2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yaa bana da haber verir misin valla sancılı olmaya başladı endişe ediyorum baya heralde rahim büyüdüğü içinmiş ama yine de korkuyor insan

yaa bana da haber verir misin valla sancılı olmaya başladı endişe ediyorum baya heralde rahim büyüdüğü içinmiş ama yine de korkuyor insan
Kuzu doktoruna telefonla ulasma imkanin var mi? O sekilde bi ona sor belki bi ilac ya da bisey onerebilir. Ama progestan kullaniyorum demistin sanirim. Calisiyosan belki sandalyede oturmadan da olabilir. Ben sabah biraz ütü yapayim dedim oturarak yaptim, belim cok agridi mesela.

Vee bi de bencede wp grubu acabiliriz eger herkes isterse konusmak daha kolay olabilir. Burdan biraz zor oluyor. Ama siz bilirsiniz

ayy yerimden hiç kalkmıyorum var ya yoğunluktan belki ondandır ara ara kalkıp dolanayım 10 dk yemeğe zor indim aynen progestan kullanıyorum arasam gel dicek gidemicem moralim bozulcak diye arayamıyorum da

Lekelenme yaşayan var mı? Benim arada bir lekelenme oluyor kahverengi şeklinde genelde uyuyup uyanınca veya çok oturunca oluyor. Dün doktora söyledim sancın var mı dedi yok dedim karından bakınca bir şey yok önlem amaçlı ilaç verdi 100mg

ya bugün kalem ucu kadar parça parça farklı renk bişey gelmiş ama kahve desem değil pembe kırmızı hiç değil sarı gibi o mu oluyo lekelenme

Bende 3 aydan fazladır folbiol kullanıyorum zararlımıymış

Benim doktorum dun normal dedim rahim büyüdüğü icin olurmus

Merhaba canlar. Cuma günü acil e gitmistim 7+4 dü bebis. Bugün kontrolum vardi 7+6 dedi bu kezde 8+2 olmasi gerekirken. Doktor normal dedi gayet iyi felan dedi ama aklimdan çıkmıyor türlü senaryolar. Birde idrar testinde kan cikti antibiyotik verdi yanma vs enfeksiyon belirtisi yok halbuki nerden çıktı hiç anlamadim. Haftasi böyle ileri geri değişen var mi benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…