

Kıyamam yaa ay çok zor bide bu halinle neyin stresini yaşıyosun. Hayır her gün gelipte napıyolar boş muhabbet yapıp gidiyorlar bide dimi insan her gün her gün niye giderki gelinine. Biz kayınvalidemle altlı üstlüydük günlük iletişimimiz vardı sürekli başta inmeyince sesin öıkmadı flan diyodu ama bunun normal olduğunu anlayınca benim sevmediğimi görünce zaten anlayışlıdır niye hergün hergün insin oldu. Bana göre şekilleniyo durumlar sağolsun hiç kırmadı tek kelime etmedi şimdi taşındık ikimizde uzağız zaten

Bende ocak annelerini okuyorum. 38.haftada olanlar var , ne uzak geliyor 5 hafta gecmez gibi geceleri uyuyamiyorum ben uyusam cocuklara birsey oluyor hepsi uyaniyor saglicakla dogsunlar en azindan karnimda birsey oldu mu endisesi bitsin
Aynen sağlıkla gelsinler insaAllah. Benim cocuklar 10 da uyuyo 8 de cıkıp 5 de geliyolar gundüzde okuldan ben fazla dinlenmekden sanırım takıldım doğuma sancı bile geliyor piskolojik. Rabbim saglıkla küvoze gerek olmayacak sekilde en hayırlı zamanda doğum nasip etsin insaAllah

Ne güzel

Kızlar Waikiki uygulamada yine indirim kuponu var, kazı kazandan baya indirim çıkıyor. Bi sürü şey kaptım mutlaka bakin

Merhaba kızlar benim yarın 32. Haftam doluyor rapor için 32. Haftada mi yoksa bir gün sonrasina mi gidiliyor, bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…