Ay kızlar bence çok daha hareketli benimki 5 dakika durmuyo SüphanAllah sürekli poposunu oynatıp tekme atıyo30 hafta 4 gunluk ben oglumda yaşamamıştım dunden berı kaburgamın alt tarafından ses gelıyodu bende kaburgamamı dayanıyo dedım vıdeoda cok mantıklı bır sekılde anlatınca anladım kaburga yada catı genısleme sesı degılmış kız olmasına rağmen oğlumdan daha yaramaz
Geçmiyor canm bnm yapmadığı kalmadi ama dediğim gibi şekeri kesip bol bol.yogurt ye ic çamaşırlarını utule de gy ben çokl nemli oluyor diye Peçete koyuyorum her wc de değiştiriyorum rahat ediyorum ama kaşıntı da tam geçmiyor az bise kaçamak yapsam hemen kasinmaya başlıyorum ve mantar kasilmaya sebep oluyor malesef ki kızlar o yüzden ben ilaç kullanmıyorum onun yerine başka şeyler deniyorum iste beslenme konusuna dikkat gbi gebelikten snra gene geçmezse fitilini atar rahat ederim.Ay deme öyle yaa geçer inşallah. Valla dikkat edicem mecbur kremleri kullaniyim elma sirkesi de aliyim ben olmazsa fitil yazdırırım artık
Hahaa aynen doktor geçen 584.üncü ölçüm almaya çalışım bı yerınde durmuyo dur artık diye yalvarıyoduAy kızlar bence çok daha hareketli benimki 5 dakika durmuyo SüphanAllah sürekli poposunu oynatıp tekme atıyo. Ama daha hiç o dediğin sesleri duymadım bende duyarım belki
Sakince söyle ben rahatsızım bebek ve benim dinlenmeye ihtiyacımız var kibarca söyle biz uygun olunca sizi ziyarete geliriz de..belki anlarlarBende artık sessiz kalmayacağım eşim beni savunmuyor ben artık kendimi savunacağım isterse kırılsınlar umrumda değil bıktım çünkü
Ay ben bekleyemem gibi yaa aklıma aşağının beyaz beyaz oluşu morelim bozuluyo. Ama dediklerinizi uyucam bir bir geçer Allah'ın izniyleGeçmiyor canm bnm yapmadığı kalmadi ama dediğim gibi şekeri kesip bol bol.yogurt ye ic çamaşırlarını utule de gy ben çokl nemli oluyor diye Peçete koyuyorum her wc de değiştiriyorum rahat ediyorum ama kaşıntı da tam geçmiyor az bise kaçamak yapsam hemen kasinmaya başlıyorum ve mantar kasilmaya sebep oluyor malesef ki kızlar o yüzden ben ilaç kullanmıyorum onun yerine başka şeyler deniyorum iste beslenme konusuna dikkat gbi gebelikten snra gene geçmezse fitilini atar rahat ederim.
Ahaha benimde bugüneHahaa aynen doktor geçen 584.üncü ölçüm almaya çalışım bı yerınde durmuyo dur artık diye yalvarıyodukızlar daha fena heralde
Benim ilk dogumum 42+5 de olmustuNormal dogum genelde 40.haftada mı oluyor?
Aslinda bebek buyudukce rahimde ona gore acilirmis. Eltimin oglu 4 kilo dogdu ve dikissiz. Bazi bebekler uzun boylu ve kemikleri agir oluyor. 4 kiloydu ama tombis de durmuyorduCabim bizde aynıydi benim boyum 173. Oğlum hep önde gitti karın çevresi ve bacak boyu haftasına göre çok fazlaydı. Doktor tombis olur dedi. İlk doğumum olmasına rağmen 4 kilo normal doğum oldu. Şimdi bu oğlumda da aynı şeyi diyor doktorlar tombiş olur uzun boylu olur diye. Ama ilki normal geldiyse buda gelir. Hepde 40 haftalikti doğduğunda 39+5 te doğdu bence sorun etme birde senin ki kızmış erkeğe göre biraz daha kibar olabilirbelkide 38 gibi gelirse o kadar tomtis olmaz boşa kaygılanma. Normal olacağı varsa normal olur
E easnrr evet gümüscüm haklisin. Bana bunu hic doktorlar soylememisti. O kadar cok ilac , fitil ,krem kullandim ki . Agliyordum artik. Sonra sirkeli su cok iyi olmustu. Hatta artik gecsin diye sudan daha cok sirke koymustum karisima pamukla biraz bekletmistim gecmisti . Sonra Almanya ya ilk geldigimde Turk bir doktora gitmistim o dedi , kesinlikle gunluk ped kullanma diye. Sonra daha da olmadim cok sükür .Bende en ufak seyde para gider deniyorum yeri geldi haftada bir doktora gittim gitmekle en doğrusunu yapmışsın günlük ped etkisi bende öyle diğer kızlarda fikrini söylesin devamlı kullanmak iyi olmuyor
32.haftada isteğe bağlı ama en geç 37yr kadar çalışabilir verebilirim dedi. Ben de zaten evden çalıştığım için 37ye kadar devam edeyim dedim sonra istesem bile sgk izin vermiyormuş. Eksiğim var mı onu bile bilmiyorum, oturup bir toparlanma lazım sanırımGeç kalmak değil de çalışabilir raporu alınca 36 ya kadar çalışilmiyor mu ben mi öyle biliyorum. 36 da bence çanta hazırlanabilir geç kalınmaz bı eksiğin yok ise 1.2 günlük iş tabi vaktin varsa erkenden hazırla agirlasmadan
Gümüşün söylediği gibi pamuğa batırıp alt kısmını siliyorum değilmi yoksa sudamı beklettinE easnrr evet gümüscüm haklisin. Bana bunu hic doktorlar soylememisti. O kadar cok ilac , fitil ,krem kullandim ki . Agliyordum artik. Sonra sirkeli su cok iyi olmustu. Hatta artik gecsin diye sudan daha cok sirke koymustum karisima pamukla biraz bekletmistim gecmisti . Sonra Almanya ya ilk geldigimde Turk bir doktora gitmistim o dedi , kesinlikle gunluk ped kullanma diye. Sonra daha da olmadim cok sükür .
Masallah canımBenim ilk dogumum 42+5 de olmustu
Sirkeli suyu ben söylemedim hamileyken birşey olur vs kim biliyor ona bir sor tekrar ravza yazmış sanırımGümüşün söylediği gibi pamuğa batırıp alt kısmını siliyorum değilmi yoksa sudamı beklettin
Ahh ne güzel aktardın tecrübelerini cok teşekkür ederim. Tabiki öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım ama insan hem merak ediyor hemde kendini hazirlamak istiyorCabim bizde aynıydi benim boyum 173. Oğlum hep önde gitti karın çevresi ve bacak boyu haftasına göre çok fazlaydı. Doktor tombis olur dedi. İlk doğumum olmasına rağmen 4 kilo normal doğum oldu. Şimdi bu oğlumda da aynı şeyi diyor doktorlar tombiş olur uzun boylu olur diye. Ama ilki normal geldiyse buda gelir. Hepde 40 haftalikti doğduğunda 39+5 te doğdu bence sorun etme birde senin ki kızmış erkeğe göre biraz daha kibar olabilirbelkide 38 gibi gelirse o kadar tomtis olmaz boşa kaygılanma. Normal olacağı varsa normal olur
İyiyim canım buralardayim halaC Chivas Regal kıız nerelerdesiiiiin hiç sesin çıkmıyor ne zamandır
Ayy yerim kuzucuğuu ağrın sancın var mı hiiç ondan mı acaba önlem olsun diye öyle dediiKizlar merhabalar iyi geceler :) bugun 31+4 kontrolum vardi cok sukur bebis iyi dedi doktor2220xivari olmus dedi tabi arti veya eksi 100,200gr oynayabilir dedi,ama sen artik haftasonlarida nst ye gir dedi artik 3,4gunde bir nst ye baglicak serviste,bugun servisteki hemsire karnin cok asagida dogumun yakin gibi dedi,doktor boyle bisey demedi ama acaba doktorda suphelendide ondan mi acaba 3,4gunde bir nst ye gir dedi diye dusundum,kafam karisti.oyuzden ben her ihtimale karsi cantalarimizi hazirladim koydum kenara saglikla gelsin insallah,doktorum hayirlisiyla 6hafta sonra aliriz bakalim dedi.
Z zahrada cuma gunu 31+6da dogum raporunu baslatalim dinlen sen artik dedi doktor,sen naptin ne zaman alcan dogum raporunu
Demirbaşlar kaydı heep diğer yerlerdeeİyiyim canım buralardayim halagrup bı ara baya sessizdi bnde öyle sessiz takip ettim .kontrol falan da olmayınca yazacak bişey bulamadım bı kaç gündür de evde boya işi ona kosturdum .
Yaa evet buradan takip etmesi kolay oluyordu iki çocukla diğer yerlere yetisenem dedimDemirbaşlar kaydı heep diğer yerlerdee
Ohh bebik odası için mii kız kontrollerin sıklaşmadı mı ne zaman gitceksin
Siz buralari terk edince bnde hep Ocak annerini okudumDemirbaşlar kaydı heep diğer yerlerdee
Ohh bebik odası için mii kız kontrollerin sıklaşmadı mı ne zaman gitceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?