2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde oğlum makat gelişti 38+5 günlükken sezeryen günü almıştık fakat ogün 2 cm açıklık olduğunu öğrendik ve nstde sancı çıktı hemen o gün sezeryen olmuştum

Herkese günaydın bende rapor için hastaneye gidiyorum şuan. İlk oğlum 40+1 de suyunun azalması ve başi aşağıda olmasına rağmen yüzü dışa dönük olduğu için sezeryan oldu. Bunda da 38 alınır diye 22.2.2022 istedim. Doktorum kabul etmedi herşey yolunda olur ise 39 dan önce alamam,ben erken almıyorum dedi. 03.03 gibi konusuldi en son

Aynen gün olarak düşününce çok çabuk akıp geçecek gibi hayırlısı ile insalalh
Aynen hayırlısıyla geçsin günlerimiz
Bu arada tadınıda çıkarın kızlar hepiniz yeğenim doğum yaptı dün gözler şiş yorgun bebeklerimiz için değer tabiki biz güçlü kadınlarız ama yaşayabileceğimiz en güzel zamanlardan biri can içinde can

Günaydınnn oyy iyi ki doğmuş canın oğluşumn hastalıkla aran nasıl düzeldin mi biraaaz
Benim oğlum da öyle duruyoo daha her gittiğimizde kafa yukarıda eşeğin
Teşekkür ederim kuzum.Biraz daha iyiyiz sanki canım ya.Surekli tekrarlıyor ama napalim artık.
Sen zaten sezeryan istiyorum diyodun.Hakkinda hayırlısı olsun canım.Saglikla kucağına al da.Ben artık normal sezeryan olayini düşünmüyorum.Saglikla gelsinde başka bisey istemiyorum.

Benimde oğlum makat gelişti 38+5 günlükken sezeryen günü almıştık fakat ogün 2 cm açıklık olduğunu öğrendik ve nstde sancı çıktı hemen o gün sezeryen olmuştum
Sezeryan ama plansız olmuş yinede.Ya böyle ani olunca da garip oluyor.Hastanede görüyorum.Beni bile heyecan basıyor.

Hadi hayırlısı inşallah. Ben de 24ocakta 35.hafta kontrolüne gidip 7 şubatta yani 37.haftada izne ayrılcam. Tüm hazırlıkları o günden sonra yapayım diye planladım. Ev temizliği yıkanacaklar hastane çantası vs. Ben geç kalmış mı oluyorum o tarihlere bırakmakla bilemedim :)

Benim tek kvalide kalmak istiycek ama ben afedersiniz banyo yapamasam annemi isterim sezeryan olucam kv kabul edemem.Arti hastaneden çıkınca ertesi gün gelicekler domdom 6 kişi çay pasta akşama yemek yerler gerek var gibi benim ebeveyn banyom yok kapısını kitliycem alaturka wc ye girecek herkes bozulan bozulsun zerre unrumda değil..

enfeksiyon çıkıyor sürekli annem bile bana gelince dizleri hasta alaturka wc giriyor benim böyle bir tikim var iki kisiden fazla kişinin girdiği wc ye giremiyorum sinir basıyor.

Bu kalma işi nedir Allah aşkına size üzüldüm bir değil kaç kisiymis resmen söyle.Kv dem annem dahil bebeklerini kendileri hiç tek yikamamis hep biri yardım etmiş ben bebek baktım daha önce tek başına yıkama tecrübem oldu ihtiyacım olmaz o konuda biliyorlar.Sezeryan diye zaten ayaklı kuvet aldım yere egilmem olmasın diye

İlk adımlarım google olay dan indirdim videolar falan var güzel sizde bir bakın derim

Geç kalmak değil de çalışabilir raporu alınca 36 ya kadar çalışilmiyor mu ben mi öyle biliyorum. 36 da bence çanta hazırlanabilir geç kalınmaz bı eksiğin yok ise 1.2 günlük iş tabi vaktin varsa erkenden hazırla agirlasmadan

Adamın uzmanlığı başka o zaman neyse en azından o ara bebişkonu görmüş oldun. O doktor cılız bebe görmemiş demek ki doktordan doktora ölçüm farkı illaki oluyor benimkini de 2 doktor farklı ölçüyor hangisi doğru bilemiyorum. Boyundan kilosundan ziyade sağlıklı mı değil mi ona bakmaya başladım zamanı gelince gelsin de başka bişi istemiyom

Şimdiden kilosunun kaç olcağını nereden biliyor ki çok mu tosun bebişin

Sezeryan ama plansız olmuş yinede.Ya böyle ani olunca da garip oluyor.Hastanede görüyorum.Beni bile heyecan basıyor.
Evet hiç bi hazırlık yoktu sadece hastane çantam hazırdı evin halılarını tplamıştım gün alıp geleceğim nasılsa yerleri silip açarım diye düşünmüştüm yatağımı bile açmamıştım gün almaya diye gittim doğurdum geldim ama hem heyecan hem korku hem hiç bi şey hazır değil aniden olması güzel değil.Kızımda gün almıştım günümden 1 gün önce herşey hazırdı planlı olunca daha rahat olmuştu

Şu gelip kalan kaynana kesimini hiç anlamıyorum Ha gelin ister gelsin kalsın o ayrı benim annemi bizim gelin arada gel anne kal çocuklar pandemide seni görmek istiyo yatılı kal der annem ona bile çekinir gidip kalmaya . Allahtan ben kaynananın suratını 1.5 senedir görmem acaba hangi yüzle evime yada hastaneye gelicek bide gelir herşeyi kendileri yapmış gibü etrafada övünücek kesin düğünde olduğu gibi daha çöp almadılar,almayı geçtim oğluyla okadar günlük 1 saat konuşur ne beni ne bebeği sormuşlukları var .sanki bizim bebe hiç yok uzaydan gelicek misafir gibi umarım gelirse hastanede o acıyla kadına söylenmem sessizliğimi korurum

Kızlar anne yanı beşik aldınız mı? Biz oda yaptık ama odadaki montessori yatak orda yatamaz.bizde kiwinin bu modeli aldık yazında yazlığa götürürüz diye ama yine içime sinmedi sanki bilemedim

Eklentiler

• 83BF5285-E42B-4CA7-A981-1F10A216D390.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 73
Sanırım bi tek benim kv böyle şimdi bende üzüldüm kendi halime 10 gün idare ederim 10 gün sonra yine gelmeye devam ederse eşime artık gelmesine gerek yok ben kendim bakarım derim o söylesin.Bide şöyle bi huyu var her hafta illa bizi görmeli eğer bi hafta gitmezsek öbür hafta kendisi gelir her hafta gitmekten gına geldi artık,geçen Çarşamba oradaydık şimdi yine aradı,bugün gel bize çocuklar oynasın diyor illa gitmeliyim her hafta

Biz her hafta görüşürüz eğer bir hafta görüşmezsek hemen bize gelir üstelik de karnımdaki bebek kız diye surat yapmıştı çok kırıldım sanki kız can değil oğlan delisi kendisi oğlumu çok seviyorlar mont,pantolon,takım aldılar kızım iki yaşında bi tel toka bile almadılar kendimi zor tutuyorum gelme dememek için cümcür cemaat gelmelerine çıldırıyorum birde dilide hiç durmaz allah için yok şunu verme yok şunu yapma

Bizde oglumda herşey hazır gitmiştik.Planli olunca tabiki cok rahattım.Bunda doğum sezeryan mi normal mi belli bile değil.Bende korkudan hazırlığı hemen bitirmeye çalışıyorum.

Kızlar anne yanı beşik aldınız mı? Biz oda yaptık ama odadaki montessori yatak orda yatamaz.bizde kiwinin bu modeli aldık yazında yazlığa götürürüz diye ama yine içime sinmedi sanki bilemedim
baby plus safe and side diye bir şey aldım kuzu bak netten 750ye almıştım burdan da 3-4 kişi aldık aynısını hatta dejavuh sayesinde aldım diyebilirim çok pratik reflü yatağı falan oluyor öyle çok büyük değil tam benim kullanacağım kadar sonra odasında yatırırım diye düşünüyorum 6 7 ay benle takılsınn

bu arada kardiyolojiye gittim sonundaaaa aort ve kapakta sızdırma var ama takiplik daha jkasdhka sen ne alemdesiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…