Valla canim ben her hafta annemi bile görmüyorum o nedir Allah aşkına söyle esine kibarca soylesin 30 haftalık hamileyim korona var gitmedim hiç k valide ile haftada bir tel konuşuruz ama bu süre içinde 2 kez geldiler birinde bir gece kocasıyla kaldı ikincisinde kızıyla geldi aksam döndü yeterli benceSanırım bi tek benim kv böyle şimdi bende üzüldüm kendi halime 10 gün idare ederim 10 gün sonra yine gelmeye devam ederse eşime artık gelmesine gerek yok ben kendim bakarım derim o söylesin.Bide şöyle bi huyu var her hafta illa bizi görmeli eğer bi hafta gitmezsek öbür hafta kendisi gelir her hafta gitmekten gına geldi artık,geçen Çarşamba oradaydık şimdi yine aradı,bugün gel bize çocuklar oynasın diyor illa gitmeliyim her hafta
Ohh sevindim gitmene doktorababy plus safe and side diye bir şey aldım kuzu bak netten 750ye almıştım burdan da 3-4 kişi aldık aynısını hatta @dejavuh sayesinde aldım diyebilirim çok pratik reflü yatağı falan oluyor öyle çok büyük değil tam benim kullanacağım kadar sonra odasında yatırırım diye düşünüyorum 6 7 ay benle takılsınn
bu arada kardiyolojiye gittim sonundaaaa aort ve kapakta sızdırma var ama takiplik daha jkasdhka sen ne alemdesiiin
Allah düşman başına vermesin çenesek kaynanaBiz her hafta görüşürüz eğer bir hafta görüşmezsek hemen bize gelir üstelik de karnımdaki bebek kız diye surat yapmıştı çok kırıldım sanki kız can değil oğlan delisi kendisioğlumu çok seviyorlar mont,pantolon,takım aldılar kızım iki yaşında bi tel toka bile almadılar kendimi zor tutuyorum gelme dememek için cümcür cemaat gelmelerine çıldırıyorum birde dilide hiç durmaz allah için yok şunu verme yok şunu yapma
doğuma hiç sıkıntılık durum yokmuş bende istediğin gibi doğur dediOhh sevindim gitmene doktorasızdırma bi şekilde takiple hallolur inş ilerlemesin yeterki .doğumuda sorsaydın normal olsa sıkıntı olur mu diye .bana direk değişim olduğu için sezeryan demişti .ben iğnelerime devam ediyorum bebeğim kalp ilaçlarım yerine emzirme dönemindede yine iğne ve beloca devam edicem . Şimdilik beloc kullanma dedi bana çarpıntı olursa kullan bebeğin gelişimine etki ederim net araştırma tok ses doktorum .şu 2 ay hızlıca geçseydide sağlıkla doğursaydık Bu benim aldığımda 2 kademeli büyük yazlığı düşünerek buna karar verdim yoksa chicco nun 4 in diye bi beşiği vardı o ilerde işimize yaramazdı bi gelsin olmadı iade benim kontrol 21 de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kilo boy ne durumda . O değil aynı yememe rağmen kilo artışı var bende ya her ay düzenli 2 kilo Nası alıyorum anlamıyorum neyse ben tosun olmadan sağlıkla süreç tamamlanır inş evdede çok sıkıldım artık bizimkiler korkusundan gelemiyolar bana gel de diyemiolar son aylarım diye
Ben yeterliliği verdim bebeğim tam pandemi patlamadan önce .eşim vericek inşdoğuma hiç sıkıntılık durum yokmuş bende istediğin gibi doğur dedi
ben bugün ayrılışımı yaptım iş yerinden temelliii artık ev hanımıyım süresiz jödahsjka eşim de urazın anneliğine terfi ettin muhasebecilikten diyosınav çalışmaların ne alemde benimy eterlilik uraz doğuncaya kaldı çünkü doğumuma denk geliyo inanılmazzzzzzzzzz
Ben çok sessiz duruyorum farkettim ki sessiz durdukça ezecekler bende artık tavrımı belli etmeye karar verdim sanırım o zaman kurtulurumAllah düşman başına vermesin çenesek kaynanasanki o evlat değil mi ne güzel 2 sinide tatmış olacaksınız.herkesin istediği o hem sağlıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok. Bizimki en başında tavrını göstermişti ben bakamam sakın bırakıp plan yapmayın bi yerlere gitmeye benim başım çocuk sesini götürmez diye .ama villasında elalemin bebesi için bile oda yapmışlığı yatak alkışlıyorum var milletlerde tam tersini sergiler çok istiyorduk ii oldu falan .sende hiç lafını esirgeme içine atma lohusalık döneminde. Çünkü Nası başlarsa öle gidiyomuş çevremde hep böle gördüm.ve pandemideyiz milletede tavrını koy ne zorluklarla bu günlere geldik korono olsak kabuk etmeselerdi misafir derler. Elalem ya bu .bencil olup kendimizi bebeğimizi düşünelim biz.
Aynen öle şimdi değiştinde derler ama kulaklarını kapa seslereBen çok sessiz duruyorum farkettim ki sessiz durdukça ezecekler bende artık tavrımı belli etmeye karar verdim sanırım o zaman kurtulurum
2,5 ay oldu taşınalım annem bir kere geldi kendisi ailecek 5 kere geldiler bide eşime demiş ki tatlı al geleceğiz size hamile halimle 2 çocukla tatlı yaptım o kadar yoruldum ki kahverengi lekenmem olmuştu eşime açtım ağzımı yumdum gözümü oda ben arada kalıyorum diyor geleceğim diyene ben nasıl gelme diyeyim diyorValla canim ben her hafta annemi bile görmüyorum o nedir Allah aşkına söyle esine kibarca soylesin 30 haftalık hamileyim korona var gitmedim hiç k valide ile haftada bir tel konuşuruz ama bu süre içinde 2 kez geldiler birinde bir gece kocasıyla kaldı ikincisinde kızıyla geldi aksam döndü yeterli bence
Annem desen geliyor ama bana oturmaya değil yardıma babymin ürünlerini yaptı mesela en son şimdi korona artınca birkaç haftadır Eltim doğum yaptı tek kaldı onda annesi gidince 4 gün durdu yardım etti evine döndü.. Yüz versem benim k validem saçmalar ama ne yüz veririm nede tartisirim terslerim bunuda yapmam bir orta yolu bulup söylüyorum olmadı esim söyler
Yok gerçekten artık bunaldım bu gitmelerden gelmelerden yüz vermezsem Doğumdan sonra da gelmez belkiAynen öle şimdi değiştinde derler ama kulaklarını kapa seslereSessiz durunca ii de olunmuyor zaten
İnş canımmYok gerçekten artık bunaldım bu gitmelerden gelmelerden yüz vermezsem Doğumdan sonra da gelmez belki
Bunun bi de moie mi ne türk versiyonu çıkmış 500₺ bandında. Bi bak istersen. Yorumlarda iyi diyolar bende Instagram'da birinde gordumİnş canımmBiz aynınapartmandayız mesela gelemez gelsede kapıyı açmam . Herkes yerini bilmeli çünkü saygı sevgiyi benimkisi haketmiyor .seninkisi Nası bilemem ama durumu yönetecek sensin .ama işte eşler arada kalıyo.onlar üzülüyo çok
Tamm canım hemen onuda araştırayım biBunun bi de moie mi ne türk versiyonu çıkmış 500₺ bandında. Bi bak istersen. Yorumlarda iyi diyolar bende Instagram'da birinde gordum
Kız bana o kadar geç gel dese kafayı yerimKızlarrr herkes artık günleri almaya başlamış yada norml sezeryan diyollaaa bende hala tık yok. 29. Hftada gittik bi sonraki görüşmeyi 35de yapalım dedi yda 34 müydü. Bebişte bayaa ileriden gidiyo normal olmazsa üzülürüm yaa
AhahaaKız bana o kadar geç gel dese kafayı yerim
her hafta gitcem gibi duruyo
Eşin diyemiyorsa sen söyle eşimde öyleydi..ilk bayram oldu biz gittik ziyarete el opme görüştük neyse ertesi gün telefon tüm aile kahvaltıya gelicez esim tamam dedi kapadı tekrar ara bana mı sordun dedim bozuldu once ben bugün aileme gidicem dedim o gün bugün bana sormadan öyle tamam demiyor artı baktı ki annesi laf sokuyor o kendi annesine cevabını kendi veriyor ben neden kötü olayım dedim birgün baska sebepten.. benim ailemle ilgili olursa söyle ben burdayım dedim direk sorarım hesabını çünkü2,5 ay oldu taşınalım annem bir kere geldi kendisi ailecek 5 kere geldiler bide eşime demiş ki tatlı al geleceğiz size hamile halimle 2 çocukla tatlı yaptım o kadar yoruldum ki kahverengi lekenmem olmuştu eşime açtım ağzımı yumdum gözümü oda ben arada kalıyorum diyor geleceğim diyene ben nasıl gelme diyeyim diyor
Cabim bizde aynıydi benim boyum 173. Oğlum hep önde gitti karın çevresi ve bacak boyu haftasına göre çok fazlaydı. Doktor tombis olur dedi. İlk doğumum olmasına rağmen 4 kilo normal doğum oldu. Şimdi bu oğlumda da aynı şeyi diyor doktorlar tombiş olur uzun boylu olur diye. Ama ilki normal geldiyse buda gelir. Hepde 40 haftalikti doğduğunda 39+5 te doğdu bence sorun etme birde senin ki kızmış erkeğe göre biraz daha kibar olabilirKızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dediŞubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?