Tekrarlayan dusukleri ya da dusuk tehlikesi olan ya da ruhsal olarak hamileligini kotu geciren kadinlara yapiyo hocalar. Benim yaptirdigim hoca 3 gun sabah namazindan sonra ipi okumus belirli araliklarla dugum atmis ve kilidi ipten gecirmis o sekilde getirdi bunu gobek deligine gelicek sekikde bagla ve dogum baslarken kilidi ac dedi bende oyle yaptim. Esimin kuzeninin esi de bu sekilde yapti onunda 2 cocugu oldu.
Canım insallah kalp atislarini duyarsin bugun oncelikle cekebilirsen video çek. Onun dışında tsh benimde 2.9 cikti 2.5 olması gerekiyormuş. Doktor ilac verdi ilk bugün baslicam bakalim
Kızlar bu bebek benim iliğini kemiğini kurutuyor sanki çok yorgun halsiz ve güçsüzüm sabah kalktığında sırt ve bel ağrısı çok şiddetli oluyor kolumu kaldıramıyorum zorla kalkıp kahvaltı hazırlıyorum hele sabah bulantıları berbat gerçe gün içinde de sık olmaya başladı bulantılar şuan bile var ilk oğlumda çok aktif ve hareketleriydm bunda ne oldu bilmiyorum karnım hamile kaldığından beri şiş gaz ve hazımsızlık var gibi ağırlık yapıyor resmen vücuduma yarın kontrolüm var hepsini söylicem kan tahlillerine baktırmasını isticem ve vitamin takviyesi yazmasını söylicem çünkü gücüm kalmadı sanki öyle hissediyorum bulantı için ne önerirsiniz kötüyüm de :/
Ben de aynı şekilde eşim de sasiriyo oğlumda hiç böyle değildim,öğretmenim ben o zaman sonbahardi aktif bir şekilde çalışıyordum şu an tatilde olduğum halde enerjim yok ,kan değerlerim de normal oğlum da yormuyor annemler ilgileniyor genelde neden anlamadım bir tek sıcaklardan olabilme ihtimalini düşünüyorum artik
benim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya
Benim de hafif kasik ağrım oluyor arada ama en başta doktorum ben söylemeden bel,karın kasik ağrısı olabilir kanama olmadıkça sorun yok demişti .Ama herkesin durumu kendine özel sonucta canım hiç değilse acile gidebilirsen belki için rahatlar hem
Olaun cektiysen sana hatira kalir, bende bidahaki gidisimde cekicem insallah daha net duymayi bekledim. Cunku o kadar azdi ki sesi biz zor duyduk kurban oldugum
Bende 7 aydır kullaniyordum nerdeyse dozu fazla dedi doktorum ama sizde farklı bi durum varsa bilemem bana sağlık ocağındaki doktor vermişti size kendi doktorunuz verdiyse devam edin
Olaun cektiysen sana hatira kalir, bende bidahaki gidisimde cekicem insallah daha net duymayi bekledim. Cunku o kadar azdi ki sesi biz zor duyduk kurban oldugum