selam kızlar :) dün ultrason günümdü. 6+1'di. embriyo boyutu 3 mm olarak ölçüldü ve görsel olarak kalp atışı görüldü. sesi duyulmadı. ama karından bakıldı. normal di mi? erken olduğu içindir heralde :)
Ddoakolik
ben oje sürüyorum sürekli doktorum çok pimpirikli böyle bir şey olsa kesin uyarırdı maden suyunun markasına kadar uyaran kadın benim kendi alerjik yapım var her şeye ama bunlarla alakası olduğunu düşünmüyorumm gittiğimde soracağım ama mutlaka merak ettim
kızılay ve beypazarı canım :)))) içemiyosan da limon tuz churchill gibi yap dedi hiç sevmem de soda günde 1 tane içmeliymişizz ileride günde 2 taneymiş
Ay sorma sinir oldum bende. Sanki mumkun olmayan bi yasta hamileyim. Cok sukur ciddi bi saglik problemim yok Allah izin verirse takir takir dogururum yani
Merhaba canım anneler,
yeter artık bizim de bir tablomuz olsun birbirimizi daha rahat takip edelim.
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri yazarsanız sırasıyla ekleyelim tablomuza
Tahmini doğuma 15 mart diyo hayırda kız kardeşimde 14 mart doğumlu beben olsun inş balık burcu olsun demişti içinden nekadar istediyse öylede olucak sanırım
Bende 5 tane dusuk yaptim 5 yilda.
Bu 7. Bebegim. Hersey planladigim gibi gitseydi su an 2. Cocugumu dogurup defteri kapaticaktim ama kismet bugunlereymis.
Bu 7. Bebegim. Hersey planladigim gibi gitseydi su an 2. Cocugumu dogurup defteri kapaticaktim ama kismet bugunlereymis.
kızılay ve beypazarı canım :)))) içemiyosan da limon tuz churchill gibi yap dedi hiç sevmem de soda günde 1 tane içmeliymişizz ileride günde 2 taneymiş