- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
Benimde oğlum makat gelişti 38+5 günlükken sezeryen günü almıştık fakat ogün 2 cm açıklık olduğunu öğrendik ve nstde sancı çıktı hemen o gün sezeryen olmuştumGünaydın kızlar..Ben yıkamaya başladım kızımın cicilerini.Bugun oğlumun doğumgünü onu atlatip ütüleyip yerleştiririm.Cumartesi de dr. Kontrolü var.
Oğlum makat gelişti 39+6 Da sezeryan olmustum donmeyince sipam.
Sizden haberler nasıl?
Aynen hayırlısıyla geçsin günlerimizAynen gün olarak düşününce çok çabuk akıp geçecek gibihayırlısı ile insalalh
Teşekkür ederim kuzum.Biraz daha iyiyiz sanki canım ya.Surekli tekrarlıyor ama napalim artık.Günaydınnn oyy iyi ki doğmuş canın oğluşumn hastalıkla aran nasıl düzeldin mi biraaaz
Benim oğlum da öyle duruyoo daha her gittiğimizde kafa yukarıda eşeğin
Sezeryan ama plansız olmuş yinede.Ya böyle ani olunca da garip oluyor.Hastanede görüyorum.Beni bile heyecan basıyor.Benimde oğlum makat gelişti 38+5 günlükken sezeryen günü almıştık fakat ogün 2 cm açıklık olduğunu öğrendik ve nstde sancı çıktı hemen o gün sezeryen olmuştum
Hadi hayırlısı inşallah. Ben de 24ocakta 35.hafta kontrolüne gidip 7 şubatta yani 37.haftada izne ayrılcam. Tüm hazırlıkları o günden sonra yapayım diye planladım. Ev temizliği yıkanacaklar hastane çantası vs. Ben geç kalmış mı oluyorum o tarihlere bırakmakla bilemedim :)Kizlar bende randevuya 24 ocakta gitmeyi düşünüyorum. O zaman 32+1 olmuş olucaz. Bakalım ne olacak. 32 de ecopirin kullanıyordum doktorum onu da bıraktıracak sanırım. Oğlumda nst ye kaçıncı hafta almıştı hatırlamıyorum. Artık kontrolden sonra bı sıkıntı olmazsa eksik kalanları da alıp yıkayıp hazırlamaya başlarim diye düşündüm.
Benim tek kvalide kalmak istiycek ama ben afedersiniz banyo yapamasam annemi isterim sezeryan olucam kv kabul edemem.Arti hastaneden çıkınca ertesi gün gelicekler domdom 6 kişi çay pasta akşama yemek yerler gerek var gibi benim ebeveyn banyom yok kapısını kitliycem alaturka wc ye girecek herkes bozulan bozulsun zerre unrumda değil..Büyük bi ihtimal ben Doğum yaptıktan bir hafta sonra Ramazan geliyor annem babam şeker hastası olduğu için 1 hafta kalıp giderim diyor bu3.çocuk olacak tecrübeliyim yani,ben bakarım bir haftaya toparlamış olurum zaten ama maalesef benim Kayınvalidem ramazanı ve sezeryanımı bahane edip Ramazan bitene kadar gitmez çünkü bizde kalmayı bizde yemeyi bize gelmeyi çok seviyor bana geldiği kadar kızına gitmiyor diğer çocuklarımda da annem gidene kadar her gün gelmişti,üstelik kayınbabam kaynlarım ve görümcemi de getiriyor ve bebeğin herşeyine de karışır tek gelse sorun etmeyeceğim ama sezeryanlı birine ailece tpolanıp her gün gelmek doğru mu kızlar bi tek benim kv mi böyle sizinkiler de her gün gelirler mi anneniz baktığı halde
Geç kalmak değil de çalışabilir raporu alınca 36 ya kadar çalışilmiyor mu ben mi öyle biliyorum. 36 da bence çanta hazırlanabilir geç kalınmaz bı eksiğin yok ise 1.2 günlük iş tabi vaktin varsa erkenden hazırla agirlasmadanHadi hayırlısı inşallah. Ben de 24ocakta 35.hafta kontrolüne gidip 7 şubatta yani 37.haftada izne ayrılcam. Tüm hazırlıkları o günden sonra yapayım diye planladım. Ev temizliği yıkanacaklar hastane çantası vs. Ben geç kalmış mı oluyorum o tarihlere bırakmakla bilemedim :)
Adamın uzmanlığı başka o zaman neyse en azından o ara bebişkonu görmüş oldun. O doktor cılız bebe görmemiş demek kigüven olarak ilk doktorumun yerini kimse alamadı ya hastane değiştirip giden lalee ama bağcılara da gidemem onun için o kadar da değilbu adamın da kendine has bir tatlışlığı vardı erkek doktor da daha seviyorum ama adma kibarca gebelere vaktim yok dedi gitsem reddetmeyecek ama bilemedim etik olmaz heralde öyle demişken gitmek
ayyy maşallah ona yaaa tosun mu geliyoo yoksaaa 2 kiloları görüyoruz grupta allahım maşallah hepsine yaa
valla dandik burcu başına bela aldı cılkını çıkarırım artık randevularınyaa ne güzel ismii ekledim hemennn
ptesi 13.20ye aldım burcuya randevu kanki bu doktora gidemem ya kapısında bile full teyzeler ameliyat günü bekliyodu meşgul etmeyeyim
şişko yanaklıma cılız diyo doktor amcası teyzesi yaaa kesin yanlış ölçtü kesin jkahsdjkla
Şimdiden kilosunun kaç olcağını nereden biliyor kiKızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dediŞubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize
Evet hiç bi hazırlık yoktu sadece hastane çantam hazırdı evin halılarını tplamıştım gün alıp geleceğim nasılsa yerleri silip açarım diye düşünmüştüm yatağımı bile açmamıştım gün almaya diye gittim doğurdum geldimSezeryan ama plansız olmuş yinede.Ya böyle ani olunca da garip oluyor.Hastanede görüyorum.Beni bile heyecan basıyor.
Sanırım bi tek benim kv böyle şimdi bende üzüldüm kendi halime 10 gün idare ederim 10 gün sonra yine gelmeye devam ederse eşime artık gelmesine gerek yok ben kendim bakarım derim o söylesin.Bide şöyle bi huyu var her hafta illa bizi görmeli eğer bi hafta gitmezsek öbür hafta kendisi gelir her hafta gitmekten gına geldi artık,geçen Çarşamba oradaydık şimdi yine aradı,bugün gel bize çocuklar oynasın diyor illa gitmeliyim her haftaBenim tek kvalide kalmak istiycek ama ben afedersiniz banyo yapamasam annemi isterim sezeryan olucam kv kabul edemem.Arti hastaneden çıkınca ertesi gün gelicekler domdom 6 kişi çay pasta akşama yemek yerler gerek var gibi benim ebeveyn banyom yok kapısını kitliycem alaturka wc ye girecek herkes bozulan bozulsun zerre unrumda değil..
enfeksiyon çıkıyor sürekli annem bile bana gelince dizleri hasta alaturka wc giriyor benim böyle bir tikim var iki kisiden fazla kişinin girdiği wc ye giremiyorum sinir basıyor.
Bu kalma işi nedir Allah aşkına size üzüldüm bir değil kaç kisiymis resmen söyle.Kv dem annem dahil bebeklerini kendileri hiç tek yikamamis hep biri yardım etmiş ben bebek baktım daha önce tek başına yıkama tecrübem oldu ihtiyacım olmaz o konuda biliyorlar.Sezeryan diye zaten ayaklı kuvet aldım yere egilmem olmasın diye
Biz her hafta görüşürüz eğer bir hafta görüşmezsek hemen bize gelir üstelik de karnımdaki bebek kız diye surat yapmıştı çok kırıldım sanki kız can değil oğlan delisi kendisiŞu gelip kalan kaynana kesimini hiç anlamıyorumHa gelin ister gelsin kalsın o ayrı benim annemi bizim gelin arada gel anne kal çocuklar pandemide seni görmek istiyo yatılı kal der annem ona bile çekinir gidip kalmaya . Allahtan ben kaynananın suratını 1.5 senedir görmem acaba hangi yüzle evime yada hastaneye gelicek bide gelir herşeyi kendileri yapmış gibü etrafada övünücek kesin düğünde olduğu gibi daha çöp almadılar,almayı geçtim oğluyla okadar günlük 1 saat konuşur ne beni ne bebeği sormuşlukları var .sanki bizim bebe hiç yok uzaydan gelicek misafir gibi umarım gelirse hastanede o acıyla kadına söylenmem sessizliğimi korurum
Bizde oglumda herşey hazır gitmiştik.Planli olunca tabiki cok rahattım.Bunda doğum sezeryan mi normal mi belli bile değil.Bende korkudan hazırlığı hemen bitirmeye çalışıyorum.Evet hiç bi hazırlık yoktu sadece hastane çantam hazırdı evin halılarını tplamıştım gün alıp geleceğim nasılsa yerleri silip açarım diye düşünmüştüm yatağımı bile açmamıştım gün almaya diye gittim doğurdum geldimama hem heyecan hem korku hem hiç bi şey hazır değil aniden olması güzel değil.Kızımda gün almıştım günümden 1 gün önce herşey hazırdı planlı olunca daha rahat olmuştu
baby plus safe and side diye bir şey aldım kuzu bak netten 750ye almıştım burdan da 3-4 kişi aldık aynısını hattaKızlar anne yanı beşik aldınız mı? Biz oda yaptık ama odadaki montessori yatak orda yatamaz.bizde kiwinin bu modeli aldık yazında yazlığa götürürüz diye ama yine içime sinmedi sanki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?