2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Benim dr 3 haftada bir çağırıyo. En son gittiğimde önümüzdeki 2 randevunun tarihini de verdi. İkisi de 21 gün arayla

Evet henüz oldukça erken. Ben 7. Haftada iken zor duymuştuk. 2-3 gün sonra doktor atışlar güçlenmiş demişti

Merhaba merak ettim acaba doktorunuz hangi maden suyunu önerdi

Ay sorma sinir oldum bende. Sanki mumkun olmayan bi yasta hamileyim. Cok sukur ciddi bi saglik problemim yok Allah izin verirse takir takir dogururum yani
37 yaşındayım ben napayım . 26 da evlendim 5 yıl çocuk yapmadık. Kızım 32 de doğdu kısmetse karnımdaki de 38 de doğacak

Ooo süper olmuş canımm ellerine sağlık
Yaş 31
İlk çocuk
Kayseri tahmini doğumu bilmiyorum yarın öğrenirim artık

Ooo süper olmuş canımm ellerine sağlık
Yaş 31
İlk çocuk
Kayseri tahmini doğumu bilmiyorum yarın öğrenirim artık
kız nete yaz son regl tarihini hesaplasın geç yumurtladıysan da o tarihe 1 hafta ekle ben öyle yaptım yoksa doktor 6 mart diyo doğuma bana

kız nete yaz son regl tarihini hesaplasın geç yumurtladıysan da o tarihe 1 hafta ekle ben öyle yaptım yoksa doktor 6 mart diyo doğuma bana
Tahmini doğuma 15 mart diyo hayırda kız kardeşimde 14 mart doğumlu beben olsun inş balık burcu olsun demişti içinden nekadar istediyse öylede olucak sanırım

37 yaşındayım ben napayım . 26 da evlendim 5 yıl çocuk yapmadık. Kızım 32 de doğdu kısmetse karnımdaki de 38 de doğacak
Bende 5 tane dusuk yaptim 5 yilda.
Bu 7. Bebegim. Hersey planladigim gibi gitseydi su an 2. Cocugumu dogurup defteri kapaticaktim ama kismet bugunlereymis.

Bende 5 tane dusuk yaptim 5 yilda.
Bu 7. Bebegim. Hersey planladigim gibi gitseydi su an 2. Cocugumu dogurup defteri kapaticaktim ama kismet bugunlereymis.
E öyle. Kimse neler yaşayacağını bilemiyor. Bende Ocak ayında Hollanda’da bir düşük yaptım. Şimdi hep bir korku oluyor insandın içinde

Yaş 25 ilk çocuk 7 haftalık gebeyim diyarbakırda yaşıyorum benide ekler misiniz

kızılay ve beypazarı canım :)))) içemiyosan da limon tuz churchill gibi yap dedi hiç sevmem de soda günde 1 tane içmeliymişizz ileride günde 2 taneymiş
İçecek birşey kalmayınca sardım ben iyice sodaya gönül ister bir kadeh koyayım şöyle serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…