Peki hissiyat olarak kime daha yakın oldun? Bu kadar dr degistin biri vardır daha çok güven verem, içine sinenaslında covid mi bilmiyorum ama bugün bütün hastane öğrendi herkese yaydım burcu da covidmiş ortada bıraktı diye hahahahahah beni karşısına almayacaktııı
Maşallah annesi çok tatlı cikmis. Benimde kontrolüm bugündu 12 sı diye belirtmişim ama karışıklık olmuşAnca girdim kızlar doktor tatlı dilliydi iyiydi hoştu ilgiliydi çok detaylı inceledi ama ben gebelik takibi yaptığınızı bilmiyodum falan dedim yapıyorum aslında ama pek tercih etmiyorum ona pek vaktim kalmıyor ameliyatlardan dedi yani burcuyla devam et gibisinden
Oğlana gelince
29+6 da gittiğimde 1404 gram 40cm di
Bugün 31+2 1614 gram 39 cm çıktı sjjekesll
17 ocakta covidli burcuya randevu aldım yine bi daha ölçsün bol keseden moralim yerine gelsin ölçümler değişiyor biliyorum takmamak lazım doktor önemli olan suyu iyi mi iyi doppler sıkıntı var mı yok rahim ağzında sıkıntı var mı yok yoksw ölçümlere takma dedi şimdi ölçsem farklı çıkar eminim dedi ama takıyorum tabiki
Bunun dışında nst ye erken dedi 35. Haftada bakarız falan sezaryeni ben 39. Haftalarda alıyorum problem yoksa dedi burcu 38 ler diyodu ala bu taylış beyfendiyle devam etmeyeceğim için burcuya geri ısınmam lazımmm
Aslında devam etsem ederim de daha önemli ameliyatlar yapıyor böyle ultrason zırt pırtlığım şımarıklığımoa kimsenin vaktini çalmak istemiyorum burcu manyağıyla uğraşayım
Benden haberler böyle urişim de ektee
Yanakları falan çok şişmiş 200 gram dan fasla almıştır bence hareketleri de daha şiddetli boyu da aynı kalmamıştır diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ya bu nası bal yanaktır böyle yicemmmmmAnca girdim kızlar doktor tatlı dilliydi iyiydi hoştu ilgiliydi çok detaylı inceledi ama ben gebelik takibi yaptığınızı bilmiyodum falan dedim yapıyorum aslında ama pek tercih etmiyorum ona pek vaktim kalmıyor ameliyatlardan dedi yani burcuyla devam et gibisinden
Oğlana gelince
29+6 da gittiğimde 1404 gram 40cm di
Bugün 31+2 1614 gram 39 cm çıktı sjjekesll
17 ocakta covidli burcuya randevu aldım yine bi daha ölçsün bol keseden moralim yerine gelsin ölçümler değişiyor biliyorum takmamak lazım doktor önemli olan suyu iyi mi iyi doppler sıkıntı var mı yok rahim ağzında sıkıntı var mı yok yoksw ölçümlere takma dedi şimdi ölçsem farklı çıkar eminim dedi ama takıyorum tabiki
Bunun dışında nst ye erken dedi 35. Haftada bakarız falan sezaryeni ben 39. Haftalarda alıyorum problem yoksa dedi burcu 38 ler diyodu ala bu taylış beyfendiyle devam etmeyeceğim için burcuya geri ısınmam lazımmm
Aslında devam etsem ederim de daha önemli ameliyatlar yapıyor böyle ultrason zırt pırtlığım şımarıklığımoa kimsenin vaktini çalmak istemiyorum burcu manyağıyla uğraşayım
Benden haberler böyle urişim de ektee
Yanakları falan çok şişmiş 200 gram dan fasla almıştır bence hareketleri de daha şiddetli boyu da aynı kalmamıştır diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
güven olarak ilk doktorumun yerini kimse alamadı ya hastane değiştirip giden lalee ama bağcılara da gidemem onun için o kadar da değilPeki hissiyat olarak kime daha yakın oldun? Bu kadar dr degistin biri vardır daha çok güven verem, içine sinen
ayyy maşallah ona yaaa tosun mu geliyoo yoksaaa 2 kiloları görüyoruz grupta allahım maşallah hepsine yaaMaşallah annesi çok tatlı cikmis. Benimde kontrolüm bugündu 12 sı diye belirtmişim ama karışıklık olmuşarkası dönüktü bebisin o yüzden yuzunu göremedik. bebek aşağı inmiş ama erken dogum riskim yok Çok şükür 2 kg 40 cm dedi. Ama bu ölçümlerde çok net cikmiyo. 300 400 gr artı eksi değişiyo. Haftaya 32. Haftamda da çalışır raporu alıp 1 ay çalışcam ins
valla dandik burcu başına bela aldı cılkını çıkarırım artık randevuların
ptesi 13.20ye aldım burcuya randevu kanki bu doktora gidemem ya kapısında bile full teyzeler ameliyat günü bekliyodu meşgul etmeyeyimYa bu nası bal yanaktır böyle yicemmmmmmaşallah uraz paşaya
Aslında bu doktor daha iyimiş diğerinden ama sen burcuya bi daha git bakalım ona göre karar verirsin yine
ohoooben çok gönüllüyüm kuzu sezo istiyorum normalin belirsizliği beni geriyo ama oğlan dönerse o zamana kadar da arada kalırım ondan hiç dönmesin istiyorum kafa yukarıda kalsın bana seçenek kalmasın
ben doğurmak istemiyorum dedikçe çocuk kendini geriyo atıyo boyu falan kısalıyo zaten adeta benjamin button jkahsdaohooosen şimdiden 38. haftaya göre yap hazırlıklarını çok bekletmezsin bebisi hemen doğuruverirsin
ahhahaha sıcak duş mu aldın naptın çektirmişsin çocuğu içerdeben doğurmak istemiyorum dedikçe çocuk kendini geriyo atıyo boyu falan kısalıyo zaten adeta benjamin button jkahsda
38+ larda mı alıyolar 37+ larda mıı
Normal dogum genelde 40.haftada mı oluyor?ahhahaha sıcak duş mu aldın naptın çektirmişsin çocuğu içerde
ilk doğum olduğu için 38-39 hafta arası alırlar bence suyu vs yeterli olduğu sürece. tabi sen normal için 40 haftanı beklemek istersen ayrı
Sancin ne zaman gelirse o ya. İlla haftasi yok onun.Normal dogum genelde 40.haftada mı oluyor?
Çok az kaldı canım daha sanki dün 100 gün kaldı demiş gibiyimBu arada takvimde 60 günler 40larda bile gördüm. Gün olarak söyleyince az bı zaman kalmış gibi. Ama 2 ay deyince uzun geliyor
Aynen gün olarak düşününce çok çabuk akıp geçecek gibiÇok az kaldı canım daha sanki dün 100 gün kaldı demiş gibiyim
36.haftadan sonra çatı muayenesi yapılır. 37 38de de aşağı yukarı tahmin yapılır.Kızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dediŞubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize
yok hayır kendisi ne zaman gelmek isterse ama genelde ilk doğumlarda 39-40’ı görüyorlar. hani normal icin haftasını doldurmayı bekliyor ya doktorlar hemen sezeryan yerine onun icin öyle söyledimNormal dogum genelde 40.haftada mı oluyor?
Günaydınnn oyy iyi ki doğmuş canın oğluşumn hastalıkla aran nasıl düzeldin mi biraaazGünaydın kızlar..Ben yıkamaya başladım kızımın cicilerini.Bugun oğlumun doğumgünü onu atlatip ütüleyip yerleştiririm.Cumartesi de dr. Kontrolü var.
Oğlum makat gelişti 39+6 Da sezeryan olmustum donmeyince sipam.
Sizden haberler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?