2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağlıkla al kucağına yavrunu dualarım sizinle

Kızlar birde pazar günü ebe eliyle muayene ettikten sonra pazar ve pazartesi gün boyu az az lekelenme oldu. Ama sürekli. Böyle muayeneden sonra olanınız var mı ?
Muayene den sonra lekelenme gelmesi normal diye biliyorum canmm son günler olduğu için

Kızlar bebeğim göğsümu tutmuyor ya da tutamıyor,ne yapmalıyım sizce? Biberonla süt verince güzel içiyor

Kızlar bebeğim göğsümu tutmuyor ya da tutamıyor,ne yapmalıyım sizce? Biberonla süt verince güzel içiyor
Göğüs ucu deneyin.
Yada biraz popmalayinca göğüs ucu çıkıyor ondan sonra vermeyi deneyin.
Sakin olun stres yapmayın. Pes etmeyin.
Bebeginiz mutlaka emecektir inşallah.

Kızlar bebeklere gaz için biseyler kullanan varmı?Bugün bizimki uyumadı hiç.

Sağlıkla kucağına al canım inşallah.

Benim ilk oğlum hiç tutamadı, silikon meme ucuyla verdim.
İkinci silikon meme ucunu da tutamadı. Şimdi normal meme veriyorum, ama her seferinde en az 10 dakika uğraşıyorum tutsun diye. İlk başlarda 30 dakika sürüyordu tutması. Pes etmeyeceğim, doymak için bunu içmen gerekiyor dedim. Anladı galiba. O da elinden geleni yapıyor artık

Bende basta emzıremedım bı gogsumun ucu yoktu sagdım bol bol bıde agzına dık bır sekılde hepsını kavramasını sagladım oldu bayagı ugrastktan snra ama oglumda gogus ucu kullanmıstm hıc olmazsa bı sure onu kullanırsın

Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

Allah yar yardımcın olsun canım
Bak sen benden hızlı çıktın

Allh yaydimcin olsun sağ sağlim kolayca kavuşun insallh

Maşallh canım güzel haberlerini bekliyrz kendi sancınla bi avazda kucağına al inşllh

Rabbim yardımcınız olsun canım, sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…