- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Ben bir kere oldum dedigim gibi ama felaketti artık acilde soluğu aldım .benimki çok şükür fitil ile geçti.Benm mantar asla geçmiyor bende ilaç kullanmak istemiyorum diye kendimce mantar diyeti uygulamaya başladım seker sıfır bol yogurt yani probiyotik alıyorum geçti mi hayır ama en azından ilaçsız bir şekilde kasinmasi durdu akıntısı devam.ediyor huna gebelikte zaten çözüm olmuyor kizlar başka enfeksiyon varsa ilaclar kullanılıyor da mantar da ise yaramıyor
Evet aynen öyle benim oğlumda tombiş değildi ama işte sorsan 4 kilo. Ama ele avuca geliyordu. Komşum doğum yaptı kızı 2400 vallahi elleyemedim. Maşallah çok sağlıklı ama minyondu..şimdi o da büyüdü kocaman oldu da. İşte sonuç olarak fark etmiyor dediğin gibi yer varki büyüyorlarAslinda bebek buyudukce rahimde ona gore acilirmis. Eltimin oglu 4 kilo dogdu ve dikissiz. Bazi bebekler uzun boylu ve kemikleri agir oluyor. 4 kiloydu ama tombis de durmuyordu
Anladım bende en geç 36 sanıyordum o yüzden dedim. Evden çalışıyorsan keşke izin verse 39, a kadar çalışsan32.haftada isteğe bağlı ama en geç 37yr kadar çalışabilir verebilirim dedi. Ben de zaten evden çalıştığım için 37ye kadar devam edeyim dedim sonra istesem bile sgk izin vermiyormuş. Eksiğim var mı onu bile bilmiyorum, oturup bir toparlanma lazım sanırım
Amin inşallah hepimiz icin kolay olur. Rabbim kolay kapılardan geçirsin yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm anneleri inşallahAhh ne güzel aktardın tecrübelerini cok teşekkür ederim. Tabiki öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım ama insan hem merak ediyor hemde kendini hazirlamak istiyorAllah uzun ömürler versin yavrularına inşallah bu da kolay olur senin icin
Günaydın neden donmuyorsun canım işeAyy yerim kuzucuğuu ağrın sancın var mı hiiç ondan mı acaba önlem olsun diye öyle dedii
Ohh dinlen sefan olsun ben işten çıktııım komple bugün vedalaştık ağlamalar zırlamalar dönmicem daha işe ya tazminat +işsizlik maaşına okey dedi patronlar valla başımıza taş yağacak benim işime geldi tabii
Bebek büyük mevzusunu ne kadar doğru göreceğiz bakalım bana da her gittiğimde haftasına göre uzun diyor kiloda var ama boyu uzun..Kilo kesin 3 u geçer dedi.Saglikli dogsunda gerisi önemli değil.zaten sezeryanla dedi.ikiz minicik bebekler 2 kilo civarında şimdi kocaman oldular tanıdıktan biliyorum büyür yani.buyuk doğunca tek sıkıntı yeni doğan kıyafetleri kalır 10lu ve 5 li birde tulum kendim aldım hastaneye çantaya dedim aldım.kardesim birde kvalide almış 5 tane var evde tkmEvet aynen öyle benim oğlumda tombiş değildi ama işte sorsan 4 kilo. Ama ele avuca geliyordu. Komşum doğum yaptı kızı 2400 vallahi elleyemedim. Maşallah çok sağlıklı ama minyondu..şimdi o da büyüdü kocaman oldu da. İşte sonuç olarak fark etmiyor dediğin gibi yer varki büyüyorlar
Onun işi biraz karışık gümüş. Staj yapıyordu şu an o. Şirketin sınavdan sonra almasi lazım. Muhtemelen alırlar da, staj süresi dolduğu için sınavı geçene kadar gonderedebilirler.Günaydın neden donmuyorsun canım işe
Doğum izni yapıp donebilirsin
Herkesin bi geçmişi var mantarla ne illet bişey yaa . Bende geçircem inşallh. Alıntı yapmayı unuttum sirkeli suyla sildim demişti yzana bkıcm şimdiBen bir kere oldum dedigim gibi ama felaketti artık acilde soluğu aldım .benimki çok şükür fitil ile geçti.
Ay bizimde 2 buçuk hafta ileriden gidiyo elhamdülillah sağlığı iyi dedi doktor bişey demedi uzun bebişiniz bayaa dedi kiloya hiç demedi bişey. Ama eşimde zaten uzun oda doprken 4buçukla doğmuş babaya çekmiş her anlamda merk etme dedi. Bende yanarım yanarım hastane çıkışlarına yanarımBebek büyük mevzusunu ne kadar doğru göreceğiz bakalım bana da her gittiğimde haftasına göre uzun diyor kiloda var ama boyu uzun..Kilo kesin 3 u geçer dedi.Saglikli dogsunda gerisi önemli değil.zaten sezeryanla dedi.ikiz minicik bebekler 2 kilo civarında şimdi kocaman oldular tanıdıktan biliyorum büyür yani.buyuk doğunca tek sıkıntı yeni doğan kıyafetleri kalır 10lu ve 5 li birde tulum kendim aldım hastaneye çantaya dedim aldım.kardesim birde kvalide almış 5 tane var evde tkm
Ayyy sen direk 3 ay alacaksın desene. Zibinlar için aparat alabilirsin amaHerkesin bi geçmişi var mantarla ne illet bişey yaa . Bende geçircem inşallh. Alıntı yapmayı unuttum sirkeli suyla sildim demişti yzana bkıcm şimdibende denicem ama geçmezse.
Ay bizimde 2 buçuk hafta ileriden gidiyo elhamdülillah sağlığı iyi dedi doktor bişey demedi uzun bebişiniz bayaa dedi kiloya hiç demedi bişey. Ama eşimde zaten uzun oda doprken 4buçukla doğmuş babaya çekmiş her anlamda merk etme dedi. Bende yanarım yanarım hastane çıkışlarına yanarım
Keşke biraz geç alsaydıkta direk hepsini 3ten başlatsydım. Aynen ek aparatı sepetime ekledim ilk alışverişte gelicek inşallh. Gerisi. İçinde yapıck bişey yok sğlıklı olaunlardaAyyy sen direk 3 ay alacaksın desene. Zibinlar için aparat alabilirsin ama
Aynen öyle boşver. Hayırlısı ile bir dogsalar daKeşke biraz geç alsaydıkta direk hepsini 3ten başlatsydım. Aynen ek aparatı sepetime ekledim ilk alışverişte gelicek inşallh. Gerisi. İçinde yapıck bişey yok sğlıklı olaunlarda
Aminn canım inşallahhAynen öyle boşver. Hayırlısı ile bir dogsalar da
Valla seni bilmiyomda darisi benim basima:)) keske benim sirkette tazminatli cikis verse,ama onlar tazminat vermemek için seni istifaya zorluyo,yalan da degil bari dogum iznimden sonra tazminat vermesin ama devletin verdigi yasal hakkimiz olan issizlik maasini alsam o bile yeter diyom ama onu bile yapmiyo sirketim sagolsun.Ayy yerim kuzucuğuu ağrın sancın var mı hiiç ondan mı acaba önlem olsun diye öyle dedii
Ohh dinlen sefan olsun ben işten çıktııım komple bugün vedalaştık ağlamalar zırlamalar dönmicem daha işe ya tazminat +işsizlik maaşına okey dedi patronlar valla başımıza taş yağacak benim işime geldi tabii
Insallah gecer canm bnm nemli kalması peceteyle iyice kurulaAy ben bekleyemem gibi yaa aklıma aşağının beyaz beyaz oluşu morelim bozuluyo. Ama dediklerinizi uyucam bir bir geçer Allah'ın izniyle
Ahaha benimde bugüne
gittiğimde doktor gelmişken bakalım dedi baktı benimkisi geçenki gibi kafasını eşine dayamış katiyen çıkmadı kız çık ne var orda diyo o kadarda hareketliki sonra doktorun eline tekme atıyo bak bana kızıyo diyo
Fitil iyi geliyor ama gebelikte çok kullanmayi onermiyorlarBen bir kere oldum dedigim gibi ama felaketti artık acilde soluğu aldım .benimki çok şükür fitil ile geçti.
Ben hep oyle yapıyodum cnm inşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?