2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bol su içiceksin dedi ama bu mide bulantısıyla ne mümkün ilaç vermek istemem ama böbreklerine zarar dedi verdi tek doz şeker geçirdi mi nasıl oldu bilmiyorum
Lökasit kaç çıktı sende canım 19 hpF çıkmış sınırı 0-5 ötekide pozitif 2

Kızlar bulantiniz gün içinde devam ediyor mu?Ve iştah durumunuz nasıl?

aşkım ediyor az önce kustum 1 saat götürür beni iştah sıfır asla bir şey yemek içmek istemiyorum en ufak kokuda tekrar kusmaya gidiyorum sabah kalkınca ve yatmadan garanti kusma seansım var zaten

Ben paüde tedavi i gördüm(çok çok memnundum) ama şimdi başka doktora başlıcam. Tedavi gören arkadaşlara engel olmamak için ben gibi herkesin önü açılsın diyee ya siz kime gidiyorsunuz
Özel saglıkta ayse secil hanıma gidiyorum.
çok çok memnunum ama inanılmaz yoğun bi doktor. Randevuya saatinde gitseniz bile mutlaka bekliyorsunuz . Hatta eşim değiştirelim dedi ama ben ilk doğumumu da onda yaptım. Çok rahatlatan sakin cana yakın bi doktor. O yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum hiç

aşkım ediyor az önce kustum 1 saat götürür beni iştah sıfır asla bir şey yemek içmek istemiyorum en ufak kokuda tekrar kusmaya gidiyorum sabah kalkınca ve yatmadan garanti kusma seansım var zaten
Sabah kusmadan burnum kanadi.Bende acayiplik bendemi diyorum.Hani sabah başlıyor yatana kadar devam.Bu nasıl bulantı anlamıyorum.Istah desen sıfır.Yahu bu minnaklar nasıl büyüyecek.

Sabah kusmadan burnum kanadi.Bende acayiplik bendemi diyorum.Hani sabah başlıyor yatana kadar devam.Bu nasıl bulantı anlamıyorum.Istah desen sıfır.Yahu bu minnaklar nasıl büyüyecek.
doktor bana bebek kendine bakar en fazla depolarından götürür ama o iyi olur merak etme zayıflarsan korkma demişti ona güveniyorum ajksdha o zaman daha bulantım da yoktu he iyiyim diye dolanıyodum ileri görüşlü canım doktorum işin kötüsü prilam da etki etmiyor kusmayınca da sürekli bulantı hissi mide titremesi

bak bana bunu vermişti tek ilaç var zaten içinde, uyumadan önce wcye gidip içip uyu demişti eczacı reçetesiz 20 tl falandıEki Görüntüle 2893663
Doktora sormadan almiyim yine de canım acaba bu enfeksiyonun sebeplerinden biride geçirdiğim besin zehirlenmesi olabilir mi onu etkiler mi yoksa alakası yokmudur

Niye devlet hastanesi yanlış mı yapıyormuş, o ne öyle 877 tl
Durumum yok deseydin, ben de prof a gidiyorum oda bi daha yaptırdı ilk rutin tahlilleri

Prilam beni sersem ediyor.Heryerde uyuyorum.Evde de bi yaramaz var.Idare ediyorum.Bana ilk haftalar bulantim var deyince dr.bunlar fragman seni 2hafta sonra görürüm demişti.Hakliymis cidden.

Doktora sormadan almiyim yine de canım acaba bu enfeksiyonun sebeplerinden biride geçirdiğim besin zehirlenmesi olabilir mi onu etkiler mi yoksa alakası yokmudur
ya bu çok basit bir ilaç anladığım kadarıyla istersen sağlık ocağı doktoruna sor

HER SAHADA 5-6 ERİTROSİT,7-8 LÖKOSİT,ORTA SEVİYEDE BAKTERİ,20-25 YASSI EPİTEL GÖRÜLDÜ böyle yazıyor
Valla bende 19 hpf yazıyor lökosit sonucunda sınırı geçmişim 3 kat kadar sarı akıntıdan başka bir şikayetim yok valla doktora gidicem ama besin zehirlenmesi geçirdim cuma günü onunlada bağlantılı olabilir mi diye düşünüyorum da

ben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almış
Ahahhaa ahh bu anneler:) bende simdi anneme geldim bugün benim bebeklik kiyafetlerimi saklamış, çıkardı onlari gösteriyor
Kuşum bende bulantı gibi değilde ağzımda acimtirak kötü bi tat oluyo genelde yemek yedikten sonra. Tuzlu biseyler yiyince de geciyor simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…