- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Ben bı kere acaip oldum 3 ay falan oluyor kasinmaktan kanamisti artık krem kesmedi fitil verdi.gyno lomexin. Daha sonra idrarında sürekli lökosit çıkıyordu. İlaç kullanıyorum yine çıkıyordu ...kaşıntı yanma yoktu tek akıntı .. kültür temiz olmasına rağmen. Benim doktorumda donaxyl fitil kullanabilirsin demişti alıp kullanmadım kendi geçti sonradan.Fitil pek önerdiğim bişey değil bebek için iyi olmaz dedi. Şmdilk kremi kullan bakalım dedi bende bi kullaniyim olmazsa tekrar gidicem zaten
Ay valla canım bende iki kere tozdan eritip içtim ama hala geömedi mantara çevirdi işte bu verdiği iki kremi kullanıcam 2 3 gün sonra geçmezse giderim tekrar artık yıldım çünkü. Benimde lökasit sürekli yüksek çıkıyoBen bı kere acaip oldum 3 ay falan oluyor kasinmaktan kanamisti artık krem kesmedi fitil verdi.gyno lomexin. Daha sonra idrarında sürekli lökosit çıkıyordu. İlaç kullanıyorum yine çıkıyordu ...kaşıntı yanma yoktu tek akıntı .. kültür temiz olmasına rağmen. Benim doktorumda donaxyl fitil kullanabilirsin demişti alıp kullanmadım kendi geçti sonradan.
Evet bendede sureklı cıkıyo bu ara enfeksıyon bol bol su içiyorum artıkBiyerde okudum bugün son trimesterda enfeksiyon daha çok oluyomuş zaten. Bide ben kremleniyorum çatlak ve kuruluk için doktorum kremi dikkatli kullan içine sakın gelmesin dedi onunda etkisi vardır kesin
imşallah yoktur birşey ama senın bebiş aşağıya dohru baskı yaptıgı ıcındır geçmiştr eminimSarı akıntı suyu az içeyim hemen oluyor o dikkatimi çekti ama progestan koyunca kalan kısım sabah geri geliyor kokuda yapıyor sanki ona ara verince duruyor.Am hamilelikte akıntı olur dedi doktorum.sadece damla bile olsa kan olmaması için bu hafta yatış dedi markete bile gitmek yok şeklinde cuma da kontrol inşallah içerde birşey görmez dışarıda yok İşte
Oyy oyy geçsede rahatlasammEvet bendede sureklı cıkıyo bu ara enfeksıyon bol bol su içiyorum artık
imşallah yoktur birşey ama senın bebiş aşağıya dohru baskı yaptıgı ıcındır geçmiştr eminim
Canım günlük ped ya da ped onlarda beyazlastırıcı kimyasallar oldugu için bu durumlarda asla önermiyorlar ve iç çamaşırında yumuşatıcı önermiyorlar. Hatta iç çamaşırlarını ayrı yıkayıp deterjandan arınsın diye 2 durulama yaptırıyorum genelde. Bu ara o şekilde dene faydasını göreceksin. Gexmiş olsun çokValla benim 2 aydır sürekli sarı akıntım var ama sürekli dediysem bi gün oluyo 2 gün olmuyo şeklinde kafam çok kalabalıktı üzerinde duramadım şimdi hafifleyince idrar kan falan verdim idrarda enfeksiyon olduğunu öyle öğrendim oda mantara çevirdi işte şimdi. Kültür temiz Allah'tan. Ama hiç mantar olmadığı için görünce korkup direk doktoruma koştum hastanede hemen evin önünde zaten Allah'tan. Şimdi su kaynattım iç çamaşırlarımı bekletip yıkiycam sonra ütülerim artık zaten sık sık iç çamaşırı mı değiştiriyorum ama sireklide günlük ped kullanırım 3 litreye yakında su içerim geçmedi haşa bakalım artık inşallah kremler geçirir
Evet benimde sürekli çıkıyor. Monurol toz geçirmedi normal hap kullandımm geçti geri başladı. Bı turlu kurtulamadimAy valla canım bende iki kere tozdan eritip içtim ama hala geömedi mantara çevirdi işte bu verdiği iki kremi kullanıcam 2 3 gün sonra geçmezse giderim tekrar artık yıldım çünkü. Benimde lökasit sürekli yüksek çıkıyo
Ay canım inşallah ayakları aşağıda küt küt vuruyor aşağı doğru çünkü birkac damla kadar gelip sonra gelmiyor hiç duruyor böyle 3 sefer oldu ayda birkez ekim kasım ocak da oldu işte en son.doktor da alttan bakicam dedi bu sefer elleyince kanama vs olmasın hiç baktirmasam mi bilemedimEvet bendede sureklı cıkıyo bu ara enfeksıyon bol bol su içiyorum artık
imşallah yoktur birşey ama senın bebiş aşağıya dohru baskı yaptıgı ıcındır geçmiştr eminim
Ay canım inşallah ayakları aşağıda küt küt vuruyor aşağı doğru çünkü birkac damla kadar gelip sonra gelmiyor hiç duruyor böyle 3 sefer oldu ayda birkez ekim kasım ocak da oldu işte en son.doktor da alttan bakicam dedi bu sefer elleyince kanama vs olmasın hiç baktirmasam mi bilemedim
Ay valla bende dikkat edicem artık ya yıkamaya sinirim bozuldu artık enfeksiyondanCanım günlük ped ya da ped onlarda beyazlastırıcı kimyasallar oldugu için bu durumlarda asla önermiyorlar ve iç çamaşırında yumuşatıcı önermiyorlar. Hatta iç çamaşırlarını ayrı yıkayıp deterjandan arınsın diye 2 durulama yaptırıyorum genelde. Bu ara o şekilde dene faydasını göreceksin. Gexmiş olsun çok
Hepimiz muzdaribiz deseneEvet benimde sürekli çıkıyor. Monurol toz geçirmedi normal hap kullandımm geçti geri başladı. Bı turlu kurtulamadim
Benm mantar asla geçmiyor bende ilaç kullanmak istemiyorum diye kendimce mantar diyeti uygulamaya başladım seker sıfır bol yogurt yani probiyotik alıyorum geçti mi hayır ama en azından ilaçsız bir şekilde kasinmasi durdu akıntısı devam.ediyor huna gebelikte zaten çözüm olmuyor kizlar başka enfeksiyon varsa ilaclar kullanılıyor da mantar da ise yaramıyorEvet benimde sürekli çıkıyor. Monurol toz geçirmedi normal hap kullandımm geçti geri başladı. Bı turlu kurtulamadim
En son ne zaman bakıldı hala bu haftada bakıyorlar mi sanaGümüs eğer bir sorun varsa bir kere de olsa izin ver doktor baksın alttan. En doğru ölçümler alttan oluyor çünkü cervix gibi. Bizim burada cogunlukla alttan bakılıyor.
En son ne zaman bakıldı hala bu haftada bakıyorlar mi sana
Sen hafta olarak benden ondesin durumlar nasıl neler hissediyorsunTabi canım. 1 hafta önce hem alttan muayene hem açılma kontrol ettiler lekelenmem olduğu için. Ebenin söylediğine göre cervix açıklığı en iyi alttan muayene ile belli oluyormuş.Yani bir sorun varsa eğer izin ver baksınlar bir kereliğine de olsa
Sen hafta olarak benden ondesin durumlar nasıl neler hissediyorsun
Tamam cuma bakalım ne olcak bir haftada evden cikma yürüme yatış dedi öyle bunaldım ki
Bende artık sessiz kalmayacağım eşim beni savunmuyor ben artık kendimi savunacağım isterse kırılsınlar umrumda değil bıktım çünküEşin diyemiyorsa sen söyle eşimde öyleydi..ilk bayram oldu biz gittik ziyarete el opme görüştük neyse ertesi gün telefon tüm aile kahvaltıya gelicez esim tamam dedi kapadı tekrar ara bana mı sordun dedim bozuldu once ben bugün aileme gidicem dedim o gün bugün bana sormadan öyle tamam demiyor artı baktı ki annesi laf sokuyor o kendi annesine cevabını kendi veriyor ben neden kötü olayım dedim birgün baska sebepten.. benim ailemle ilgili olursa söyle ben burdayım dedim direk sorarım hesabını çünkü
Ay deme öyle yaa geçer inşallahBenm mantar asla geçmiyor bende ilaç kullanmak istemiyorum diye kendimce mantar diyeti uygulamaya başladım seker sıfır bol yogurt yani probiyotik alıyorum geçti mi hayır ama en azından ilaçsız bir şekilde kasinmasi durdu akıntısı devam.ediyor huna gebelikte zaten çözüm olmuyor kizlar başka enfeksiyon varsa ilaclar kullanılıyor da mantar da ise yaramıyor
Kaçıncı haftadasın merak ettim bendede. Bizim cuncul durmak bilmiyo sürekli hareketli ama hiç çıt çıt duymadımKarnımdan çat çut sesler gelıyordu bende nedenını cok merak ettım kaan kocatepenın vıdeosunu ızledım bu sesler bebegın eklem sesleriymiş çok duygulandım yaa sesını hareketını duyuyorrz hissediyoruz ve sabırla gelmesini bekliyoruz görmediğimiz yavrumuzun allah sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin inşallah
30 hafta 4 gunluk ben oglumda yaşamamıştım dunden berı kaburgamın alt tarafından ses gelıyodu bende kaburgamamı dayanıyo dedım vıdeoda cok mantıklı bır sekılde anlatınca anladım kaburga yada catı genısleme sesı degılmış kız olmasına rağmen oğlumdan daha yaramazKaçıncı haftadasın merak ettim bendede. Bizim cuncul durmak bilmiyo sürekli hareketli ama hiç çıt çıt duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?