2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar Fito ve trosyd kremi kullandınız mı hiç doktorum mantar için verdi Fito nette mntar için kullanılması önerilmez diyo ama
Fıtoyu oglumun yanıgında kullanmıstk mantarda kullanıldgını bılmıyodm ama derı tahrıs olmussa ondan vermıs olabılır cılt yenılene ozellıgı açvar ama troysd u mantarlarda kullanıyorm hamılelıktede bı kere kullanmıstm o cok etkılı bır mantar kremı

Valla ben ilk defa mantar oldum o yüzden hiç bilmiyorum nettede önerilmez yazıyı ama doktor verdi sonuçta diyorum. Çok özür dileyerek soruyorum kii içine mi sürücem yoksa etraf dudak kısmına mı

Valla ben ilk defa mantar oldum o yüzden hiç bilmiyorum nettede önerilmez yazıyı ama doktor verdi sonuçta diyorum. Çok özür dileyerek soruyorum kii içine mi sürücem yoksa etraf dudak kısmına mı
Canım mantar olduğunu nasıl anladın belirtileri nedir acaba

Yok ıc kısmına surme yuzeysel sur dudak kısmına yanı ben oyle yapıyorm bıde camasır ıster ıstemez nemlencegı ıcın mantarda nemlı ortam sevıyo burda bır arkadas demıstı evde camarsız gıyınmeden genıs bır pıjamayla gezebılırsın onun cok faydasını gordum bıde krem surmek ıstemıyosan yada surdun fayda etmedı elma sırkelı suyu pamukla bolgeyı her tuvaletten sonra sılıp tekrar kurulaman cok faydalı oluyo

Canım mantar olduğunu nasıl anladın belirtileri nedir acaba
Canım benim zten 2 y yakındır sarı akıntım oluyodu ama son 3 haftdır akıntım çoğlmya başladı ve kaşıntı oluyodu. En son sağlık ocğın idrar verdim aylık takip için yüksek miktarda enfeksiyon çıktı munrolmu ne onu verdi doktorum kullandım 1 gfta sonra tekrar bakalım dedi 1 hft sonra baktırdım 14ten 10 a düşmüş hala görünüyo kültürde yaptırmıştım temiz çıktı yani üreme yapmamış. Tekrar munrol kullandım ptesi. Bugünde kaşıntımve yanmam çok olunca bakiyim bi dedim söylemesi ayıp hiç dikkat etmem bi baktım iç kısım beyaz beyaz olmuş silincede geçmiyo.

Ay sürdüm valla iç kısmında zaten günde 3 kere. Diğerlerini dışa sürerim bende. Diğeriyle dönüşümlü bi iki gün kullaniyim olmadı sirkeyi denicem bende bide iç çamaşırı giymicem dediğin gibi giyersemde hemen ütülicem enfeksiyon kaynaklı sürekli tuvaletede çıkıyorum ya

Çok geçmiş olsun cnm aynen cok uzun sure kullanma kortızon ıcerıyo bu kremler bı kac gune rahatlarsın zaten mantar cok fena yaa ınsanı mahvedıyo ama bı kac gun dıkkat ettınmı gecer ınşallah hemen

Çamaşır çok nemleniyor normalde bile çok sık değiştir ben öyle yapıyorum sarı akıntı ara ara oluyor ama kaşıntı yok sık idrara çıkma bazen çok oluyor aşırı oluyor utuleme işini henüz yapamadım hiç yapsam bende.. enfeksiyon yüksek çıkıyor sonra sık idrar ardından damla kan oluyor ,3 dür kültür istedi temiz çıktı yat dedi progestan çok beyaz akıntı yapıyor kullan dedi mecburum çekmeye

Belkıde progestandan degıldır bu donemle alakalıdır benımde beyaz akıntım cok cunku

Valla benim 2 aydır sürekli sarı akıntım var ama sürekli dediysem bi gün oluyo 2 gün olmuyo şeklinde kafam çok kalabalıktı üzerinde duramadım şimdi hafifleyince idrar kan falan verdim idrarda enfeksiyon olduğunu öyle öğrendim oda mantara çevirdi işte şimdi. Kültür temiz Allah'tan. Ama hiç mantar olmadığı için görünce korkup direk doktoruma koştum hastanede hemen evin önünde zaten Allah'tan. Şimdi su kaynattım iç çamaşırlarımı bekletip yıkiycam sonra ütülerim artık zaten sık sık iç çamaşırı mı değiştiriyorum ama sireklide günlük ped kullanırım 3 litreye yakında su içerim geçmedi haşa bakalım artık inşallah kremler geçirir

Belkıde progestandan degıldır bu donemle alakalıdır benımde beyaz akıntım cok cunku
Biyerde okudum bugün son trimesterda enfeksiyon daha çok oluyomuş zaten. Bide ben kremleniyorum çatlak ve kuruluk için doktorum kremi dikkatli kullan içine sakın gelmesin dedi onunda etkisi vardır kesin

Canım hastaneye dışarı çıkma haricî günlük ped asla kkoyma hava aldırmaz akıntı o yüzden çoğalır.Kullaniyorum ama dışarıya bir yerlere gidince caamsirim kirlenmesin diye koyarım ilk wc de yenisini koyarım ama eve gelinceye kadar dene akıntı gidecek

Aa neden ki korktum valla hemen hastaneye koştum

Sarı akıntı suyu az içeyim hemen oluyor o dikkatimi çekti ama progestan koyunca kalan kısım sabah geri geliyor kokuda yapıyor sanki ona ara verince duruyor.Am hamilelikte akıntı olur dedi doktorum.sadece damla bile olsa kan olmaması için bu hafta yatış dedi markete bile gitmek yok şeklinde cuma da kontrol inşallah içerde birşey görmez dışarıda yok İşte

Aa neden ki korktum valla hemen hastaneye koştum
Bende en ufak seyde para gider deniyorum yeri geldi haftada bir doktora gittim gitmekle en doğrusunu yapmışsın günlük ped etkisi bende öyle diğer kızlarda fikrini söylesin devamlı kullanmak iyi olmuyor

İnşallah hiç şikayetin olmaz içeriside tertemiz çıkar. Valla su bol bol tüketmeme rağmen hiç kesilmedi 2 aydır artık bu kremden sonra inşallah tamamen kurtulurum
Bende en ufak seyde para gider deniyorum yeri geldi haftada bir doktora gittim gitmekle en doğrusunu yapmışsın günlük ped etkisi bende öyle diğer kızlarda fikrini söylesin devamlı kullanmak iyi olmuyor
He bende hastaneye sakın gitme anladımbi an şaşırdım koton içinmi diyosun diye ikilemde kaldım

Hastaneye gitme dener mi hiç yanlış anlamissiniz bekleme en iyisini doktor bilir

Evde temiz çamaşır kullan günlük ped yerine dedim..

Amin inşallah herkes sağlıklı bir hamilelik gecirsin

Canım neden fitil vermediler. Daha hızlı etki ederdi bende de olmuştu kaşıntı acaip rahatsız ediyordu ne sirke kaldı denemedigim ne başka bişey ennson kadın doğum doktoru fitil yazdı kurtuldm

Hastaneye gitme dener mi hiç yanlış anlamissiniz bekleme en iyisini doktor bilir

Evde temiz çamaşır kullan günlük ped yerine dedim..

Amin inşallah herkes sağlıklı bir hamilelik gecirsin
Ya sürekli akıntım olduğu için ve çok fazla oluyodu evdede ped kullanıyorum valla.
Amin canım aminn inşallah

Canım neden fitil vermediler. Daha hızlı etki ederdi bende de olmuştu kaşıntı acaip rahatsız ediyordu ne sirke kaldı denemedigim ne başka bişey ennson kadın doğum doktoru fitil yazdı kurtuldm
Fitil pek önerdiğim bişey değil bebek için iyi olmaz dedi. Şmdilk kremi kullan bakalım dedi bende bi kullaniyim olmazsa tekrar gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…