Kızlar bulantıya zencefil çayı iyi geliyormuş doktorum ister çayını iç ister taze zencefili tablet gibi çiğne dedi tadı acı olduğu için bala da rendeleyebilirsin dedi
Merhaba kızlar,
Biz de bugun 8+4 olduk inşallah.
Kendimi iyi his ediyorum hamd olsun. Mide bulantısı yorgunluk nerdeyse bitti gibi.
Ağzımda sadece güzel olmayan bir tat var. Ve iştahsızlık hâlâ devam ediyor. Ama yine de 3 kilo almışım nasil becerdim bilmiyorum. Kızım da cok kötüydüm sürekli uyuyordum. Onda progesteron hem iğnesi hemde vajinal olarak kullanıyordum. İğnesi vurduğum gün resmen komalık oluyordum.
Bu sefer sadece belimde aşağıya doğru ağrım oluyor ara ara. Rahimim arkaya doğru bükük müş (nasil birseyse pek anlamadım) bebek büyüdükçe kendiliğinden düzelir dedi doktor)
Bir dahaki randevumuz 17 ağustos ta.
10 ağustos ta da ebe miz de randevumuz var inşallah.
İnşallah hepimizin hamileliği sağlıklı birsekilde ilerler. İnşallah bu zamanı hemen geçirir vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli bebelerimize kavuşuruz inşallah.
8 haftalık ölçüme göre. Geçen hafta oldukça gürdü atışlar şimdi doktorda dedi kanama alanı çok büyümüş yer değişmiş ve sinirlere baskı varmış sanırım. Herseye hazırlıklı olalım diye bilgi verdi kanama gelirse vs .. proluton iğne yaptı bide
Hiç iş yapmıyorum zaten. Tatile geldik tr ye ama doktorlarda hastanelerde dolanıyoruz. Yarın da tatile çıkıyoruz bakalım basımıza ne gelirse orada gelecek
benim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya
Benimde aynı senin gibi. Hiç bir şekilde bulantı vs yok ama bel ağrısı öldürüyor beni. Ara arada adet ağrısı gibi kasıklarıma geliyor gidiyor. Yarın bi doktora gidicem bakalım. Perşembe de başka doktora