İnşallahNe buldum denicem hepsini.Gormustum ebebekte bunları.Insallah ise yarar ya.
Canım sen hareket falan basladın mı, squatlar , activating labor videoları falanBilemedimki canım saati günü varda inşallah bakalım bekliycez en hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallah
Normal lekelenme canım doktor banada söylemişti olabilir telaşlanma diye. Ama olmadı bendeKızlar birde pazar günü ebe eliyle muayene ettikten sonra pazar ve pazartesi gün boyu az az lekelenme oldu. Ama sürekli. Böyle muayeneden sonra olanınız var mı ?
Renkli olandan aldım canım şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Zaten bebeği her defasında bir yana yatırıp başı yan çevirip çukur kısmına göre ayarlıyoruz.Birebir aynı yatağı mı aldınız yoksa düz beyaz olanından mı aldınız? ben başta düz beyaz aldım, sonra bu renkli olanla değiştirdim ama kafa çukuru var bu renkli olanda acaba yanlış mı yaptık diye üzüldüm. Sizde sorun oldu mu kafa çukurunun olması?
Hergun yok ama 2gundur baya kıvrandı.Bende yediğime ictigime dikkat ediyorum.Kolik sürekli bi durum mu acaba? Kolik mi diye de düşündüm ama.Degildir inşallah.Aynen canım iki haftadan sonra başlıyor gaz sancıları diyolar seninki bir aylık olmus nerdeyse .
Ay sevindim o zaman yaaa. Bayağı dert etmiştim kendime yanlış mı aldık acaba diye.Renkli olandan aldım canım şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Zaten bebeği her defasında bir yana yatırıp başı yan çevirip çukur kısmına göre ayarlıyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun en sona ben kalcam galiba :)Merhaba kızlar saat 11 de sezeryanla kızıma kavuştum genel anestezi oldum ameliyat güzeldi sonrası çok zor baya agrım sancım var ama şükür zoru atlattık henüz yürütmediler kızım 3700 gram usgde 3 kiloydu usg yanıltıyor ikimizde iyiyiz memeyi bırakmak istemiyordarısı diğer bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar hepinize
Ay bende şimdi gitcem yarına gün vercek galiba kalbim küttttHayırlı uğurlu olsun en sona ben kalcam galiba :)
Benim normal doğum ilk doğumum 39+1 de olmuştu doktorum bekleyeceğiz dedi bakalım ne zaman gelecek :)Ay bende şimdi gitcem yarına gün vercek galiba kalbim kütttt
Ben de nst’den çıktım şimdi. Orada düzenli bir ağrı çıkmadı ama benim regl gibi ağrım olduğu için doktor açıklık muayenesi yaptı. açılmam da yokmuş. Parol içebilirsin çok ağrın olunca dedi. Pazartesi kısmetse doğum
Bnm bildiğim kolik bebek her gün aynı saat aralığında ağlar .gaz sancısı çeker . İnşallah değildir .sen gaz damlasina başla hmn . Bnm dediğim markayla birlikte başka gaz ilacı da kullanabiliyosun . Ben akşamları veriyorum 5 damla .akşam verirsen daha iyi olur demişti doktorHergun yok ama 2gundur baya kıvrandı.Bende yediğime ictigime dikkat ediyorum.Kolik sürekli bi durum mu acaba? Kolik mi diye de düşündüm ama.Degildir inşallah.
120 gr daha düsük doğdu.Doğum yapan arkadaşlarım bu sorum size :) Bebeğinizin en son kontroldeki kilo tahmini ile doğum kilosu arasında çok fark var mıydı? Benim doktor +- 400 gr fark olabilir dedi.
Bnm 3300 Gr demişti .iki gün sonra 3500 Gr doğduDoğum yapan arkadaşlarım bu sorum size :) Bebeğinizin en son kontroldeki kilo tahmini ile doğum kilosu arasında çok fark var mıydı? Benim doktor +- 400 gr fark olabilir dedi.
Evettt beklenen günüm geldi sanırsamBenim normal doğum ilk doğumum 39+1 de olmuştu doktorum bekleyeceğiz dedi bakalım ne zaman gelecek :)
Allah yardımcın olsun sağ salim doğsun kuzucuk hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Evettt beklenen günüm geldi sanırsam
Yarın sabah yatış yapıyorum arkadaşlar dualarınızı eksiltmeyinSuniyle başlatcak çok zorlamam seni açılman olmazsa sonlandırcam sezeryana alcam dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah kolay bı doğum olurEvettt beklenen günüm geldi sanırsam
Yarın sabah yatış yapıyorum arkadaşlar dualarınızı eksiltmeyinSuniyle başlatcak çok zorlamam seni açılman olmazsa sonlandırcam sezeryana alcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?