2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben bir kere oldum dedigim gibi ama felaketti artık acilde soluğu aldım .benimki çok şükür fitil ile geçti.

Aslinda bebek buyudukce rahimde ona gore acilirmis. Eltimin oglu 4 kilo dogdu ve dikissiz. Bazi bebekler uzun boylu ve kemikleri agir oluyor. 4 kiloydu ama tombis de durmuyordu
Evet aynen öyle benim oğlumda tombiş değildi ama işte sorsan 4 kilo. Ama ele avuca geliyordu. Komşum doğum yaptı kızı 2400 vallahi elleyemedim. Maşallah çok sağlıklı ama minyondu..şimdi o da büyüdü kocaman oldu da. İşte sonuç olarak fark etmiyor dediğin gibi yer varki büyüyorlar

Anladım bende en geç 36 sanıyordum o yüzden dedim. Evden çalışıyorsan keşke izin verse 39, a kadar çalışsan doğumdan sonra izin daha iyi bence de

Amin inşallah hepimiz icin kolay olur. Rabbim kolay kapılardan geçirsin yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm anneleri inşallah

Günaydın neden donmuyorsun canım işe
Doğum izni yapıp donebilirsin

Herkese hafifçe karlı İstanbul sabahından günaydın
Bugün yere belli belirsiz yağmış yarın güneş kayma yapar bir parça kâr yarın düşmeden gitsem de doktora iyi.disari çıkacaklar dikkat etsin hava da buz

Bebek büyük mevzusunu ne kadar doğru göreceğiz bakalım bana da her gittiğimde haftasına göre uzun diyor kiloda var ama boyu uzun..Kilo kesin 3 u geçer dedi.Saglikli dogsunda gerisi önemli değil.zaten sezeryanla dedi.ikiz minicik bebekler 2 kilo civarında şimdi kocaman oldular tanıdıktan biliyorum büyür yani.buyuk doğunca tek sıkıntı yeni doğan kıyafetleri kalır 10lu ve 5 li birde tulum kendim aldım hastaneye çantaya dedim aldım.kardesim birde kvalide almış 5 tane var evde tkm

Günaydın neden donmuyorsun canım işe
Doğum izni yapıp donebilirsin
Onun işi biraz karışık gümüş. Staj yapıyordu şu an o. Şirketin sınavdan sonra almasi lazım. Muhtemelen alırlar da, staj süresi dolduğu için sınavı geçene kadar gonderedebilirler.

Günaydın hatunlar

Benden havadisler, cumartesi sezaryen için günümüzü aliyoruz inşallah. 11 veya 18 Şubat olacak sanirim.
Çarşamba ya da Perşembe kayınvalide geliyor tek kalmayım diye, eşimin işleri artacak bugünden itibaren 1 ay boyunca.
Annem de subat başı izne ayrılacak kendini 8ngun karantinaya al, test ver öyle gel dedim. Tabi kayinvaliyede dedim test yaptırmadan binme otobuse diye
Resmen kendimizi garantiye alıyoruz şaka gibi.

Ben bir kere oldum dedigim gibi ama felaketti artık acilde soluğu aldım .benimki çok şükür fitil ile geçti.
Herkesin bi geçmişi var mantarla ne illet bişey yaa . Bende geçircem inşallh. Alıntı yapmayı unuttum sirkeli suyla sildim demişti yzana bkıcm şimdi bende denicem ama geçmezse.

Ay bizimde 2 buçuk hafta ileriden gidiyo elhamdülillah sağlığı iyi dedi doktor bişey demedi uzun bebişiniz bayaa dedi kiloya hiç demedi bişey. Ama eşimde zaten uzun oda doprken 4buçukla doğmuş babaya çekmiş her anlamda merk etme dedi. Bende yanarım yanarım hastane çıkışlarına yanarım

Ayyy sen direk 3 ay alacaksın desene. Zibinlar için aparat alabilirsin ama

Ayyy sen direk 3 ay alacaksın desene. Zibinlar için aparat alabilirsin ama
Keşke biraz geç alsaydıkta direk hepsini 3ten başlatsydım. Aynen ek aparatı sepetime ekledim ilk alışverişte gelicek inşallh. Gerisi. İçinde yapıck bişey yok sğlıklı olaunlarda

Keşke biraz geç alsaydıkta direk hepsini 3ten başlatsydım. Aynen ek aparatı sepetime ekledim ilk alışverişte gelicek inşallh. Gerisi. İçinde yapıck bişey yok sğlıklı olaunlarda
Aynen öyle boşver. Hayırlısı ile bir dogsalar da

Valla seni bilmiyomda darisi benim basima:)) keske benim sirkette tazminatli cikis verse,ama onlar tazminat vermemek için seni istifaya zorluyo,yalan da degil bari dogum iznimden sonra tazminat vermesin ama devletin verdigi yasal hakkimiz olan issizlik maasini alsam o bile yeter diyom ama onu bile yapmiyo sirketim sagolsun.
Valla dinlen sende bol bol:)

Insallah gecer canm bnm nemli kalması peceteyle iyice kurula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…