2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilemedimki canım saati günü varda inşallah bakalım bekliycez en hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallah
Canım sen hareket falan basladın mı, squatlar , activating labor videoları falan ben daha bişeye baslamadım, sadece nefes calışıyorum. Bir de hurma alıcam bugün.
Cumadan sonra İstanbulda yine kar var.

Kızlar birde pazar günü ebe eliyle muayene ettikten sonra pazar ve pazartesi gün boyu az az lekelenme oldu. Ama sürekli. Böyle muayeneden sonra olanınız var mı ?
Normal lekelenme canım doktor banada söylemişti olabilir telaşlanma diye. Ama olmadı bende

Renkli olandan aldım canım şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Zaten bebeği her defasında bir yana yatırıp başı yan çevirip çukur kısmına göre ayarlıyoruz.

Aynen canım iki haftadan sonra başlıyor gaz sancıları diyolar seninki bir aylık olmus nerdeyse .
Hergun yok ama 2gundur baya kıvrandı.Bende yediğime ictigime dikkat ediyorum.Kolik sürekli bi durum mu acaba? Kolik mi diye de düşündüm ama.Degildir inşallah.

Renkli olandan aldım canım şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Zaten bebeği her defasında bir yana yatırıp başı yan çevirip çukur kısmına göre ayarlıyoruz.
Ay sevindim o zaman yaaa. Bayağı dert etmiştim kendime yanlış mı aldık acaba diye.

Merhaba kızlar saat 11 de sezeryanla kızıma kavuştum genel anestezi oldum ameliyat güzeldi sonrası çok zor baya agrım sancım var ama şükür zoru atlattık henüz yürütmediler kızım 3700 gram usgde 3 kiloydu usg yanıltıyor ikimizde iyiyiz memeyi bırakmak istemiyor darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar hepinize

Hayırlı uğurlu olsun en sona ben kalcam galiba :)

Valla benim de öyle :) kasılmam var ama en fazla 20 mmhg çıkıyor nst de. Adet gibi ağrı da oluyor ama tık yok rahim ağzı zırh gibi kapalı maaşallah ve incelmiyor bile :) benim de salı günü kısmetse doğumum.

Doğum yapan arkadaşlarım bu sorum size :) Bebeğinizin en son kontroldeki kilo tahmini ile doğum kilosu arasında çok fark var mıydı? Benim doktor +- 400 gr fark olabilir dedi.

Bizde bugün önce sağlık ocağı a gittik topuk kanı verdik .ordaki doktora da göbek deliğini gösterdik kan pıhtısı vardı bı sıkıntı yokmus.3850 çıktı orda kilosu .en son hastanedeki doktorda 7 Mart'ta 3400 çıkmıştı .doğum kilosu 3500 dü gayet iyi kilo almış dedi hemşire .haftaya kilo takibi için tekrar sağlık ocağına gudicez .bnm dikişler de de sıkıntı yokmuş .

Hergun yok ama 2gundur baya kıvrandı.Bende yediğime ictigime dikkat ediyorum.Kolik sürekli bi durum mu acaba? Kolik mi diye de düşündüm ama.Degildir inşallah.
Bnm bildiğim kolik bebek her gün aynı saat aralığında ağlar .gaz sancısı çeker . İnşallah değildir .sen gaz damlasina başla hmn . Bnm dediğim markayla birlikte başka gaz ilacı da kullanabiliyosun . Ben akşamları veriyorum 5 damla .akşam verirsen daha iyi olur demişti doktor

Doğum yapan arkadaşlarım bu sorum size :) Bebeğinizin en son kontroldeki kilo tahmini ile doğum kilosu arasında çok fark var mıydı? Benim doktor +- 400 gr fark olabilir dedi.
120 gr daha düsük doğdu.

Benim normal doğum ilk doğumum 39+1 de olmuştu doktorum bekleyeceğiz dedi bakalım ne zaman gelecek :)
Evettt beklenen günüm geldi sanırsam
Yarın sabah yatış yapıyorum arkadaşlar dualarınızı eksiltmeyin Suniyle başlatcak çok zorlamam seni açılman olmazsa sonlandırcam sezeryana alcam dedi

Yarın sabah yatış yapıyorum arkadaşlar dualarınızı eksiltmeyin Suniyle başlatcak çok zorlamam seni açılman olmazsa sonlandırcam sezeryana alcam dedi
Allah yardımcın olsun sağ salim doğsun kuzucuk hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Hayırlısı olsun canım inşallah kolay bı doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…