2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende diofol kullanıyorum günde 1 tok karnına.Birde uzun zamandır tsh için levatron 25lik hafta sonları 50lik içiyorum. Sabah akşamda progestan vajinal olarak kullanıyorum.

Benim daha 2000 olmanıştır muhtenelen yarın idrara sıkışık gideyim görür belki

Erken gözükmüş ben daha hiç baktırmadım deneyelim şansımuzı alttan muayene de bebeğe zarar verir diye korkuyorum
ben 3 gün arayla vajinal muayene oldum 2 kere hiç korkma doktorum da rahatlattı baya bu arada tablolu grubumuz var oradan devam ediyoruz bilgin olsunn tahmini doğum tarihini dediğinde doktor veya hesapladığında söyle seni de ekleyelim

Güzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???

ayyy ben hurma almıştım vitamin olsun diye doktor duyunca baygınlık geçirecekti bırakıyosun hemen dedi

Ben de tam içiyorum doktorum da biliyor herhangi bir zararı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum
bazı doktorlar folbiolu önermiyorlar, bazıları bir problem olmaz gibi bakıyor orada biraz ayrışıyorlar ama bence fazla folik asidin bir zararı olmaz, zaten fazlası idrar ile atılıyormuş eksik kalmasında :)

Kızlar ayakta kaldığım zaman bende de bel ağrısı ve midemde gaz sancısı oluyor.
canım genelde son haftalarda doğumu hızlandırması ve kolaylaştırması için öneriyolar. Diğer türlü gebelikte yasaklı yiyeceklerden
Hoş ben doğuma yakın yemiştim löp löp 40. Haftanın dolmasına 3 gün kala doğdu kızım pek de hızlandırmamış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…