2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O nedir ?
Benim canım çok sıkıldı bugün . Kanama alanı çok büyümüş . Doktor hiç olumlu bakmıyor. Kalp atışı da zayıftı
Tekrarlayan dusukleri ya da dusuk tehlikesi olan ya da ruhsal olarak hamileligini kotu geciren kadinlara yapiyo hocalar. Benim yaptirdigim hoca 3 gun sabah namazindan sonra ipi okumus belirli araliklarla dugum atmis ve kilidi ipten gecirmis o sekilde getirdi bunu gobek deligine gelicek sekikde bagla ve dogum baslarken kilidi ac dedi bende oyle yaptim. Esimin kuzeninin esi de bu sekilde yapti onunda 2 cocugu oldu.

Canım insallah kalp atislarini duyarsin bugun oncelikle cekebilirsen video çek. Onun dışında tsh benimde 2.9 cikti 2.5 olması gerekiyormuş. Doktor ilac verdi ilk bugün baslicam bakalim
Kizlar cok sukur bugunlerime ❤❤❤ hala inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun her isteyene hakedene nasip olsun insallah

Ben kilit duasi yaptirdim bu sefer cok sukur hersye yolunda gidiyo cok onermislerdi bana
Neymiş o dua merak ettim ben de
Ben de aynı şekilde eşim de sasiriyo oğlumda hiç böyle değildim,öğretmenim ben o zaman sonbahardi aktif bir şekilde çalışıyordum şu an tatilde olduğum halde enerjim yok ,kan değerlerim de normal oğlum da yormuyor annemler ilgileniyor genelde neden anlamadım bir tek sıcaklardan olabilme ihtimalini düşünüyorum artik
Benim de hafif kasik ağrım oluyor arada ama en başta doktorum ben söylemeden bel,karın kasik ağrısı olabilir kanama olmadıkça sorun yok demişti .Ama herkesin durumu kendine özel sonucta canım hiç değilse acile gidebilirsen belki için rahatlar hem

Olaun cektiysen sana hatira kalir, bende bidahaki gidisimde cekicem insallah daha net duymayi bekledim. Cunku o kadar azdi ki sesi biz zor duyduk kurban oldugum
Ya ben 6 sn çekmişim videoyu o kadar pişmanım ki heyecandan ne yapcamı bilemedim

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şu anda 5+3 deyim, ultrasonda alttan muayene olmak istemiyorum yarın gitsem gözükür mü acaba kese
Gebelikten gebeliğe fark ediyor o ben 4+6 da karından görmüştüm keseyi ama kimisinde görünmüyor vajinadan bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…