Doğum belirtisi bende de hepsi var son bir haftadır. Bebek’te problem yoksa bekle bence bi kaç gün daha.Benim bugün bel ağrım var akşamdan beri. Bir de karnıma ağrı giriyor tuvalete çıkarıyo kasıklarda batma oluyo ilk kez hepsini bir anda yaşamaya başladım. 39+3 üm bu arada. Doktor en geç çarşambaya kadar belirtin olmazsa yatış yapalım dedi acaba bunlar doğum belirtisimidircuma günü çok çok az sancı gözüküyo demişti , açılma falan hiç yoktu
bebeğin suyu cuma gününe kadar azalabilir gibi dedi. Bir de kakasını yaparsa bi şeyden dolayı ayırt edemeyiz dedi hatırlamıyorum. (suyu azalırsa diye olabilir)Hepsi bende de oluyor canım kasılma ve kasilmayla beraber gelen sancım da oluyor ama ne yazık ki dinlenince uzaninca veya sıcak duş alınca geri kayboluyor. Düzenli kasılma gelmesi gerekli o zaman bı anlamı oluyor çünkü bende sürekli ağrı çekiyorumm. Ama anlamsız dedi doktor doğum ağrısı değil dedi. Daha günün var neden çarşambayı baz aldı doktorun acaba bişey dedi mi ? İlk oglum 39+5 de doğdu. Ama hastaneye gitmesem belki de 39+6 dogardi çünkü hiç anlamadım doğumun başladığını meğer başlamış. Bide bu doğum işi anlık olan bişeyy. Ortada bişey yokken aynı gün doğuran da var. Veya sürekli sancısı olup açılması olup bekleyen de var. Artık günü ne zamansa o zaman gelecek bebisler. Son günler suni sancıdan çekiniyordun sanırım sen. Artık son günler olunca bende bi tedirgin oluyorumm. İnsanlık hali işte hepinizde var biraz korku biraz telaş biraz heyecan ama en geç mesela haftaya bugün çoktan doğduğunu kucağında olduğunu düşün bebeğinin
Gözünüz aydınKızlar bu gün 41+1de saat 16.30 suni sancı ile bebeğim dünyaya geldi biraz zor bir doğumdu şükür bebeğime kavuştum sonra detaylı anlatırım umarım herkes iyidir
MaaşallahKızlar bu gün 41+1de saat 16.30 suni sancı ile bebeğim dünyaya geldi biraz zor bir doğumdu şükür bebeğime kavuştum sonra detaylı anlatırım umarım herkes iyidir
İçimizi ferahlattın canımHepsi bende de oluyor canım kasılma ve kasilmayla beraber gelen sancım da oluyor ama ne yazık ki dinlenince uzaninca veya sıcak duş alınca geri kayboluyor. Düzenli kasılma gelmesi gerekli o zaman bı anlamı oluyor çünkü bende sürekli ağrı çekiyorumm. Ama anlamsız dedi doktor doğum ağrısı değil dedi. Daha günün var neden çarşambayı baz aldı doktorun acaba bişey dedi mi ? İlk oglum 39+5 de doğdu. Ama hastaneye gitmesem belki de 39+6 dogardi çünkü hiç anlamadım doğumun başladığını meğer başlamış. Bide bu doğum işi anlık olan bişeyy. Ortada bişey yokken aynı gün doğuran da var. Veya sürekli sancısı olup açılması olup bekleyen de var. Artık günü ne zamansa o zaman gelecek bebisler. Son günler suni sancıdan çekiniyordun sanırım sen. Artık son günler olunca bende bi tedirgin oluyorumm. İnsanlık hali işte hepinizde var biraz korku biraz telaş biraz heyecan ama en geç mesela haftaya bugün çoktan doğduğunu kucağında olduğunu düşün bebeğinin
Suyu cuma gününe kadar azalabilir dedi doktor o yüzden çarşambaya kadar doğum şekline karar ver yatış yapalım dedi canımDoğum belirtisi bende de hepsi var son bir haftadır. Bebek’te problem yoksa bekle bence bi kaç gün daha.
Cuma gününe kadar azalırsa bari Cuma gününe sezeryan al o zamana kadar gelirse gelir inşeallah. Seni biraz korkutmuş doktor hayırlısı olsun siz sağlıklı olun da en önemlisi o sen ona odaklan.bebeğin suyu cuma gününe kadar azalabilir gibi dedi. Bir de kakasını yaparsa bi şeyden dolayı ayırt edemeyiz dedi hatırlamıyorum. (suyu azalırsa diye olabilir)
riske atmayalım dedi suniyle açılmanı sağlarız olmazsa sezeryana alırım dedi bende 2 ağrıyı çekmekten korkuyorum o yüzden direk sezeryan mı karar versem bilemiyorum yarın karar vermek için doktora gitmem gerekiyor artık2 gündür gerginim nasıl olcak diye
bebeği kucağa alınca unutucaz elbette stresi korkuyuhayırlısıyla doğuralım inşallah
Benimde kafam karıştı canım yarın konuşuyim tekrar doktorla .Cuma gününe kadar azalırsa bari Cuma gününe sezeryan al o zamana kadar gelirse gelir inşeallah. Seni biraz korkutmuş doktor hayırlısı olsun siz sağlıklı olun da en önemlisi o sen ona odaklan.
Allah korusun yolda doğurcm diye bnde korkyrm şiddeti nasıl ayarlıcm ilkinde sürekli sancm vardı aralık çok kosaydı sona doğru. Başta açılöa olmayıp snradan hızlanmıştıBen 1 Nisa’n da şaka gibi gelir diye tedirginim birazo kadar beklemez umarım gece ağrıları başladı benim rutin alıştım artık Doğum ağrısı olsa anlamıcam valla 2. yi koridorda doğurdum bunu yolda doğuracam diye korkuyorum
Hadi bakalım hepimiz sırayla pırtlatacağızYa bende de çok varis çıktı. Kilodan kaynaklı belki de, dogum sonrası takip edicem varisleri
Aynı benşekerli yemiyim diyorum. Su fazla oluyomuş ya o zaman, dayanamıyorum.
Tahin helvası faydalı canım, tahin kalsiyum kaynağı, sadece şekersiz olsa iyi
Ben de daha randevu almadım, bugün rehavet geldi. Persembe giderimHaftaya gelecek bizimkiler sanki, nedense ilk GurbetKusuEsra gibi doguyor içime
Yok be bacım anca kasılma yalancı ağrı batmaGurbetKusuEsra yok mu bi hareketlilk kuzu. Bnm ki çıkmak istyr ama nişan vs hiçbirşey yok sürekli karnım sertleşyr sadece. O hep vardı zaten
Benimde iki haftadır öyle.ben büyüdüğü için yeri kalmadı daraldı ona bağlıyorum.kilosuda fazla haftasına göre ondan öyle düşündüm.hareketlerini hıçkırığınınhissediyorum senin gibi.Ama çok can acıtıcı hareketi olmuyor artık dediğin gibiAnneler keşke bende sizin gibi şimdi sizinle bez önerisiyle ilgili konuşabilsem.
Şu an içimi kemiren bir durum varBebeğim özellikle son 3 gündür eskisi kadar sert hareketler etmiyor. Hareket ediyor onu hissediyorum. Hatta ritmik hıçkırık gibi hareketlerini de hissediyorum. Ama önceden kaburgalarıma kadar vurur çok sert tepki verir beni uyutmazdı. Şimdi çok hafif tepkiler veriyor. Sağa sola yatamazdım. Şu an öyle değil.
38+4 olduk. Bu normal mi ?
Evet canım doktora gittim ben pazar günü. Kafası yerleştiği için ve büyüdüğü için çok hareket edemiyormuş. Benim oğlum tombik de değilBenimde iki haftadır öyle.ben büyüdüğü için yeri kalmadı daraldı ona bağlıyorum.kilosuda fazla haftasına göre ondan öyle düşündüm.hareketlerini hıçkırığınınhissediyorum senin gibi.Ama çok can acıtıcı hareketi olmuyor artık dediğin gibi
Canım benimmm sağlıkla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzGünaydın kızlar 8,5 da yatışım yapılacak prensesime kavuşma günüm geldi korku heyecan endişe mutluluk hepsini yaşıyorum bugün,dualarınıza talibim sezeryanımın iyi geçmesi için,kendime gelince haber ederim size şimdilik hoşçakalın
Sağlıkla kavuşun inşallahGünaydın kızlar 8,5 da yatışım yapılacak prensesime kavuşma günüm geldi korku heyecan endişe mutluluk hepsini yaşıyorum bugün,dualarınıza talibim sezeryanımın iyi geçmesi için,kendime gelince haber ederim size şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?