2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğum belirtisi bende de hepsi var son bir haftadır. Bebek’te problem yoksa bekle bence bi kaç gün daha.

Ay benim de 1 haftadır nerdeyse, her gün ağrım var. Kasılma değil ama regl ağrısı gibi devamlı bir ağrı. Özellikle dün bugün belim ortadan ikiye ayrıldı sanki. Yarın nst’ye gidicem bakalım ne çıkacak. Bebek de hareket ettikçe ağrım iyice artıyor.

bebeğin suyu cuma gününe kadar azalabilir gibi dedi. Bir de kakasını yaparsa bi şeyden dolayı ayırt edemeyiz dedi hatırlamıyorum. (suyu azalırsa diye olabilir)
riske atmayalım dedi suniyle açılmanı sağlarız olmazsa sezeryana alırım dedi bende 2 ağrıyı çekmekten korkuyorum o yüzden direk sezeryan mı karar versem bilemiyorum yarın karar vermek için doktora gitmem gerekiyor artık 2 gündür gerginim nasıl olcak diye
bebeği kucağa alınca unutucaz elbette stresi korkuyuhayırlısıyla doğuralım inşallah

Kızlar bu gün 41+1de saat 16.30 suni sancı ile bebeğim dünyaya geldi biraz zor bir doğumdu şükür bebeğime kavuştum sonra detaylı anlatırım umarım herkes iyidir
Maaşallah rabbim analı babalı büyütsünÇabucak toparlarsınız inşeallah. Hayırlı olsun darisi bizim gibi bekleyenlere bi avazda

İçimizi ferahlattın canım

Cuma gününe kadar azalırsa bari Cuma gününe sezeryan al o zamana kadar gelirse gelir inşeallah. Seni biraz korkutmuş doktor hayırlısı olsun siz sağlıklı olun da en önemlisi o sen ona odaklan.

Ben 1 Nisa’n da şaka gibi gelir diye tedirginim biraz o kadar beklemez umarım gece ağrıları başladı benim rutin alıştım artık Doğum ağrısı olsa anlamıcam valla 2. yi koridorda doğurdum bunu yolda doğuracam diye korkuyorum

Cuma gününe kadar azalırsa bari Cuma gününe sezeryan al o zamana kadar gelirse gelir inşeallah. Seni biraz korkutmuş doktor hayırlısı olsun siz sağlıklı olun da en önemlisi o sen ona odaklan.
Benimde kafam karıştı canım yarın konuşuyim tekrar doktorla .
hayırlısı olur inşallah

Allah korusun yolda doğurcm diye bnde korkyrm şiddeti nasıl ayarlıcm ilkinde sürekli sancm vardı aralık çok kosaydı sona doğru. Başta açılöa olmayıp snradan hızlanmıştı

Hadi bakalım hepimiz sırayla pırtlatacağız

Benimde iki haftadır öyle.ben büyüdüğü için yeri kalmadı daraldı ona bağlıyorum.kilosuda fazla haftasına göre ondan öyle düşündüm.hareketlerini hıçkırığınınhissediyorum senin gibi.Ama çok can acıtıcı hareketi olmuyor artık dediğin gibi

Evet canım doktora gittim ben pazar günü. Kafası yerleştiği için ve büyüdüğü için çok hareket edemiyormuş. Benim oğlum tombik de değil

Kızlar birde pazar günü ebe eliyle muayene ettikten sonra pazar ve pazartesi gün boyu az az lekelenme oldu. Ama sürekli. Böyle muayeneden sonra olanınız var mı ?

Canım benimmm sağlıkla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…