2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aslında covid mi bilmiyorum ama bugün bütün hastane öğrendi herkese yaydım burcu da covidmiş ortada bıraktı diye hahahahahah beni karşısına almayacaktııı
Peki hissiyat olarak kime daha yakın oldun? Bu kadar dr degistin biri vardır daha çok güven verem, içine sinen

Maşallah annesi çok tatlı cikmis. Benimde kontrolüm bugündu 12 sı diye belirtmişim ama karışıklık olmuş arkası dönüktü bebisin o yüzden yuzunu göremedik. bebek aşağı inmiş ama erken dogum riskim yok Çok şükür 2 kg 40 cm dedi. Ama bu ölçümlerde çok net cikmiyo. 300 400 gr artı eksi değişiyo. Haftaya 32. Haftamda da çalışır raporu alıp 1 ay çalışcam ins

aslında covid mi bilmiyorum ama bugün bütün hastane öğrendi herkese yaydım burcu da covidmiş ortada bıraktı diye hahahahahah beni karşısına almayacaktııı
Sen yine Burcu ya mı kaldın Z zahrada hakkında hayırlısı canım. Bu arada bizim kızın ismi Bilge Lila olacak tabloya ekler misin sana zahmet

Ya bu nası bal yanaktır böyle yicemmmmm maşallah uraz paşaya

Aslında bu doktor daha iyimiş diğerinden ama sen burcuya bi daha git bakalım ona göre karar verirsin yine

Peki hissiyat olarak kime daha yakın oldun? Bu kadar dr degistin biri vardır daha çok güven verem, içine sinen
güven olarak ilk doktorumun yerini kimse alamadı ya hastane değiştirip giden lalee ama bağcılara da gidemem onun için o kadar da değil bu adamın da kendine has bir tatlışlığı vardı erkek doktor da daha seviyorum ama adma kibarca gebelere vaktim yok dedi gitsem reddetmeyecek ama bilemedim etik olmaz heralde öyle demişken gitmek
ayyy maşallah ona yaaa tosun mu geliyoo yoksaaa 2 kiloları görüyoruz grupta allahım maşallah hepsine yaa
Sen yine Burcu ya mı kaldın Z zahrada hakkında hayırlısı canım. Bu arada bizim kızın ismi Bilge Lila olacak tabloya ekler misin sana zahmet
valla dandik burcu başına bela aldı cılkını çıkarırım artık randevuların yaa ne güzel ismii ekledim hemennn
Ya bu nası bal yanaktır böyle yicemmmmm maşallah uraz paşaya

Aslında bu doktor daha iyimiş diğerinden ama sen burcuya bi daha git bakalım ona göre karar verirsin yine
ptesi 13.20ye aldım burcuya randevu kanki bu doktora gidemem ya kapısında bile full teyzeler ameliyat günü bekliyodu meşgul etmeyeyim
şişko yanaklıma cılız diyo doktor amcası teyzesi yaaa kesin yanlış ölçtü kesin jkahsdjkla

ben çok gönüllüyüm kuzu sezo istiyorum normalin belirsizliği beni geriyo ama oğlan dönerse o zamana kadar da arada kalırım ondan hiç dönmesin istiyorum kafa yukarıda kalsın bana seçenek kalmasın
ohooo sen şimdiden 38. haftaya göre yap hazırlıklarını çok bekletmezsin bebisi hemen doğuruverirsin

ben doğurmak istemiyorum dedikçe çocuk kendini geriyo atıyo boyu falan kısalıyo zaten adeta benjamin button jkahsda
38+ larda mı alıyolar 37+ larda mıı
ahhahaha sıcak duş mu aldın naptın çektirmişsin çocuğu içerde
ilk doğum olduğu için 38-39 hafta arası alırlar bence suyu vs yeterli olduğu sürece. tabi sen normal için 40 haftanı beklemek istersen ayrı

Kizlar bende randevuya 24 ocakta gitmeyi düşünüyorum. O zaman 32+1 olmuş olucaz. Bakalım ne olacak. 32 de ecopirin kullanıyordum doktorum onu da bıraktıracak sanırım. Oğlumda nst ye kaçıncı hafta almıştı hatırlamıyorum. Artık kontrolden sonra bı sıkıntı olmazsa eksik kalanları da alıp yıkayıp hazırlamaya başlarim diye düşündüm.

Bu arada takvimde 60 günler 40larda bile gördüm. Gün olarak söyleyince az bı zaman kalmış gibi. Ama 2 ay deyince uzun geliyor

Kızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dedi Şubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize

36.haftadan sonra çatı muayenesi yapılır. 37 38de de aşağı yukarı tahmin yapılır.

Hayırlı sabahlar.
Benik ilk doğumum 40+1de suni sancıyla oldu. Gelesi yokdu oğlumun.
2. 38+3 de once kendi sancimla geldi gece sancim kesildi sabah 3 saatte suni aldım. Bu sefer 38 de tamamen kendi sancımla gelir ins

Günaydın kızlar..Ben yıkamaya başladım kızımın cicilerini.Bugun oğlumun doğumgünü onu atlatip ütüleyip yerleştiririm.Cumartesi de dr. Kontrolü var.
Oğlum makat gelişti 39+6 Da sezeryan olmustum donmeyince sipam.
Sizden haberler nasıl?

Günaydınnn oyy iyi ki doğmuş canın oğluşumn hastalıkla aran nasıl düzeldin mi biraaaz
Benim oğlum da öyle duruyoo daha her gittiğimizde kafa yukarıda eşeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…