2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen sana katılıyorum bende her gün inmedim onlar bana hiç çağırmadan gelmediler öyle şekillendi ilişkimiz çok şükür sorun yaşamıyoruz

Amin canim insallah hepimizin rahatsizliklari gecer. Ben diger hamileligimde devamli olcuyordum bunda olcmuyorum artik . Bir 2 kere filan olctum bayagi kotu olmustum .
Bebegin döndügünü anliyordum aslinda ama bu kez anlamiyorum neresi nerede

Amin canim . aslinda benim cok vaktimde yok ama yinede takiyorum. Rahatsizlik , halsizlik psikolojimi bozuyor . Hicbirseye yetisemiyor hissi oluyor. bebek dogsun da en azindan daha dinc kostururum

Aminn. Zaten alet olsa sürekli ölçereim kafayı yerim her değere olmamasıda iyi taraftan .
Valla normalde nasıl oluyo bilmiyorum ama sağ kburgamın altından sürekli popişni dayayıp hareket ettiriyo esnetiyo kendisini o kadar büyük kafsı olmaz diye tahmin ediyorum. Dün ultrasonda baktı poposuydu ayaklarınızda hissediyorum tekmeliyo ordayken o yüzden gerisini tahmin etmek zor değil

Valla kıracaksın. Ne işleri var cumbur cemaat lohusa kadının evinde? Hele de vaka sayıları bu kadar artmisken? Eşine şöyle, uygun dille anlatsın annesine. Kayinvalide gelecek anne siz düzeninizi bozmayın desin.

Belki benimde poposu gelmistir kaburgamin altina , ayaklari karnimin ic tarafinda galiba 2 gundur bir tuhafim onceden ayaklarini karnimdan disariya dogru cikariyordu .

Valla kıracaksın. Ne işleri var cumbur cemaat lohusa kadının evinde? Hele de vaka sayıları bu kadar artmisken? Eşine şöyle, uygun dille anlatsın annesine. Kayinvalide gelecek anne siz düzeninizi bozmayın desin.
Söyledim dedim ki"annem babanın yanında rahat edemiyor,onun için baban yabancı biri kardeşleri de büyükler en küçük kaynm 20 öbürü 26 görümce 28 yaşında annem çekiniyor yemeğin ucundan alıp kalkıyor ailenle konuş Kayınvalidem gittikten sonra gelin de”dedim.Kendisi öyle söyleyemezmiş annesine,ailesine çok düşkün çünkü

Amin canim . aslinda benim cok vaktimde yok ama yinede takiyorum. Rahatsizlik , halsizlik psikolojimi bozuyor . Hicbirseye yetisemiyor hissi oluyor. bebek dogsun da en azindan daha dinc kostururum
Bende öyle bebekle birlikde yeniden doğacagım diyorum bulantisız tükürmeden yaşamak nasıldı unuttum. InsaAllah enerjimiz bol olur.

Bende öyle bebekle birlikde yeniden doğacagım diyorum bulantisız tükürmeden yaşamak nasıldı unuttum. InsaAllah enerjimiz bol olur.
Insallah ya , bol enerjili ve guzel uykulu zamanlarimiz olsun insallh. Bebisler uslu , gazsiz ve uykuya duskun olsun

Ay normalde söylenmez ama doğum çok başka ya bi günn iki gün tamam ama birkaç gün çok saçma bence. Benimde bekar 2 tane kaynım var, evli 2 çocuklu görümcem var düşünüyorum illaki gelirler hastaneye eve ama uzatmazlar ve hergün hergün gelmezler hasta halinle uğraşılmayan şeyler. Tamamen ailedeki yaşayış ve büyütmeden kaynaklanıyo. Oğullarınızı nasıl yetiştirirseniz öyle olurlar aman siz dikkat edin bari

Anca girdim kızlar doktor tatlı dilliydi iyiydi hoştu ilgiliydi çok detaylı inceledi ama ben gebelik takibi yaptığınızı bilmiyodum falan dedim yapıyorum aslında ama pek tercih etmiyorum ona pek vaktim kalmıyor ameliyatlardan dedi yani burcuyla devam et gibisinden
Oğlana gelince
29+6 da gittiğimde 1404 gram 40cm di
Bugün 31+2 1614 gram 39 cm çıktı sjjekesll

17 ocakta covidli burcuya randevu aldım yine bi daha ölçsün bol keseden moralim yerine gelsin ölçümler değişiyor biliyorum takmamak lazım doktor önemli olan suyu iyi mi iyi doppler sıkıntı var mı yok rahim ağzında sıkıntı var mı yok yoksw ölçümlere takma dedi şimdi ölçsem farklı çıkar eminim dedi ama takıyorum tabiki

Bunun dışında nst ye erken dedi 35. Haftada bakarız falan sezaryeni ben 39. Haftalarda alıyorum problem yoksa dedi burcu 38 ler diyodu ala bu taylış beyfendiyle devam etmeyeceğim için burcuya geri ısınmam lazımmm
Aslında devam etsem ederim de daha önemli ameliyatlar yapıyor böyle ultrason zırt pırtlığım şımarıklığımoa kimsenin vaktini çalmak istemiyorum burcu manyağıyla uğraşayım
Benden haberler böyle urişim de ektee
Yanakları falan çok şişmiş 200 gram dan fasla almıştır bence hareketleri de daha şiddetli boyu da aynı kalmamıştır diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-11-17-22-05-160_com.miui.videoplayer.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2022-01-11-15-45-30-966_com.whatsapp.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 106
*28+6 gittiğimde olacak o 1404 gram 40 cmdi
*31+2 de 1614 gram 39cm ikisinden birinde yanlışlık var da olabilirmiş bunlar büyük ihtimal bu admaınki doğrudur cihazı çok iyiydi ama ben bol keseden atanı severim ondan ptesi derim size burcu ne kadar sallayacak arttıracak

Sen söyle o zaman kayinvalidene. Hayır ne var bunda yani? Annen rahat edemiyor normal bir sey. Kaldı ki erkek adamın ne işi var lohusa kadın evinde ya? Niye bu kadar düşüncesiz bu insanlar? Sürekli emzireceksin, kanaman olacak vs vs.

ay ne güzel poz vermiş maşallah bence de hiç ölçümlere takılma. sezeryan niye konustunuz kesin sezeryan mı olacaksın

ay ne güzel poz vermiş maşallah bence de hiç ölçümlere takılma. sezeryan niye konustunuz kesin sezeryan mı olacaksın
ben çok gönüllüyüm kuzu sezo istiyorum normalin belirsizliği beni geriyo ama oğlan dönerse o zamana kadar da arada kalırım ondan hiç dönmesin istiyorum kafa yukarıda kalsın bana seçenek kalmasın

Canım benim 26.haftada 34-35 cmdi, bu adamınki dogruysa da normal yani kafana takma, bana haftasıyla uyumlu demişti doktor.
Covidi iyice gecsin de öyle git Burcuya, bir de o riski alma canım.

Canım benim 26.haftada 34-35 cmdi, bu adamınki dogruysa da normal yani kafana takma, bana haftasıyla uyumlu demişti doktor.
Covidi iyice gecsin de öyle git Burcuya, bir de o riski alma canım.
aslında covid mi bilmiyorum ama bugün bütün hastane öğrendi herkese yaydım burcu da covidmiş ortada bıraktı diye hahahahahah beni karşısına almayacaktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…